5 páratlan digitális marketingeszköz márkák és ügynökségek számára

Tudtad, hogy több mint 4,5 milliárd ember használja a közösségi médiát? Ez pedig azt jelenti, hogy az ujjai hegyén lévő globális kapcsolat már nem álom!

A legtöbb cégtulajdonos felismerte a digitális marketing fontosságát a járvány terjedésében. Ez azt jelenti, hogy javítaniuk kell játékukat a digitális marketingben, hogy versenytársaik előtt maradjanak. De az idő hiánya az egyik fő akadály ebben a folyamatban.

Tudjuk, hogy digitális marketingszakembernek lenni nem könnyű feladat. Feladatok és kötelezettségek százait kell megoldania. Az online jelenlét fenntartása is fontosabbá vált, mint valaha.

Legyen szó blog-/cikkbejegyzésekről, közösségi média csatornákról vagy fizetett hirdetésekről, a digitális marketingszakemberek most olyan eszközöket vesznek igénybe, amelyek növelik elérésüket. Ezek a digitális marketingeszközök segítenek abban, hogy a promóció mindenféle vállalkozás számára a legmegfelelőbb legyen.

És hogy segítsünk a megfelelő kiválasztásában, összeállítottunk egy rövid listát, amely 5 páratlan digitális marketingeszközt tartalmaz márkák és vállalkozások számára.

Nézzük meg őket!

1. SocialPilot

SocialPilot

Ár: 35 dollár/hó

SocialPilot az egyik legjobb elérhető digitális marketingeszköz, amely mindenben segít, kezdve a bejegyzések létrehozásától a legnépszerűbb közösségimédia-alkalmazásokon, a tartalom gondozásán és a tömeges ütemezésen keresztül, amelyet robusztus elemzések támogatnak.

Ez az egyik legjobb digitális marketing eszköz, amely korlátlan ügyfélkezelésben segít. Ezen kívül megteheti könnyen testreszabhatja és megtervezheti a bejegyzéseket minden platformonhozzon létre bejegyzéseket a hatásos márkaépítés érdekében, és alkalmazkodó ütemezéssel ismerje el közönségét.

A SocialPilot lehetővé teszi elemzi és dokumentálja a közösségi média teljesítményét a közösségi média mélyreható elemzésének segítségével. A felhasználók ezzel az eszközzel működtethetik, közzétehetik, reklámozhatják, futtathatják és jelentéseket készíthetnek a közösségi média szalaghirdetései alatt. Kompatibilis a Facebook, a Google, az Instagram, a Twitter, a LinkedIn, a TikTok, a Pinterest és a VK-val.

Miért válassza a SocialPilotot digitális marketingeszközként?

 • A SocialPilot az egyik legjobb digitális marketing eszköz, amellyel személyre szabott bejegyzéseket készíthet minden közösségi média csatornához.
 • Az influencerek elemző eszköze segít a felhasználóknak megtalálni azokat a legjobb befolyásolókat, amelyek segíthetik az elköteleződést.
 • A közösségimédia-naptár segítségével optimalizálhatja, stratégiázhatja, kezelheti és megjelenítheti a tartalmat.
 • A tömeges ütemezés funkcióval akár 500 bejegyzést is feltölthet egyszerre.
 • Elérhető a LinkedIn- és a Facebook-specifikus célközönség-célzás.
 • A tartalomkezelő funkcióval új tartalomjavaslatokat kaphat.
 • Könnyedén elérheti az oldal összes beszélgetését egy helyen, kihasználva a közösségi postafiók képességét.
 • A zökkenőmentes munka érdekében munkafolyamatokat állíthat be a csapatmunka során.
 • A SocialPilot Canva integrációval rendelkezik a legjobb tervek létrehozásához.
 • A megfelelő közönség megcélzásával érheti el potenciális ügyfeleit.
 • Lehetővé teszi akár 70+ közösségimédia-fiók kezelését, hogy minden ügyfelét egy helyről kezelje.
Olvasni:  Bemutatkozik a Niche & Mikropiaci célzás: Marketinges útmutató

Mit gondolnak az emberek a SocialPilotról?

Luis Ignacio C.

A tartalomkezelés elsődleges eszközeként a SocialPilotot implementáltam. A SocialPilot valóban csodálatos. Mindezek mellett egy teljes elemző részt is kínálnak, amely lehetővé teszi, hogy bemutassa munkája rendezett fejlődését.

Rekha S

A speciális ütemezési funkció segítségével mindig mindenki előtt járok a szakterületemen. És az a képesség, hogy egy helyről megoldjam a különböző közösségimédia-fiókokkal kapcsolatos közönségem összes kérdését, elképesztő. Nem kell minden alkalommal fiókot váltanom, hogy kapcsolatba lépjek velük.

Kate W

Az évek során jó néhány közösségi média menedzsment csomagot használtam. Mindaddig találtam valamit, ami megviselt, amíg ki nem próbáltam a SocialPilotot. Nem tudom, hány éve használom, de szeretem, és az eljegyzési stratégiám nagy részét képezi. A legjobb az egészben, hogy nagyon könnyű az egyes csatornákhoz szabni az üzeneteket, és a releváns vállalkozásokat megjelölni a Facebook és a Twitter bejegyzései között. Az elemzések jók, a naptár nézet nagyszerű, a támogatás kiváló.

2. SmartTask

SmartTask

Ár: 11 dollár/hó

SmartTask egy újabb digitális marketingeszköz, amely megkönnyíti a csapattal való együttműködést. A digitális marketingben számos feladat vár.

Mindent ütemezni kell, a bejegyzések közzétételétől a blogbejegyzések csapat általi jóváhagyásáig. Sok digitális marketingszakember, vállalat és magánszemély használja a SmartTask-ot tartalmi ötletek ötletelése, stratégiák kidolgozása, feladatok kiosztása és határidők betartása.

Az egyszerű, de mégis hatékony SmartTask egy olyan gazdag funkciókészlettel integrálható, amely egyéni mezőket, hatékony keresést, egyéni diagramokat, közvetlen üzenetküldést és mobilalkalmazásokhogy néhányat említsek.

Profik

 1. Az eszköz számos funkcióval rendelkezik, például megjegyzésekkel, emlékeztetőkkel és automatikus kiegészítéssel, amelyek kényelmesebbé teszik a csapattal való munkát.
 2. A fájltárolási lehetőség biztosítja, hogy minden a felhőben legyen.
 3. A felület felhasználóbarát és egyszerű.

Dave O.

A SmartTask használata egyszerű. Tele van hasznos funkciókkal, amelyeket a cégem naponta használ. Kiválóan alkalmas projektmenedzsmentre, feladatkezelésés CRM. Még a kiszervezett munkavégzés és a távoli alkalmazottak menedzselésére is használjuk. Az Integromat és Zapier integráció végtelenné teszi a lehetőségeket.

Olvasni:  Továbbra is fontosak a közösségi jelzések a SEO számára?

Hátrányok

 1. A mobilalkalmazás nem olyan jó.
 2. A SmartTask jobbá teheti a felhasználói felületet.
 3. Számos egyéb eszközt kell használnia a digitális marketing igényeihez, és az ár meredek lehet.

Ellenőrzött felhasználó

Van egy „dzsinn” funkciójuk, ami jó lehet, de sok munkát igényel. Valójában még frusztrálóbbá teszi a feladatok hozzáadását.

3. BuzzSumo

BuzzSumo

Ár: 99 USD/hó

BuzzSumo egy 2013-ban alapított digitális marketingeszköz, amelyet a marketingesek világszerte nagyra értékelnek. Ez egy minden az egyben tartalommarketing és tartalomkurátor eszköz amely tartalomkutatást, elemzést és teljesítménybetekintést nyújt.

A szakemberek által új tartalom generálására használt BuzzSumo a profi marketingesek egyik kedvenc eszköze. Egy adott kulcsszó vagy egy domain név megadásával listát kaphat az adott témában leggyakrabban megosztott tartalmakról.

Ezenkívül a BuzzSumo a világ legkiterjedtebb társadalmi elköteleződési adatainak indexe, több mint 300 billió elköteleződéssel, 8 milliárd cikkel és további milliókkal indexelve naponta, így minőségi adatokat biztosít, amelyekre számíthat.

Profik

 1. Könnyen használható, és időt takarít meg a különböző tartalomötletek generálásával.
 2. Ez az eszköz segít meghatározni az iparág legjobb befolyásolóit, és arra ösztönzi, hogy kapcsolatba lépj velük.
 3. Ezzel az eszközzel backlink-kutatást is végezhet.

Reynold D

A platform nagyon felhasználóbarát, az információk gyűjtése, elemzője, a szükséges tartalom nyomon követése valóban nagyon egyszerű. A BuzzSumo-val sokkal kevésbé terheljük a munkánkat. Köszönjük.

Hátrányok

 1. Az ár túl magas, elsősorban a kisvállalkozások és vállalkozók számára.
 2. Nem számítja ki a közösségi megosztásokat a LinkedInen, az egyik hatalmas közösségi médiaplatformon.
 3. A BuzzSumo navigáció kezdeti megismerése időbe telik.

Ivy D

A BuzzSumo nem rendelkezik sok szűrési lehetőséggel az általa feltöltött tartalomhoz. Sok ismétlődő tartalmat is látok hasonló kulcsszavakhoz.

4. Feedly

Feedly

Ár: 12 dollár/hó

Feedly egy újabb digitális marketingeszköz, amely segít az összes tartalomötlet ellenőrzésében, anélkül, hogy a munkával együtt járó információtúltengésbe kerülne. tudsz válasszon különféle blogokat, témákat és kiadványokat Önt érdekli, és a platform meg fogja tenni összesítse őket egy feedbe hogy hatékonyan tudja kezelni.

Azt is láthatja, hogy mely tartalmak hoznak jobb eredményeket a versenytársak számára, mint Ön. Az alkalmazás rendkívül hatékonyan kezeli a tartalomforrásokat és magát a tényleges tartalmat, mivel lehetővé teszi a különböző feedek testreszabását és szűrését. Hasznos a márka- és termékemlítések nyomon követésében és nyomon követésében is az interneten, beleértve a közösségi médiát is.

Olvasni:  Hogyan építsen ki erős online jelenlétet vállalkozása számára

Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a különböző forrásokból származó webes tartalmakat egyetlen platformra gyűjtsék össze és kezeljék, majd bármikor használják. A Feedly egy mesterséges intelligencia által vezérelt alkalmazás, amely felhőalapú hozzáférést biztosít a webböngészőknek regisztrációs folyamaton keresztül.

Profik

 1. Az ajánlás funkció lehetővé teszi, hogy megfelelő tartalmi ajánlásokat kapjon a kívánt cikkek témáihoz.
 2. Könnyen használható, még azok számára is, akik újak a domainben.
 3. A hírcsatornát személyre szabhatja úgy, hogy érdeklődési körökre osztja fel, például tudomány, szórakoztatás, digitális marketing stb.

Keith N

A Feedlyre való regisztráció olyan egyszerű, mint valaha, bármilyen típusú szoftverrel, amelyet üzleti célra használok. Szeretem, ha több hírfolyamot is hozzáadhatok a népszerű mainstream üzletekből, valamint kisebb blogokból és Twitter-fiókokból. A Feedly minden funkcióját és menühivatkozását nagyon tömören tartja. Egyáltalán nem zavaró a Feedly-fiók böngészése és használata. Vizuálisan könnyen megnézhető, navigáljon a kívánt hírfolyamhoz. Örülök, hogy a kategóriákon keresztül is új hírcsatornákat találhatok.

Hátrányok

 1. A mobil verzió nem túl jó.
 2. Néha a teljes cikk nem látható a Feedly-n, és fel kell keresnie a szerző webhelyét, ami időigényes és frusztráló lehet.

George N

Úgy gondolom, hogy a magasabb tervek ára magasabb, mint amilyennek gondolnám. A Feedly jó ár-érték arány, de az árképzésnek versenyképesebbnek kell lennie, hogy egyes felhasználók értelmet kapjanak a használatában.

https://socialmediamarketing.net/digital-marketing-tools/Hootsuite

Ár: 49 dollár/hó

A Hootsuite egy újabb népszerű digitális menedzsment eszköz magánszemélyek és vállalkozások számára. Több mint 16 millió felhasználót és 1000+ alkalmazottat foglal magában. A Hootsuite az egyik leghasznosabb eszközök a közösségi médiát kezelheti, betekintést nyerhet és elemző jelentéseket készíthet különböző közösségi média csatornákon.

A Hootsuite segít a bejegyzések kezelésében, ütemezésében, a közösségi médiával kapcsolatos kutatások elemzésében, és hasznos elemzéseket biztosít. Számos platformmal és közösségi média csatornával integrálható.

Te is figyeli a különböző közösségi média csatornákat közösségi média stream funkciójával. Ez az eszköz kiválóan alkalmas kis- és közepes méretű, sőt nagyvállalatok, vállalkozások és marketingügynökségek számára is, akik szeretnék fellendíteni a digitális marketinget.

Profik

 1. Átfogó műszerfallal rendelkezik, amely lehetővé teszi más hálózatok hozzáadását a gyors megfigyeléshez.
 2. A Hootsuite a hét minden napján, 24 órában rendelkezésre álló jelentésekkel tudatja Önnel, hogyan működik közösségimédia-stratégiája.
 3. A Hootsuite lenyűgöző és leggyakrabban használt funkciója a digitális menedzsment, automatizálás, közzététel és közösségi média bejegyzések ütemezése.

Stefanny A

Szeretem, hogy létrehozhatok egyetlen bejegyzést, és nem csak közzétehetem több platformon. Konkrét dátumra/időpontra tudom ütemezni. Ezután kiválasztom az összes platformot, amelyre szeretném eljuttatni. Azt is szeretjük, hogy csapatként működhetünk együtt, és mindenki megtekintheti, hogy mit és mikor teszünk közzé.

Olvasni:  12 tipp a közösségi média kiégésének elkerülésére

Hátrányok

 1. A Hootsuite meglehetősen drága alkalmazás vállalkozók és kisvállalkozások számára.
 2. Az elsőbbségi támogatás nem érhető el minden ügyfél számára.
 3. A felhasználói felület nem barátságos, és bonyolult megérteni.

Zainab E

Ez nem egyszerű az első felhasználók számára. Lassú. Jobb tapasztalatom van a Facebook-bejegyzések ütemezésében. A több bejegyzést manuálisan kell feltöltenem, és nem tartom ezt az automatikus ütemezést.

Melyik digitális marketing eszközt válassza?

A digitális marketingszakembereknek aktívnak és naprakésznek kell lenniük minden online platformon. És ennek leggyorsabb módja a hatékonyan kiválasztott eszközök segítségével. És ezek egyike kétségtelenül a SocialPilot.

A közösségi média platformok ma már a digitális marketing létfontosságú részét képezik. A SocialPilot nagyszerű elemzési és ütemezési funkciójával segít meghódítani és uralni a legnépszerűbb közösségi médiaalkalmazásokat.

A SocialPilot segítségével gyorsabb láthatóságot és nagyobb elköteleződési lehetőségeket biztosít a hét minden napján, 24 órában.

Készen áll arra, hogy mindent egy helyről zökkenőmentesen és problémamentesen kezeljen? Ezután aktiválja a saját 14 napos ingyenes próbaverzió Most.

Gyakran Ismételt Kérdések

🌟 Mi a digitális marketing?

A digitális marketing a márkatermékek és -szolgáltatások reklámozását és népszerűsítését jelenti különféle online platformokon, például e-mailekben, közösségi médiában, blogoldalakon, hirdetéseken stb. A marketingesek kihasználják a digitális marketinget, hogy több érdeklődőt, potenciális ügyfelet és értékesítést vonzanak be.

🌟 Mik azok a digitális marketing eszközök?

A digitális marketingkampányok rendszerezéséhez, gondozásához, stratégiai kialakításához, futtatásához és elemzéséhez használt eszközök digitális marketingeszközök. Ezek a marketingeszközök segítenek a tartalom gondozásában, a közösségi médiában közzétett bejegyzések ütemezésében, kulcsszavak kidolgozásában, e-mail kampányok kezelésében stb.

🌟 Melyek a legjobb digitális marketing eszközök?

A legjobban teljesítő digitális marketing eszközök a következők:

 • SocialPilot
 • SmartTask
 • Feedly
 • Hootsuite
 • BuzzSumo

🌟 Létezik olcsóbb digitális marketing forma?

A közösségi média marketing a digitális marketing legolcsóbb formája. Magas ROI-val is rendelkezik, mivel minden nap sok felhasználóval vetít. Könnyedén használhat egy digitális marketing eszközt, például a SocialPilotot, hogy meghódítsa a legnépszerűbb közösségi médiaalkalmazásokat.

🌟 Melyik digitális marketing eszköz egy átfogó és mindenre kiterjedő eszköz?

A SocialPilot egy robusztus, de átfogó digitális marketingeszköz, amely segít az összes közösségimédia-szükséglet kielégítésében. Számos funkciót tartalmaz, például ütemezést, tömeges ütemezést, tartalomkezelést, csapat- és ügyfélkezelést, közösségimédia-betekintést és elemzést, és még sok mást ésszerű áron.

Új publikációk:

Ajánlott