5 szuper egyszerű Twitter-eszköz az egyszerű márkaépítéshez 2024-ban

Nehezen kezeli Twitter-fiókját és növeli online láthatóságát?

A Twitter egy nagyszerű platform, sok lehetőséggel. Ha optimalizálni szeretné üzleti stratégiáját a Twitteren, és zökkenőmentes márkaépítést szeretne kialakítani, túl kell lépnie a minimumon.

Ahhoz, hogy Twitter-követéseit tartalmas és valódi módon bővítse, sokkal többre van szükség, mint néhány tweet közzététele, néhány retweetelése és a közvetlen üzenetekre való válaszadás. A következetesség elengedhetetlen, csakúgy, mint az eszközök megléte e tevékenységek ésszerűsítésére, többek között.

Ebben a blogban 5 szuperkönnyű Twitter-eszközt mutatunk be, amelyek segítségével könnyedén hozhat létre, ütemezhet és tehet közzé bejegyzéseket, és építheti fel vállalkozása márkaimázsát.

Kezdjük el!

1. SocialPilot

SocialPilot

SocialPilot az egyik legköltséghatékonyabb Twitter-kezelési eszköz, amely segíthet zökkenőmentes márkaépítés kialakításában cége számára. A Twitteren kívül jól integrálható a Facebook, a LinkedIn, a TikTok, az Instagram, a Google Cégem és a Pinterest szolgáltatásokkal is.

Mindent felülvizsgál és felügyel, beleértve:

 • Hashtagek
 • A legnépszerűbb tweetek
 • Twitter említi
 • Közönség interakció

Ezenkívül beépített tartalomkezelő funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi a releváns tartalom egyszerű válogatását. Az elérés növelése érdekében lehetővé teszi, hogy megemlítsen más Twitter-fogadókat a tweetek írása közben.

A SocialPilot számos figyelemre méltó és egyedi funkciójával könnyedén közzéteheti tweetjeit Twitter-oldalain. Intelligens ütemezési funkciója nyomon követi az egyes Twitter-bejegyzésekben használt karakterek és hashtagek számát.

Miért a SocialPilot az egyik legjobb Twitter-elemző eszköz az egyszerű márkaépítéshez?

 • A SocialPilot segítségével olyan bejegyzéseket hozhat létre kifejezetten a Twitter számára, amelyek a legtöbbet hozzák ki a 280 karakterből. Ha meg szeretné akadályozni, hogy követői a Twitteren lefelé görgessenek hírfolyamaikat, jó minőségű fényképeket, videókat és GIF-eket helyezhet el Twitter-bejegyzéseibe.
 • Csoportokba sorolja a tweeteket, például a legtöbb kedvenc tweet, a legtöbb retweetelt tweet, a legtöbb kedvelt tweet stb.
 • A SocialPilotot arra is használhatja, hogy értékelje legodaadóbb követőit, elérje a hírességeket és befolyásolókat, és válaszoljon a kedvenc közösségi médiaprofiljain közzétett tartalmakra.
 • Megbízható információk gyűjtésével javíthatja Twitter marketingstratégiájának hatékonyságát. A SocialPilot testreszabható, fehér címkével ellátott jelentéseket biztosít, amelyek e-mailben elküldhetők az ügyfeleknek, vagy elmenthetők PDF-fájlként. Ezzel a funkcióval nincs szükség riportok készítésére ill előadások havonta manuálisan.
 • Ahhoz, hogy Twitter-fiókja aktív maradjon, a SocialPilot lehetővé teszi akár 500 tweet-bejegyzés tömeges ütemezését egyszerre, beleértve a képfeltöltéseket is.
 • Nyomon követheti azokat a Twitter-felhasználókat, akik megemlítenek téged Twitter-bejegyzéseikben, és áttekintheted a legjobban teljesítő bejegyzéseidet, amelyeket a SocialPilot hatékony Twitter-elemzése segítségével retweeteltél. Használhatja arra is, hogy felmérje a követők számának növekedését, meghatározza a legmegfelelőbb időpontokat a bejegyzések közzétételére stb.
 • Megtekintheti a naponta, hetente vagy havonta közzétett tweetek számának részletét. Elemezheti közzétételi szokásait is úgy, hogy meghatározza, mikor tweetel a legtöbbet, és a hét mely napjain.
 • Naponta betekintést nyerhet abba, hogy követői hogyan reagáltak a tweetjeire, így kitalálhatja a legforgalmasabb napokat. Rendszeres frissítéseket is kaphat az adott Twitter-fiók retweetjeiről, megjegyzéseiről és kedveléseiről.
Olvasni:  Az irányítópult használata projektmenedzsmenthez

Mit mondanak a SocialPilot felhasználók?

Narul Huda S.

Amit a legjobban élvezek a Social Pilotban, mert sikeresen tudja kezelni az összes közösségimédia-bejegyzésemet, alacsonyabb költséggel, mint más közösségi média marketingrendszerek. Ezenkívül a platformja elég könnyen kezelhető egy teljesen kezdő számára, ugyanakkor elég professzionális a nagyvállalatok számára.

Shari R.

Amit a legjobban szeretek a Social Pilot azon képességében, hogy hatékonyan és olcsóbban tudja kezelni az összes közösségimédia-bejegyzését, mint a többi közösségimédia-kezelő platform! Platformja elég egyszerű ahhoz, hogy egy extrém kezdő is tudja használni, de kellően professzionális a nagyvállalatok számára!

Dan F.

Az integráció gyors és egyszerű volt, de a SocialPilot használatának legjobb része a végtelen tartalomfolyam volt. Bármely közösségimédia-menedzser tudja, hogy egy tartalombank szükséges és nehéz fenntartani. A SocialPilot a tartalomsorával segített. Ez az adatfolyam lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy releváns tartalmat keressen, és hozzáadja azt a naptárához. Egyszerű!

2. TweetDeck

TweetDeck

a Twitter tulajdona, TweetDeck az egyik legjobb Twitter figyelőeszköz. Ez alapvetően a Twitter irányítópultjának része, amely lehetővé teszi a fő Twitter-fiók hatékony kezelését több extra profillal együtt.

A TweetDeck felhasználói felülete egy egyszerűsített irányítópult oszlopokkal, amelyeket szükség szerint beszúrhat, törölhet és átrendezhet. Ütemezheti a Twitter-bejegyzéseket, valamint számot tarthat az említésekről, válaszokról és egyéb konkrét nyilvántartásokról.

A TweetDeck segítségével az egyes kulcsszavak oszlopokként adhatók hozzá, és minden tweet, amely egy adott kulcsszót tartalmaz, megjelenik a hozzárendelt oszlopban. Néhány szűrővel azonban csökkentheti a listát.

Profik

 • A TweetDeck egy Twitter-eszköz, amely lehetővé teszi egynél több Twitter-fiók megfigyelését és kezelését egyetlen irányítópulton, költség nélkül.
 • Ezzel az eszközzel videórészleteket tekinthet meg, rögzíthet és megoszthat, valamint Twitter-követéseit kategóriákba oszthatja a célzott marketing érdekében.
Olvasni:  Átfogó útmutató közösségi médiatartalom-naptár létrehozásához

Paul P.

Gyakran elfelejtem, de ha tudod, hogy elmegyek, és ütemezni kell a dolgokat, akkor használom. Ha van Twitter-fiókja, hozzáférhet a TweetDeckhez. Ingyenes, és több Twitter-fiókot is kezelhet. Ütemezheti a bejegyzéseket, és valójában csak ennyit kell tennie, ha Ön normál felhasználó, és fel szeretné hívni a figyelmet Twitter-fiókjaira.

Hátrányok

 • Több felhasználó számára nehéz volt megérteni az eszköz használatára és funkcióira vonatkozó információkat.
 • Nem integrálható más nagyobb közösségi média csatornákkal.

James C.

Megértem, hogy miért lenne hasznos ez az alkalmazás, például egy teljes közösségimédia-részleg és többfelhasználós bejelentkezés szempontjából, de ha Ön egy kis közösségimédia-részleg, akkor ennek az alkalmazásnak a használata kissé bonyolult lenne/lehet. túlnyomó.

3. Followerwonk

Followerwonk

Az egyik legnépszerűbb Twitter-eszköz, Followerwonk, lehetővé teszi követőinek kategorizálását terület, életrajz, általuk követett felhasználók stb. szerint. Lehetővé teszi elkötelezettségi tevékenységeinek értékelését és összehasonlítását a versenytársakkal. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy releváns információkhoz jusson, amelyek segítenek megtervezni a vállalati márkaépítés stratégiáit.

Hatékony keresési funkcióival a Followerwonk az egyik legjobb és leghatékonyabb Twitter elemző eszköz, amely lehetővé teszi a bios keresést. Lehetővé teszi, hogy kulcsszavakat használjon új célközönségek kategorizálására, és növelje követői számát releváns és valódi követőkkel.

Profik

 • A Followerwonk egy megbízható Twitter-eszköz a tartalom kutatására, elemzésére és rendezésére.
 • A Followerwonk segítségével releváns tartalmat hozhat létre követői statisztikáinak kutatására is.
 • Ingyenes verziót is biztosít előfizetői számára.

Ellenőrzött bíráló

Ez az eszköz valóban ragyogó, mert egyszerű. Kulcsszavak alapján gyorsan megtalálhatja a Twitter-fiókokat, és rangsorolhatja őket a követők száma vagy az általános tekintély alapján. Más hasznos eszközöket kínál, mint például a profilok összehasonlítása és a versenytársak követőinek elemzése.

Hátrányok

 • Az ügyfelek nem kaphatják meg a Followerwonk prémium verziójának ingyenes próbaverzióját.
 • Nem teszi lehetővé háromnál több Twitter-profil követőinek elemzését.
 • A Followerwonk felhasználói felülete nem egyszerű vagy gördülékeny, és időbe telik, amíg a felhasználók megértik és megtanulják.

Liz H.

Szeretném, ha ezzel több mint 3 Twitter-fiók követőit lehetne összehasonlítani – ez megtehető különböző jelentések futtatásával, de nagyszerű lenne, ha csatlakoztathatnám a hét főiskolát és a teljes egyetemi fiókomat, hogy lássam, hányan követik az összeset. közülünk kontra egyikünk stb.

4. Agorapulse

AgoraPulse

Az egyik legjobb Twitter-eszköz, Agorapulse öt fő közösségi oldalt támogat, köztük a Twittert. Funkciói lehetővé teszik az említések és üzenetek hatékony kezelését több platformon. Ez különösen akkor hasznos, ha a közösségi média profiljait egy munkaerő kezeli.

Az Agorapulse egyik legjobb tulajdonsága egy olyan automatizált folyamat, amely lehetővé teszi az üzenetek tárgy szerinti automatikus kategorizálását, és az adott munkatársak számára történő kiosztását. Több bejegyzést is ütemezhet, és későbbi időpontban közzéteheti.

Olvasni:  Az attribúciós modellezés jelentősége a digitális marketingben

Van egy örökzöld funkció is, amely lehetővé teszi, hogy bizonyos tweeteket többször is sorba állítson. Az Agorapulse másik csodálatos funkciója a követői címkézése, így azonosíthatja leginkább elkötelezett ügyfeleit. Az egyéb funkciók közé tartoznak a robusztus együttműködési és elemző eszközök.

Profik

 • Az Agorapulse ingyenes csomagot biztosít ügyfeleinek, amely három közösségimédia-profilt és egy felhasználót tartalmaz.
 • Zökkenőmentesen integrálható a CRM megoldással.

Sam S.

A közösségi média néha fárasztó lehet, különösen, ha több fiókkal és platformmal foglalkozik. Az Agorapulse a közösségi médiát áramvonalasabbá és könnyebben kezelhetővé teszi. Nagyra értékelem, hogy az Agorapulse gyorsan lehívja a mérőszámokat az összes közösségimédia-fiókból, még a legnépszerűbb rajongókat és a márkanagyköveteket is felismerve. Ezek a hasznos elemzések megkönnyítik a tartalom létrehozását az egyes márkák, platformok és csatornák közönsége számára.

Hátrányok

 • Háromnál több fiók kezelése az Agorapulse-ban drága üzlet.
 • A felhasználók arról számoltak be, hogy az Agorapulse mobil verziója néha hibás és nehezen használható.

Fanni B.

Néha a hozzárendelés funkció nem működik, amíg ki nem jelentkezem, majd újra be nem jelentkezem. A mobilalkalmazásnak komoly fejlesztésekre lenne szüksége, mivel nehéz használni, és a legfontosabb funkciók el vannak rejtve/nehezen megtalálhatók. Jó lenne, ha az Agorapulse részletes tárcsákat készítene, és szívesen ütemezném az első megjegyzéseket és a hashtageket is (mint ahogyan a Later.com-on is megteheti). Az Agorapulse által biztosított Link In Bio funkció csodálatos lenne.

5. Küldhető

Küldhető

Küldhető az egyik univerzális Twitter-eszköz, amely lehetővé teszi a profilok megfigyelését és kezelését számos közösségi oldalon. A Sendible Twitter-integrációjával ütemezheti a Twitter-bejegyzéseket, nyomon követheti az említéseket, és válaszolhat a közvetlen üzenetekre.

Lehetővé teszi, hogy mindent egy központi műszerfalról irányítson. Tartalmazza az összes összekapcsolt fiók összes adatfolyamát. Van egy elsőbbségi postafiók, amely felismeri a fontos üzeneteket és említéseket, valamint szűrheti és korlátozhatja az adatfolyamot, hogy csak a Twitterről származó tweeteket jelenítse meg.

A tweetek előre ütemezésének rugalmassága hasznos funkciója ennek az eszköznek. Használhatja, miután eredeti tartalmat készített, és az egyes platformok egyedi igényeihez szabta. A Sendible emellett segít nyomon követni márkája teljesítményét azáltal, hogy beépíti a fiókjából származó Twitter-elemzéseket, és folyamatosan tájékoztatja Önt a márkaemelésekről.

Profik

 • A Sendible integrálható a népszerű közösségi média oldalakkal és blogolási csatornákkal, mint például a WordPress, a Medium és a Tumblr.
 • 14 napos ingyenes próbaverziót kínál felhasználóinak.
 • A Sendible azt is lehetővé teszi, hogy népszerű tartalmakat keressen az Ön iparágában.
Olvasni:  5 módszer LinkedIn vállalati oldalának optimalizálására az organikus siker érdekében

Michelle C.

Nagyon hasznos az ütemezés és az összes közösségi média platformon való közzététel során, és az ügyfélszolgálat is hasznos. Lehetővé teszi több fiók kezelését is.

Hátrányok

 • A Sendible prémium verziócsomagjai nem költséghatékonyak.
 • A felhasználók rámutattak, hogy a mobilalkalmazás kezelőfelülete nem megfelelő.

Ellenőrzött bíráló

Van pár válogatós elem. Az egyik a csomagolás szempontjából korlátozott rugalmasság. Egyetlen cégnél dolgozom, így nincs szükségem rengeteg profilra vagy felhasználóra, de a jelentések létfontosságúak, a jelentéskészítési funkcionalitás pedig RENDKÍVÜL korlátozott, sokkal drágább csomag nélkül. Ennek ellenére továbbra is úgy érzem, hogy nagy értéket kapok a termékből. Rengeteg funkciót kapsz alacsonyabb szinteken.

Rajtad a sor

Az egyik legerősebb közösségi oldalként a Twitter a marketing platformja. Ennek kezelése azonban nem könnyű feladat. Mindig számíthat megbízható Twitter-eszközökre a hírnév megszerzéséhez.

Egyre több vállalkozás veszi igénybe a Twitter eszközeit, hogy egyszerűsítse napi tevékenységét, és arra összpontosítson, ami a legfontosabb a zökkenőmentes márkaépítés érdekében. Ezek az eszközök segíthetnek nyomon követni, hogy a kampányok jól teljesítenek-e, miközben több kampányt együtt futtat.

A fent tárgyalt öt eszköz közül, beleértve azok előnyeit és hátrányait, ajánljuk Önnek SocialPilot.

A SocialPilot egyszerű, hatékony és olcsó. Lehetővé teszi, hogy szinte mindent egyetlen műszerfalról kezeljen, a robusztus ügyfélszolgálat pedig könnyen elérhető.

Miért nem veszi igénybe 14 napos ingyenes próbaverziónkat, és tapasztalja meg saját maga?

Gyakran Ismételt Kérdések

🌟 Milyen gyakran tegyek közzé bejegyzéseket a Twitteren a könnyű márkaépítés érdekében 2024-ban?

Javasoljuk, hogy a napi legalább 5-szöri tweetelés segít megőrizni a következetességet a Twitteren. Akár 12+ tweetet is írhatsz, de ügyelj arra, hogy ne küldj spamet követőidnek.

🌟 Melyek a legjobb Twitter-eszközök a könnyed márkaépítéshez?

Íme egy lista néhány Twitter-eszközről, amelyek segítségével könnyedén hozhat létre márkaépítést:

 • SocialPilot
 • TweetDeck
 • Followerwonk
 • Agorapulse
 • Küldhető

🌟 Melyik napon a legjobb posztolni a Twitteren?

A szakértők szerint a legjobb napok a Twitteren való közzétételre a hétfő és a csütörtök. De tanácsos kísérletezni, és megtalálni a személyre szabott legjobb időzítést a közönség aktív csúcsideje szerint.

🌟 Automatizálhatom és egyszerűsíthetem a Twitter-tevékenységeket?

Automatizálhatja és racionalizálhatja a Twitter-tevékenységeket olyan Twitter-eszközökkel, mint a SocialPilot. Nemcsak, több profilt is automatizálhat a különböző közösségi média platformokról.

🌟 Hány fiókja lehet egy Twitter-felhasználónak?

Egy felhasználónak legfeljebb 5 Twitter fiókja lehet. Egy közösségi média eszközzel kezelheti az összes fiókját egy helyről.

Új publikációk:

Ajánlott