5 tartalomterjesztési tipp a médiához

Ki szeretné terjeszteni tartalommarketing erőfeszítéseit a közepesre? Itt található a részletes útmutató arról, hogyan optimalizálhatja hatékonyan a Médiumot a tartalomterjesztéshez.

Mivel számos webhely készül nap mint nap, fáradságos feladatnak tűnik – még egy elképesztő bejegyzés esetén is – a tartalmi utazáson való átjutás. Webhelye vagy blogja olyan, mint egy kis csepp a digitális óceánban. Ahhoz, hogy tartalma szélesebb közönséghez jusson el, más népszerű webhelyekre kell támaszkodnia, miközben konkrét tartalomterjesztési stratégiát kell alkalmaznia.

A SEO-vezérelt tartalom írása mellett a régi tartalmat újra kell rendelnie, be kell építenie a közösségi médiás marketinget, folytatnia kell a vendégblogírást stb. Az egyik legjobb tartalom közzétételi platform, amely extra változtatás nélkül használható tartalomterjesztésre, a Medium. Mielőtt a Mediumon való tartalomterjesztésről beszélnénk, ismerjük meg jobban a platformot.

Mi az a közepes?

A Medium egy erőteljes platform éhes közönséggel, amely mindig szívesen olvas valami zseniális tartalmat. Csatlakozhat a platformhoz, hogy ingyenesen publikáljon cikkeket, böngésszen kedvenc szerzői és kiadványai között, vagy iratkozzon fel rájuk.

Mivel itt minden olvasó javaslatokat kap arra vonatkozóan, hogy kit és mit érdemes elolvasnia érdeklődése és böngészési előzményei alapján, a Medium kész közönségbázist kínál a tartalomkiadók számára. Mit kérhet még? A falánk olvasók lakhelye, tökéletes platform a tartalom láthatóságának fokozására.

Ha ezt a blogot olvassa, valószínűleg azt szeretné kitalálni, hogyan irányíthat forgalmat webhelyére tartalomterjesztéssel. Egy jó javaslat az, hogy a Médiumot csak a régi tartalom újbóli közzétételére használja, és ne elsődleges közzétételi platformként. Engedje meg az embereknek, hogy látogassák meg eredeti blogját, hogy megtalálják, mit kínálhat még. Ez segíteni fog neked digitális tartalomterjesztés stratégia nagyban.

Olvasni:  Új termékfejlesztési folyamat: szakaszok és amp; Legjobb gyakorlatok

5 módszer a tartalom médiumon történő terjesztésére

Szeretnéd, ha a tartalmad milliónyi szemgolyót gyűjtene? Görgessünk végig néhány tippet, amelyekkel javíthatja a tartalom láthatóságát a Médiumon keresztül, miközben kihasználja a meglévő közönséget.

1. Importálja a tartalmat a Médiumra

hogyan importálhat történetet a Médiumon

Forrás

Ahhoz, hogy a Médiumot a tartalomterjesztéshez felhasználhassa, a már közzétett tartalmat szindikálnia kell a platformon. Amikor ezt teszi, a blogíró platform jelzi a Google-nak, hogy engedélye van a tartalom újraközlésére, következésképpen az Ön keresőoptimalizálása nem fog sikerrel járni. Sőt, kap egy visszamutató hivatkozást az eredeti cikkre, amely több látogatót biztosít webhelyére.

Íme néhány lépés a tartalom importálásához:

  • Készítsd el a profilod.
  • Lépjen fiókjába, és kattintson a „Történetek” elemre a legördülő menüben.
  • Kattintson a „Sztori importálása” fülre.
  • Másolja ki a közzétett tartalom linkjét, és importálja a Médiumba.

És íme! Készen állsz arra, hogy rövid időn belül megragadd az emberek nagy részének figyelmét. Ha importál egy cikket, a Medium egy kanonikus hivatkozást biztosít, amely lehetővé teszi, hogy a keresőmotorok indexeljék az eredeti blogot a platformon közzétett blog helyett.

2. Közreadja tartalmát más közepes blogokon

blogok a Mediumon

Forrás

Tartalom elérésének bővítése érdekében engedélyezheti, hogy harmadik felek kiadványai közreadják az Ön tartalmát a Médiumon. A platformon kereshet néhány kiadványt a kívánt iparágban. Nézze meg, hogy jól illenek-e márkájához, és megfelelő hatókörűek-e, és hagyja, hogy további előnyökkel járjanak. Valószínűleg ez az egyik legjobb tipp a tartalom iránti elkötelezettség javítására, miközben az összes eredeti tartalmat a webhelyen tartja, és egyidejűleg kiaknázhatja a médium elérését.

3. Rendszeresen publikál

Ha brownie-pontokat szeretne szerezni a Mediumon, javasoljuk, hogy rendszeresen tegye közzé. Ha elkezd rendszeresen közzétenni érdekes tartalmakat, az nem csak az íráskészségedet fejleszti, de rövid időn belül pár ezer követőt is szerezhetsz. Így minden következő bejegyzés szélesebb közönség számára lesz elérhető.

Olvasni:  8 tipp, hogyan kerülje el az ismétlődő tartalmat webhelyén

4. Reklámozza tartalmait

A fent említett tartalomterjesztési tippeken kívül érdemes releváns címkéket (amelyek hashtagként funkcionálnak) hozzáadni a történethez vagy annak vége felé. A címkék segítségével is megkeresheti az Önt érdeklő témákat. Ha azonban fel akarja emelni internetes tartalomírási erőfeszítéseit, próbáljon meg megjelenni egy releváns kiadványban, amelynek több ezer olvasója van. Egy másik fontos tartalomterjesztési stratégia a Medium blog megosztása a megfelelő közösségi média platformokon. Feltehetsz egy fotót a blogról átvett érdekes tartalom töredékeivel, a Közepes darab linkjével.

5. Hozzájáruljon egy házon belüli Medium kiadványhoz

A Medium kiadvány egy megosztott hely, ahol a szerzők közösen hozhatnak létre és publikálhatnak történeteket. Bár a kiválasztási kritériumok szigorúak lehetnek, számos előnnyel jár, ha egy Közepes kiadvány része vagy egy kiadvány létrehozása. Ezek némelyike ​​többek között testreszabható elrendezéseket, több közreműködővel való együttműködést, honlapot és betekintést tartalmaz. A Startup, a UX Collective és a The Writing Cooperative három a sok aktív, éleslátó Medium kiadvány közül, amelyekre ránézhet.

Bár egy házon belüli kiadvány nem biztos, hogy segít a webhely forgalmának növelésében, szélesebb és változatosabb közönséghez biztosít hozzáférést. Csak annyit kell tennie, hogy értelmes, vonzó és értékvezérelt tartalmat hozzon létre. Ezenkívül feltétlenül kövesse a hivatalos médium blogot a platformmal kapcsolatos legfrissebb frissítésekért és hírekért.

A Medium egy hihetetlen platform az írók és bloggerek számára, hogy elérjék a tömegeket. Közönsége lehetőséget ad a digitális tartalom hatékony terjesztésére, amit esetleg nem az eredeti webhelyén keresztül. Reméljük, hogy ez a cikk a Médiumon keresztüli tartalomterjesztésről segít abban, hogy tartalmait szélesebb körben elérhesse.

GYIK

1. Hogyan optimalizálhatja hatékonyan a tartalmat a Médiumon?

Olvasni:  4 tipp az értékesítést ösztönző termékélmény-stratégia létrehozásához

Íme néhány tipp, amelyek segítségével hatékonyan hirdetheti tartalmait a Médiumon:
– Próbáljon rendszeresen tartalmat közzétenni.
– Együttműködjön más médium-kiadványokkal, hogy nagyobb nyilvánosságot kapjon.
– Tegye újra közzé rosszul teljesítő bejegyzéseit, hogy felhívja rájuk a közönség figyelmét.
– Ne felejtsen el címkéket használni a történeteiben. Olyan tapsokat és figyelmet kaphat az olvasóktól, amelyek egyébként hiányozhatnak.

2. Hogyan kell kezelni a visszacsatolásokat a közepesen?

Valószínűleg a Közepes funkciót szeretné használni webhelye forgalmának növelésére; ezért azt javasoljuk, hogy az összes visszamutató linket az eredeti webhelyére irányítsa, ne pedig a Mediumon újra közzétett tartalomra.

3. Hogyan válthatok a Médium és az eredeti webhely között?

Először próbáljon meg a webhelyére összpontosítani. A közepes elkötelezettséget követel. Ha az idő korlátot jelent, és nem tudja kiszolgálni a Médium-felhasználókat, ajánlatos a tartalom újrahasznosítása Médiumra, az eredeti tartalom létrehozása helyett.

Ezenkívül a Médium lehetővé teszi a tartalom újrahasznosítását vagy közzétételét a jobb elérés érdekében. Abban az esetben, ha közzétett bejegyzését nem nézték meg nagy számban, a tartalom csiszolása után törölheti és újra közzéteheti. Lehetséges, hogy egy blog, ami legutóbb nem működött jól, legközelebb jól fog sikerülni.

4. Milyen elemzéseket kínál a Medium a tartalomszolgáltatóknak?

A Médium megbízható mutatókat biztosít a megjelenítőknek, például:
– Látogatók száma
– Követők száma
– Olvasói érdeklődés
– Nézetek forgalmi forrás szerint
– Belső és külső nézetek

5. Szinkronizálja a közösségi média fiókjait a Mediumon?

Bár nem szükséges szinkronizálni a közösségimédia-fiókokat, ez vonzza a közösségi média követőit a Mediumon, és végül elhozza őket a webhelyére is.

6. Büntet-e a Google a tartalom újbóli közzétételét a Médiumon?

Olvasni:  Hogyan védheti meg közösségi médiáját a robotoktól és a robotoktól; Hamis követők

Ha az ebben a blogban javasolt módon importálja a történetét, a Google nem fog megbüntetni. Ha importál egy történetet a Médiumon, az egy kanonikus hivatkozást ad hozzá az eredeti tartalom védelméhez és a SEO értékének növeléséhez.

Új publikációk:

Ajánlott