5 WordPress e-kereskedelmi webhely példa

A WordPress nem csak blogírásra való. Sok nagy márka használja a WordPress-t e-kereskedelmi megoldásként.

A WordPress hatékony és testreszabható megoldásokat kínál bármilyen méretű vállalkozás számára, a kis kezdő kereskedőktől a multinacionális nagyvállalatokig.

Ihletet keres online áruházának WordPress segítségével történő felépítéséhez? Olvasson tovább, hogy többet megtudjon a WordPress-t használó nagy márkák webhelyeiről, arról, hogy miért szeretnek a platformon értékesíteni, és tekintsen meg öt WordPress e-kereskedelmi webhely példát.

Fedezze fel a WordPress e-kereskedelmi megoldásait >>

WordPress-t használó webhelyek: Miért szeretik a nagy márkák?

A WordPress az interneten található webhelyek közel felét futtatja. Mitől olyan népszerű a tartalomkezelő rendszer? Nyílt forráskódú e-kereskedelmi platformként a WordPress olyan előnyöket és rugalmasságot kínál, amelyet a saját webhely-készítők és az e-kereskedelmi platformok nem képesek.

A WordPress használatának előnyei a következők:

  • Költség. A WordPress ingyenes. Csak a WordPress tárhelyéért és minden prémium témáért vagy bővítményért kell fizetnie. A védett webes platformok gyakran éves vagy havi előfizetést igényelnek. Ezenkívül korlátozzák a látogatók, a tranzakciók vagy a felhasználói fiókok számát.
  • Egyszerű használat. A WordPress egyszerűen és gyorsan beállítható, különösen, ha menedzselt WordPress tárhelycsomagot vásárol. A WordPress tanulási görbéje sem túl meredek. A legtöbb ember kitalálja, hogyan frissíthet egy WordPress-webhelyet minimális képzéssel.
  • Ellenőrzés. A WordPress segítségével teljes ellenőrzést és tulajdonjogot tart fenn adatai felett.
  • Testreszabás. Amikor a nyílt forráskódú és a szabadalmaztatott megoldásokról van szó, a nyílt forráskód lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy szükség szerint módosítsák a kódot. Mivel nyílt forráskódú, a WordPress végtelenül testreszabható. Még ha kényelmetlenül is érzi a WordPress alapkódjának módosítását, akkor is testreszabhatja webhelyét bővítményekkel.
  • Témák és beépülő modulok beállításai. A WordPress népszerűsége miatt a platform rendelkezik a prémium témák és bővítmények egyik legnagyobb piacával. A sok választási lehetőség mellett a WordPress-felhasználóknak nem okoz gondot a tökéletes téma kiválasztása, vagy egy bizonyos funkció aktiválásához vagy az integráció befejezéséhez szükséges beépülő modul megtalálása.
  • Közösség. A WordPress erős és aktív felhasználói közösséggel rendelkezik. A felhasználói közösségek két módon segítik a vállalatokat. Először is, a probléma elhárítása során megoldást találhat egy támogatási fórumon vagy YouTube-csatornán. Számos fejlesztő és ügynökség készít minőségi tartalmat és oktatóanyagokat, amelyek segítenek megtanulni a WordPress használatát. Ezen a blogon a Hostinger csapatától származó oktatóanyagokat is találhat, beleértve a WordPress áruház létrehozását. Másodszor, egy aktív közösség segít a toborzásban. Minél nagyobb egy platform felhasználói bázisa, annál könnyebb fejlesztőket találni és felvenni.
  • Skálázhatóság. A WordPress és a WooCommerce korlátlan lehetőségeket kínál. Feltételezve, hogy minőségi tárhelyszolgáltatással és bővítményekkel rendelkezik, nem kell problémát tapasztalnia a WooCommerce vállalati szintű értékesítési mennyiségek méretezése során.
Olvasni:  Twitter-fiókok feltörése 2024-ben (Hacker alkalmazások)

Adja el termékeit online, gond nélkül

A WooCommerce által hivatalosan ajánlott tárhelyünk az Önéhez hasonló online vállalkozások számára készült

Az 5 legjobb nagy márka WordPress e-kereskedelmi webhely példája

A WordPress sokoldalú platformja az élelmiszerblogoktól a fontosabb híroldalakig mindenre képes. Íme öt példa a nagy márkák WordPress e-kereskedelmi webhelyére. A WordPress e-kereskedelmi webhelypéldák mindegyike a WooCommerce beépülő modult használja. A WooCommerce lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy e-kereskedelmi funkciókat adjanak bármely WordPress-webhelyhez.

1. Dr. Scholl-féle

Az emberek világszerte elismerik ezt az ikonikus lábápoló márkát. A Dr. Scholl’s több mint 100 éve biztosít cipőbetéteket és egyéb kezeléseket. A márka a WooCommerce segítségével e-kereskedelmi funkciót adott a meglévő WordPress webhelyéhez. Amint azt a WordPress áruház példájából látni fogja, az ügyfelek könnyen megtalálhatják és megvásárolhatják a legjobb termékeket, amelyek segítenek enyhíteni problémáikat.

2. Nalgene

Eredetileg a tudományos laboratóriumok számára készült műanyag pipettaüvegekhez fejlesztették ki a Nalgene, amely gyorsan az egyik legnépszerűbb kültéri márkává nőtte ki magát. BPA-mentes vizes palackjaik egyre népszerűbbek, ahogy a fogyasztók fenntarthatóbb és környezetbarátabb termékeket keresnek. A Nalgene WordPress-t használó webhelye lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy megtekintsék széles termékválasztékukat, és még a palackokat is testre szabják.

3. Légáram

A következő a WordPress e-kereskedelmi webhelyek listáján az Airstream. A fényes alumínium utazóutánfutóikról leginkább ismert Airstream kempingeket és egyéb kiegészítőket is értékesít közvetlenül a webhelyén. Tehát bár még mindig be kell mennie egy kereskedésbe, hogy lakóautót vásároljon, a WordPress-alapú webhelyük kempingfelszerelést, pólókat és háztartási cikkeket kínál az utánfutó belsejébe.

4. JOCO

A Nalgenéhez hasonlóan a JOCO csészék és tárolóedények népszerűsége nőtt, mivel a fogyasztók környezetbarát lehetőségeket kerestek. A JOCO termékek nem tartalmaznak műanyagot, és többféle színben kaphatók. Tiszta és egyszerű WordPress-webhelyük lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy megtekintsék az összes különböző lehetőséget.

Olvasni:  Hogyan fejlesztheti számítógépes ismereteit

5. Wienerschnitzel

A WooCommerce platform használatához valójában nem kell semmit eladnia a webhelyén, amint ezt a WordPress e-kereskedelmi webhely példájában látni fogja. A Wienerschnitzel hot dog gyorséttermi lánc a WordPress és a WooCommerce e-kereskedelmi bővítményt használja menüelemeik kiemelésére és táplálkozási információk közlésére.

Inspirálnak ezek a WordPress e-kereskedelmi webhely-példák?

A WordPress e-kereskedelmi webhelyek példáiban közös volt az, hogy nem kezdték uralni a piacot. Egy vállalkozás felépítése időbe telik. A WordPress kiváló platform az új vagy korai szakaszban lévő cégek számára, mert a platform az Ön vállalkozásával együtt fejlődhet.

Most, hogy meglátta a legjobb WordPress e-kereskedelmi webhelypéldákat, ihletett?

Egy WordPress e-kereskedelmi webhely beállításához nincs szükség fejlesztői csapat bérlésére vagy órákra kódírással. A Hostinger funkciókban gazdag WordPress-megoldásokat kínál, amelyek együttműködnek Önnel – akár van már online áruháza, akár el kell kezdenie egyet építeni.

A Hostinger WooCommerce tárhelyszolgáltatások támogathatják vállalkozását az online áruház növekedésével. Ez a legegyszerűbb módja az online áruház megnyitásának a WordPress segítségével.

Tekintse meg WooCommerce tárhelycsomagjainkat a kezdéshez még ma.

Új publikációk:

Ajánlott