6 bevált gyakorlat a nyári e-mail-tervezéshez

A nyári e-mail-tervezés kaput nyithat a legjobb gyakorlatok alkalmazására hajlandó vállalkozások előtt. Kövesse és emulálja a nyári e-mail marketing néhány sikeres példáját

Nyári varázslatok szórakoztató. Mindannyian szeretjük a nyarat, legyen szó barnulásról, minőségi családi időtöltésről vagy egyszerű grillezésről. Az online marketingesek azonban tudják (a nyárról), hogy itt az ideje, hogy kiaknázzuk az e-mail marketinget körültekintő nyári e-mail tervezéssel.

Mind offline, mind online, a nyár az a szezonközi értékesítési csúcs. Az utazási irodák, a ruhakereskedők és számos más vállalkozás pénzben van ebben az évszakban.

A másik oldalon a nyár lusta időszak. Az emberek ritkán olvasnak e-maileket. Néhány vállalkozás stagnál. A nyári e-mail marketinggel azonban a hátrányokat előnyökké fordíthatja.

Az emberek nyáron nagyobb valószínűséggel lazítják meg pénztárcájukat. A nyár természeténél fogva kiváló időszak az üzleti kapcsolatok erősítésére. Emellett arany értékesítési lehetőségek is vannak, ha készen áll a keresésére.

Ez a cikk rövid útmutatóként szolgál a nyári e-mail tervezéshez és a nyári e-mail marketinghez. Kövesse a bevált gyakorlatokat, tippeket és trükköket. Tekintse meg a valós életből származó példákat is a kiváló nyári e-mail-tervezésre.

Forrás

Évelő nyári e-mail tervezési témák

A nyárnak kevés olyan ünnepe van, amely szintén messze van. De itt van néhány évelő nyári e-mail tervezési téma:

● Rejtélyes akció

● Flash akció

● Születésnapi kedvezmény

● Féléves akció

● Mert péntek van

● Irodai jellegű kiárusítás

● Jön a nyár

● Vége a nyárnak

● ugratások

● Iskola vége

● Iskolakezdés

● Újak

● Fesztiválok

Nyári e-mail tervezés tárgysor ellenőrzőlista

Forrás

Öt oka van annak, hogy a kiváló tárgysor elengedhetetlen a nagyszerű nyári e-mail marketinghez.

  1. Hírnevet épít
  2. Ez megkülönböztet téged
  3. Megadja a beszélgetés alaphangját
  4. Ez teremti meg az első benyomást
  5. Ez határozza meg a nyitott árfolyamot

Kövesse az alábbi ellenőrzőlistát, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a tárgysorok hozzájárulnak a marketinghez:

● Már az elején felvázolja a nyári e-mail marketing témát

Olvasni:  5 zseniális módszer a mozgógrafika marketingben való használatára

● Használjon fülbemászó, emlékezetes nyelvezetet

● Használjon olyan nyelvet, amely az évad témájában szerepel

● Világosan kommunikálja az ajánlatot és az előnyöket

● Használja hatékonyan a hangulatjeleket

● Tegye személyre az e-mailt

● Használja a márkanevét

● Tedd exkluzívnak az e-mailt

● Adja meg a kedvezményt

● Kínáljon fel vásárlási ösztönzőket

● Tegye egyedivé az időhöz kötött ajánlatokat

● Használj humort

● Legyen rövid és édes

● Jól használja az előfejlécet

● Használjon pszichológiai trükköket – például a színpszichológiát

Íme néhány nagyszerű példa a nyári e-mail-tervezés tárgysoraira:

● Forró nyár, forró ajánlatok

● A fűtés be van kapcsolva: 40% kikapcsolva

● Kihagyhatatlan nyári ajánlatok

● Midsummer Magic megtakarítás: 30% kedvezmény

● Forró promóciók az érettségi megünneplésére

Forrás

6 bevált gyakorlat a nyári e-mail-tervezéshez

A nagyszerű e-mail marketing kampányokhoz ugyanazon az oldalon kell állnia ügyfelével. Ez vonatkozik a nyári e-mail marketingre is. Lépjen egy szintre ügyfelével a siker érdekében. Nyáron ünnepi hangulatban vannak az ügyfelek. Ezt a részletet szem előtt tartva kommunikáljon velük. Kövesse ezeket a nyári e-mail marketing bevált gyakorlatokat, hogy a nyárból készpénzszezon váljon:

1. Tegye személyre nyári e-mail-designját

A nyári e-mail marketingnek meg kell húznia az ügyfelek szívét. Ezt megteheti az e-mail személyre szabásával. Ez az egyik e-mail tervezési elv az online marketing kezdetei óta.

A tartalomban használjon személyre szabott címkéket. Beszéljen a címzettel a keresztnevével. A szegmentálás, a viselkedési statisztikák és a személyes adatok segítségével valóban értékes e-mailt készíthet.

2. Használja ki a témákat a nyári e-mail-tervezésben

Az értékesítés ünnepekhez kötése nagyszerű ötlet; gondolj karácsonyra vagy Valentin napra. De a nyárnak kevés a szabadsága. Ezután más, a nyárhoz kapcsolódó témákat kell kihasználnunk. Kösd a promóciókat a szabadtéri nyarakhoz. Segítsen az olvasóknak a legtöbbet kihozni a nyárból különböző témájú útmutatókkal, például:

● Maradjon hidratált

● Családi idő

● Grillezés a barátokkal

● Grillezés a családdal

● Leégés elleni védelem

● Maradjon távol a szúnyogoktól

● Közúti utazások

● Nyári üdülési célpontok

● Pázsit és kert karbantartása

Gondolkozz a dobozból. Futtasson versenyt vagy nyereményjátékot vidámparkokba vagy látnivalókra szóló jegyekkel. Ajándékozzon strandtárgyakat a márkanevével. Koncentráljon a főiskolát végzettekre és azokra, akik hamarosan visszatérnek az iskolába. Segíts nekik kihasználni szabadidejüket. Összpontosítson a következő egyetemi szezon eladásaira.

Fedezze fel a nyári esküvő témáját. A promóciók középpontjában a ruhák, ajándékok, virágok, zene, műsorok és szabadtéri tevékenységek állnak.

3. Készüljön fel az útközbeni vásárlásra

A nyár az ünnepek időszaka. Ügyfelei valószínűleg nem ülnek az íróasztal mögött. Hatalmas monitorokkal nem vonják el a figyelmüket. Számítson rá azonban, hogy mobiltelefonokkal és táblagépekkel foglalkoznak. A kis képernyőket szem előtt tartva kell kommunikálnia. Hírlevelének barátságosnak kell lennie a kisebb képernyőmérettel rendelkező felhasználók számára.

Íme egy nyári e-mail-tervezési ellenőrző lista útközbeni vásárláshoz:

● Használjon egy oszlopos reszponzív struktúrát

● Használjon nagyobb betűtípusokat

● A legfontosabb információknak felül kell lenniük

● Használjon nagy CTA-kat

Olvasni:  SaaS biztonsági bevált gyakorlatok: Felhasználói adatok védelme

● Könnyen navigálható grafika

4. Minden e-mailnek egy ajánlatra kell összpontosítania

Az emberek nem akarják gyakorolni az elméjüket a nyaralási szezonban. Könnyítse meg a dolgukat; adjon egy ajánlatot e-mailben. A nyári e-mailek tervezésének másik lényeges része, hogy e-mailenként csak egy CTA-t használunk.

5. Építsen kapcsolatokat az előfizetőkkel

Használjon új és újszerű ötleteket az előfizetőkkel való kapcsolatok kialakításához. Használjon blogokat és online helyszíneket tanácsadásra és megbeszélésre. Indítson jutalmazási programokat. Számos dolgot tehet az előfizetői kapcsolatok kialakítása érdekében. A nyári e-mail marketingnek a kapcsolatok építésére kell összpontosítania, nem pedig a kemény eladásra. Érezze, hogy az ügyfél egyedi és gondoskodott róla.

6. Nyári e-mail tervezés: Általános ellenőrző lista és ajánlások

Kövesse az alábbi ajánlásokat a hatékony nyári e-mail marketing kampányhoz:

● Végezzen osztott tesztelést a stratégiák meghatározásához és összpontosításához

● Fókuszban a kisegítő lehetőségek és a nyári e-mail-tervezési struktúra

● Ellenőrizze a hibákat

● A Küldés gomb megnyomása előtt ellenőrizze az e-mailt

● Küldje el a legjobb időben

● Legyen tisztában a technikai részletekkel

● Statisztikák figyelése

● Tegye interaktívvá és reszponzívvá az e-maileket

● Szegmens

● Rendszeresen tisztítsa meg a listákat

Nyári e-mail tervezési elemek

Szóval szeretne egy nagyszerű nyári e-mail-designt létrehozni? Szeretnél beletörődni egy nagyszerű nyári marketingbe? Hogyan csinálod? A válasz egyszerű: Hozza ki a legtöbbet tartalmaiból, színeiből, tipográfiájából, látványvilágából és animált GIF-jeiből.

1. Tartalom

A tárgysorhoz hasonlóan az e-mail tartalomnak is meg kell határoznia a nyári hangulatokat. A nyár a kötetlenség időszaka, ezért tegye mindezt barátságossá és szórakoztatóvá. Tartson lépést a nyugodt nyári hangulattal.

2. Színek

A nyár az élénk és merész színekről szól. Készítse el nyári e-mail-designját élénk, merész színezéssel. Használjon narancssárga, sárga, tengerkék és tengerzöld színt. Kényeztesse magát élénk színű felvételekkel vagy színes lázadással. Alkalmazzon káprázatos színátmeneteket neon árnyalatokkal. A színfoltok jól kiegészíthetik a szöveget. A nyári e-mailek megjelenése tükrözze a nyári meleget.

3. Tipográfia

Legyen a tipográfia hétköznapi, laza és szórakoztató. Használjon játékos, divatos betűtípusokat. De ne vigye túl messzire. A tipográfiának mindig az olvashatóságra kell összpontosítania. Ne legyen túl díszes vagy túl laza. A betűtípusok olvashatósága és következetessége kiemelten fontos.

4. Vizuális

A nyári e-mailek képeinek és mintáinak összhangban kell lenniük az évszakkal. Nyáron gyakoriak a popsikát, a tengerpartot, a görögdinnyét, a pálmaleveleket, a flamingókat és az ananászokat ábrázoló képek. A nyári témákhoz, például a szafarikhoz és a szavannákhoz illeszkedő minták is használhatók.

Forrás

5. Animált GIF-ek

Az animált GIF-ek hasznosak az elköteleződéshez és a figyelem felkeltéséhez. Emellett felvidítják a közönséget, és dinamizmust árasztanak. A nyár a szabadidő, a bulik és a fesztiválok ideje. Ezért az animált GIF-ek segítenek feldobni a hangulatot és megfelelni az évszaknak.

5 dolog, amire figyelni kell a nyári e-mail-tervezés során

1. Írj tömören

Fontos, hogy rövid és egyszerű legyen. Az értékajánlatot a lehető legkevesebb szóban kell közölnie. Adjon hozzá egy szlogenet és CTA-t, és tegye azt egyetlen integrált, egységes egésszé. Gyorsan tájékoztassa az ügyfelet, hogy mit ajánl.

Olvasni:  YouTube lejátszási lista beágyazása a WordPressbe

2. Tedd kiemelkedõvé az USP-t

Tudassa az ügyféllel, hogy mi az Ön USP-je. Nagyszerű árat kínál? Az Ön terméke jobb minőségű, mint a többi? A terméke rendelkezik olyan funkciókkal, amelyek nem elérhetők a piacon? Emelje ki az USP-t jól látható betűtípussal vagy félkövérrel, esetleg egyedi színekkel.

3. A termék megfelelő felhasználása

Emelje ki a termék nyárra vonatkozó felhasználásait. Az Ön terméke egy nyugtató csokis turmix? Ez egy fényes póló, amely kiemelkedik a napsütötte tengerparton? Az Ön terméke csak egy nyájas új árnyalatpár? Bármi legyen is a terméke, mutassa be a napsütéses nyár kontextusában. Ez egy nagyszerű módja a nyári e-mail marketingnek.

Forrás

4. Mutasd be a nyári hangulatot

Használd ki a nyári hangulatot. Ha terméke-mailjeit szinkronban tartja a nyári hangulattal, nagyszerű lehetőség egy nagyszerű nyári e-mail design létrehozására.

5. Kezdje e-mailjét releváns és szemet gyönyörködtető információkkal

Bármit is közöl e-mailje, kezdje egy letartóztató elemmel. Arra kell késztetnie az olvasót, hogy olvasson tovább. Ezenkívül azonnal közölnie kell, hogy miről szól az e-mail. Hogyan segít a terméked a vásárlóknak ezen a nyáron? Így kell kezdenie a nyári e-mail tervezést.

5 nyári e-mail tervezési hírlevél példák

Ez az öt nyári e-mail tervezési példa releváns sikeres nyári e-mail marketing példákat mutat be. Kezdjük.

Summer Email Design #1: 8fit

Forrás

Ezt az e-mailt a mindent átható nyári gyümölcs, a görögdinnye ihlette. Az élénk sárga háttér a nyári napsütésre emlékeztet. A hírlevelet melegsé és fényessé varázsolja, mint a nyár. A görögdinnyekerekű kerékpár fülbemászó. Finom üzenetet közvetít.

Ez egy nagyszerű példa a legjobb gyakorlatokra, amelyeket egy nyári e-mail-tervezés alkalmaz. Ebben az e-mailben egy ajánlathoz ragaszkodtak. A tipográfia nagyon ügyes használata is. A cselekvésre való felhívásban a sürgősség érzését is keltik.

Nyári e-mail design #2: Urban Outfitters

Az Urban Outfitters a rendkívül népszerű témára összpontosít: a nyári lopásokra. A csinos modellek gyönyörűen mutatják be nyári kínálatukat. Az e-mail stílusosnak, barátságosnak és vidámnak tűnik. A színezés lágy és tompa. Így a látvány és a tartalom a nyári hangulatban marad.

A betűtípus hívogató, játékos és vendégszerető érzetet ad a hírlevélben. A kedvezményeket összevonják a pálya többi részével, hogy eladhatatlannak érezzék magukat.

Forrás

Nyári e-mail design #3: ASOS

Forrás

Az ASOS a nyár közeledtét a SUMMER IS COMING szlogenjével várja. Emojikkal ábrázolják az álomnyarat. Ezzel az olvasó azonnal megnyitja az e-mailt. Az ASOS azt szeretné, ha az olvasók megszabadulnának a nyárral kapcsolatos negatív előítéletektől. A nyár csak egy gondolkodásmód, és könnyedén beléphetsz a ruháikkal és kiegészítőikkel. Remek nyári kiegészítőket tartalmaznak, és jó okot adnak arra, hogy érdemes megnézni őket. Ez egy nagyszerű nyári e-mail marketing kampány, amely a víz áramlásával mozog, miközben áruit árulja.

Nyári e-mail design #4: Próza

Forrás

Lehetséges, hogy a terméke nem kapcsolódik a nyárhoz, például a Próza. Ezután a megoldás egyszerű: találjon ki egy kapcsolatot. A tárgysor érdekes: „A nyár két dolgot jelent.” A kíváncsiság felkeltésével, amikor az olvasók megnyitják az e-mailt, hogy megtudják, mit jelent a nyár, a válasz: száraz sampon és bőrápoló balzsam.

Olvasni:  9 bevált e-kereskedelmi gyakorlat, amelyet alkalmazni szeretne

A próza az egyszerű nyári témát követi, olyan szavakkal, mint „vegye könnyebben”, „abszolút szellő” és „egyszerűsít”. Ezután összekapcsolja a Prose termékeinek használatát ezzel a laza nyári témával. Társadalmi bizonyítékként szakértői véleménnyel zárják az e-mailt.

Nyári e-mail design #5: Nike

Forrás

A Nike nagyszerű munkát végez a nyári e-mail marketingben. Ez az e-mail pont nyár környékén érkezik. Az e-mail egyenesen a lényegre megy, minimális példányszámmal és egyszerű kialakítással. Az e-mailek a férfi szekciót részesítik előnyben a csatlakozási demográfiai adatok alapján. Lehetősége van családi vásárlásra is. A homokszerű háttér a tengerpartra emlékeztet.

Mindenki szereti a nyarat. A szezon azonban megoldást jelenthet az újonc marketingeseknek. Az emberek gyakran nincsenek abban a hangulatban, hogy ellenőrizzék a beérkező leveleket és válaszoljanak a bemutatókra. Ha nem kamatoztatja a szezon hangulatát, romló statisztikát és alacsony elkötelezettséget hagyhat maga után.

Ne veszítse el a reményt. Fordítsa meg az asztalokat. Bontsa ki kreativitását. Kövesse az írásban említett tippeket és trükköket. Merítsen ihletet a sikeres példákból. Találhat egy új sikerterületet, ahol korábban csak csalódás volt.

A nyári e-mail tervezés szórakoztató és kifizetődő lehet, ha ezt a hat legjobb tervezési gyakorlatot alkalmazza a nyári e-mail marketingben.

Kulcs elvitelek

● A nyári e-mail-tervezést az évszakot figyelembe véve kell elkészíteni. A színeknek, betűtípusoknak, látványelemeknek és egyéb tervezési elemeknek szinkronban kell lenniük a szezon hangulatával.

● A nyári e-mail dizájn megőrzi az e-mailek hagyományos dizájnelemeit, miközben beépíti a nyári strandok hangulatát.

● A nyári e-mail marketingnek van egy előnye – az emberek hajlandóak költeni. Van néhány hátránya is – az emberek ritkábban nézik meg az e-maileket. Ki kell játszani a marketing erősségeit a szezonnal szinkronban.

● Mint minden e-mail marketing, a nyári e-mailek tervezése is a KISS elvet követi – Keep It Simple, Stupid.

● Nyári e-mail-terv létrehozásakor e-mailenként egy CTA-ra összpontosítson.

GYIK

1. Mit vegyek bele a nyári e-mail-designba?

Tartsa meg az e-mailek tervezésének összes elemét az e-mailekben, és szinkronizálja az évszakhoz kapcsolódó betűtípusokkal, színekkel és látványelemekkel.

2. Hogyan tematizáljam a nyári e-mail marketingemet?

Témázza nyári e-mail marketingjét a szezonális és az egész évszakra jellemző hatások köré, mint például a nyár vége, az értékesítés, mert péntek van stb.

3. Mi a legfontosabb része a nyári e-mail tervezésnek?

A nyári e-mailek tervezésének legfontosabb része a tárgysor. Ez adja az olvasóknak az első benyomást az ajánlatáról, és arról is dönt, hogy elolvassák-e az e-mailt.

4. Milyen szerepet játszik az A/B tesztelés a nyári email marketingben?

A legtöbb digitális marketinghez hasonlóan az A/B tesztelés is megmutatja, hogy marketinged mely elemei működnek jól és melyek nem. Ezután dönthet úgy, hogy megtartja a legjobban működő elemeket.

Új publikációk:

Ajánlott