6 CRM-eszköz a könyvjelzők közé

A legjobb CRM-eszközt keresi vállalkozása számára? Felsorolunk 6 legjobb CRM-eszközt a piacokon, amelyek segítségével fellendítheti vállalkozását és új magasságokba léphet

A CRM-eszközök minden típusú és méretű vállalkozás számára hasznosak. A hatékony és proaktív ügyfélkapcsolat-kezelő eszköz lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy kapcsolatba lépjenek potenciális ügyfelekkel, és segítsék őket abban, hogy jobb jövedelmezőséget keressenek működésük során. Nézzük a különböző CRM-eszközök listáját és előnyeiket.

Forrás

Mi az a CRM?

Ön egy törekvő üzlettulajdonos? Ha egy vállalkozást ápol, és jobb lehetőségeket próbál feltárni vele, egy ügyfélkapcsolat-kezelő eszköz integrálása tökéletes ötlet lehet az induláshoz.

A CRM-eszközök a szabványos szoftvercsomagban található technológia segítségével segítenek átadni a legjobb marketinggyakorlatokat. Ez javíthatja az üzleti láthatóságot, és megerősítheti az ügyfél igényeinek megfelelő képességeket.

A CRM-eszközök beépítése lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy összehangoltabb és átláthatóbb kommunikációt folytassanak a szállítók, beszállítók és ügyfelek között.

Kezdheti a legjobb ingyenes CRM próbaverziójával, és frissítheti annak fizetős verziójára, figyelembe véve annak használhatóságát. A CRM technológia alkalmazása segít a vállalkozásoknak az ügyfelek adatainak nyomon követésében, az ügyfelekkel való interakciókba való belemerülésben és jobb ügyfélkapcsolatok kialakításában.

A legtöbb CMR-eszköz funkcionalitáson vagy telepítésen alapul. Ezért áttekintheti a legnépszerűbb szoftvereszközöket, és leszűkítheti a legmegfelelőbb lehetőségeket.

Mielőtt elolvasná az alábbi CRM-eszközök listájáról szóló véleményeket, feltétlenül vessen egy pillantást a kisvállalkozások számára készült hasznosságára. Az ügyfelek növekedése minden vállalkozás számára elengedhetetlen, és ha Ön még újonc a piacon, akár egyetlen ügyfél elvesztése is hatással lehet a szervezetére.

6 legjobb CRM-eszköz kisvállalkozások számára

A legjobb CRM-et keresi a kisvállalkozások számára? Ez az ügyfelei keresésének, fejlesztésének és megtartásának fő kulcsa azáltal, hogy kidolgozott adatokat tárol a jobb üzleti működés érdekében. A megnövelt jövedelmezőség és a jobb hálózatépítés ezeknek az eszközöknek a legfőbb előnyei.

Néhány szóval a CRM-eszközök az ügyfélszolgálat, az értékesítés, a marketing és az ügyfelek visszajelzéseinek teljes csomagját jelentik. Ezeknek az eszközöknek a megfelelő használata felhúzhatja vállalkozása profithányadosát, és magasabb szintre emelheti azt. Vessünk egy pillantást a legjobb CRM-eszközök összeállított listájára a további részletekért.

1. EngageBay

A CRM-eszközök listáján szerepel, és tökéletesen működik a kisvállalkozások számára. A Sreedhar Ambati által 2017-ben kifejlesztett és alapított EngageBay egy egyablakos marketingszoftver, amely egyetlen ernyő alatt kezeli az értékesítést, a marketinget és az ügyfélszolgálatot.

Olvasni:  Don Norman érzelmi tervezése és felhasználásuk

Forrás

Az EngageBay legfontosabb szolgáltatásai a következők:

 • Minden funkciója négy termékre oszlik, nevezetesen a Service Bay-re, a Marketing Bay-re, a CRM és Sales Bay-re és az All-in-one Suite-ra.
 • Ez az egyik legjobb ingyenes CRM-eszköz, amely soha nem számít fel költségeket annak ellenére, hogy több felhasználót ad hozzá a CRM-listához.
 • A CRM telefonszolgáltatások lehetővé teszik az ügyfelek jobb interakcióját és beszélgetéseik nyomon követését. Az értékesítési csapatok visszatekinthetnek, és tökéletes stratégiákat dolgozhatnak ki az értékesítési és egyéb üzleti döntések meghozatalához.
 • Több minősített leadre tehet szert, ami értékesítési konverziókat eredményez.
 • A legfontosabb előnyök az e-mailek integrálása az eszközön keresztül, a kétirányú szinkronizálás, valamint az e-mailek elérése ezen a platformon keresztül.
 • Megőrizheti az egészséges piaci versenyt, ha rápillant a ranglistákra és a játék élére.
 • A gazdag értékesítési jelentés egy másik előny, amely segít az adatokat az Ön igényeinek és olyan rejtett mutatóknak megfelelően személyre szabni, mint a bevétel, a növekedés, az oszlopdiagramok és a potenciális ügyfelek konverziója a diagramokban.
 • Automatikus adatbeviteli ütemezési értekezletek is lehetségesek, így növelve vállalkozása általános termelékenységét.

Az EngageBay az olyan alkalmazásokon keresztüli további integrációkkal is továbbfejleszti a funkciókat, mint a CallHippo, a Xero, a BigCommerce és a Plivo.

2. HubSpot

Ez az ügyfélkapcsolat-kezelő szoftvereszköz a nyílt piacon elérhető, és az egyik legjobb ingyenes CRM-eszköz. Ha több bejövő linket szeretne elérni vállalkozása felé, és nagyobb piaci láthatóságot szeretne elérni, ez egy jó választás.

Forrás

A HubSpot legfontosabb szolgáltatásai a következők:

 • A HubSpot a legjobb CRM a kisvállalkozások számára, jó funkcionalitásának és jobb használhatóságának köszönhetően. Az élő csevegés egy kiemelkedő funkció, amely segít az ügyfelek kérdéseinek megoldásában az élő csevegés után. Még a robotok is küldhetnek választ humanitárius segítség hiányában az irodában.
 • A rendszeres kommunikáció érdekében megbeszéléseket ütemezhet az ügyfelekkel.
 • A potenciális ügyfelek nyomon követése ennek a legjobb ingyenes CRM-nek egy másik kiemelkedő tulajdonsága. Végtére is, a kisvállalkozásoknak az ügyfelek növekedését kell megcélozniuk, mint a siker ugrókövét.
 • A folyamatkezelés, például az időszerű jelentéskészítés és az adatelemzés a CRM-eszköz további funkciói, amelyek segítenek betekintést nyújtani a felhasználók számára.

A kisvállalkozások HubSpot segítségével való irányítása megkönnyíti az integrációt más eszközökkel, mint például a Wistia, a Zerys, a PandaDoc, a Databox és a Seventh Sense.

3. Salesflare

Továbblépve egy másik legjobb ingyenes CRM-re, amely segíti az ügyfelek megtartását, növekedését és kezelését, a Salesflare.

Olvasni:  7 prezentációs tervező ügynökség, amelyet fel kell venni a könyvjelzők közé

Jelentős mennyiségű adatot automatizál, és ehhez megfelelően nyomon kell követnie a leadeket. A Salesflare egy problémamegoldó ügyfélkapcsolat-kezelési eszköz, amelyet 2014-ben találtak meg, és segíti a kisvállalkozásokat a fellépésben és a siker elérésében. Könnyen használható, és rengeteg pozitív, valódi véleményt tartalmaz, amelyek elhitetik.

Forrás

A Salesflare legfontosabb szolgáltatásai a következők:

 • A Salesflare a cég nevének beírásával és helyes kereséssel automatizálja a vállalattal és a kapcsolattartókkal kapcsolatos adatokat. Előre kitölti a vállalati profilt, és minden információt nyilvánosan elérhetővé tesz.
 • Ezzel a CRM-eszközzel a vállalkozások személyre szabott e-mail-sorozatokat állíthatnak össze hiteles munkafolyamataikon keresztül. Lehetőség van a kattintások, a megnyitások, a visszapattanások és a válaszok számának nyomon követésére is előre meghatározott célokonként.
 • A LinkedIn oldalsáv a következő előnye ennek a CRM-eszköznek. Új fiókok és kapcsolatok hozzáadása a szoftverhez a LinkedIn adatokon keresztül itt lehetséges. A vállalkozások kezelhetik az összes kommunikációjukat, befejezhetik az e-mailek sorrendjét, és társulhatnak csapatokkal, hogy üzleti hírverést hozzanak létre.
 • Egyértelmű áttekintést kell készítenie az értékesítési folyamatról, valamint frissíteni és nyomon követni a folyamatot. Maximum csővezetékek kialakítása lehetséges így.
 • Ha a Salesflare szerepel a CRM-eszközök listájában, nincs többé szükség az adatok és az e-mail aláírások másolása és beillesztése a szoftverbe. Inkább automatikusan észleli és aláírást hoz létre a névjegyek frissítéséhez.
 • A webhelykövetés és az e-mail marketing a Salesflare egyéb funkciói, beleértve az e-mailek küldését az Outlookon vagy a Gmailen keresztül.
 • Ez a CRM-szoftver biztosítja az ügyfelekkel folytatott nyomon követést, visszatér az ügyfelek kérdéseire és e-mailjeihez, és elküldi az értekezlet-jegyzeteket.

A Salesflare több olyan eszközzel is integrálható, amelyekhez már ismersz, mint például a LinkedIn, a Gmail és az Office 365, a Slack, a MailChimp és a Trello.

4. PipeDrive

Ha még mindig a legjobb CRM-et keresi a kisvállalkozások számára, a PipeDrive elengedhetetlen kiegészítője a CRM-eszközök listájának. Ez az értékesítési CRM és a csővezeték-kezelés megértésére specializálódott. Az eszköz 2010-ben jött létre, és a legtöbb kisvállalkozás számára vált híressé.

Forrás

A Pipedrive legfontosabb tulajdonságai a következők:

 • A fejlett jelentéskészítés a kiemelt funkció, amely a Pipedrive CRM-szoftvereket fejlett KPI-kkel és mérőszámokkal előnyben részesíti másokkal szemben. Tartalmazza továbbá a konverziós arányokat, az ügylet szakaszának konverzióját, az ütemezési tevékenységeket, valamint azok kitöltését további előrejelzésekhez.
 • Az értékesítési adatok szinkronizálása egy másik nagyszerű funkció.
 • A Pipedrive irányítópultján egyetlen platformon juthat központi adatokhoz. Az egyéb funkciók közé tartozik az e-mailek elkészítése, az ügyféljegyzetek szerkesztése és az ügyfelek névjegyeinek importálása.
 • Egy dedikált mobilalkalmazás lehetővé teszi, hogy ügyfeleket és jobb potenciális ügyfeleket szerezzen egy dedikált értékesítési csatornán keresztül.
 • A Pipedrive CRM eszköz egy további drag and drop funkcióval rendelkezik a színpad mozgásának befejezéséhez, így az ügyfelek zökkenőmentesen navigálhatnak a platformon.
 • Különféle automatizálási funkciókat és emlékeztetőket is tartalmaz a gyors nyomon követés érdekében, valamint szinkronizálható a Google Naptárral is.
Olvasni:  A legjobb 7 CRM-eszköz amerikai szabadúszóknak: Részletes útmutató

A Pipedrive CRM-eszközök széles körben elterjedt integrációja az Asana, a Trello, a Google Maps, a Slack és a Toky.

5. Friss értékesítés

A FreshSales a kisvállalkozási eszközök legjobb CRM-jei közé tartozik, és az üzleti növekedéshez és alapításhoz ajánlott. A FreshSales-t 2010-ben Shan Krishnasamy és Girish Mathrubootham mutatta be. Eredeti alkotásuk a Freshworks volt, alcsoportja pedig a Freshsales.

Forrás

A Freshsales legfontosabb jellemzői a következők:

 • Elsődleges jellemzője a hatékony mobilintegráció fejlett funkciókkal. Az értékesítési csapat találkozókat is egyeztethet, push értesítéseket vehet igénybe, és akár hangjegyzeteket is beépíthet.
 • Az ilyen CRM-eszközök használata megkönnyíti a részletes jelentéskészítést is, amelyben lekérheti az értékesítési tevékenységi jelentéseket, a trendvonal jelentéseket, teljes bevételelemzést, és még személyre szabott vizuális értékesítési jelentéseket is küldhet.
 • Az állítható értékesítési célok, a részletes listanézet, a szakaszok valószínűségeinek megjelenítése és a több ügylet kezelése további kiegészítő funkciók.
 • Emellett számos egyéb feladatot is automatizál, például a hívásnaplózást, a hozzárendelést és a munkafolyamatok kezelését.
 • Az automatikus profildúsítás és az ólompontozás a többi kiegészítője.

A Freshsales CRM szoftver néhány integrációja megette a Trellót, a 3CX-et, a Shopifyt, a Revv-t és a Survicate-et.

6. Éleslátó

Az Insightly 2009-ig nyúlik vissza, amikor San Franciscóban indult. Ez az egyik legelismertebb és legjobb ingyenes CRM-eszköz, amely számos folyamatot automatizál, és beépíti a technológiát a média-, tanácsadó-, reklám-, non-profit és gyártóiparba.

Forrás

Az Insightly legfontosabb szolgáltatásai a következők:

 • Ha hozzáadja ezt a lehetőséget a CRM-eszközök listájához, az segíthet a közösségi kapcsolat kialakításában. Az üzleti e-mail cím hozzáadásával több közösségi hálózat is szinkronizálható az Insightly-val, beleértve a Twittert, a Facebookot és a LinkedIn-t.
 • Kibővíti a mobil elérhetőséget, így bármikor és bárhol kapcsolatba léphet a csapattal.
 • A cégtulajdonosok nyomon követhetik az előrehaladást, aktiválhatják a feladatokat, és jelentéseket készíthetnek a szoftver jövőjének ellenőrzéséhez.
 • Ezzel a kisvállalkozások számára legjobb CRM-mel az ügyfelek elérhetőségi adatait, előzményeit és hátterét is áttekintheti, és egyszerűsítheti a mélyreható értékesítési folyamatokat.

Az Insightly jól integrálható számos más népszerű szoftverrel és alkalmazással, mint például a CircleLoop, a RingCentral, a Kixie, a PieSync és az Everhour.

A CRM-eszközök használatának előnyei

Abban a pillanatban, amikor új potenciális ügyfeleket szerez, azonnali cselekvés az, hogy potenciális vásárlókká alakítsa őket. Minden ilyen feladatot jól kezelnek a CRM-eszközök, és biztos lehet benne, hogy marketingstratégiája pozitív eredményeket hoz. Tehát nézzük meg a legfontosabb előnyeit:

Olvasni:  Növelje társult webhelye konverziós arányát és értékesítését

Termékeny és jövedelmező vállalkozás

Jó CRM-eszközök nélkül nem lehet hatékonyan automatizálni és kezelni az üzleti feladatokat. Elkerülheti a kézi beavatkozást, mivel könnyen elérhetőek a CRM-adatok, például az ügyfelek interakciós előzményei.

Boldog ügyfelek

Az interakciós rekordok áttekintése, az értékesítési megközelítés megismerése és az ügyfelekkel való kommunikáció összehangolása a CRM további előnyei.

Jobb lead generálás

Ezekkel a fent felsorolt ​​CRM-eszközökkel felerősítheti azt a folyamatot, amellyel képesített leadeket vonzhat vállalkozása számára. A szűrt ügyfél-interakció ismét jobb üzleti utakat tesz lehetővé.

Megbízható értékesítési előrejelzések

Vállalkozása bevételeinek nyomon követése és az elemző eszközök használata jobb eredményeket érhet el. Miután kiválasztotta a kívánt CRM-eszközt, szemtanúja lesz az üzleti növekedés paradigmaváltásának.

Kulcs elvitelek

 • A legjobb CRM-eszközök különféle médiumokon, alkalmazásokon keresztül képesek ügyféladatokat gyűjteni, és központi helyen tárolni.
 • Automatizálhatja a marketinget, az értékesítést és más típusú ügyfélszolgálati folyamatokat.
 • Nyomon követheti az ügyfelek vásárlási előzményeit, és azonosíthatja a további potenciális ügyfeleket.
 • Felkutatja a keresztértékesítési vagy felértékesítési lehetőségeket.

Vállalkozása új magasságokba emelése a legjobb CRM-eszközökkel

A CRM-eszközöknek számos előnye van, amelyek segíthetik az induló vállalkozásokat és más üzleti szervezeteket. Először ellenőrizze és tesztelje a CRM-eszközök funkcióit, integrációját, árát és használhatóságát, hogy meghatározza a legjobb választást. Biztosak vagyunk benne, hogy a fent áttekintett hat legjobb CRM-eszköz valóban hasznos lesz vállalkozása számára.

GYIK

1. Melyek a CRM-eszközök legfontosabb jellemzői?

Az ideális CRM-eszköz kiválasztása az ügyfélkapcsolati támogatáson, az értékesítési lehetőségek feltárásán, a szolgáltatási problémák rögzítésén, a marketingkampányokon és az ügyfelekkel való interakciók központosított keretén alapul.

2. Mi a CRM három népszerű típusa?

Összességében a CRM-rendszerek három alapvető típusa növelheti az üzleti életképességet. Ez magában foglalja az operatív, elemző és együttműködési.

3. Melyik a legjobb CRM a kisvállalkozások számára?

A fent leírtak mindegyike CRM-eszközök listája pozitívan kedvezheti vállalkozása növekedésének. Lehetővé teheti, hogy jól ismerje a testreszabott alkalmazásokat, a kampánykezelést stb.

4. Melyik a legjobb CRM-modell?

A tökéletes CRM-modell arra a munkafolyamatra utal, amely segíti a potenciális potenciális ügyfelekkel és ügyfelekkel folytatott csapat interakciójának kezelését. Ezenkívül elősegítheti egy jobb ügyfélmegtartási keretrendszer kialakítását a leadek generálásához és a konverziók célzásához.

5. Mi a CRM jelentősége a SEO szempontjából?

A CRM a márkafejlesztés lépcsőfoka, mivel segíti a kapcsolatok kialakítását az ügyfelekkel. Ez jobb üzleti láthatóságot és magasabb jövedelmezőséget eredményez.

Új publikációk:

Ajánlott