6 fantasztikus közösségi média naptár eszköz elfoglalt marketingesek számára

Kitalálod, mi a közös az építészetben, az utazásban és a közösségi média marketingben?

Tervezés, ez így van!

Bár ez a három dolog rögtönözhető, az intenzív tervezés az, ami jobbá teszi őket. A tervezés, a szervezés és a végrehajtás létfontosságú szempontok a közösségi média kezelésében.

A közösségi média menedzserek számos eszköz segítségét veszik igénybe, hogy sikereket érjenek el ezen a területen.

Ezeknek az eszközöknek az egyik típusa a közösségimédia-naptár. A közösségimédia-menedzserek szerte a világon nem árulják el több közösségi médiacsatorna egyidejű kifogástalan kezelésének és optimalizálásának titkát.

De itt kiöntjük a legnagyobbat!

Mostanra mindenki felismerte a közösségi média hatalmát. Mi pedig azért vagyunk itt, hogy elmondhassuk, hogyan kezelheti zökkenőmentesen kommunikációs csatornáit és növelheti a minőségi értékesítést.

Tehát minden további nélkül kezdjük!

6 fantasztikus közösségi média naptár eszköz elfoglalt marketingesek számára

1. SocialPilot

SocialPilot

Ár: 35 dollár/hó

A fantasztikus közösségimédia-naptáreszközök listáján az első helyen szerepel SocialPilot. A SocialPilot kiváló platform a közösségimédia-bejegyzések ütemezésére, a szakemberek világszerte választották. Egyszerű és felhasználóbarát közösségimédia-naptár eszközével profiként mászhat fel a kritikus tervezés hegyére!

Nemcsak naptáreszközt kínál, hanem a SocialPilot platformot is rendkívül működőképes közösségi média közzétételi eszközök és lenyűgöző keresztposta funkciók. Lehetővé teszi az összes közösségimédia-csatorna egy helyen történő rendszerezését és megtervezését, minimálisra csökkentve erőfeszítéseit és maximalizálva az elkötelezettséget. Ez a legjobb közösségi média naptáreszköz.

Miért válassza a SocialPilotot közösségimédia-naptár eszközeként?

 • A szűrők lehetővé teszik, hogy a naptárnézet segítségével mélyebbre ásson a tervekben. Ez akkor hasznos, ha különféle ügyfeleket kezel, és hónapos közösségi média kampányokat hoz létre számukra.
 • A SocialPilot jól látható nézetet biztosít az ütemezett tartalomról. Széles áttekintést ad arról, hogyan néz ki az egész hónapra vonatkozó közösségimédia-terv. Miután huzamosabb ideig napi vagy hetente ütemezte a bejegyzéseket, csak újra kell tekintenie a tervet, és ellenőriznie kell.
 • Sokszor egyes bejegyzések folyamatosan növelik a forgalmat, az elköteleződést és a konverziókat. Határozza meg ezeket, és ne felejtse el engedélyezni az „újramegosztást” az ilyen bejegyzéseknél. Miért vesztegesse az idejét új tartalom létrehozásával, ha már vannak bejegyzései, ahogyan szeretné?
 • A SocialPilot rendelkezik ezzel a funkcióval a bejegyzések átütemezésére szerkesztői naptárral. A fogd és vidd eszközzel könnyebben átütemezhet minden olyan bejegyzést, amelyről úgy érzi, hogy nagyobb érdeklődést kelt, vagy több figyelmet igényel.
  A közösségimédia-naptár eszköz lehetővé teszi szeretett örökzöld bejegyzéseinek megosztását is. Lehetővé teszi a bejegyzés újramegosztását, ami minimális erőfeszítéssel növeli a forgalmat.
 • A SocialPilot segítségével könnyedén másolhat bármilyen bejegyzést, és hibátlanul ütemezheti azt anélkül, hogy ugyanazt a képet vagy a szöveget újra és újra feltöltené. Lehetőség van az azonos bejegyzés szerkesztésére is, mielőtt megosztaná a világgal.
 • A SocialPilot közösségimédia-naptárával közvetlenül a naptárból hozhat létre időérzékeny bejegyzéseket. A naptárban a napra és az időre történő egyszerű kattintással megadhatja a létrehozni kívánt bejegyzés adatait.
  A blogbejegyzések közzétételekor linkelhet olyan blogfeedeket, amelyek automatikusan megosztásra kerülnek közösségi médiafiókjain.
 • Sorba is állíthatja őket, ha módosítani szeretné a közzétételük időpontját. Az Instagram közvetlen közzétételi funkcióját is élvezheti a SocialPilot segítségével.
Olvasni:  A Cheektowaga legjobb összecsukható töltői az Apple felhasználók számára

Mit gondolnak az emberek a SocialPilotról?

Kate W

Az évek során jó néhány közösségi média menedzsment csomagot használtam. Mindaddig találtam valamit, ami megviselt mindegyiknél, amíg ki nem próbáltam a Social Pilotot. A legjobb az egészben, hogy nagyon egyszerű az egyes csatornákra szabni az üzeneteket, és a releváns vállalkozásokat bejelölni a Facebook és a Twitter bejegyzéseibe. Az elemzések jók, a naptár nézet nagyszerű, a támogatás kiváló. Mesés. Köszönöm, a Social Pilot csapata. Megkönnyíti az életemet, ha különböző ügyfélfiókokon dolgozom.

Jennifer W

Szeretem, ha több bejegyzést ütemezhetek több fiókhoz és kötegelt tartalomhoz. Az analitika is jó. Sokkal több fiókunk lehet, mint néhány más webhely. Azt is szeretem, hogy egy kattintással csoportokat állíthatok be és több fiókot is kiválaszthatok. Lehetőség van a vállalati logóval ellátott jelentések exportálására, hogy nagyon professzionálisan nézzenek ki.

Lisa D

Szabadúszó SMM vagyok, maroknyi ügyféllel és növekvő portfólióval. Kisebb vállalkozásokat és vállalkozókat szolgálok ki, akik megfizethető szolgáltatásokat keresnek. Amikor tartalomtervezőt keresek, fontos volt számomra, hogy nagyon specifikus funkciókkal rendelkezzenek, miközben alacsonyan tartsam a költségeket, hogy a megtakarítást át tudjam hárítani ügyfeleimre. Több lehetőség kutatása után a Social Pilot nagyszerű megoldás volt.

2. Küldhető

Küldhető

Ár: 89 dollár/hó

Küldhető egy közösségimédia-kezelő eszköz beépített naptáreszközzel, amely arra törekszik egyszerűbbé tenni a szervezési és tervezési folyamatot neked. Nagyszerű funkciókkal rendelkezik, mint például az egységes irányítópult, a közösségi média tartalomnaptár, a csapatmunka, a fehér címke, az ügyfélkezelés és még sok más fejlett eszköz.

Profik

 • Leegyszerűsített, felhasználóbarát felülettel rendelkezik, amely nem igényel semmilyen technikai tudást vagy képzést.
 • Segít a közösségi média posztok tervezésében és megszervezésében közösségi lehallgatási eszközök segítségével. Emellett fokozza az elköteleződést és minőségi előnyt generál.
 • Ez az egyik olyan közösségimédia-naptáreszköz, amely támogatja a Facebookot, a Twittert, az Instagramot, a LinkedIn-t, a Google Cégemet, a Youtube-ot és a Pinterestet, olyan blogplatformokkal, mint a WordPress, a Medium és a Tumblr.
 • További funkciók közé tartozik a Canva integráció és az Instagram első megjegyzés.
Olvasni:  Twitter Ages: Melyik korosztály tweet a legtöbbet a közösségi hálózaton?

Lee Ann’B

2016 augusztusa óta használom a Sendible-t, és nagy időt takarított meg. Szerintem meglehetősen könnyen használható, nem túl nagy tanulási görbe, ha csak most kezdted el használni őket.

Hátrányok

 • A LinkedIn arra kéri a felhasználókat, hogy 60-90 naponként jelentkezzenek be újra a Sendible-n keresztül, ami fárasztó, és kihat a naptárra és a menetrendekre.
 • A mobilalkalmazás-felhasználók általában hibákkal szembesülnek benne.

Freddy S.

Nem nyűgözött le, inkább csalódott az ügyfélszolgálatban.

3. Loomly

Lomly

Ár: 159 dollár/hó

A következő a legnépszerűbb közösségimédia-tartalom naptári eszközeink listáján Lomly. Ha több helyre van szüksége a tartalomnaptárban, válthat egy többfunkciós tartalom közzétételi és tervezési platformra, például a Loomlyra.

A Loomly legrobusztusabb szolgáltatáskészlete együttműködési és jóváhagyási környezetet tartalmaz, így a csapatok maketteket küldhetnek be, megjegyzéseket tehetnek, megtekinthetik a verziónaplókat, és megjelölhetik jóváhagyásra. Ez segíthet a folyamatok egyszerűsítése a hatékonyság érdekében amikor „túl sok szakács van a konyhában” egy adott projekten.

Profik

 • Az eszköz ötleteket javasolhat, amelyek alapján optimalizálhatja bejegyzéseit a nagyobb elköteleződés és konverzió érdekében.
 • A Loomly egy nagyszerű közösségimédia-naptáreszköz, amely hatékonyan segíti a fizetett és organikus közösségimédia-kampányok tervezését, szervezését és végrehajtását.
 • Kiváló eszköz a sok ügyféllel és nagy csapattal rendelkező felhasználók számára a működéshez, mivel gyors együttműködést és zökkenőmentes ütemezést biztosít.

Jessica F

Szeretem, hogy annyi eszköze van, amivel más tervezők/ütemezők nem. Szeretem, hogy könnyen használható és ilyen alacsony áron kínálják a többi tervezőhöz/ütemezőhöz képest!

Hátrányok

 • Az eszköz nagyon kevés integrációt tartalmaz más platformokkal.
 • A CRM-integráció is nagyon kevés.
 • Néha a naptárak és a közösségimédia-fiókok nem kapcsolódnak össze.

Ellenőrzött felhasználó

Nagyon frusztráló időszakom van, amikor megpróbálok különféle platformokon posztolni.

4. Agorapulse

AgoraPulse

Ár: 199 dollár/hó

Több mint 17 000 közösségi média menedzser használja Agorapulse A közösségimédia-naptár eszközeként ez a platform a szakemberek választása. Ez az eszköz is kínál CRM integráció.

A beépített, egységes közösségi postafiókkal a felhasználók hozzáférhetnek a beszélgetésekhez. Az Agorapulse megosztott naptárai kifogástalan és egyedi URL-címekkel rendelkeznek, amelyek megoszthatók kiválasztott ügyfelekkel.

Olvasni:  [Infographic] 6 KPI, amelyet a marketingeseknek követniük kell

Profik

 • Egyszerű és központosított műszerfala van.
 • A Naptár funkció segít az összes tweet és bejegyzés megjelenítésében.
 • Átfogó eszközeivel analitika generálható. Áttekintést ad a sikeres és nem sikeres közösségi média kampányokról.
 • Az Agorapulse lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ellenőrizzék közösségimédia-fiókjaikat, és megtekintsék az említéseket, megjegyzéseket és a megosztott bejegyzéseket.

Emily P

Az Agorapulse nélkülözhetetlen, ha több fiókot használ.

Hátrányok

 • Az Agorapulse munkafolyamatban a tartalom ütemezése hatékonyabb és gyorsabb lehet.
 • Nem teszi lehetővé több kép közzétételét.
 • A mobilalkalmazás nem felhasználóbarát.

Ellenőrzött felhasználó

Nagyon nehézkesnek tűnik, és még mindig sok fejlesztésre van szükség.

5. Puffer

Puffer

Ár: 250 dollár/hó

Több mint 75 000 közösségi média menedzser bízik benne, Puffer egy kivételes freemium közösségi média menedzsment eszköz. A legalkalmasabb mindenkinek, aki szeretne közösségi média jelenlét kialakítása.

Számos árazási tervet kínál mindenki számára, a kisvállalkozásoktól az ügynökségekig vagy a nagyvállalatokig. A naptár funkció egyszerűbbé teszi a felvázolt bejegyzések ellenőrzését, és szükség esetén a javításokat.

Amikor a Buffer elindult, pusztán egy ütemezési eszköz volt a Twitter számára. De hosszú utat tett meg, és ütemezést adott a különféle közösségi hálózatokhoz. Olyan funkciókat is tartalmaz, mint például a részletes elemzés.

Profik

 • Az elemzési funkció képes kideríteni, hogy a tartalommal és az ütemezéssel kapcsolatos döntések hatékonyak és relevánsak-e.
 • A Buffer böngészőbővítményt biztosít a Chrome, a Firefox és a Safari számára, amellyel tartalmat oszthat meg különböző weboldalakon.
 • Hatékony tervezési és ütemezési funkcióval rendelkezik. Ha több közösségimédia-fiókot kezel, minden fiókhoz más közzétételi ütemezést hozhat létre.

Darien C

Az egyik legjobb közösségi média menedzsment platform magas áron csapatok számára.

Hátrányok

 • A pufferbővítmény a nagyszerű funkciók ellenére késik a Google Chrome-ban.
 • Az Instagram és a Pinterest funkciók nagyon alapvetőek.

Ellenőrzött felhasználó

Költséghatékony lehetőség induló vállalkozások és korai növekedés számára – nem a hosszú távú megoldás.

6. Sprout Social

Sprout Social

Ár: 169 dollár/hó

Sprout Social egy minden az egyben közösségi médiakezelő eszköz, amely segít Önnek bővítse hálózatát, és vegyen részt a közösségi média platformokon. Naptáreszköze segít a közösségi média csatornáinak zökkenőmentes tervezésében és rendszerezésében.

Számos hasznos integrációt támogat, mint például a Zendesk, a UserVoice, a CRM-eszközök és még sok más. A Social Listening eszköz segít olyan nézetek beállításában, amelyek lehetővé teszik a több közösségi média platformon, például Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, Tumblr-en, Redditen és az interneten közzétett tartalom figyelését.

Olvasni:  Webhelyhatóság: Mi ez és miért számít a SEO számára

Profik

 • Erőteljes közösségi tartalom naptár funkcióval és tiszta felhasználói felülettel rendelkezik.
 • A CRM-eszközök lehetővé teszik a különböző csapattagok számára, hogy nyomon kövessék a beszélgetési előzményeket, a kapcsolatfelvételi adatokat és az ügyfelek interakcióihoz kapcsolódó egyéb megjegyzéseket.
 • A Sprout Social publikációs eszköze nagyon hatékony és hibátlan.
 • A Smart Inbox eszközzel különféle üzenettípusokat vezérelhet, amelyek platformonként eltérőek.

Chetan A

Csodálatos élmény volt a Sprout Socialnal. Számos automatizálási kampányt készítettünk, amelyek munkaerő nélkül sokat segítettek fogyasztóinknak.

Hátrányok

 • A Sprout Social nem ütemez és nem tesz közzé történeteket az Instagramon.
 • Ez egy drága eszköz a közösségi média naptársablonjaihoz.
 • Néha a közösségimédia-naptár eszköz nem működik megfelelően.

Ellenőrzött felhasználó

A funkciók és jelentések lenyűgöző listája, de drága.

Melyiket érdemes választani?

Ebben a listában leszűkítettünk néhány legnépszerűbb platformot a közösségi média csatornáinak ütemezésére és tervezésére. A rövid jellemzőkkel, az előnyökkel és hátrányokkal, valamint a jogos ügyfelek legőszintébb véleményeivel ez a lista eloszlatta a kétségeit.

Számos közösségimédia-naptáreszköz elérhető a piacon, de nem hagyhatja figyelmen kívül ezen eszközök árképzési tényezőit, ügyfélszolgálatát és egyéb hátrányait.

A SocialPilot jobbnak tűnik, mint mások. Megfizethető áraival, lenyűgöző ügyfélszolgálatával és robusztus funkcióival ez a legmegfelelőbb eszköz a kezedhez.

Itt van még a ingyenes próbaverzió elérhető. Mire vársz még? Menj és próbáld ki te is!

Gyakran Ismételt Kérdések

🌟 Mit csinál egy közösségimédia-naptár?

A közösségimédia-naptár egy olyan eszköz vagy excel-lap, amely nyomon követi az összes közösségimédia-tevékenységét dátumokkal és tartalomtípusokkal, releváns függőségekkel és tulajdonosokkal.

🌟 Melyek a közösségimédia-naptár legjobb eszközei 2023-ban?

Íme néhány a legnépszerűbb közösségimédia-naptár-eszközök 2023-ban:

 1. SocialPilot
 2. Lomly
 3. Agorapulse
 4. Küldhető
 5. Puffer
 6. Sprout Social

🌟 Van olyan eszköz, ami segít a közösségi média kezelésében?

Igen, a SocialPilot egy kivételes, mégis átfogó eszköz, amely segít az összes közösségi média platform egy helyen történő ütemezésében, rendszerezésében és kezelésében. A SocialPilot lehetővé teszi, hogy 9 közösségimédia-platformon, például Facebookon, Instagramon, Twitteren, TikTok-on, Pinteresten, LinkedIn-en és még sok máson tegyen közzé elérhető áron.

🌟 Miért van szükségünk közösségimédia-naptárra?

A közösségimédia-naptár eszköz segít minden közösségimédia-csatorna tervezésében és rendszerezésében. Segít megelőzni, és elkerülni az elszalasztott lehetőségeket. Éppen ezért kulcsfontosságú az ilyen eszközökbe való befektetés.

🌟 Hogyan készíthetek tartalomnaptárt?

A tartalomnaptár létfontosságú lépés a közösségi média csatornáinak kezelésében. Kezdje céljainak meghatározásával, közösségi médiatartalom-naptársablonok létrehozásával, idő és platform kiválasztásával, valamint korlátok beállításával. Ez egyénileg időigényes lehet. Ezért van szüksége egy közösségimédia-naptár eszközre. Ez nagyban megkönnyíti a munkáját.

Új publikációk:

Ajánlott