6 hihetetlenül hasznos tipp kisvállalkozások hirdetéséhez

A reklám elengedhetetlen a vállalkozás népszerűsítéséhez, és ami még fontosabb, a kisvállalkozások számára. Íme hat tipp a kisvállalkozások hirdetésének javítására.

– Henry Ford

A reklámozás minden vállalat vagy vállalkozás promóciójának elsődleges alapja. A kisvállalkozások többnyire meglehetősen szűkös költségvetéssel működnek, ami megterheli hirdetéseiket.

A reklámok előnyt jelentenek a többi meglévő vállalkozással szemben, hogy kikövezzék és kijelöljék termékeik útját. Bármilyen marketingstratégia kisvállalkozásoknak kerülhet egy kicsit, de valóban nagyszerű eredményt fog hozni. Igaz, ehhez innovációra van szükség kisvállalkozási hirdetési ötletek formájában.

Azoknak a kisvállalkozásoknak, akik reklámozással szeretnék növelni nyereségüket, olyan hirdetéstípusokat kell kiválasztaniuk, amelyek megfelelnek a költségvetésüknek és az üzleti típusuknak. A szűkös költségvetés miatt szükségessé válik, hogy a kisebb vállalkozások olyan hirdetési ötletekre összpontosítsanak, amelyek megfizethetőek és hatékonyan növelik az értékesítést a cég számára.

6 kisvállalkozási hirdetési ötlet

Minden kisvállalkozásnak bizonyos hirdetési pontokra kell összpontosítania, hogy növelje piaci elterjedését. Sok kisvállalkozás tulajdonosa számára a „reklám” szó óriásplakátokat, rádióhirdetéseket, tévéreklámokat, csigaposta szórólapokat és sok dollártáblát juttat az eszébe.

Íme néhány kisvállalkozások hirdetési ötlete, valamint néhány hirdetési tipp, amelyek segítségével több ügyfelet szerezhet:

1. Használja ki a Google Cégem előnyeit

A Google Cégem-profil létrehozásával az ügyfelek látókörébe kerülhet. A rendszerezett és részletes profil széleskörűvé teszi az elérést, és segít meghatározni, hogy milyen kisvállalkozási hirdetésekre kell összpontosítania. Tegyen közzé fényképeket, és írjon le konkrét és részletes információkat a piacra dobandó vagy bevezetendő termékről ezen az oldalon.

Olvasni:  19 tipp a legjobb marketingvideó elkészítéséhez vállalkozása számára

Az ezen az oldalon kapott vélemények sokat számítanak, ha egy termék új a piacon. A jó szolgáltatások offline módban jó értékelést adhatnak a ponttáblázaton. És minél nagyobb az elérés ott, annál több ügyfél érkezik a vállalkozásához.

Forrás

2. Tegyen közzé és biztosítson nagyszerű tartalmat

A Google Cégem segítségével nagyszerű megjelenést érhet el az interneten; mindazonáltal gondoskodnia kell arról, hogy ne vesszen el a versenytársak között, vagy az emberek egyszerűen nem görgetik a webhelyet, és nem csinálnak semmit. Annak biztosítása érdekében, hogy az emberek továbbra is a webhelyen maradjanak, érdemes megfontolni lenyűgöző tartalmat, amely reakciót vált ki a közönségből.

Ha maga is tud fenomenális tartalmat létrehozni, az nagyszerű lenne. De ha nem tudja, ne habozzon professzionális tartalomíró szolgáltatásokat igénybe venni. Keressen egy szabadúszót vagy egy platformot, amely képes kezelni tartalmi igényeit, és személyre szabott tartalmat kínál a webhelyéhez. Választhat a Pepper Content írási szolgáltatásai mellett. Biztos lehet benne, hogy minden alkalommal csúcsminőségű és vonzó tartalmat kínál.

3. Reklámozás helyi szinten

A helyi reklámozás elengedhetetlen a kisvállalkozások marketingstratégiájában. A közvélemény attól számít, hogy a barátaid beszélnek a vállalkozásodról, és a helyi hírek élére kerül. Az elköteleződés mellett a reklámozás hálózatépítést is igényel.

Amikor a helyiek tájékozottabbak lesznek, és megismerik a márkája termékeit/szolgáltatásait, az Ön vállalkozása hosszú távon jól fog működni. A helyiek kiszolgálása kisvállalkozási hirdetéseivel nagyszerű módja a hűséges ügyfélbázis építésének.

4. Reklám közösségi médiában

A közösségi média marketingje a kisvállalkozások számára nagyszerű, mert az olyan platformokon, mint a Facebook vagy az Instagram, a hirdetési költségek mérsékelten ésszerűek.

Olvasni:  6 tipp a konverziók növeléséhez Instagram-hirdetésekkel

Az ilyen platformokon a közönség pontosabb megcélzása is lehetséges. Számos előnye van annak, ha hirdetéseit a közösségi médiában jeleníti meg, a valós idejű hirdetéselemzéstől a magasabb megtérülésig. Tehát győződjön meg arról, hogy kihasználja a közösségi média platformok előnyeit, például az Instagram és a Facebook ingyenes hirdetéseit a kisvállalkozások számára.

Közösségi média marketing

Forrás

A mai generáció aktívabb a közösségi média felületein, így ez a legjobb módja a marketingcélok elérésének. Ez azt is jelenti, hogy a médium sokszínűsége miatt több hirdetési ötleted lehet.

A személyre szabott bejegyzések, történetek, videók stb. sok célzott és egymást kiegészítő közönséget vonzanak. Bár egy kicsit drágábbak, a LinkedIn-hirdetések segítenek elérni a legjobb befektetőket, döntéshozókat és ügyfélkört, különösen, ha Ön egy kis B2B vállalkozás.

5. Pay-per-click reklám

A kisvállalati hirdetéseknek hatékonynak kell lenniük. A pénzszűke miatt a kisvállalkozások reklámjainak bővíteni kell cégüket, miközben minden hasonló igényt igénylő személy látókörébe kell kerülni. Ennek legjobb módja a PPC-hirdetés.

A PPC-ben minden kattintás fizetéssel jár. Minden alkalommal, amikor egy felhasználó rákattint a hirdetésekre, a vállalatnak bizonyos összeget kell fizetnie. Így csak a közönséget elérő hirdetésekért kell fizetni. Ezek a hirdetések, amelyekre főként keresőmarketingen keresztül kattintanak, jobb grafikus elérést biztosítanak, mint más hirdetések.

A keresőmarketing legjobb platformjai közé tartozik a Google Ads és a Bing Ads. Ez a hirdetési módszer megköveteli, hogy az ember fülbemászó és csábító reklámtervezési ötletekkel álljon elő.

PPC hirdetési siker

Forrás

6. Direct mail reklám

A direkt mail hirdetések a kisvállalkozások egyik legegyszerűbb és legszélesebb körben alkalmazott módszerévé váltak az ügyfelek figyelmének felkeltésére.

Bár ez általánosnak tűnhet, biztos lehet benne, hogy ez a kisvállalkozásoknak szánt hirdetési ötlet varázslatként működik. Optimalizálva ez a módszer megkönnyíti a hirdetők számára, hogy tájékoztassák közönségüket vállalkozásukról, és elősegíti a márka elismerését. A direkt mail reklámok közé tartoznak a prospektusok, katalógusok, értékesítési levelek és hírlevelek.

Olvasni:  10 hatékony tipp az Instagram-elköteleződési arány növeléséhez

Bár ez egy régimódi módszer a megcélzott közönség megszólítására, csodálatos új sablonok és témák most már ráveszik a közönséget, hogy legalább nyissa meg és nézze át a leveleket.

Következtetés

A kisvállalkozási reklámötletekkel az a helyzet, hogy nem csak előnyös a cég számára, de nagyon költséghatékony is. A korlátozott erőforrások megfelelő felhasználása óriási eredményeket hozhat a kisvállalkozások számára.

Egy egyszerű hirdetési tipp, amit érdemes megjegyezni, hogy a tömeges hirdetési módszerek mára elavultak. A digitális módszer a járható út, és messze előre visz a hirdetési játékban. Ha helyesen csinálja, mindig nagyszerű eredményeket hoz.

GYIK

1. Hogyan indítsunk online értékesítési vállalkozást?

Az online értékesítés sok időt és erőforrást igényel. Íme néhány fontos szempont, amelyet szem előtt kell tartania, amikor vállalkozását online viszi fel:
1. Szabja testre az e-kereskedelmi szoftvert az üzleti követelményeknek megfelelően
2. Állítsa be az összes releváns közösségi média fogantyút, és készítsen hozzáértő profilt
3. Fektessen be a megfelelő online hirdetési stratégiába

2. Hogyan hirdeti vállalkozását online?

1. Készítsen üzleti webhelyet
2. Optimalizálja ezt a webhelyet keresőmotorok számára
3. Építs online hírnevet a közösségi médián keresztül
4. Fektessen be a tartalommarketingbe
5. Fogadjon el egy mobil-első
6. Hirdessen online
7. Indíts blogot
8. Csatlakozzon vagy indítson megfelelő online kommunikációt

Új publikációk:

Ajánlott