6 ingyenes SMTP-kiszolgáló megoldás marketingesek és fejlesztők számára

Az e-mail marketing minden marketingstratégia elengedhetetlen eleme. A sikeres e-mail marketing magában foglalja napi több ezer e-mail küldését, amit lehetetlen manuálisan megtenni. Ezért vannak erre a célra SMTP szerverek!

A levelezőszerverek SMTP-szervereket használnak a kimenő e-mailek továbbítására, fogadására és továbbítására a feladók és a címzettek között. Minden SMTP-szervernek megvan a saját címe (pl. a Google-nak van smtp.gmail.com). Az SMTP-t az e-mailek feldolgozására használják, és lehet szerver- vagy felhőalapú. Minden levelezőprogramon keresztül küldött e-mailt az SMTP-k dolgoznak fel, amelyek továbbítják az e-mailt a megfelelő szerverhez, amely megjelenik a címzett postaládájában.

Ha a legjobb SMTP-kiszolgáló megoldást keresi, ez a cikk érdekes lehet, mert a legjobb SMTP-szolgáltatások közül hatot azonnal bemutatunk.

1. Google

A Google nagyszerű és az egyik legmegbízhatóbb SMTP-szolgáltatással rendelkezik tranzakciós és tömeges e-mailek küldésére. Kéthetes ingyenes próbaidőszakot biztosít, amelynek során naponta akár 500 e-mailt is küldhet, és mindössze egy Gmail- vagy Google üzleti e-mail fiók!

A Google SMTP-szervereit a sebesség, a biztonság és a megbízhatóság különbözteti meg. Használhatja e-mailek küldésére bármely népszerű levelezőprogramnak, beleértve az Outlookot, a MailBird-et és másokat. Az e-mailek sikeres elküldése egy kliensnek a Google SMTP szolgáltatásával szabványnak tekinthető, mivel a konfigurációja nem teszi lehetővé az internetszolgáltatók számára, hogy az Ön e-mailjeit spam mappákba irányítsák.

Google kereső

Ezenkívül használhatja a Google SMTP szerverét e-mailek küldésére is közvetlenül a webhelyéről, és aktiválhatja az indexelési lehetőséget, ami azt jelenti, hogy minden egyes e-mail biztonságosan mentésre kerül a szerverére későbbi használatra. Ez egy rendkívül hasznos eszköz a nagyvállalatok számára, amelyek gyakran küldenek sok e-mailt – a Google lehetővé teszi, hogy tömeges e-maileket küldjön közvetlenül a Gmailen keresztül!

Olvasni:  Hogyan javíthatja Magento üzletének biztonságát

Az ingyenes csomaggal naponta akár 100 e-mailt is küldhet. Az előfizetési csomagok 6 USD-tól indulnak, ami lehetővé teszi akár napi 2000 e-mail küldését.

2. Mailchimp

A Mailchimp egy másik nagyszerű SMTP-szolgáltatás, amely teljes megoldást kínál a marketingeseknek. Használhatja tranzakciós e-mailek küldésére és integrálhatja a meglévő SMTP könyvtárba és keretrendszerbe!

Mailchimp

Ez egy jó és könnyen használható szolgáltatás, egyszerű felülettel és nagy teljesítményű, magas teljesítési arányokkal. Alapos jelentéseket kínál az ügyfelekről, a földrajzi követésről, a közösségi média tevékenységeiről és egyéb elemzésekről. Bár egy kicsit drágább, mint a többi SMTP-szerver, a Mailchimp rendelkezik egy ingyenes csomaggal, amely lehetővé teszi, hogy havonta 2500 e-mailt küldjön néhány korlátozott funkcióval, de a nap végén továbbra is hozzáférhet az eszközök és szolgáltatások legtöbbjéhez!

Felosztó-kirovó lehetőségeket is kínál, vagyis csak azért fizet, amit használ, ami nagy érték lehet az egyének számára.

3. Postai bélyegző

A Postmark egy másik SMTP-gyöngyszem, amely kiváló hírnévvel rendelkezik ebben a résben, és kifejezetten fejlesztők, szabadúszók és marketingesek számára készült.

Ingyenes próbaverziót kínál, havonta akár 100 e-mailt is, míg a fizetett előfizetés 10 dollártól kezdődik, havi 10 000 e-mail limittel. A Postmark nagy kézbesítési rátával rendelkezik, és a leggyakrabban használt SMTP-szolgáltatások élére helyezi.

E-mail-követőket, üzenetek személyre szabását, sablonokat, elemzőeszközöket, harmadik féltől származó integrációkat és még sok mást kínál. Csakúgy, mint az elődje, rendkívül könnyen használható, rendkívül biztonságos (kétfaktoros hitelesítési biztonságot kínál), és könnyen integrálható más alkalmazásokkal és webhelyekkel.

4. Amazon SES

Az Amazon SES az egyik legjelentősebb felhőalapú SMTP-kiszolgáló, elsősorban azért, mert az egyike azoknak az alacsony költségű szolgáltatásoknak. Bár néhány elhanyagolható korláttal, ingyenesen használható, havonta akár 60 000 e-mail is elérhető. Más előfizetési tervek azonban megfizethetőek, így életképes megoldást jelentenek.

Olvasni:  Az 5 legjobb online fordítási szolgáltatás vállalkozása számára

Összességében ez egy könnyen használható szolgáltatás, amely korlátozások nélkül segít tranzakciós és tömeges e-mailek küldésében és fogadásában. Ez is kínál felosztó-kirovó funkciót és megfigyelő eszközt minden tevékenységéhez és minden szállítási sebességgel kapcsolatos problémához. Eszközeivel gyorsan cselekedhet, megnézheti, mi befolyásolta rosszul a kézbesítési arányt, és azonnal reagálhat.

Amazon SES

A rendszer használatához AWS-fiókkal kell rendelkeznie. Mivel az Amazon SES a felhasználókat Sandbox és IAM csoportokra osztja, az új felhasználók automatikusan hozzá vannak rendelve a Sandbox csoporthoz. Mielőtt IAM-ré válhatna, először Sandbox-felhasználóként kell átesnie a hitelesítési folyamaton. Az IAM-felhasználók használhatják az összes védett AWS-erőforrást, és hitelesíthetik a Sandbox-felhasználókat.

A sandbox felhasználók számára az Amazon SES akár 200 e-mailt is kínál naponta. Másrészt az IAM-felhasználók kvótája drasztikusan magasabb – akár 10 000 e-mail 24 óra alatt!

Az Amazon SES egy örökké ingyenes lehetőség az EC2 felhasználók számára, és havonta akár 62 000 e-mailt is ingyenesen küldhet! Ettől eltekintve minden egyes e-mail 0,10 dollárba kerül, és minden egyes GB melléklet további 0,12 dollárba kerül.

5. SMTP2GO

Az SMTP2GO egy másik széles körben használt SMTP-szolgáltatás, amely minden eszközzel rendelkezik a kimenő e-mailek hatékony beállításához és kezeléséhez, biztosítva, hogy minden e-mail sikeresen eljusson a címzetthez.

SMTP2GO

A könnyen használható API megkülönbözteti az SMTP2GO-t, mivel a marketingeseknek és a fejlesztőknek nem lesz gond a kezelésével. Egy másik nagyszerű dolog ezzel kapcsolatban, hogy lehetővé teszi, hogy megtekinthesse, milyen jól jelennek meg e-mailjei több mint 40 e-mail kliensen, és megértheti, hogy megfelel-e a spamre vonatkozó szabályozásuknak. A részletes elemzés nagyszerű ebben – lehetővé teszi, hogy jelentéseket kapjon a kattintási arányról, a megnyitási arányról vagy a leiratkozási arányról, amelyeket későbbi marketingstratégiákhoz használhat fel.

Olvasni:  X Twitter-hashtagek, amelyek népszerűek, és növelik bejegyzéseit

Az SMTP2GO havi 1000 ingyenes e-mailt kínál öt napos prémium jelentéssel! A kezdő terv 10 dollárról a Professional tervre változik, havi 75 dollárért.

6. MailGun

Az Amazon SES-hez hasonlóan a MailGun nagyszerű és hatékony szolgáltatást kínál Önnek az e-mailek küldéséhez anélkül, hogy külön szerverre lenne szüksége. A MailGun komoly funkciókkal rendelkezik, és ezek egyike minden bizonnyal az e-mail ellenőrzés, amely segít eltávolítani azokat az e-maileket, amelyek nem léteznek vagy nem érvényesek. Ezzel időt takaríthat meg azzal, hogy nem létező címekre küld e-maileket.

MailGun

A másik figyelemre méltó funkció az Analytics eszköz, amely a marketingstratégiája mentén működik, és segít a hibák kijavításában és javításában. Nyomon követheti a kattintási arányt, a megnyitási arányt, az A/B-teszteket, a KPI-ket és egyebeket.

A MailGun ingyenes, havi 5000 e-mailre korlátozva az első negyedévben. Ezt követően minden 1000 e-mailért 0,80 USD-t kell fizetnie. A használat megkezdéséhez létre kell hoznia egy fiókot felhasználónévvel és jelszóval, és meg kell adnia az SMTP gazdagép nevét és portját.

Utolsó szavak

A leírt szolgáltatások mindegyike kiválóan alkalmas marketingesek és fejlesztők számára; ezek mind költséghatékonyak, egyszerűen beállíthatók és használhatók, és kivételes szállítási arányuk van. Nem tévedhetsz egyik opcióval sem.

Új publikációk:

Ajánlott