6 kiváló közösségi média ütemezési eszköz a profi marketingesek számára 2024-ban

Világszerte 4,48 milliárd jelenlegi közösségimédia-felhasználójával a márkák élvezik a lehetőségeket, hogy elérjék elérésüket. De a közelmúltban ez a terület erősen versenyképessé vált a feltörekvő platformok tekintetében.

Minden közösségi hálózati csatornának megvan a maga jelentősége, és erőfeszítésekre van szükség ahhoz, hogy kapcsolatban maradjon a közönséggel.

De ha valaha is próbálkozott több közösségi média platform egyidejű kezelésével, akkor tudja, hogy ez milyen időigényes. Tartalom létrehozása, feliratok írása és közzététele révén valószínűleg több órányi többlet blogírással kell foglalkoznia minden héten.

Arról nem is beszélve, hogy minden alkalommal, amikor felmegy az internetre, hogy közzétess valamit, elmerül a végtelen görgetésben. És mivel az idő pénz, keresnie kell a módját, hogy megtakarítsa.

Szerencsére többféleképpen használhatod közösségimédia-ütemezőket, hogy automatizálják a munkafolyamat nagy részét miközben hatékonyan reklámozza blogját, és megőrzi józan eszét.

Miért kezelheti tehát manuálisan közösségi média platformjait, ha autopilótára is helyezheti őket?

Az alábbiakban felsoroljuk a 2024-ban elérhető legnépszerűbb közösségimédia-ütemezési eszközöket, amelyek optimalizálhatják közösségi média csatornáit, és megkönnyítik a munkáját!

Merüljünk el a további részletekért.

1. SocialPilot

SocialPilot

SocialPilot 2023-ban a legköltséghatékonyabb közösségimédia-ütemezési eszköz. Hatalmas növekedést biztosít a közösségi médiában, és csökkenti az eszközökre fordított kiadásokat. A SocialPilot segítségével nem kell aggódnia a frissítések és a korlátok kifutása miatt. Te is készíthetsz adatvezérelt döntések az elkötelezettség fokozása és a közösségi média stratégiájának kalibrálása érdekében.

A SocialPilot segít az összes megjegyzés, üzenet és bejegyzés valós időben történő ütemezésében és megválaszolásában. A közösségi média ütemezése mellett azt is megteheti meghívja az ügyfeleket, hogy kapcsolják össze a fiókokat, és osszák meg a fehércímkés jelentéseket e-mailben a SocialPiloton.

Miért válassza a SocialPilotot vállalkozása közösségimédia-ütemezési eszközeként?

 • A barátságos felhasználói felületnek köszönhetően egy helyen ütemezhet/létrehozhat személyre szabott bejegyzéseket az összes közösségimédia-platformon.
 • A Social Inbox funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy minden megjegyzésre és üzenetre válaszoljanak. Szűri a beszélgetéseket is, és a releváns beszélgetésekre összpontosít – így egyetlen ügyfélnek sem marad el a válaszadás.
 • A SocialPilot a tömeges feltöltési funkcióval segít 500 közösségi média bejegyzés ütemezésében.
 • A munkafolyamatok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy csapatokkal együttműködjenek, miközben áttekintik és jóváhagyják az összes tartalmat a közzététel előtt.
 • Egyszerűsítse közösségimédia-stratégiáját robotpilóta segítségével azáltal, hogy a bejegyzéseket olyan időpontokra ütemezi, amikor követői és feliratkozói a legaktívabbak.
 • A SocialPilot összeállított tartalomlistája segít vonzó tartalom létrehozásában a közelmúlt, kategóriák, kulcsszavak és befolyásolók alapján.
 • A SocialPilot bővítménye lehetővé teszi a közösségi médiában közzétett bejegyzések ütemezését bárhol és bármikor, ablakok és lapok váltása nélkül.
 • Adjon hozzá képeket és videókat a SocialPilot segítségével, amely beépített Giphy támogatási rendszerrel is rendelkezik.
 • Egyszerűen lerövidítheti bejegyzései URL-címeit a Bitly, a Sniply vagy a Rebrandly segítségével.
 • A beépített Dropbox és Box.com támogatás a média zökkenőmentes megosztásához a felhőalapú tárhelyről.
 • Segít beállítani a jóváhagyási jogokat és jogosultságokat a bejegyzések módosításához vagy törléséhez.
Olvasni:  5 szuper egyszerű Twitter-eszköz az egyszerű márkaépítéshez 2024-ban

Mit gondolnak az emberek a SocialPilotról?

Alexandra K.

Az ütemező funkció lehetővé teszi, hogy egy teljes hónapra előre rendszerezzem és közzétegyem a tartalmat. Biztos lehetek benne, hogy a tartalom időben és mindenféle médiaformátumban felkerül. Azt is meg tudom szerkeszteni a bejegyzéseket, miután ütemezték, hogy megjelenjenek, a bejegyzések újra megoszthatók, és az időpontok módosíthatók/szerkeszthetők. A funkciók gyorsan működnek vállalkozásunk összes közösségi platformján. A közösségi elemzési komponens nagyon hasznos, és nagyszerű útmutatóként szolgál annak megértéséhez, hogyan teljesít a tartalom, és ki is a közönség.

Jenna D.

Jó 3 hétbe telt, hogy összehasonlítsam és szembeállítsam a piacon lévő összes közösségimédia-ütemezési eszközt, de örülök, hogy HuI sikerült! A SocialPilot messze a legjobb szolgáltatás volt a legjobb áron. Többet kapok a SocialPilottól, mint a HootSuite-tól vagy a Buffertől a költségek töredékéért. Az ügyfélszolgálatuk pedig verhetetlen! Köszönök mindent, amit csináltok!

Jeniffer W.

Szeretem, ha több bejegyzést ütemezhetek több fiókhoz és kötegelt tartalomhoz. Az analitika is jó. Sokkal több fiókunk lehet, mint néhány más webhely. Azt is szeretem, hogy egy kattintással csoportokat állíthatok be és több fiókot is kiválaszthatok. Lehetőség van a vállalati logóval ellátott jelentések exportálására, hogy nagyon professzionálisan nézzenek ki.

2. Később

A későbbiekben

A legfontosabb közösségimédia-ütemezési eszközök listáján a következő a következő: A későbbiekben. Ez egy minden az egyben közösségi marketing platform minden közösségi hálózathoz. Segít a tartalom megtervezésében, elemzésében és közzétételében, mindössze néhány kattintással. Segít időt takarítani, miközben növeli vállalkozása növekedését.

A Later lehetővé teszi a tartalomtérkép létrehozását és a bejegyzés ütemezését a Later’s segítségével vizuális tervezés eszköz. Ez egy naptár, amelyben tartalmat húzhat a közzétételi idővonalra.

Később is ad hashtag javaslatok és elemzi a közzététel legjobb időpontjait.

Profik

 • Az analitikai funkció kivételes, különösen a hashtag teljesítményére reagálva.
 • A történetütemezés egy újabb egyedülálló funkció, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy előre ütemezzék az Insta történeteket.
 • Több felhasználót tesz lehetővé egyetlen bejelentkezési fiókban.
 • Segít ütemezni a bejegyzéseket olyan platformokon, mint a Facebook, Instagram, Twitter és Pinterest.
 • A Linkin.bio funkció lehetővé teszi, hogy több forrásba irányítsa a forgalmat, ami hasznos a felfelé húzó hivatkozás nélküli fiókoknál.
 • Könnyű váltani a fiókok között, ha több márkát és platformot üzemeltet.

Folkner dzsinn

A Later a végső Instagram-kiadói eszköz! Időt, pénzt takarít meg és növeli a termelékenységet!

Hátrányok

 • A Later nem teszi lehetővé, hogy csak egy linket tweeteljen (nincs csatolva fénykép), ami néha kihívást jelenthet a tartalom tervezése során.
 • Jelenleg nem tesz közzé videókat a Pinteresten a mobilalkalmazáson keresztül, csak az asztali verzión keresztül.
 • Ez biztosítja az Instagram-történetek ütemezését, de csak push értesítéseken keresztül, így mobilját kell használnia az Instagram-történetek közzétételéhez.
Olvasni:  Az ügyfelek bevonásának automatizálása márkanagykövetek létrehozása érdekében

Meredith Walter

Szeretném, ha lenne közvetlen integráció olyan dolgokkal, mint a Canva és a Lightroom, hogy zökkenőmentes legyen a képeim feltöltése és szerkesztése.

3. Puffer

Puffer

Több mint 75 000 ügyféllel, Puffer egy freemium közösségimédia-kezelő eszköz. A Buffer a legalkalmasabb mindazok számára, akik közösségi médiában szeretnének jelenlétet kialakítani, és különböző tervei vannak a kisvállalkozásoktól a bloggereken át az ügynökségekig vagy nagyvállalatokig mindenki számára.

A Buffer elindításakor pusztán a Twitter ütemezési eszköze volt. Azóta ütemezéssel bővítette a különböző közösségi hálózatokat, és olyan funkciókat tartalmazott, mint pl részletes elemzés.

Profik

 • A Buffer barátságos felhasználói felülettel rendelkezik, könnyen navigálható eszközökkel és funkciókkal.
 • Rugalmas árazási tervekkel rendelkezik, amelyek alkalmasak a bloggerek, a kisvállalkozások és a nagyvállalatok számára.
 • A Pablo, a beépített fotószerkesztő megkönnyíti a képek egyetlen irányítópultról történő közzétételét és ütemezését.
 • A Laterhez és a Hootsuite-hoz hasonlóan a felhasználók közvetlenül a Bufferből válaszolhatnak a megjegyzésekre, és leköthetik követőiket, ahelyett, hogy különböző platformokra jelentkeznének be.
 • Az elemzési funkció képes kideríteni, hogy a tartalommal és az ütemezéssel kapcsolatos döntések hatékonyak és relevánsak-e.
 • A Buffer böngészőbővítményt biztosít a Chrome, a Firefox és a Safari számára, amellyel tartalmat oszthat meg különböző weboldalakon.

Tessa B

Noha az elmúlt néhány évben tapasztaltuk a közösségi média növekedését, azt láttuk, hogy lépést kell tartanunk a tartalommal annak érdekében, hogy vállalkozását és márkáját a fogyasztók szem előtt tarthassuk. A puffer lehetővé teszi a bejegyzések létrehozását és ütemezését, amelyeket közvetlenül megoszthat a kívánt közösségi oldalon vagy oldalakon. A puffer megkönnyíti a vállalkozások megcímkézését (a Facebook nemrégiben történő kiegészítése), több videó megosztását és a tartalom tényleges megtervezését.

Hátrányok

 • Ellenőrizheti az elemzéseket és ütemezheti a bejegyzéseket, de nem tekintheti meg a bejövő említéseit, nem válaszolhat megjegyzésekre és üzenetekre, nem léphet kapcsolatba mások bejegyzéseivel stb.
 • Az Instagram és a Pinterest funkciók nagyon alapvetőek.
 • A puffer nem támogatja a Linkedin Groups integrációt.
 • A pufferbővítmény a nagyszerű funkciók ellenére késik a Google Chrome-ban.

Nasim K

Nagyon drága ahhoz képest, amit kínálnak. Az adatok nem frissülnek automatikusan, és néha olyan sok időbe telik, amíg ténylegesen láthatja őket a pufferben.

4. Poszttervező

Hozzászólástervező

A következő a legjobb közösségi média ütemezési eszközök listáján Hozzászólástervező. Ez egy olyan platform, amelyet „a közösségi média marketingesei hoztak létre a közösségi média marketingeseinek”.

A Post Planner automatizálja a bejegyzések feltöltését, amellyel sok időt takaríthat meg. Az is optimalizálja a bejegyzéseket Facebookon, LinkedInen, Pinteresten, Instagramon és Twitteren. Azt is lehetővé teszi, hogy beállítsa azt az időpontot, amikor tartalmai megjelenjenek a közösségi média hírfolyamain.

Profik

 • A Post Planner az adatbázisában lévő összes tartalmat méretezi, így a felhasználó mindig nagy konverziót eredményező dolgokat tesz közzé.
 • A Post Planner hatalmas könyvtárral rendelkezik, amely segít a felhasználóknak vonzó és releváns bejegyzések létrehozásában.
 • Könnyen használható, egyszerű felülettel.

Jennifer H.

A rendszer könnyen beállítható és használható. Rengeteg lehetőség és további segítség van. Szeretem az örökzöld opciót is, amely lehetővé teszi a bejegyzések későbbi újraküldését.

Olvasni:  7 példa a népszerű márkák által használt csillagok e-mail hírlevélre

Hátrányok

 • Hiányzik a mélyreható elemzés.
 • Az általa kínált szolgáltatások költsége magas.
 • Egyes felhasználók számára nehéz lehet megérteni és használni a felületet.

Anil J

A termékben a legrosszabb az ügyfélszolgálati munkatársak hanyagsága. Úgy tűnik, soha nem állnak rendelkezésre.

5. TweetDeck

TweetDeck

Tweet Deck az egyik ingyenes közösségi média ütemezési eszközök amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy online Twitter-fiókjaikat egy automatikus és központosított felületről futtassák, hogy gyorsan és hatékonyan befolyásolják közönségüket.

Van egy robusztus értesítési funkció Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy rövidebb idő alatt tájékozódjanak a trendekről, és rövidebb idő alatt felzárkózhassanak kapcsolataikra a különböző közösségi média platformokon.

Profik

 • A TweetDeck olyan funkcióval rendelkezik, amely valós időben figyeli a beszélgetéseket.
 • Testreszabható közösségi média irányítópultokkal rendelkezik, amelyek leegyszerűsítik a felhasználókat a tweetek kezelésében, olvasásakor és küldésében.
 • A felhasználók központosíthatják az ütemezést és a megfigyelést, így nyomon követhetik a trendeket, és valós idejű beszélgetésekben vehetnek részt.
 • A TweetDeck lehetővé teszi a felhasználók számára a Twitter hashtagjainak, kereséseinek és listáinak figyelését is, hogy a fiók folyamatosan frissüljön a követők és a közönség számára.
 • Az ütemezés azt is lehetővé teszi, hogy csúcsidőben tweeteljen a legjobb láthatóság érdekében, növelve az esélyét arra, hogy új követőket szerezzen, és megakadályozza a követés megszakítását.

Gage A.

A TweetDeck egy csodálatos frissítés az alap Twitterhez. Lehetővé teszi több fiók használatát, fiókfigyelést és a népszerű hashtagek nyomon követését, amelyek egy pillanat alatt felkapottak. Imádom ennek az alkalmazásnak a sebességét és letisztultságát.

Hátrányok

 • A TweetDeck csak Twitter-felhasználók számára alkalmas.
 • A TweetDeck mobil verziójának irányítópultja nem felhasználóbarát.

Ellenőrzött felhasználó

A felhasználói felület, valamint a márkajelzés elavult. Egy másik alkalmazást ajánlok, például a Buffert.

6. Hootsuite

Hootsuite

Végül, de nem utolsósorban, a legjobb közösségimédia-ütemezési eszközök listáján szerepel Hootsuite.

Több mint 16 millió felhasználójával és 1000+ alkalmazottjával a Hootsuite az egyik legjobb eszköz a piacon, ha ütemezni és automatizálni szeretné bejegyzéseit a különböző közösségi média platformokon. Ez az eszköz tökéletes kis- és középvállalkozások és marketingügynökségek számára.

Segíti őket a bejegyzések közzétételében, a közösségi médiával kapcsolatos kutatások menedzselésében, és betekintési elemzést is nyújt. A Hootsuite számos más platformmal és közösségi média hálózattal integrálható. Azt időt takarít meg a bejegyzések ütemezésével az összes közösségi csatornán néhány kattintással.

Profik

 • A Hootsuite elsődleges és leggyakrabban használt funkciója a közösségi médiában megjelenő bejegyzések közzététele és ütemezése.
 • Minőségi tartalmat biztosít, amely örömet okoz a közönségnek, és több emberhez eljut. Segítségével közvetlenül a Hootsuite irányítópultjáról is hozzáférhet a képelemekhez, és megkönnyíti a rendszeres közzétételt.
 • A közzététel és másolás funkció lehetővé teszi ugyanazon frissítés többszöri megosztását azzal a fő céllal, hogy a különböző időzónákban lévő közönségeket érje el.
 • Lehetővé teszi továbbá, hogy kommunikáljon követői és előfizetői postaládájával és elköteleződési funkcióival.
 • A streams irányítópult funkció segítségével egyszerűen megtekintheti a kezelt témákkal kapcsolatos legfrissebb híreket.
 • Van egy beépített közösségi figyelő eszköze, a My Industry. Lehetővé teszi kulcsszavak hozzáadását és a hashtagek követését.
Olvasni:  Tartalomkampányok kezelése / Hatékony eszköz a StoryChieftől

Christian N

Ha minden hírcsatornához egy szép kép látható, akkor a posztok sorban állása jól látható. A bejegyzések feltöltése és ütemezése is meglehetősen egyszerű, valamint visszatérhet a beállítások módosításához, mielőtt egy bejegyzés megjelenne.

Hátrányok

 • A fizetett tervek meglehetősen drágák.
 • Az elsőbbségi támogatás nem áll nyitva minden ügyfél számára.
 • Egyes felhasználók nehezen tudnak navigálni a különféle funkciók között.

Tony S

A Hootsuite mindig is kedvencem volt az induló vagy alacsony költségvetésű vállalkozások számára. Olyan nagyszerű és alapvető funkciókat kínálnak egy könnyen használható platformon. A Hootsuite irányítópultja fantasztikus az általa kínált funkciókkal, de egy többfeladatos profi számára az irányítópult kissé megfélemlítő volt – úgy érezte, rendszerezhető és egyszerűsíthető lett volna.

Tehát különféle közösségi média ütemezési eszközök állnak rendelkezésre a piacon. Ebben a listában leszűkítettük a közösségi média bejegyzéseinek ütemezésére szolgáló legjobb eszközöket.

Most, hogy ismeri ezeket az eszközöket, előnyeiket, funkcióikat, előnyeiket és hátrányaikat, itt az ideje, hogy válasszon közülük.

Következtetés

Közösségi média menedzserként mindig olyan eszközt kell keresnie, amely megkönnyíti ezt a virtuális utat a siker felé.

Annak ellenére, hogy a világon egyetlen eszköz sem tökéletes, úgy tűnik, hogy a SocialPilot jobb, mint a jelenleg piacon lévő többi közösségimédia-ütemezési eszköz.

Mindent tartalmaz, amire szüksége van az ügyfelek bevonásához és vállalkozása növekedésének fellendítéséhez. Költségbarát árainak és hatékony funkcióinak köszönhetően ez egy olyan eszköz, amelyre szüksége van. A SocialPilot ingyenes demót kínál, miért ne adna neki egy esélyt?

Válassza ki az igényeinek megfelelő eszközt, és tekintse meg vállalkozása sikerének csúcsát!

Gyakran Ismételt Kérdések

🌟 Lehetséges egyszerre az összes közösségi oldalra posztolni?

Igen, a közösségimédia-ütemezési eszközök segítségével egyetlen kattintással lehetséges az összes közösségi hálózaton közzétenni. Az olyan eszközök, mint a SocialPilot, Hootsuite, Buffer segítik a bejegyzések egyszerű ütemezését és kezelését.

🌟 Melyek a legjobb közösségi média ütemezési eszközök 2024-ban?

A SocialPilot, a Hootsuite, a Buffer és a Later a legnépszerűbb közösségimédia-ütemezési eszközök 2023-ban.

🌟 Mi az a közösségi média ütemező eszköz?

A közösségimédia-ütemezési eszköz egy automatizálási eszköz, amely segít a közösségi média bejegyzéseinek ütemezésében különböző közösségimédia-fiókokhoz. Nem lehet mindig egyedül aktív a közösségi médiában, ezért a közösségi média ütemezési eszközei segítik a proaktív tevékenységet.

🌟 Hogyan készíthetek közösségi média ütemtervet és stratégiát?

A közösségi média ütemezése és stratégiája tartalomnaptár segítségével készíthető. Az olyan eszközök, mint a SocialPilot, a Hootsuite, a Buffer és a Later segítik az ilyen ütemezések létrehozását.

🌟 Hányszor posztoljak a közösségi oldalakon, hogy több követőt szerezzek?

A Later több mint 917 000 egyedi felhasználóra vonatkozó elemzése szerint az elérés és az elköteleződés aránya egyéni bejegyzésenként változik, mivel a legtöbbet megosztották.

1-250 000 követővel rendelkező fiókok esetén: ha hetente 14 vagy 20 alkalommal teszel közzé bejegyzést, akkor a legmagasabb elérési arányt biztosítod bejegyzésenként.

A 250 000 követővel rendelkező fiókok esetében azonban heti egy bejegyzés is elegendő lenne.

Új publikációk:

Ajánlott