6 kulcsfontosságú tanulság Ryan Reynolds marketingstratégiájából

Nehezen talál egy jó marketing stratégiát? Nézze meg, hogyan csinálja a marketinget a zseniális filmsztár, Ryan Reynolds, és tanuljon a technikáiból.

Próbáljon mókás és szellemes marketingmunkát végezni, akár offline, akár online. Azonban Ryan Reynolds kivételével a legtöbb marketinges számára könnyebb mondani, mint megtenni.

A „Match made in hell” 2020 egyik legnépszerűbb marketinges példánya, amelyet Ryan Reynolds Maximum Effort produkciós cége készített a Match.com számára. Ez csak egy példa, amely megmutatja, hogy Ryan Reynolds marketingstratégiái miként jöttek ki a dobozból.

Ha többet szeretne megtudni erről a marketingzseniről, mi megtaláljuk. Ez a blog megvitat mindent, amit tudnia kell Ryan Reynolds marketingstratégiájáról és arról, hogyan csinálja ezt.

Ki az a Ryan Reynolds?

Alig van valaki, aki ne ismerné Ryan Reynoldst. De ha nem is ismered, ismerned kell a híres karakterét. Ryan Reynolds egy hollywoodi filmsztár, amely a és című filmben játszott szerepéről híres. Vicces, őszinte, finom cselekedetei mosolyt csalnak a közönség arcára.

Ezek a tulajdonságok Ryan Reynoldst is marketingzsenivé teszik. Társalapítója volt két amerikai cégnek, a Mint Mobilesnak és az Aviation American Ginnek. A Maximum Effort Production nevű reklámügynökség tulajdonosa is Kaliforniában.

Olvasni:  Használja az Buffer-t a Scale-ban? Erre a 3 kulcsfontosságú adatbiztonsági szolgáltatásra van szüksége

Cége marketingjét finom humorral végzi, és pozitív hangulatot hagy az ügyfeleknek. Marketingtechnikájának köszönhetően a vásárlók újra és újra vissza akarnak térni, hogy többet kapjanak. De mit tesz pontosan Ryan, hogy az ügyfelek ennyire szeressék. A következő rész hat dolgot tárgyal, amit Ryan Reynolds megtanít a marketingről.

6 dolog, amire Ryan Reynolds megtaníthat a marketingről

1. Nem kell szakmája szerint marketingesnek lenned

A marketing lényege, hogy szembeszállj a versenytársakkal, és elmagyarázd a közönségednek, mitől leszel jobb, mint mások. Mivel nem rendelkezett hasonló gyakorlattal, Ryan elindította a marketingcéget, hogy olyan hirdetéseket készítsen, amelyek nagyobb elköteleződést biztosítanak ügyfelei számára. Szellemessége, fantasztikus szójátékai, egyedi karaktere és a dolgok másként való látásának igénye segített neki olyan hirdetéseket megjeleníteni, amelyek hosszan tartó nyomot hagynak a közönségben.

2. Nem hivatalos az új tisztviselő

A reklámozás vagy a marketing egyéb formáinak hivatalos módja unalmas és hatástalan. Ennek oka egyszerű. Az emberek szeme és elméje hozzászokott ahhoz, ahogyan a marketinget csinálják. Az emberek minden nap böngészik a közösségi média csatornáit és néznek tévét, és óránként találkoznak hirdetésekkel. Ez megismertette velük a hirdetéseket. Hacsak nem csinálsz valami rendkívüli dolgot, az emberek nem fognak észrevenni.

Ez az oka annak, hogy Ryan Reynolds marketingstratégiája annyira más. Tegyük fel, hogy észreveszi, hogyan hirdeti a Mint Mobile nevű cégét. Látni fogja, hogy a hirdetés kötetlen beszélgetéssel kezdődik. Ebben az esetben az emberek összetéveszthetik azzal, hogy egy híresség egyszerű videót készít a rajongóinak. Észreveheti azt is, hogy vicces forgatókönyve lassan a marketing felé fordul, és a végén felkiált a márkájának.

Olvasni:  Négy kulcsfontosságú stratégia az üzleti termelékenység növelésére és a pénzmegtakarításra 2024-ben

3. Az eredetiség messzire vezet

Forrás

Amint azt eddig is megbeszéltük, a dobozon kívüli gondolkodás előnyös a marketingesek számára. Az eredetiség azonban elengedhetetlen. Ezért az lenne a legjobb, ha kezdettől fogva következetes lenne a marketingeddel, hogy az emberek azonnal felismerjék márkádat.

Ryan Reynolds marketingstratégiája is az eredetiségre és következetességre összpontosít. Ha észreveszi, egyik hirdetését sem ihlették azok, amelyek már ott vannak az interneten. Ráadásul minden reklámjában őszinte, így nagyobb értéket ad a nézőknek.

4. Ne felejts el meghinteni egy kis humort

A humorról kiderül, hogy Ryan fő fegyvere a marketing csataterén. Tudja, hogy a humor hozzáadásával segíti márkáit, hogy kapcsolatba lépjenek a célközönséggel, és kapcsolatba lépjenek velük. Sőt, humora nem durva vagy rossz ízlésű, így az emberek könnyebben kapcsolódhatnak kampányaihoz.

5. A felelős fogyasztó felelős marketinges

Forrás

Minden marketingiskola vagy kurzus azt tanítja, hogy mielőtt bármilyen terméket vagy szolgáltatást piacra dobna, szánjon egy kis időt, és használja saját maga. Ez segít a marketingesnek megérteni a lényeget azáltal, hogy személyes tapasztalattal rendelkezik. A felelős fogyasztó egyben felelős marketinges is. Ha ismeri a terméket, jobban leírja azt a vásárlónak. Miután saját maga is használta, Ryan Reynolds a Mint Mobiles és az Aviation American Gins nevű cégei számára forgalmaz.

6. Soha ne légy látótávolságon kívül, hogy elméd legyen

Forrás

Ahogy minden nagy marketingszakember mondja, a tartalom a király. A tartalom bemutatásának módja befolyásolja a marketinget, de az is, hogy milyen gyakran mutat be, szintén döntő szerepet játszik a márka láthatóságában. Ryan ezt egyértelműen megértette, és gondoskodott arról, hogy rendszeresen készítsen különböző hirdetéseket vállalkozásai számára. Végül egy másik fájdalompontot céloz meg, hogy kapcsolatba léphessen a közönséggel, és a hirdetéseket még jobban megközelíthetővé tegye.

Olvasni:  SEO automatizálás: 4 kulcsfontosságú eszköz, amelyet nem szabad kihagyni

Összességében Ryan Reynolds egy marketingzseni, aki gyakran szótlanul hagy minket, és úgy érzi, hogy többet akar. Személyisége önmagában is egyedülálló, és tettei miatt az emberek megszeretik a márkahangulatát. Ha szeretne olyan nagyszerű marketingszakemberré válni, mint ő, feltétlenül olvassa el ezt a cikket, és tanulmányozza a marketingstratégiáit.

Kulcs elvitelek

  • Legyen kreatív, és mindig próbáljon a kereteken kívül gondolkodni, amikor vállalkozása reklámjait készíti.
  • Ügyeljen arra, hogy olyan eredeti marketing erőfeszítéseket hozzon létre, amelyeket következetesen követhet.
  • Őszinte gondolatokat közvetítsen, amelyek segítenek kapcsolatba lépni a közönséggel, és cselekvésre ösztönzik őket.
  • Készítsen lebilincselő és szórakoztató tartalmat hirdetéseihez, amelyek azonnal a közönségre kattintanak.
  • Használja saját maga a terméket, mielőtt millióknak értékesíti. Így hatékonyabb marketingüzenetet építhet fel termékeinek és márkájának.

GYIK

1. Csak viccesnek kell lenni ahhoz, hogy sikeres marketinges lehessen?

A reklám vicces eleme segít lekötni az ügyfelek figyelmét, de nem csak erre kell összpontosítani. A sikeres marketingszakember mindent megfontol, mielőtt létrehoz egy hirdetést, beleértve a vicces elemet is.

2. Ryan Reynolds marketingje szerint mi a legjobb módja a terméke marketingjének?

Ha megfigyeled, hogyan működik Ryan Reynolds marketingje, rájössz, hogy valami teljesen váratlant tesz hozzá a helyzet során. Így a dobozon kívüli gondolkodás a legjobb módja termékei és szolgáltatásai marketingjének.

3. Mi a legjobb platform a márka promóciójához?

A márkapromóciós platform attól függ, hogy milyen ügyfeleket szeretne szerezni. Például, ha terméke vagy szolgáltatása fiataloknak szól, az Instagram és a Snapchat lenne a legjobb az Ön számára.

4. Tart Ryan Reynolds marketing szemináriumokat?

Egyelőre nem érkezett hír Ryan Reynolds marketingszemináriumairól. Ha mégis szeretne tanulni tőle, a legjobb, ha figyeli a reklámjait, és azt, hogy hogyan hódítja meg az emberek szívét.

Új publikációk:

Ajánlott