6 megdöbbentő Pinterest marketingeszköz, amelyet most ki kell próbálnia

Még nem használta a Pinterest marketingeszközeit?

Nos, a Pinterest 2021-ben több mint 478 millió felhasználóval bővül.

Tehát ha nem számítottál erre, akkor sok mindent kell felzárkóznod!

Amit egykor egy nyaralás vagy álomesküvő megtervezésének platformjának tartottak, mára a vállalati döntéshozók kedvenc helyévé vált.

A statisztikák szerint pedig a felhasználók 84%-a konzultál a Pinteresttel a vásárlás előtt.

A Pinterest-felhasználók azonnali vásárlók, és ilyen hatalmas felhasználói bázis mellett jó eséllyel befolyásolhatják a jövőbeni vásárlásaikat. A lebilincselő Pinterest jelenlét pedig nagyobb forgalmat és konverziókat eredményez.

Tehát ha nem ezen a platformon marketingel, akkor sok mindenről lemaradsz!

Most, hogy segítsünk a Pinterest marketingjében, különféle Pinterest marketingeszközök állnak rendelkezésre. A megfelelő eszközökkel olyan bejegyzéseket is készíthet, amelyek bevonják az embereket, és részt vehet olyan Pinterest-csoportokban, amelyek segítenek a potenciális fogyasztóknak megtalálni Önt.

Minden további nélkül vágjunk bele.

1. SocialPilot

SocialPilot

Ár: 35 dollár

Elsősorban közösségi média menedzsment eszköz, SocialPilot a Pinterest egyik legjobb marketingeszközeként is szolgál. Átfogó, egyszerű, és más közösségi média platformokat is támogat, mint a Facebook, Instagram, TikTok, Tumblr és LinkedIn.

Kommunikációik elemzésével és elkötelezettségük növelésével segít sok vállalkozásnak elköteleződni és interakcióba lépni célközönségével. A SocialPilot segít a bejegyzések előzetes ütemezésében, a releváns tartalom összeállításában, és analitikai jelentések készítésében a tartalommal foglalkozó emberekről. Letölthet egy megosztható PDF jelentést is.

A szakemberek választása a Pinteresten való elérhetőségük bővítésére.

Miért válassza a SocialPilotot Pinterest marketingeszközének?

 • A SocialPilot segítségével 50 Pinterest-fiókot kezelhet kivételes módon Pinterest ütemezés.
 • A SocialPilot lehetővé teszi személyre szabott bejegyzések közzétételét és ütemezését Pinterest-fiókjához.
 • A SocialPilot rugalmas ütemezési lehetőségei révén segít a tartalom összeállításában és stratégiai ütemezésében.
 • A tömeges ütemezés lehetővé teszi a jövőbeli bejegyzések előzetes közzétételét.
 • A közösségi média naptár egy újabb funkció, amely segít a bejegyzések elképzelésében és ütemezésében.
 • Canva integrációval rendelkezik az összes vizuális elem szerkesztéséhez.
 • A fogd és vidd eszközzel egyszerűen átütemezhet minden olyan bejegyzést, amely nagyobb érdeklődést kölcsönöz.
 • Elemezze és szabályozza a Pinterest teljesítményét heti, havi és éves PDF-jelentésekkel.
Olvasni:  A tökéletes webhely-platform kiválasztása ingatlanüzletéhez

Mit gondolnak az emberek a SocialPilotról?

JoAnn J.

A SocialPilot könnyen kezelhető. Kifejezetten tetszik a „naptár” opció, ahol egy teljes hónap bejegyzései megtekinthetők, akár közösségi média platform szerint szegmentálva is. Ez jól jön, különösen a Pinterestnél. Az elemzési lap könnyen olvasható, és lehetővé teszi, hogy meglássam, hogy követőim mely napokon és időpontokban vannak a leginkább elkötelezve anélkül, hogy fel kellene keresnem az adott közösségi média platformot.

Luis Ignacio C.

A tartalomkezelés elsődleges eszközeként a SocialPilotot implementáltam. A SocialPilot valóban csodálatos. Mindezek mellett egy teljes elemző részt is kínálnak, amely lehetővé teszi, hogy bemutassa munkája rendezett fejlődését.

Alexandra K

Az ütemező funkció lehetővé teszi, hogy egy teljes hónapra előre rendszerezzem és közzétegyem a tartalmat. Biztos lehetek benne, hogy a tartalom időben felkerül. A platform könnyen navigálható és könnyen használható. A közösségi elemzési komponens nagyon hasznos, és nagyszerű útmutatóként szolgál annak megértéséhez, hogyan teljesít a tartalom, és ki is a közönség.

2. Hátszél

Hátszél

Ár: 19,99 USD

Hátszél egy kivételes Pinterest marketingeszköz bloggerek és kisvállalkozások számára. Az emberek tartalom felfedezésére, Pinek ütemezésére és az elköteleződés fokozására használhatják.

Ez az eszköz elsősorban a Pinteresten és az Instagramon végzett marketingre összpontosít. Egy közösségi média marketingcsapat azonban használhatja a Tailwindot kampányaik megszervezéséhez, miközben együttműködnek és több Pinterest-fiókot üzemeltetnek.

Profik

 1. A Tailwind lehetővé teszi, hogy egyszerre több bejegyzést hozzon létre az internet bármely oldaláról a böngészőbővítmény segítségével.
 2. Lehetővé teszi a kampányok hatékony kezelését a Pinteresten a többtáblás rögzítéssel, a tömeges feltöltéssel, a fogd és vidd naptárral stb.
 3. Csatlakozhat a törzseihez tartozó hasonló gondolkodású emberekhez, hogy hasznos tartalmakat osszon meg és növelje közönségét.
 4. Lehetővé teszi a bejegyzések ütemezését a telefonjáról a mobilalkalmazásával.

Brennan S.

Szeretem, hogy lehetővé teszi számomra, hogy rendkívül aktív legyek a Pinteresten anélkül, hogy időigényes lenne és a platform állandó használata nélkül.

Hátrányok

 1. A műszerfal nem felhasználóbarát.
 2. Néha az alkalmazás lelassul, ha nagyszámú tűt tölt fel.
 3. Csak a Pinterestet és az Instagramot támogatja, más közösségi média platformokat nem.

Itzel R.

Bárcsak fejlettebb lenne. Nagyon alap, nagyon kevés funkcióval. Úgy tűnik, van hely többre, és főleg a pénzre.

3. ViralTag

ViralTag

Ár: 99 dollár

ViralTag a következő a Pinterest marketingeszközeinek listáján. Csapatközpontú, mivel lehetővé teszi a közösségi média menedzsment csapatának, hogy együttműködjön a termelési és tartalomstratégiák kidolgozásában. Ez az eszköz segít növelni az online marketing teljesítményét, és segít a vállalkozásoknak abban, hogy tisztább képet kapjanak a ROI-ról.

Olvasni:  Amit a vállalkozásoknak tudniuk kell a Google Possum frissítésről

A SocialPilothoz hasonlóan a Pinterest kivételével szinte az összes közösségimédia-fiókját is képes kezelni egyetlen irányítópulton. Ez egy nagyszerű Pinterest ütemezési eszköz, és lehetővé teszi, hogy egyetlen egérkattintással több bejegyzést ütemezzen az összes közösségimédia-fiókjába.

Profik

 1. Lehetővé teszi a csapat együttműködését, és segít a közösségi média kampányok lebonyolításában a Pinteresten.
 2. Automatikusan újrahasznosítja legjobban teljesítő bejegyzéseit, hogy nagyobb forgalmat érjen el.
 3. Az elemzések elérhetők a legjobban teljesítő bejegyzésekhez.
 4. A ViralTag segítségével a felhasználók egyszerre több táblát és fiókot rögzíthetnek.

Anna V.

A Viraltag fantasztikus és megfizethető. Könnyen használható, és az örökzöld funkció nagyszerű. Ügyfélszolgálat – van egy chatboxuk, és általában 24 órán belül válaszolnak Önnek.

Hátrányok

 1. A felhasználóknak többet kell fizetniük a tartalomteljesítmény vizuális elemzéséért.
 2. Ez meglehetősen drága lehet szabadúszók és kisvállalkozások számára.

John B.

A közösségi fiókok újracsatlakoztatásának állandó szükségessége, ami gyakran sikertelen bejegyzésekhez vezet.

4. Hootsuite

Hootsuite

Ár: 129 dollár/hó

Hootsuite az egyik legnépszerűbb Pinterest marketingeszköz, amelyet leginkább a nagyvállalatok használnak közösségi média kampányaik futtatására. Bár költséges a szabadúszók vagy kisvállalkozások számára, jelenleg ez az egyik leghatékonyabb Pinterest-eszköz.

Több mint 16 millió felhasználójával és 1000+ alkalmazottjával a Hootsuite az egyik leghasznosabb eszköz, ha betekintést és elemzéseket szeretne szerezni a Pinteresten kívül különböző közösségi média platformokon.

Ezen a Pinterest ütemező eszközön belül közzéteheti, táblákat hozhat létre, és ütemezheti bejegyzéseit. A webhelyek konverzióit a Hootsuite Impact frissítésével is szabályozhatja.

Profik

 1. A Hootsuite legnépszerűbb és leggyakrabban használt funkciói a bejegyzések ütemezése és közzététele.
 2. A közzététel és másolás funkció lehetővé teszi ugyanazon frissítés többszöri megosztását, hogy a különböző időzónákban lévő közönségeket elérje.
 3. Többfunkciós irányítópult a gombostűk ütemezéséhez, megtekintéséhez, szerkesztéséhez és törléséhez a hatékony közösségimédia-kampánykezelés érdekében.
 4. Segít a közönségnek tetsző és több emberhez eljutó tartalom összeállításában.

Christian N.

Ha minden hírcsatornához egy szép kép látható, akkor a posztok sorban állása jól látható. A bejegyzések feltöltése és ütemezése is meglehetősen egyszerű, valamint visszatérhet a beállítások módosításához, mielőtt egy bejegyzés megjelenne.

Hátrányok

 1. A fizetett tervek meglehetősen költségesek.
 2. Egyes felhasználók nehezen tudnak eligazodni a különféle funkciók között.

Tony S

Azt kell mondanom, hogy számomra a költségek jelentik a legnagyobb hátrányt. Az ingyenes szint korábban valamivel több csatornán tette lehetővé a bejegyzések közzétételét, de csökkentették ezt a számot, és arra kényszerítettek, hogy frissítsem, vagy másik terméket válasszak.

Olvasni:  Az etikus mesterséges intelligencia kiaknázása személyre szabott marketingkampányokhoz

5. Pinterest Analytics

Pinterest-Analytics

Ár: ingyenes

Ez Pinterest Analytics a Pinterest egyik fő marketingeszköze, amellyel meghatározható, hogyan teljesítenek bejegyzéseik a Pinteresten. A Pinterest beépítette és fejlesztette, hogy vállalkozások és magánszemélyek reklámozhassák termékeiket vagy szolgáltatásaikat.

Ez a Pinterest-eszköz bárki számára elérhető, akinek van üzleti fiókja, aki regisztrálta webhelyét a Pinteresten. Mivel be van építve, felosztja az elemzést magán a Pinteresten végzett gombostűtevékenységre, a közönség tevékenységére, valamint arra, hogy mely gombostűk irányítják a forgalmat a webhelyére.

Profik

 1. Ez egy nagyon egyszerű és egyértelmű Pinterest-eszköz, amely segíthet a Pinterest-fiókok elköteleződési arányának elemzésében.
 2. A felhasználók megtalálhatják a szakmájuknak megfelelő rést, és megtalálhatják a megfelelő kulcsszavakat a címeikhez és leírásaikhoz.
 3. Ez az eszköz kiválóan alkalmas a demográfiai adatok elemzésére és annak megismerésére, hogy melyik rés vonzza leginkább a közönséget.
 4. Beépített és ingyenes, minden Pinterest webhelyén regisztrált üzleti fiók számára elérhető.

Hallie Gilbert

A Pinterest Analytics segíthet a megfelelő közönség megcélzásában, a Pin-teljesítmény, az eladások, a konverziók, a kampánycélok stb.

Hátrányok

 1. Ez egy Pinterest jelentéskészítő eszköz, és csak magában gyűjt adatokat.
 2. Csak egyetlen fiók elemzését teszi lehetővé.

Joanne

Bár szeretem, hogy folyamatosan próbálják javítani a webhelyet, ezek a frissítések hibákat okozhatnak a webhelyen, az alkalmazásban, a tűkkel és/vagy az elemzésekben.

6. Viralwoot

Viralwoot

Ár: 49 dollár/hó

Végül, de nem utolsósorban az Viralwoot. Ez egy közösségi média ütemezési és elemző eszköz a marketingszakemberek számára, hogy tartalmakat tegyenek közzé, és meghatározzák annak teljesítményét az interneten.

Azt állítja, hogy egy hatékony Pinterest-eszköz, amely segít nagyobb forgalom megszerzésében és egy adott célpiac iránti elkötelezettség fokozásában. Funkciói inkább a Pinterest és az Instagram marketingre összpontosítanak.

Profik

 1. Automatikusan közzéteszi a tűket az ütemezőjén keresztül.
 2. Ez a Pinterest marketingeszköz áttekintést nyújt a heti és havi ütemezett tűkről.
 3. A felhasználók különféle képeket tölthetnek fel több mint 21 integrált alkalmazással, kivéve a Pinterestet.
 4. Költségvetés-barát, 49 USD/5 felhasználó ártervvel.

Shashvat V.

Legyen szó terméke promóciójáról, az ügyfelekkel való kapcsolatfelvételről vagy a márka teljesítményének elemzéséről, a Viralwoot egy egyablakos megoldási platform mindenféle Pinterest marketing számára.

Hátrányok

 1. Korlátozott funkciókkal rendelkezik, és főleg a Pinterestre és az Instagramra összpontosít.
 2. Az ügyfélszolgálat nem túl érzékeny.
 3. Más Pinterest marketingeszközökhöz képest nem nyújt átfogó elemzési jelentést.
Olvasni:  Hogyan kell pingelni az Apple Watch-ot?

Ellenőrzött felhasználó

Az alkalmazás használata után (előfizetéssel) a cégem lemondta az előfizetést. Annak ellenére, hogy megerősítést nyert, hogy az előfizetést lemondták, a vállalat továbbra is három hónapig havonta kap díjat. Több hónapig azt mondták, hogy visszafizetik nekünk, de semmi intézkedés nem történt.

Milyen Pinterest marketingeszközöket érdemes választani?

A vizuális alapú marketinggel a Pinterest az egyik legelőnyösebb platform a vállalkozások számára szolgáltatásaik és termékeik bemutatására. A Pinterest marketingeszközeinek használatával kivételes konverziót érhet el, és a legtöbbet hozhatja ki a gombostűkből származó forgalomból.

A marketingesek azonban általában egy átfogó eszközt részesítenek előnyben, amely több funkciót is kiszolgál. Ezért a SocialPilot a szakemberek választása. Ez egy kivételes eszköz, amely nemcsak a Pinterestre összpontosít, hanem szinte az összes közösségi média platformra is, mint például az Instagram, a Facebook, a Tumblr, a TikTok és a LinkedIn.

Kezelheti, közzéteheti és elemezheti pinjeit a Pinteresten, és szabályozhatja, hogyan teljesítenek más közösségi média platformokon. A SocialPilot 14 napos ingyenes próbaverziót kínál, hogy kipróbálhassa, mielőtt értékes időt és pénzt fektetne be.

Mire vársz még? Menjen, és nézze meg a SocialPilot all-in-one megoldását a kivételes Pinterest marketinghez.

Gyakran Ismételt Kérdések

🌟 Hogyan automatizálhatunk a Pinteresten?

A Pinterest marketingeszközeinek használatával a bejegyzések automatizálhatók a Pinteresten. Az ilyen eszközök segítenek a bejegyzések ütemezésében, elemzésében és közzétételében.

🌟 Melyek azok a Pinterest marketingeszközök, amelyek fokozzák az elköteleződést és az automatizálást?

Íme néhány Pinterest marketingeszköz az elköteleződés fokozására és a bejegyzések automatizálására a Pinteresten:

 1. SocialPilot
 2. Hátszél
 3. ViralTag
 4. Hootsuite
 5. Pinterest Analytics
 6. ViralWoot

🌟 Melyik a legjobb eszköz a kivételes Pinterest marketinghez?

A SocialPilot az egyik legjobb eszköz a Pinterest forgalom egekbe emelésére és a közönség elköteleződésére. Val vel SocialPilot, mint Pinterest-eszközütemezheti, futtathatja és esztétikusan megtervezheti a tűket a Canva segítségével közvetlenül a bejegyzés készítőjétől, kezelheti a különböző Pinterest-táblákat, elemezheti mindegyiket, és letölthet hasznos PDF jelentéseket grafikonokkal.

🌟 Mikor érdemes posztolni a Pinteresten?

A Pinteresten való közzététel ideális időpontja a résektől és a célközönségtől függően változik. Mindazonáltal a 14:00 és 16:00, valamint 20:00 és 23:00 óra közötti általános időintervallum a legjobb az eléréshez és az elköteleződéshez.

🌟 Hány pint posztoljunk naponta a Pinteresten?

A Pinterestnek nagyon aktív mechanizmusa van. Minden nap meg kell osztania 5-20 gombostűt, hogy folyamatosan jelen legyen a platformon. Előnyösebb ezeket a tűket különböző időpontokban ütemezni egy közösségimédia-ütemező eszköz, például a SocialPilot segítségével.

Új publikációk:

Ajánlott