6 módszer a kiváló tartalommal ellátott program létrehozására

A közreadott tartalom az egyik legjobb módja annak, hogy minél több szemet érjen el webhelyén vagy blogjában. Ez a blog a legjobban hozzájárult tartalom létrehozására összpontosít hat lépésben.

A világ nyomtatottról onlinera változik, és a tartalomfogyasztás gyorsan nőtt. A vállalatok a tartalomkészítők bevonásával igyekeznek belemerülni ebbe a trendbe, hogy elérjék a maximális célközönséget. Számos üzleti szakértő bevonható a közönség számára készült különféle tartalmak létrehozásába, így hozzájárulva a tartalomhoz.

Közreműködő tartalom

A közreadott tartalom lehet egy cikk, videó vagy bármilyen más tartalom, amelyet egy külső szerző küldött be egy szervezetnek közzététel céljából. A tartalmat olyan formában kell megadni, amelyet a szervezet sajátként közzétehet, és nem tűnhet úgy, mintha a szerzőt reklámoznák.

A vendégblogolás előnyei

Forrás

A közzétett tartalom a szervezet és a szerző számára egyaránt előnyös. A szervezet minőségi tartalmat kap weboldalához, a szerző pedig a tartalomszolgáltatásért megkapja a szükséges elismerést. Az elérés mértékével mindkét fél egyenlő hitelt kap.

Lépések a hatékony közreműködő tartalomprogram felépítéséhez

A továbbított tartalom népszerűségének növekedésével számos cég keres üzleti szakértőket, akik tartalommal tölthetik fel webhelyeiket és közösségi oldalaikat, hogy minél több olvasót érjenek el. Nézzünk meg hat könnyen létrehozható, hatékony tartalomra vonatkozó tippet.

1. Ne írj rólad szóló bejegyzést.

Soha ne készítsd el magadnak a bejegyzést. A vendégblogolás során ne feledje, hogy a cikk az Ön ügyfelének szól, és tükröznie kell az ő elképzeléseit. A cikknek tükröznie kell az ügyfele gondolkodási folyamatát, és azt, hogy miként felelhetnek meg a célközönségnek.

Olvasni:  YouTube-csatorna elrejtése vagy törlése (lépésről lépésre)

Például, amikor felkérnek egy szakértőt, hogy írjon a bitcoinokról, ahelyett, hogy megosztaná a munkája részleteit, a szakértőnek meg kell adnia a bitcoinokkal kapcsolatos részleteket, és azt, hogy az ügyfél hogyan tud minden támogatást nyújtani.

2. Biztosítson éles tartalmat

Mivel a világ a néhány másodperces videók felé halad, senkinek nincs ideje hosszadalmas tartalmat fogyasztani. Ezért nagyon tanácsos éles tartalmat létrehozni, amely élesen megadja a szükséges információkat.

Forrás

Ily módon a fogyasztók érdekeltek lennének az Ön tartalom fogyasztásában, és nagy célközönség elérését segítenék. Mindenki több információt szeretne tömör formában. Tehát a vendég hozzászólásodnak célszerűnek kell lennie, és nem lépheti túl a korlátozott időkeretet.

Például, ha egy vendégbejegyzés az orosz-ukrán háborúval kapcsolatos témában kívánja megszólítani az olvasókat, a bejegyzés nem fogja felkelteni az olvasó figyelmét, ha túl hosszú. Egy 600-1000 szóból álló cikk könnyen tartalmazhat minden információt, és leköti az olvasókat.

3. Kínáljon valódi élményeket

A bemeneti adatok és a valós élet tapasztalatai a hozzáadott tartalom létrehozása során hitelesebbnek bizonyulnak. Amikor a közzétett vendégposzt olyan témát kínál az olvasóknak, amelyet valós élményhez tudnak kötni, ez biztosítja, hogy a tartalom átfogóbb legyen.

Például egy adott területen jártas tartalomkészítő megoszthatja élettapasztalatait, és azt, hogy hogyan győzte le azokat, ami hitelesebbé teszi a darabot.

4. A művészet és a tudomány tökéletes keveréke

Ha minőségi tartalomról van szó, a végső cél a célközönség elérése. Ezt a művészet és a tudomány tökéletes ötvözetével lehet elérni. A művészet varázslatot varázsol azáltal, hogy a közönségnek megfelelő tartalmat hoz létre, és megfelel az ügyfelek igényeinek. A tudomány az extra tartalom szerkesztésével éles tartalmat biztosít, és a megfelelő közönségnek kínálja a kész terméket.

Olvasni:  Építsd fel kategóriádat tartalommal, közösséggel és kíváncsisággal

Forrás

5. Beszélgetés a megfelelő célközönséggel

Amikor az a feladat, hogy közreműködött tartalmat nyújtson ügyfelének, mindig emlékezzen a célközönségre. Ha a célközönségről van szó, ők az Ön ügyfelei, és a vendégbejegyzés tartalmának ezt tükröznie kell.

A szervezet a víziójának megfelelő tartalomkészítőt keres, és a megfelelő közönséget célozza meg. Tehát, mielőtt elkezdené a hozzáadott tartalmat, megfelelően ismerje meg a célközönséget.

Forrás

6. Vibe az ügyféllel

Közreműködő tartalomkészítőként meg kell értenie ügyfele hangulatát, és meg kell felelnie annak. Ez segít a tartalom gyors létrehozásában. A tartalom eredetibbnek tűnik, és szélesebb közönséget érhet el.

Például, ha az ügyfél fiatalabb közönséget kíván megcélozni termékeivel vagy szolgáltatásaival, akkor a vendégbejegyzés tartalmának összhangban kell lennie a jelenlegi trendekkel, hogy több célközönséget vonzzon ügyfeléhez.

A végén

Sok szervezet keresi a közreadott tartalmat, hogy sok emberhez eljusson. A szervezet úgy tűnik, hogy sok üzleti szakértő felvételével maximalizálja szerepét a célközönség vonzásában. A megfelelő kombinációval a hozzáadott tartalom képes arra, hogy pontosan azt hozza létre, amire az ügyfeleknek szüksége van.

Kulcs elvitelek

  • A közreadott tartalom az ügyfélnek szól, és tükröznie kell az ő jövőképét és célközönségét.
  • A közzétett tartalomnak mindig élesnek, lényegre törőnek kell lennie, és maximális információt kell nyújtania.
  • Vonzza a fogyasztókat, hogy kapcsolatba lépjenek vele, miközben élesen szerkesztett tartalmat biztosít, hogy korlátozott időn belül maximális információt nyújtson.
  • Az ilyen tartalomnak meg kell felelnie az ügyfél hangulatának és jövőképének, hogy megfeleljen az ügyfél követelményeinek.

GYIK

1. Mi a hozzáadott tartalom?

Amikor egy külső üzleti szakértő tartalmat nyújt be egy szervezetnek, azt közreadott tartalomnak nevezzük.

Olvasni:  Mesterséges intelligencia a B2B digitális marketingben

2. Hogyan érheti el a beküldött tartalom a megfelelő közönséget?

A vendégbejegyzés legyen pontos, és a lehető legtöbb információt nyújtson. Összhangban kell lennie a vállalat gondolkodási folyamatával. Ez segít elérni a maximális és megfelelő közönséget.

3. Miért kell a hozzáadott tartalomnak élesnek lennie?

Az Instagram tekercsek világában senkinek nincs ideje hosszadalmas tartalmak fogyasztására. Tehát rendkívül hatékony az éles és pontos tartalom maximális információval történő biztosítása. A fogyasztó korlátozott időn belül megkaphatja a szükséges információkat.

4. Hogyan lehet a tartalom a művészet és a tudomány tökéletes keveréke?

A vendégbejegyzés tartalmát az összetevők megfelelő keverékével (szavak a cikkekhez) kell létrehozni, ami művészet. A tartalomnak élesnek és megfelelően szerkesztettnek kell lennie, ami a tudomány részévé teszi. Tehát a tökéletes tartalom a művészet és a tudomány keveréke.

5. Az üzleti szakértőnek meg kell-e osztania a tapasztalatait a hozzáadott tartalom létrehozása során?

Igen, az üzleti szakértőknek meg kell osztaniuk valós tapasztalataikat a jó tartalom létrehozásához. Szakértelmük és tudásuk arra ösztönzi az ügyfelet, hogy együttműködjön velük.

Új publikációk:

Ajánlott