6 módszer, amellyel a Yoast SEO beépülő modul megkönnyíti a keresőoptimalizálást blogja számára

Küszködik a SEO-val? Ne izgulj. Hadd mutassak be egy csodálatos eszközt – a Yoast SEO WordPress beépülő modult. A SEO jelentős fejlődésen ment keresztül az elmúlt években, ami megnehezíti a naprakészen tartást. Ahelyett, hogy csalódást okozna a SEO-ban, összpontosítson blogja vagy webhelye fontos feladataira.

A Yoast SEO beépülő modul leegyszerűsítheti blogírási törekvéseit, és kezelhetőbbé teheti azokat. Ez az egyik legjobb SEO plugin, amit ma használhatsz.

Miért tesz SEO az Ön számára

Ennek eredményeként nemrégiben frissítettem a prémium verziójukra. Sok évvel ezelőtt megkönnyítette számomra a SEO kezelését az Inspire To Thrive oldalon.

A beépülő modul használatához nem kell ismernie a kódolást, és egyszerűvé teszik a konfigurálást blogja vagy webhelye számára.

6 ok, amiért érdemes rendelkeznie a Yoast SEO WordPress beépülő modullal

1. Jobb példányt fog írni az internetre

A Yoast SEO Plugin segít Önnek írj másolást jobban. A beépülő modul értékeli az írást, és ötleteket ad a másolat jobbá tételéhez olvashatósági pontszámmal. Az ingyenes verzió azonban rendelkezik ezzel a funkcióval.

Olvasni:  WP Simple Pay Review bloggereknek: A legjobb fizetési beépülő modul?

Ez egyszerűbb és jobb a prémium verzióval, mivel a prémium verziónál egynél több kulcsszóra lehet rangsorolni.

Ha hajlamos hosszú mondatokat írni, vagy nem használ elég átmeneti szót a tartalomban, a SEO Yoast beépülő modul tudatja Önnel. Piros pontokat fog látni a zöld pontokkal szemben.

Narancssárga pontok vannak közöttük. A bejegyzés befejezésekor látni szeretné az összes zöld pontot.

Miután néhány hónapig új bejegyzéseket írt, alig kell megnéznie a pontszámukat. Következésképpen az olvashatósági pontszám nagyszerű módja annak, hogy időről időre hivatkozzon írásaira.

2. Jobban fogsz linkelni

A Yoast SEO beépülő modul arról is tájékoztatja Önt, ha ki- vagy belinkelnie kell. Az út során linkjavaslatokat ad.

A belső linkszerkezet és a minőségi webhelyekre mutató linkek a Google minőségi pontszáma, amelyet nem engedhet meg magának, hogy kihagyja.

A Yoast árva tartalmat is megjelenít a bejegyzésedben vagy az oldalad irányítópultján. Könnyű megtalálni, ha a WordPress irányítópult bejegyzések részében tartózkodik.

Mindenképpen nézze meg ezt az újabb bejegyzést, hogy kijavíthassa árva tartalmait.

3. A közösségi megosztások minden alkalommal jobban fognak kinézni

Megosztottad már a blogbejegyzésedet a Facebookon, hogy csak a képet lásd, szöveg nélkül? Most ezzel a SEO Yoast beépülő modullal megtekintheti bejegyzéseit, és elkerülheti a hibákat.

Ugyanez vonatkozik a többi közösségi hálózati megosztásra is, például a Pinteresten, a LinkedIn-en vagy az X-en.

4. Jobb tartalom – a Yoasttól betekintést nyerhet

A SEO Yoast beépülő modul ezen funkciója csak a prémium verzióhoz érhető el. A Yoast szavakat és kifejezéseket ad, hogy megnézze, ír-e a tartalomról. Természetesen továbbra is érdemes saját kulcsszavai után kutatni.

Imádom használni Google Trends hogy megtudja, mi a trend és mi újdonság egy témában. A kulcsszavak valóban fontos SEO-rangsorolási tényezőt jelentenek annak érdekében, hogy manapság olyan nagy verseny mellett megtaláljuk az interneten.

Olvasni:  Hogyan hozhat létre egyszerűen ajándéknyilvántartó webhelyet

Emberek ezrei próbálnak több kulcsszóval feljutni a keresőmotorok élére.

Ezért ez az eszköz valóban segíteni fog abban, hogy a bejegyzés során a témája mellett maradjon. Tudod, hogy egyesek hogyan kóborolnak a blogjukon? A Yoast beépülő modul nem engedi, hogy kóboroljon.

5. A SEO Yoast beépülő modul elvégzi Ön helyett a technikai dolgokat

Most a Yoastnak ez az egyetlen funkciója tetszeni fog. Órákat tölthetnék azzal, hogy kitaláljam a blogírással járó technikai dolgokat, de a Yoast SEO beépülő modullal ez elkészült számomra.

A legújabb technikai dolgok, amelyekről olvastam, be voltak kapcsolva strukturált adatok Neil Pateltől. Neil az egyik legjobb hozzáértő blogger, és tudtam, hogy strukturált adatokat kell használnom, de hogyan? Más plugint ajánlott hozzá.

Így megtudtam, hogy az új Yoast SEO prémium bővítményem beépített. Ez eggyel kevesebb tennivaló vagy vásárlás. Köszönöm, Yoast. Leginkább azt élvezheti, hogy ez a Yoast SEO bővítmény megkíméli Önt a technikai munka elvégzésétől.

Ezenkívül a Yoast közvetlenül a WordPressből is szerkesztheti a robotokat, nem pedig közvetlenül a webhely gyökérkönyvtárában található FPT-n keresztül. Tudod milyen bonyolult lehet.

Egyedül csináltam, majdnem elvesztettem a weboldalt ig SiteGround felébresztett és éltem.

Ne felejtsen el biztonsági másolatot készíteni, mielőtt módosítja webhelyét vagy blogját.

6. Új mesterséges intelligencia funkciók a beépülő modulból

Fedezze fel a Yoast WordPress beépülő modul legújabb fejlesztéseit, amelyet kifejezetten a keresőoptimalizálás (SEO) egyszerűsítésére terveztek új mesterséges intelligencia (AI) funkcióival.

A Yoast mesterséges intelligencia képességeivel még soha nem volt ilyen egyszerű a webhely optimalizálása a jobb keresési helyezés érdekében. Használja ki a tartalomra szabott intelligens javaslatokat és ajánlásokat, amelyek optimális kulcsszóhasználatot, jobb olvashatóságot és továbbfejlesztett metaadatokat biztosítanak.

Olvasni:  A Hostinger bemutatja a beépülő modulok teljesítményfigyelőjét

Szeretem az új javaslatokat a meta leírásokhoz és címekhez. Különböző javaslatok közül választhat. Rangsor Math szintén ezt az új mesterséges intelligencia technológiát használja a beépülő moduljában, amelyet más általam kezelt blogokon használok.

Maradjon a versenytársak előtt, és használja ki a Yoast innovatív mesterséges intelligencia funkcióinak erejét, hogy könnyedén növelje webhelye SEO teljesítményét.

Miben segíthet még a SEO Yoast beépülő modul?

– A SEO egyszerűsítésének másik módja az átirányítások végrehajtása. Az átirányításokat közvetlenül a WordPress webhelyéről hajthatja végre a prémium SEO Yoast beépülő modullal. Egy bejegyzés vagy oldal törlésekor automatikusan kap egy kérést az URL átirányítására.

Integrálva van a Google Search Console-lal. Következésképpen a Yoast SEO beépülő modul ezen funkciója valóban frissen és SEO-barát módon tartja webhelyét a Google és a többi nagy keresőmotor számára.

– A Yoast SEO bővítmény lehetővé teszi, hogy tartalmat adjon a bejegyzések elejéhez vagy végéhez. Ez lehetővé teszi a blogodhoz vagy magához a blogbejegyzéshez való hivatkozást.

– Yoast erről is gondoskodik. Így biztos lehet benne, hogy minden tartalma a megfelelő URL-címen található. A Yoas gondoskodik az URL-ekről, amikor valaki más létrehozza vagy hozzáadja az URL-cím végét, így másképp néz ki, és ismétlődő tartalommal kapcsolatos problémákat okoz.

– A figyelemre méltó, 24 órás támogatás a Yoast beépülő modul prémium verziójához érhető el. Ez egy bónusz, amit nagyon szeretek. Ha bármilyen nehézségbe ütközik, ott vannak, hogy segítsenek.

Természetesen én is ott voltam, és nagy sikerrel tettem ezt az ő támogatásukkal.

Bónusz Premium Yoast beépülő modullal

A Yoast prémium verziójában nincsenek hirdetések. Ezért nem kell többé kattintania hirdetéseikre az irányítópulton. Prémium verziójuk ára 99 USD/év webhelyenként.

Olvasni:  Kötelező blogok minden szabadúszó író számára

Következtetésképpen, Én ajánlom ez a prémium bővítmény a WordPress webhelyéhez vagy blogjához. A Yoast SEO bővítmény nagyban megkönnyíti a webhely karbantartását, és nagyobb magabiztosságot ad a SEO helyes végrehajtásában.

Azonban azt javaslom, hogy hasonlítsa össze a Rank Math-tel, ahogy én tettem. A Rank Math-ot használom 2 másik általam kezelt blogon. Olcsóbb, és sokat tesz az Ön számára is. A 2 SEO plugin között tépeltem.

A Yoastnak azonban nincsenek leányvállalatai, és ezért a felülvizsgálatért nem kapok pénzt.

Te jössz

Ha már használja a Yoast SEO bővítményt, kérjük, ossza meg tapasztalatait a megjegyzések részben. Akár az ingyenes, akár a prémium verziót próbáltad, vagy ha teljesen más beépülő modult használsz, kíváncsi lennék a véleményedre.

Jelenleg nagyobb kihívásnak találja a SEO-t, mint korábban?

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott