6 népszerű LinkedIn marketingeszköz, amellyel több leadet szerezhet

A világ gyors fejlődésével a LinkedIn is átment egy saját fejlődésen. Az álláskeresési platformtól az átfogó közösségi média platformig a LinkedIn hosszú utat tett meg.

A LinkedIn még hasznosabb a B2B iparágban dolgozók számára, mivel a marketingesek több mint 89%-a a LinkedIn-t részesíti előnyben. Az Influencer Marketing Hub friss felmérése szerint A közösségi média B2B leadek 80%-a a LinkedIntől származik.

De egy kampányt futni egy olyan professzionális platformon, mint a LinkedIn, nem tortúra. Néha még megterhelő is lehet. Itt jönnek létre a LinkedIn marketingeszközei.

Tehát itt hoztunk egy listát a lenyűgöző LinkedIn marketingautomatizálási eszközökről, részletes elemzésekkel, amelyek közül választhat. Szóval, térjünk rá.

1. SocialPilot

SocialPilot

Ár: 35 dollár/hó

Az első a népszerű LinkedIn marketingeszközök listáján, amelyek több leadet szerezhetnek SocialPilot. Ez egy átfogó eszköz, amely nem csak a LinkedInre összpontosít, hanem támogatja a Twittert, a Facebookot, a TikTokot és a Pinterestet is.

Ami konkrétan a LinkedIn-t illeti, lehetővé teszi ütemezze be a LinkedIn bejegyzéseit és tegyen közzé tartalmat LinkedIn oldalain és profiljain. Ezután annak biztosítására, hogy erőfeszítései meghozzák a kívánt eredményt, részletes elemzést kínál a LinkedIn marketing adatairól, például az elköteleződésről, a kattintások növekedéséről, a megjelenítésekről és a követők számának trendjéről. Letöltheti megosztható PDF-jelentésként.

Ez az egyik legolcsóbb lehetőség a LinkedIn-bejegyzések ütemezésére és az elemzések generálására, mivel az alapterv mindössze havi 30 dollártól kezdődik. Minden csomag tartalmaz egy ingyenes 14 napos próbaverziót.

Miért válassza a SocialPilotot LinkedIn marketingeszközként?

 • A SocialPilot lehetővé teszi személyre szabott bejegyzések közzétételét és ütemezését a LinkedIn-fiókokhoz.
 • Az együttműködési funkciók segítenek a munkafolyamat kialakításában a csapattal.
 • Lehetővé teszi a White-Label jelentések egyszerű és gyors létrehozását.
 • A tömeges ütemezési funkció lehetővé teszi 500 bejegyzés egyidejű feltöltését.
 • Segít több ügyfél közösségimédia-fiókjának kezelésében.
 • Az URL-rövidítők segítségével több kattintást és leadet érhet el.
 • A közösségi média tartalomnaptár segít a tartalomstratégia megjelenítésében.
 • A SocialPilot egy olyan funkcióval rendelkezik, amellyel átütemezheti bejegyzéseit szerkesztői naptárral.
 • A fogd és vidd eszközzel könnyebben átütemezhet minden olyan bejegyzést, amely nagyobb érdeklődést vált ki, vagy több figyelmet igényel.
 • A SocialPilot segítségével könnyedén átmásolhat bármilyen bejegyzést, és egyszerűen ütemezheti azt anélkül, hogy ugyanazt a képet vagy a szöveget újra és újra feltöltené.
Olvasni:  Tippek és tanácsok, amelyek segítségével több vállalkozást vonzhat ügyvédi irodaként

Mit gondolnak az emberek a SocialPilotról?

Jeniffer W

Szeretem, ha több bejegyzést ütemezhetek több fiókhoz és kötegelt tartalomhoz. Az analitika is jó. Sokkal több fiókunk lehet, mint néhány más webhely. Azt is szeretem, hogy egy kattintással csoportokat állíthatok be és több fiókot is kiválaszthatok. Lehetőség van a vállalati logóval ellátott jelentések exportálására, hogy nagyon professzionálisan nézzenek ki.

Kate W

Az évek során jó néhány közösségi média menedzsment csomagot használtam. Mindaddig találtam valamit, ami megviselt mindegyiknél, amíg ki nem próbáltam a Social Pilotot. A legjobb az egészben, hogy nagyon egyszerű az egyes csatornákra szabni az üzeneteket, és a releváns vállalkozásokat bejelölni a Facebook és a Twitter bejegyzéseibe. Az elemzések jók, a naptár nézet nagyszerű, a támogatás kiváló. Mesés. Köszönöm, a Social Pilot csapata.

Beverly T

Megfizethető, könnyen hozzáférést biztosít az ügyfeleknek a fiókjaikhoz, és a csapattagoknak hozzáférést biztosít bizonyos csoportokhoz. A „Csoport” funkció nagyszerű. Szeretem a „Kurált tartalmat” is, amely megkönnyíti a releváns cikkek és linkek megtalálását, amelyeket megoszthat a közönséggel.

2. LinkedIn Sales Navigator

LinkedIn értékesítési navigátor

Ár: 99,99 USD/hó

A következő a LinkedIn marketingeszközeinek listáján LinkedIn értékesítési navigátor. A LinkedIn Sales Navigator a LinkedIn által kifejlesztett eszköz, amely segít felfedezni más LinkedIn-felhasználókat, akiknek nagy esélyük van a minőségi potenciális ügyfelekké való konverzióra. A LinkedIn Sales Navigator segít további potenciális ügyfelek megtalálásában speciális keresési funkciók és elegendő információt ad az eredményekről.

Az Értékesítési navigátorral egy második hírfolyamot kap, amely az összes mentett potenciális ügyfélhez van hozzárendelve. A LinkedIn Sales Navigator használatával havonta akár 50 In-mailt is küldhet, attól függően, hogy melyik csomagot választja.

Profik

 • A LinkedIn Sales Navigator bevezetésével a vállalkozásában elérheti a felhasználó LinkedIn-profilját a CRM kapcsolatfelvételi, fiók- vagy lehetőségoldalain.
 • Ezzel bárki segíthet a LinkedIn irányítópultjainak fejlesztésében, elősegítve a potenciális potenciális ügyfeleket, amelyeket a platformon keresztül szeretnének elérni a fogyasztók.
 • A LinkedIn értékesítési navigátorában van egy olyan funkció, amely a Smart Link segítségével megosztott bármely nyilatkozatról vagy cikkről néhány statisztikát és mérőszámot szolgáltat.
Olvasni:  A szövegírás művészete: Hogyan írjunk jobb feliratokat, amelyek több szemet vonzanak

S Houshmand

A LinkedIn Sales Navigator rendkívül egyszerűvé teszi a megfelelő emberek keresését. Ez a legfrissebb információforrás. Néhány nagyszerű funkcióval rendelkezik a potenciális ügyfelek mentéséhez, keresési mentésekhez, szűrőkhöz, fiókmentéshez stb.

Hátrányok

 • Ez az eszköz sok kézi erőfeszítést igényel, és meglehetősen időigényes.
 • Nincs felhasználóbarát felülete.

Adam D

A szűrők nem működnek megfelelően. Annak ellenére, hogy 10-50 alkalmazottat választottam ki, ez a LinkedIn-eszköz 1001-5000 fős cégeket jelenít meg, amelyeket aztán manuálisan kell kiszűrnem az igényeim szerint.

3. Zopto

Zopto

Ár: 215 dollár/hó

A következő a LinkedIn marketingautomatizálási eszközeinek listáján Zopto. Ez az egyik legnépszerűbb LinkedIn marketingmegoldás, amelyet a vállalkozások LinkedIn oldaluk népszerűsítésére használnak.

A Zopto segít abban, hogy javítsa elérését és láthatóságát a LinkedInben, miközben megcélozza a közönségét. A LinkedIn profilmegjelenítő funkciójával és a fejlett szűréssel potenciális ügyfeleket találhat hálózata optimalizálására és bővítésére.

Profik

 • Negyedéves fizetési tervet kínál.
 • Ez egy könnyen beállítható és felhasználóbarát platform, amely nem igényel semmilyen műszaki ismeretet.
 • Számos automatizálási eszközt kínál, amelyek segítségével különféle kampányokat hozhat létre különböző rések és célközönségek számára.

James N.

Jó általános tapasztalat, jó ügyfélszolgálat, könnyen használható, és ennek eredményeként volt néhány jó lead.

Hátrányok

 • Elég drága az általa nyújtott szolgáltatáshoz képest.
 • Ha véletlenül rossz emberekkel lép kapcsolatba, nem törölheti automatikusan a kampányt.
 • Az ügyfélszolgálat nem éri el a célt.

Matan N

Ez egy rosszindulatú cég, amely nem mondja le az előfizetéseket, ha Ön kéri.

4. Dux-leves

Dux-leves

Ár: 11,50 USD/hó

A következő a LinkedIn marketingeszközeinek listáján Dux-leves. Több mint 60 000 felhasználó bízik benne, és a LinkedIn egyik legnépszerűbb marketingautomatizálási eszközévé vált.

Ez egy költséghatékony LinkedIn marketingeszköz. A Dux-Soup ingyenes csomaggal is rendelkezik, amely néhány alapvető funkciót tartalmaz, például automatikus szűrőfunkciókat, amelyek segítenek megtalálni a potenciális ügyfeleket.

Profik

 • Ez egy költséghatékony eszköz, ingyenes csomaggal.
 • A fizetős verzió exkluzív funkciókkal rendelkezik, mint például több cseppkampány, teljesítmény-irányítópult a CRM-hez való csatlakozáshoz, valamint munkafolyamat-integrációk.
 • Ez megkönnyíti a csepegtető kampányok beállítását, még a nem műszaki felhasználók számára is.

Teresa W

Könnyen hozzáadható bővítmény, egyszerű folyamat a profilok szkenneléséhez és letöltéséhez, egyszerű formátum a potenciális ügyfelek áttekintéséhez és a használandó kiválasztásához.

Olvasni:  7 nagyszerű módszer a LinkedIn használatára álláskereséshez

Hátrányok

 • Az eszköz telepítése után előfordulhat, hogy az eszköz késik.
 • A felület makacs.

Sami L

Erőteljes ajánlásom a felhasználói élmény javítása. Teljes UX felújításra volt szükség! A Dux-Soup Turbo licenc túl drága.

5. eLink Pro

eLinkPro

Ár: 49 dollár/hó

A következő a LinkedIn marketingeszközeinek listáján eLink Pro. Ez egy automatizált leadgeneráló marketingrendszer, amely segít minőségi elkötelezettség létrehozásában, és megcélozza a potenciális ügyfeleket LinkedIn-profiljában.

Segít napi több száz potenciális ügyfél felfedezésében, elhozásában és bevonásában a LinkedInben. A toborzóknak, tapasztalt értékesítési vezetőknek, valamint az értékesítési és marketingszakembereknek az eLink lehetőségeket kínál a LinkedIn és a Twitter oldalakon.

Profik

 • A felhasználók igénybe vehetik ezt az eszközt marketingkampányaik optimalizálásához, webhelyük vagy blogjuk nagyobb forgalmának növeléséhez, a közönség vagy az ügyfelek elkötelezettségének fokozásához vagy a belső együttműködések megkönnyítéséhez.
 • Intuitív kezelőfelületének köszönhetően nagyon könnyen használható.
 • Ez egy költséghatékony LinkedIn marketing automatizálási eszköz.

Ellenőrzött felhasználó

Takarítson meg időt, és csak a fontos dolgokra koncentráljon. A fő feladatom az volt, hogy bővítsem kapcsolataimat a LinkedIn-en, mert új vagyok ebben a szolgáltatásban. És az eLink tökéletesen segít nekem. Az eredmény elképesztő!

Hátrányok

 • Hiányzik a SEO testreszabása.
 • Csak a Google bővítményeivel működik.

Ellenőrzött felhasználó

Az alkalmazás csak a Google Chrome böngészőben működik. De a fő böngészőm a Firefox. Emiatt más böngészőt kellett használnom az alkalmazás használatához.

6. Linked Helper 2

Linked-Helper

Ár: 15 dollár/hó

Az utolsó LinkedIn marketing automatizálási eszköz a listánkon Linked Helper. Ez egy mindenki számára elérhető eszköz, legyen az egyén vagy szervezet, a LinkedIn marketing megoldásaihoz.

Ha szeretné bővíteni LinkedIn-hálózatát, a Linked Helperre csak szüksége van. Személyes megjegyzés hozzáadásával automatikusan kéri a célzott második és harmadik szintű kapcsolatokat. Ez csak kettő a felsorolt ​​31 jellemző közül.

Profik

 • Könnyen használható és egyszerű felülettel rendelkezik.
 • Segít kifinomult és hihetetlenül részletes kampányok létrehozásában.

Faisal A

Áraik nagyon kedvezőek sok funkcióhoz. Csatlakozási kérések megjegyzésekkel. Valószínűleg ezt a funkciót használom a legtöbbet.

Hátrányok

 • Néha lelassítja az eszközt, amelyre telepítve van.
 • Nincs automatikus biztonsági mentési megoldás.

Ana Maria L

Emiatt lelassul a számítógépem. Mivel nincs automatikus biztonsági mentési megoldás, mindig meg kell őriznie a biztonsági másolatot. Ha nem ismeri, nehéz lehet használni. A felhasználói felület túl zsúfolt ahhoz, hogy intuitív legyen, és szükségem volt egy SE-re, hogy megmutassa, hogyan kell lebonyolítani egy kampányt.

Olvasni:  10 kipróbált és tesztelt stratégia a Facebook-remarketinghez

Melyiket érdemes választani?

Ebben a blogban leszűkítettünk néhány legjobban teljesítő LinkedIn marketingeszközt, hogy több leadet szerezzünk. Tehát most már tudja, hogy pusztán a LinkedIn használata nem generál elköteleződést követői között.

Ez az, ahol a LinkedIn marketingmegoldásai kerülnek perspektívába. És az olyan eszközök, mint a SocialPilot, megváltoztatják a játékot, mert olyan átfogó eszközök, amelyek nemcsak a LinkedIn-t támogatják, hanem szinte minden közösségi médiacsatornát. Ütemezést végez, nyomon követi az elemzéseket, támogatja a tömeges ütemezést, lehetővé teszi a csoportos együttműködést, a tartalom gondozását, az RSS-hírcsatornákat és még sok mást.

Van benne a ingyenes próbaverzió elérhető. Mire vársz még? Menjen és próbálja ki Ön is, és meglátja a lenyűgöző eredményeket!

Gyakran Ismételt Kérdések

🌟 Mik azok a LinkedIn marketingeszközök?

A LinkedIn marketingeszközei segítségével könnyedén megszervezheti és kezelheti LinkedIn marketingjét. Lehetővé teszi, hogy aktív legyen a LinkedIn-en a LinkedIn-fiókok ütemezésével, elemzésével és figyelésével, mindezt egyetlen irányítópulton belül.

🌟 Melyek jelenleg a legjobb LinkedIn eszközök a piacon?

A SocialPilot, a LinkedIn Sales Navigator, a Zopto, a Dux-soup, az eLink pro, a Linked Helper 2 a legnépszerűbb LinkedIn marketingautomatizálási eszközök, amelyek segíthetnek vállalkozása népszerűsítésében és magasan képzett, célzott leadek generálásában.

🌟 A LinkedIn jó az üzleti életben?

A LinkedIn egy álláskeresési portálként indult, de végül egy teljes értékű közösségi média platformmá nőtte ki magát. A cégek most marketingre és promócióra használják, mert lehetővé teszi, hogy vállalkozása világszerte megjelenjen a közönség előtt.

🌟 Hogyan reklámozhatom LinkedIn oldalamat?

A LinkedIn-oldal népszerűsítésének egyik legnépszerűbb módja az aktív és következetes maradás. Rendszeresen tegyen közzé és töltsön fel tartalmat, hogy az emberek naprakészek maradjanak. Használhat olyan eszközöket, mint a SocialPilot, amelyek jelentősen megkönnyítik az oldal népszerűsítését és minőségi potenciális ügyfelek bevonását.

🌟 A LinkedIn használható marketingre?

Igen, a LinkedIn egy nagyon átfogó platform, amelyet a vállalkozások valódi potenciális ügyfelek és elkötelezettség megszerzésére használnak. A LinkedIn-en a vállalat legmagasabb beosztású emberei is jelen vannak, mint például a vezérigazgató, a CTO, a CMO stb., akik a döntéshozók. Tehát, ha van egy terméke vagy szolgáltatása, amelyet népszerűsíteni szeretne, könnyen megtalálhatja ott a megfelelő embereket.

Új publikációk:

Ajánlott