6 ok, amiért a White Label WordPress fejlesztés: bölcs terv

A digitális ügynökségek segítik az ügyfeleket vállalkozásuk fejlesztésében. Típustól függően a digitális ügynökségek meglehetősen sokféle szolgáltatást kínálhatnak, beleértve a tartalommarketinget, email marketing, SEO, fizetett reklámozás, tervezés vagy számos egyéb digitális szolgáltatás. Más vállalkozásokat segítve az ilyen ügynökségeknek meg kell tervezniük saját marketingkampányaikat és stratégiáikat, hogy sikeresek maradjanak. Az egyik ilyen megközelítés az white-label WordPress fejlesztés, amely egyre népszerűbb a digitális ügynökségek körében.

Ebben a bejegyzésben arról fogunk beszélni, hogy a fehér címkével ellátott WordPress fejlesztői szolgáltatások miért segíthetnek a digitális ügynökségeknek, különösen a kicsiknek, növelni piaci részesedésüket és jó hírnevüket.

Mi az a White Label WordPress fejlesztés?

Mielőtt beleásnánk a fehér címkés WordPress fejlesztés előnyeit a digitális ügynökségek számára, tisztázzuk ezt a fogalmat. A fehér címkés webhelyfejlesztés a webfejlesztés egy olyan fajtája, amely magában foglalja a webhely létrehozását a fejlesztő cég megnevezése nélkül.

Más szóval, a digitális ügynökségek professzionális fejlesztőkkel együttműködve létrehozhatják ügyfeleik weboldalait, és ebben az esetben az ügyfelek nem tudják, hogy egy webhelyet harmadik fél fejleszt.

White-label WordPress fejlesztés a white-label fejlesztés egy sajátos típusa, amely, ahogy a neve is sugallja, kifejezetten a WordPress webhelyekkel való munkát jelent. Ez a szolgáltatás a WordPresshez kapcsolódó mindenféle előtér- és háttérfejlesztést tartalmazhat.

A white-label WordPress fejlesztésen keresztül nyújtott néhány szolgáltatás a következőket tartalmazza:

  • WordPress-webhelyek létrehozása a semmiből, beleértve a WordPress-téma létrehozását
  • További WordPress téma testreszabás az ügyfél igényei szerint
  • WordPress plugin integráció stb.
  • …és egyéb WordPress webhelyszolgáltatások

A statisztikák szerint a WordPress az egyik legnépszerűbb tartalomkezelő rendszer, több mint 38,5 millió élő weboldalak. Sok vállalkozás azért választja platformként a WordPresst, mert nagyszerű funkcionalitást kínál, beleértve az online fizetések integrálásának lehetőségét és blogot vezetni.

Következésképpen a digitális ügynökségeknek gyakran WordPress alapú webhelyekkel kell dolgozniuk. A White-label WordPress fejlesztés a digitális szolgáltatások nyújtásának alapvető eszközévé válhat, különösen akkor, ha a WordPress nincs a kerékvágásban.

Olvasni:  13 ok, amiért érdemes szabadúszóként dolgozni 2024-ben

Miért használjanak a digitális ügynökségek a White Label WordPress fejlesztési szolgáltatásokat?

A fehér címkével ellátott WordPress fejlesztés a digitális ügynökségek számára előnyös, mivel lehetővé teszi számukra, hogy tapasztalt fejlesztőkre ruházzák át a webhely-készítési folyamatot. Így a digitális ügynökségek az alapvető piacukra és szolgáltatásaikra összpontosíthatnak.

Íme néhány ok, amiért érdemes a fehércímkés WordPress fejlesztési szolgáltatásokat belefoglalni marketingstratégiájába, ha ügynökségét bővíteni kívánja.

1. Költségmegtakarítás

A fehér címkés WordPress fejlesztés választásának egyik legjelentősebb előnye a költségmegtakarítás.

Amikor kiszervezi ügyfele WordPress-webhelyfejlesztését egy fehér címkével rendelkező céghez, nem kell viselnie azt a terhet, hogy teljes munkaidős fejlesztőcsapat álljon a bérlistáján. Nehéz megjósolni, hogy digitális ügynökségének hány ügyfelének lesz szüksége egyidejűleg fejlesztési szolgáltatásokra.

Tehát nem lehet állandóan sok fejlesztőt felvenni, csak azért, hogy főszezonban munkát adjanak nekik. Sokkal bölcsebb a webfejlesztési feladatokat kihelyezett partnerre delegálni, csak akkor, ha szüksége van a támogatásra.

A White-label weboldalfejlesztő cégek általában nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekből álló csapattal rendelkeznek, akik gyorsan és hatékonyan tudják elvégezni a weboldal fejlesztést. Ez költséghatékonyabbá teszi a folyamatot a digitális ügynökségek számára, mint egy házon belüli csapat alkalmazása.

Sőt, az általuk kezelt ügyfelek nagy száma miatt a white-label szolgáltatók általában kedvezményeket kínálnak szolgáltatásaikból, ami jelentős megtakarítást eredményezhet a digitális ügynökség számára.

Ezenkívül a fehér címkével ellátott WordPress fejlesztés szükségtelenné teszi további szoftverek vagy bővítmények vásárlását egyetlen webhelyhez.

Általában a fehér címkével rendelkező cégek olyan licenceket vásárolnak, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy több webhelyen dolgozzanak, míg a digitális ügynökségeknek szoftvereket vagy bővítményeket kell vásárolniuk egyetlen ügyfél számára. Ha fehércímkés szolgáltatót választ, elkerülheti ezt a költséget.

2. Kiváló minőségű webhelyfejlesztés és jobb hatékonyság

A fejlesztőcégek webhelyek készítésére specializálódtak, így Ön ellenőrizheti portfóliójukat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy szakértelmük minden igényt kielégít. Ezután bármely projektet átruházhat fehér címkével rendelkező partnerére, és biztos lehet benne, hogy minőségi terméket kap.

A digitális ügynökségek elsődleges szolgáltatásaik nyújtása során gyakran szembesülnek azzal, hogy kiegészítő projektként optimalizálják ügyfeleik weboldalait, mivel a digitális marketing végső soron a weboldalra mutat vissza. Például a digitális marketing ügynökségek tanácsot adhatnak vállalkozásoknak, hogy újratervezzék webhelyeiket a felhasználói élmény javítása és a konverziók számának növelése érdekében.

Hasonlóképpen, a tartalommarketing ügynökségeknek a tartalomstratégia tervezése során előfordulhat, hogy ügyfeleik blogjait úgy kell módosítaniuk, hogy kiemeljék azokat a kiemelt bejegyzéseket vagy blogtémákat, amelyek forgalomnövekedéshez és jobb konverziós arányokhoz vezetnek.

Bár ezek a webhely-módosítások viszonylag kicsik lehetnek a webhelyek nulláról való felépítéséhez képest, időbe és szakértelembe telik. Ha ügyfelei webhelyeit professzionális fejlesztőkre bízza, biztosan meg fogja érni a kívánt eredményeket. – Anthony Gaenzle

A White-label WordPress fejlesztés a tervezési szolgáltatásokat nyújtó digitális ügynökségek számára is előnyös. Amikor kiemelkedő webhelytervet készít ügyfelei számára, ügyfelei elgondolkodhatnak azon, hogy számukra is biztosíthat-e webhelykódolást.

Olvasni:  12 módszer a márka népszerűsítésére az Etsy-n

Egy white-label fejlesztő céggel együttműködve bármilyen fájlformátumban beküldheti az oldal tervét, tökéletes weboldalt kaphat, és ügyfelei rendelkezésére bocsáthatja a végeredményt a fejlesztői ügynökség felfedése nélkül.

Tehát, ha Ön egy tervezőiroda, amely növekedni szeretne, a fehér címkés webfejlesztésnek a marketingstratégiájának kell lennie.

3. Specifikus műszaki halom lefedése

Ha digitális ügynökségének házon belüli fejlesztőcsapata van, akkor szembesülhet egy olyan pillanattal, amikor a fejlesztőinek hiányzik bizonyos készségeik az ügyfele projektjének befejezéséhez.

Ezt követően partnerséget építhet ki egy megbízható, fehér címkével rendelkező fejlesztési ügynökséggel, hogy biztosítsa a várt tervezési eredményeket.

Hasonlóképpen kiszervezheti a webhelyfejlesztést, ha időhiánya van, és a házon belüli fejlesztők nem tudnak több projektet vállalni. Ezután számíthat a „white-label” fejlesztőkre, hogy ne veszítsen új ügyfeleket.

4. Időt takaríthat meg a White Label fejlesztési partnerrel

A White-label WordPress fejlesztés valódi változást hozhat a digitális ügynökségek számára, lehetővé téve számukra, hogy időt takarítsanak meg, és hatékonyabbak legyenek. Egy white-label fejlesztési szolgáltatással együttműködve a digitális ügynökségek csúcsminőségű WordPress-webhelyet biztosíthatnak ügyfeleiknek.

A fejlesztő partner kezeli a dolgok technikai oldalát, például témák, bővítmények és egyéb eszközök kiválasztását, míg a digitális ügynökség egy nyerő digitális marketing stratégia kialakítására koncentrálhat.

A WordPress hihetetlenül testreszabható, és a tapasztalt fejlesztők olyan weboldalt készíthetnek, amely az ügyfél igényeihez igazodik. Ez azt jelenti, hogy a digitális ügynökségek megbízhatnak a fejlesztő partnerben a kiváló minőségű eredmények elérésében.

Valamint a digitális marketing alapvető feladataira koncentrálnak, mint például a SEO/SEM, a tartalomkészítés, a közösségi média menedzsment és a PPC kampányok.

Ha például egy 5 oldalas weboldalon dolgozunk együtt, a digitális ügynökség kezdheti az első oldal megtervezésével, majd átadhatja a fejlesztési feladatot a partnercégnek, míg ők folytatják a következő oldalak tervezését.

Ez a megközelítés biztosítja, hogy mind a digitális marketingstratégia, mind a webhely egyidejűleg készüljön el, így időt takarít meg és ésszerűsíti a folyamatot.

Olvasni:  AnimeDao Review – Minden, amit tudnod kell

Végső soron ez lehetővé teszi az ügynökség számára, hogy gyorsabban és nagyobb ügyfél-elégedettséggel szállítsa el a végterméket ügyfeleihez.

5. Teljes titoktartás

A digitális ügynökségek általában törődnek az általuk nyújtott szolgáltatások minőségével (vagy legalábbis a jókkal). Tehát, ha marketingstratégiája szolgáltatásainak bővítésére és bővítésére irányul, miközben jelenlegi ügyfelei elégedettek maradnak, akkor megbízható partnert kell találnia.

Egy szakértő fehércímkés WordPress fejlesztő cég teljes mértékben ismeri a feladat-átruházás minden sajátosságát. Törődnek a titoktartással és a magánélet projektjei közül az NDA aláírásával.

Így biztos lehet benne, hogy az Ön ügyfelei számára létrehozott webhelykód tulajdonosa lesz.

6. Gyors kiszolgálás és precíz árajánlat

A White Label fejlesztő cégek jellemzően nagy belső csapatokkal rendelkeznek, amelyek egyszerre több projektet is képesek végrehajtani. Ezenkívül általában számíthat a projekt sürgős befejezésére, ha erre szükség van.

Lehetőség van a weboldal fejlesztés minden részletének megbeszélésére, a white label ügynökség tapasztalatai alapján pontos szállítási határidőt és precíz árajánlatot ad.

Hogyan választhat egy White Label WordPress fejlesztői partnert?

Digitális ügynökségként a fehér címkés WordPress fejlesztői szolgáltatással való együttműködés segíthet innovatív webhelyek létrehozásában. Gyorsabban és nagyobb hatékonysággal csinálják.

Íme néhány tipp, amelyeket figyelembe kell venni, amikor fehércímkés fejlesztői partnert választanak:

Tapasztalat és minőség

Keressen olyan partnert, aki tapasztalattal rendelkezik WordPress fejlesztésben. A WordPress ügynökségnek különösen jól kell ismernie a WordPress technikai jellemzőit, például a témákat, a bővítményeket és a szoftverintegrációkat.

Ez a tudás segíthet nagy teljesítményű webhelyek létrehozásában, amelyek megfelelnek ügyfelei specifikációinak és szabványainak. Tekintse át a vállalat projektjeit, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a vállalat munkája megfelel a magas színvonalnak.

Tekintse meg portfóliójukat, hogy példákat lásson korábbi munkáikról, és nézze meg korábbi ügyfelek véleményét vagy beszámolóját.

Rugalmasság

White Label partnerének képesnek kell lennie az Ön egyedi igényeihez és követelményeihez alkalmazkodni, függetlenül attól, hogy segítségre van szüksége a webhelyfejlesztésben, a webhely karbantartásában vagy a webhely támogatásában.

Kommunikáció

A kommunikáció kulcsfontosságú, ha kiszervezésről van szó. Olyan partnert szeretne választani, aki a folyamat során hatékonyan kommunikál Önnel.

Olyan, amely rendszeres frissítéseket ad az előrehaladásról, és azonnal válaszol minden aggályra vagy kérdésre.

Költség

Válasszon olyan partnert, amely versenyképes árat kínál a minőség feláldozása nélkül.

Olvasni:  Podcast készítése a WordPress segítségével

Ideális egy olyan partner, aki egyensúlyt kínál a megfizethetőség és a minőségi munka között.

Következtetés: White Label WordPress fejlesztési stratégia

A növekedésre számító digitális ügynökségek nagy hasznot húzhatnak a fehér címkével ellátott webhelyfejlesztési szolgáltatásokból. Miközben a webhely létrehozását harmadik félre ruházzák át, a fő szolgáltatásaikra összpontosíthatnak, és több ügyféllel dolgozhatnak.

Ezenkívül a „white-label” fejlesztés azt jelenti, hogy a digitális ügynökségek anélkül bővíthetik szolgáltatásaikat, hogy nemet kellene mondaniuk az ügyfeleknek, ha a csapatnak nincs tapasztalata.

Röviden, ha digitális ügynöksége bővítését tervezi, a fehér címkével ellátott webhelyfejlesztés bölcs stratégia lesz. Használt már ilyet a webhelyéhez vagy vállalkozásához? Szeretnénk hallani tapasztalatairól az alábbi megjegyzés részben.

GYIK

Mi az a white label WordPress fejlesztés?

Ez egyfajta webfejlesztés, amely magában foglalja a webhely létrehozását a fejlesztő cég megnevezése nélkül.

Melyek a fehér címkével ellátott WordPress fejlesztői szolgáltatások?

Webhelyek létrehozása, WordPress témák és bővítmények testreszabása, valamint általános webhelyszolgáltatások.

Mit csinál másképp egy fehér címkével rendelkező WordPress fejlesztői ügynökség?

Weboldali szolgáltatásokat kínálnak anélkül, hogy a webhelyen feltüntetnék a nevüket, és időt és pénzt takarítanak meg a vállalkozásoknak webhelyeik kezelésével.

Hogyan segíthetik ezek a szolgáltatások az Ön vállalkozását?

Időt takaríthatnak meg, és lehetővé teszik, hogy vállalkozása más területeire összpontosítson.

Mit tud még kínálni egy white label ügynökség?

Titoktartást kínálnak, és aláírathatja velük az NDA-t (titkos megállapodás).

Milyen típusú dolgokat kell keresnie az egyik ilyen ügynökségnél?

Tapasztalja meg, kérjen véleményt más ügyfelekről és a projekt befejezéséhez szükséges időről, valamint az Önnel való kommunikációról.

Anthony a Gaenzle Marketing teljes körű szolgáltatást nyújtó marketingügynökség vezérigazgatója és az AnthonyGaenzle.com alapítója – a marketinghírekkel és tanácsokkal foglalkozó legjobb kiadvány. A Blogging for Business (Blogging for Business: Expert Your Traffic, Grow Your Readership, and Boost Revenue) szerzője is. valamint a The Business of Branding You: Fektessen be személyes márkájába, fejlessze karrierjét és szerezzen befolyást. A marketing és a multimédiás területen eltöltött 15+ éve alatt számos iparágban és tudományágban dolgozott vállalatokkal, jelentős növekedést ért el a márkaismertség, a lead generálás, a bevétel és más kritikus területeken. Segít az egyéneknek abban is, hogy befolyást és gondolatvezetést építsenek ki erőteljes személyes márkaépítés révén. Kövesse Anthony-t a Twitteren, vagy csatlakozzon a LinkedInhez.

Anthony Gaenzle legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott