6 ok, amiért a WordPress olyan népszerű a marketingesek körében

A bloggerek, a vásárlók, az e-kereskedelmi szakértők, az írók és a marketingesek egyaránt üzemeltetnek webhelyeket a WordPressen. Miért olyan népszerű ez a webhelykészítő? Miért itt vezeti a marketingesek többsége a vállalkozását? Összegyűjtöttünk hat okot, amelyek megmagyarázzák népszerűségét.

Megjegyzendő, hogy a marketinges pozícióra vágyó hallgatók és szakemberek számára javasoljuk a szakdolgozatírási szolgáltatás és hasonló eszközök. Szakértő írók hatalmas csoportja van, akik minden elképzelhető iparághoz készítettek önéletrajzot. Dolgozz okosan és próbáld ki.

Továbbhaladva, íme hat erős ok, amiért a WordPress a legjobb választás sok marketingszakember számára:

1. Könnyen használható

A listánk első számú oka az, hogy a WordPress használata egyszerű, így sokféle diák igényeinek megfelel anélkül, hogy túlterhelné őket. Könnyű, mert a tanulóknak nem kell kódot ismerniük a használatához, és nem kell megtanulniuk valamilyen összetett programot sem. A felhasználói felület (UI) sima és egyszerű. Diákleletek projectcool elég jó forrás a WordPresshez kapcsolódó további eszközök és források megtalálásához.

Ki ne szeretné a könnyen használható felhasználói felületet? Végül is az egyszerűség a kulcs. Nem minden marketinges lesz rendkívül hozzáértő a technológiához, és nem tud kódsorokat előállítani, mintha semmi sem lenne. És különben is, minden marketingesnek tudnia kell, hogy a bemutatás és a használhatóság jégtörő.

Nos, a WordPress könnyen használható. Nem fog elborítani. Nem kell rendkívüli hacker-kódolónak lenni a használatához. Weboldaluk útmutatókat kínál az újoncoknak is, így azok számára, akik még nagyon újak, keressenek WordPress útmutatókat a keresőben.

Olvasni:  15 legjobban felkapott keresett nyomat...

Weboldal-készítő WordPress

Ráadásul szinte minden online tárhelyszolgáltatással kompatibilis. Tehát halmozzuk fel az előnyöket:

  • Könnyen használható és egyszerű
  • Egyszerű és tiszta felhasználói felület
  • Szinte minden internetes tárhelyszolgáltatás támogatja a WordPress-t. Az önálló fogadás egyszerű.

Hozzáférhetőség, kompatibilitás, tisztaság és még sok minden más.

2. Ingyenes

A WordPress ingyenes. Ez az egyik legfontosabb okunk. A fizetős csomagok is könnyen elérhetőek, de melyik marketingszakember nem szereti az ingyenes eszközöket? Ez azért hasznos, mert a marketingszakembereknek nem kell azonnal elköteleződniük, hanem ehelyett először tesztelhetik a vizeket, és bármilyen célra futtathatnak egy bemutató weboldalt anélkül, hogy pénzüket erre a célra kellene költeniük. Még ha a marketingesek fizetnének is azért, hogy egy webhelyet WordPress-en üzemeltethessenek, a legtöbb, amiért fizetniük kell, nagyon megfizethető az értékéhez képest.

3. SEO-barát

Ha Ön marketingszakember, akkor a keresőoptimalizálás a barátja. Vagy röviden SEO. A WordPress SEO-s, ami erőteljes potenciált ad a forgalom és az ismertség vonzására a platformon készült bármely webhely számára.

A WordPress-en futó webhelyek számos keresőmotorban előkelő helyet foglalnak el, beleértve a Google-t is, mert „kompatibilis kódot” használ. Pontosabban fogalmazva, ez megadja az olyan keresőmotoroknak, mint a Google, amit akarnak.

A marketingszakembereknek a SEO-t kell használniuk marketingstratégiájukhoz, mivel ez kulcsfontosságú szempont a jobb rangsoroláshoz a keresési eredmények között. A marketingszakemberek SEO szoftverkezelő eszközöket is használhatnak webhelyeiken, például bővítményeket.

4. Nyílt forráskódú

A WordPress nyílt forráskódú szoftver azt jelenti, hogy a marketingszakemberek számára számos előnnyel jár a használata. Nézzük meg, miért előnyös:

  • Az olyan nyílt forráskódú szoftverek, mint a WordPress, sok marketingszakember számára optimalizálják a költségeket, mivel ez általában azt jelenti, hogy nem kell külön díjat fizetni. Összehasonlításképpen, a védett vagy zárt szoftverek általában számos további költséggel járnak, mint például adminisztrációs díjak és többfelhasználós díjak.
  • Rendkívül személyre szabható, mert bárki hozzáadhat olyan funkciókat, amelyeket a weboldalához szeretne, és ezt nem csak a cég fejlesztői tudják kihasználni. A fejlesztők és a végfelhasználók egyaránt hozzáadhatják a forráskódot.
  • A WordPress a kezdetektől fogva felhasználóközpontú. Ezért a fejlesztők folyamatosan olyan funkciókat adnak hozzá, amelyek folyamatosan javítják a szoftver felhasználói élményét. És mivel nyílt forráskódú, a fejlesztők minden alkalommal magukkal vesznek közreműködőket, amikor elkészítik a WordPress legújabb és legjobb verzióját. A marketingesek ezt maximálisan kihasználhatják.
Olvasni:  5 WordPress bővítmény a konverziók növeléséhez

Miről kell még meggyőződnie?

5. Története van

WordPress-t használó személy

Az emberek és az ügyfelek szeretik azt, amit ismernek. Szerinted miért működik még mindig olyan jól a Starbucks és a McDonald’s? Mert háztartásbeli nevek. Egy ideje ott vannak. A WordPress is ott van egy ideje, ezért nyilvánvaló okokból a marketingszakembereknek érdemes kihasználniuk népszerűségét és történetét.

Már több millió webhelynek ad otthont az interneten, és olyan CMS, amely sokáig ragad. Felhasználóközpontú megközelítése és rendszeres frissítései miatt pedig soha nem lesz elavult vagy irreleváns. A közreműködők és a fejlesztők ezt ellenőrizték. Marketingesként ez a paradicsom.

6. Gyönyörű tervezési választások

A webhelykészítő ezen felül funkcionalitást és esztétikát biztosít. Nagyon sok elegáns, egyszerű és gyönyörű téma és tervezési lehetőség létezik, különösen azok számára, akik prémium csomagot fizetnek. A nagy verseny miatt az elrendezés, a dizájn és az egyediség minden marketingszakember számára fontos. És mivel sok lehetőség van, kevesebb az esélye annak, hogy ugyanazt a beállításkészletet használja, mint valaki más.

Legyen szó egy e-kereskedelmi webhelyről, egy blogról vagy egy pár cipőről, a termék eredetisége manapság sokat számít.

A tartalom a király, és ha a tartalom nem jó, mit tervezel elérni?

Végső szavak

Reméljük, hogy ez a cikk elfojtotta olvasóink kíváncsiságát afelől, hogy a WordPress miért népszerű a marketingesek körében, és miért érdemes azoknak, akik még nem tették meg, megragadni a lehetőséget és megfontolni. egyedi WordPress weboldal fejlesztés.

Sok versenytárs rendelkezik olyan funkciókkal, amelyeket érdemes online is kipróbálni. Ennek ellenére a WP versenyelőnyben van a történetének, annak a ténynek köszönhetően, hogy nyílt forráskódú, és hogy már több millió webhelyet futtat sikeresen online.

Olvasni:  November legnépszerűbb WordPress-tweetjei: bőségszaru

Új publikációk:

Ajánlott