60 közösségimédia-csoport, amelyhez minden marketingszakembernek most csatlakoznia kell

A marketing nem magányos vállalkozás, ezért szórakoztató. Ha még nem csatlakoztál egyetlen marketinges közösséghez sem, akkor lemaradsz egy aranybányáról.

Ebben a dinamikus közösségimédia-világban minden alkalommal fokoznod kell a játékodat, folyamatosan új trükköket kell tanulnod, különben lemaradsz.

A marketingesek csoportjaihoz való csatlakozás megszünteti az extra éberség fárasztó feladatát. Ezek a közösségek segítenek lépést tartani a legújabb trendekkel, a közösségimédia-platformok új funkcióival, növekedési hackekkel és szakértői tippekkel a platform-specifikus kampányok optimalizálásához.

A hasonló gondolkodású emberek közössége a feladatok megoldására, a tanulásra és a közös fejlődésre az elsődleges célja, hogy részesei lehessenek ezeknek az értékekkel teli egyesületeknek.

De az is kulcsfontosságú, hogy csak autentikus csoportokhoz csatlakozzunk, mivel a legtöbbjükről kiderül, hogy megteltek spam jellegű és önreklámozó tartalommal, vagy inaktívak és nem reagálnak.

Tehát mely közösségi média csoportokat érdemes követni?

Ne keressen tovább, mert a keresés itt véget ér!

Összeállítottunk egy listát kedvenc közösségi média csoportjainkról, amelyekhez minden marketingszakembernek csatlakoznia kell. Tartalmaz aktív LinkedIn-csoportokat, interaktív és információs Facebook-csoportokat, legjobb Twitter-csevegéseket és Slack-csoportokat.

Kezdjük!

Legnépszerűbb LinkedIn-csoportok marketingesek számára

A legjobb marketingcsoportok a Facebookon

Twitter-csevegés a marketingért

A legnépszerűbb Slack csevegőcsoportok marketingesek számára

OnlineGeniuses

OnlineGeniuses

Ez egy SEO szakemberekből, kiváló marketingszakemberekből és informatikai szakemberekből álló közösség, amely élő eseményeknek és AMA-üléseknek ad otthont gazdag beszélgetések és tanulás céljából.

CreativeTribes

#CreativeTribes

Ez a csoport nem csak a marketingesekre korlátozódik. Ide tartoznak az írók, tervezők és egyebek is.

Olvasni:  Kacér Snapchat matricák – Minden, amit tudnod kell

Intézkedés

Intézkedés

Magas szintű iparági szakértők gyülekezete, akik mindig szívesen csevegnek csatornákon vagy közvetlen üzeneteken keresztül.

Traffic Think Tank

Traffic Think Tank

Ez a közösség hozzáférést biztosít exkluzív videotartalomhoz, privát webináriumokhoz és szakértői képzésekhez.

BigSEO

BigSEO

Ez a tanulók szorosan összetartozó közössége, akik lelkes és éleslátó vitákat folytatnak a SEO-ról és a különféle marketinggyakorlatokról.

Visszamutató hivatkozások

#Visszahivatkozások

Ha olyan csoportot keres, amely a legjobb tartalmat és visszamutató linkeket kapja, akkor ez a Slack csoport csak Önnek szól.

Puffer

Puffer

A Buffer azért hozta létre ezt a Slack-csoportot, hogy arra ösztönözze a tagokat, hogy osszák meg kihívásaikat, és átgondolt tanácsokat, támogatást és inspirációt kapjanak.

Növekedés

Növekedés

Ez egy marketingrajongók közössége, akik növekedési marketing tippeket és ötleteket osztanak meg egymással, hogy segítsenek egymásnak.

CRO Growth Hacks

CRO Growth Hacks

Ez a közösség azért jött létre, hogy elősegítse a konverziós arány optimalizálásával kapcsolatos nyílt vitát.

Következtetés

A trendekkel való frissítés és a közösségekkel való online kapcsolattartás a marketing létfontosságú szempontjai. De kihívást jelent mindenütt jelen lenni és minden információt megragadni.

Ha azonban csatlakozik az ilyen szakértői csoportokhoz, akkor a legújabb események határán marad. Titkos hackeléseket és tippeket ismerhet meg marketingeredményei javításához. Több éves tapasztalatukat és tudásukat megosztva sűrítik össze a marketing lényegét.

Most már tudja, mely csoportokhoz kell csatlakoznia, hogy marketingbaráttá váljon. Tehát ne várjon tovább, és legyen része ezeknek az erővel teli közösségeknek!

Új publikációk:

Ajánlott