7+ legjobb ingyenes és fizetős online diagrameszköz 2024-ban

Nem számít, milyen résben dolgozik, az adatvizualizáció fontos. Bebizonyosodott, hogy az emberek hajlamosak szépen és hatékonyan emlékezni a bemutatott információkra. Senki sem akar többé hosszú szövegformákat olvasni. Ezért lesz szüksége eszközökre gyönyörű diagramok, diagramok és diagramok készítéséhez folyamatábra.

Íme néhány a legjobb online diagrameszközök közül, amelyek segítenek kiemelkedni a következő találkozón.

wpDatatables

Ha van WordPress webhelye, és integrálni szeretné a Google Táblázatokkal, a wpDataTables a tökéletes választás! Ezzel a beépülő modullal könnyedén kezelheti az adatokat, és teljesen testreszabható táblázatokat és diagramokat hozhat létre.

Ki mondta, hogy az asztalokkal való munkának unalmasnak kell lennie? A táblázatok, diagramok és adatkezelés soha nem volt egyszerűbb, mint a wpDataTables beépülő modul és a Google Táblázatok integrációja. Az integráció beállítása gyerekjáték, még a korlátozott technikai tudással rendelkező felhasználók számára is. Kap egy intuitív telepítővarázslót is, amely lépésről lépésre végigvezeti a teljes folyamaton.

Ami ezt a Google Sheets Integration WordPress beépülő modult különbözteti meg a többitől, az az erőforrások kiterjedt könyvtára, amelynek célja, hogy mindent könnyen kezelhessen.

Miután integrálta a wpDataTables-t a Google Táblázatokkal, a valós idejű adatszinkronizálás lenyűgöző. A Google Táblázatokban végzett bármilyen módosítás azonnal elérhető a WordPress webhelyén. Az adatok felett is teljes ellenőrzést gyakorolhat, és gondoskodik arról, hogy csak az arra jogosult felhasználók láthassák és módosíthassák azokat. Akár bizonyos oszlopokat is kihagyhat, vagy újakat vehet fel, és bármikor szerkesztheti az adatokat.

A wpDataTables igazi ereje az általa kínált alapvető és haladó funkciók kombinációjában rejlik, és abban, hogy mennyire könnyű mindkettőt kihasználni. A Létrehozás varázsló segítségével diagramokat hozhat létre, és csoportosíthatja a hasonló sorokat.

Olvasni:  6 legjobb alkalmazás, amelyek segítenek átvészelni a rossz szakítást

Lenyűgöző számú kiegészítővel és fantasztikus szolgáltatás-költségaránnyal nem csoda, hogy a wpDataTables az egyik kedvenc Google Sheets Integration WordPress beépülő modul.

Főbb jellemzők:

  • Feltételes formázás
  • Testreszabható táblázatok
  • Speciális szűrés
  • Dinamikus SQL-lekérdezések készítése helyőrzőkkel
  • Sorcsoportosítás
  • Táblázatok előszűrése URL-en keresztül
  • Az oszlopok összegeinek kiszámítása
  • Görgethető
  • Szerkesztő beviteli típusai
  • Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy csak saját adataikat lássák és szerkesszék

Ár:

Ingyenes verzió

Éves előfizetés: 55 USD-tól egy domainért.

Élettartam: 210 USD-tól egy domainért.

Canva nyitóoldal

A legtöbben úgy ismerik a Canvát, mint egy olyan platformot, amellyel gyönyörű terveket készíthet a közösségi média bejegyzéseihez. De szép diagramokat és diagramokat is készíthet. A legjobb dolog az, hogy a platform számos kellemes sablont tartalmaz, amelyeket ingyenesen használhat.

Ha tetszetős grafikonokat szeretne készíteni, akkor mindenképpen a Canvát válassza. A kapott tervezési lehetőségek a legjobbak közé tartoznak, és könnyű létrehozni egy szemet gyönyörködtető diagramot. De ne feledje, hogy a Canva elsősorban tervezési eszköz. Tehát ha valami hatékony és interaktív dolgot keres, jobb, ha elkerüli.

Online diagramok nyitóoldala

Az Online Charts egy nagyon egyszerűen használható online diagrameszköz.

Ha egy könnyen használható és nagyon egyszerű diagrameszközt keres, akkor az Online Charts az Ön számára készült. A létrehozható diagramok tervezése egyszerű. Különféle grafikonokat hozhat létre – oszlop, vonal, terület, kör, XY, radar, szórás, buborék, mérő, poláris buborék, piramis vagy oszlop/vonal.

Kiválaszthatja a színeket és a dizájnt, az irányt és a formát is. Ezután adja meg adatait, válassza ki a címkéket és a betűtípusokat, és tekintse meg a diagram előnézetét. Mivel a platform egyszerű, nincs további lehetősége (például csapatfunkciók, linkek stb.). De ha egyszerű diagramot kell készítenie, és ha nem használ minden nap diagrameszközöket, az Online Chartsnak meg kell tennie a munkát.

Olvasni:  Vásároljon Instagram-követőket olcsón: 10 legjobb webhely igazi rajongóknak 2024-ben

Lucidchart céloldal

A Lucidchart az egyik legjobb online diagrameszköz.

Ezzel a platformmal diagramokat, diagramokat és más típusú adatvizualizációt hozhat létre. A Lucidchart segít átlátható, interaktív diagramok tervezésében. A funkciójuk segítségével linkeket helyezhet el, és jobban elmagyarázhatja a témát. A Lucidchart olyan csapatfunkcióval rendelkezik, amely segíthet Önnek és csapatának tagjainak nyomon követni a fejlődést, és összhangban maradni egymással.

Három szerkeszthető dokumentumot, 100 sablont, alapvető integrációkat és együttműködéseket kap egy ingyenes csomaggal. Mindez elegendő, ha nem használ minden nap diagrameszközöket. Ha további funkciókat keres, választhat egyéni csomagot (havi 7,95 USD), csapatcsomagot (havi 9 USD-tól felhasználónként legalább három felhasználó esetén) vagy vállalati csomagot.

Edraw nyitóoldal

Az Edraw a legjobb online diagrameszköz csapatok számára.

Az Edraw mindent tartalmaz, amire Önnek és csapatának szüksége van a hatékony diagramok létrehozásához. Létrehozhat egy munkaterületet, a csapattagok és a diagramok együtt hozhatók létre. Különféle diagramtípusok állnak rendelkezésére – Gantt-diagram, diagramok, infografikák, interaktív diagramok. A felhasználók több mint 1500 sablon és 26 000 szimbólum közül választhatnak.

A közösségi média megosztási funkciójuk segítségével könnyedén exportálhatja és megoszthatja diagramjait közönségével.

Árképzés: Az Edraw Max Online előfizetéses modellre tér át. Jelenleg három fő terv áll rendelkezésére: egyéni, csapat és üzleti terv, valamint oktatás. Ezután minden tervnek van egy alterve, és az árak évi 99 dollárról évi 245 dollárra emelkednek.

Mindenképpen nézze meg webhelyüket, hogy többet megtudjon az egyes tervekről.

Venngage

A Venngage egy felhasználóbarát platform diagramok és látványelemek széles skálájának létrehozásához. Akár adattrendeket kíván szemléltetni, akár betekintést szeretne megosztani, akár prezentációit kívánja javítani, a Venngage számos eszközt és sablont kínál a folyamat egyszerűsítésére. A diagramoktól és grafikonoktól az infografikákig a Venngage segít a nyers adatok vizuálisan vonzó tartalommá alakításában, így a szakemberek, oktatók és kommunikátorok számára egyaránt értékes erőforrássá válik.

Olvasni:  Növelje üzleti sikerét kivételes terméktervezési szolgáltatásokkal

Az intuitív fogd és vidd felülettel, a testreszabható sablonok gazdag könyvtárával és a tervezési elemek széles választékával a Venngage megkönnyíti az üzenet hatékony közvetítését.

A Venngage ingyenes és fizetős csomagokat is kínál. A prémium csomagok további szolgáltatásokat biztosítanak, például hozzáférést a sablonok szélesebb köréhez, együttműködési funkciókat, csapatkezelési eszközöket és kiemelt támogatást. Az egyéni terv havi 10 dollártól, az üzleti terv pedig 24 dollártól kezdődik.

Teremtős céloldal

A Creately egy diagrameszköz, amelyet sok vállalat használ.

Ez a diagram, diagrameszköz és digitális munkaterület lehetővé teszi Önnek és csapatának, hogy együtt tervezzenek és készítsenek diagramokat. 1000 különféle sablont és végtelen számú vásznat tartalmaz. De a legjobb dolog az, hogy online találkozhatsz a csapatoddal, és dolgozhatsz velük a projekteden.

A Creately-t bármilyen platformmal integrálhatja, és gyorsan alkalmazkodik a munkafolyamatokhoz. Ha a Creately diagrameszközeiről van szó, készíthet egyszerű vázlatot vagy nagyon összetett diagramokat. Tervezési megoldásaikat az iparág szerint rendezik.

Árképzés: A Creately ingyenes csomaggal rendelkezik, amely korlátozott számú használható eszközt tartalmaz. A legolcsóbb a személyes csomag (akár havi 4 dollár). Választhat csapatcsomagot (4,75 USD havonta felhasználónként) vagy vállalati csomagot (egyedi árképzés).

Visme nyitóoldal

A Visme egy online eszköz infografikákhoz és prezentációkhoz.

Noha ez egy online diagrameszköz, a Visme-t elsősorban infografikák és prezentációk készítésére használják. Segítségével lenyűgöző diagramokat és infografikákat hozhat létre, amelyek lekötik a közönséget. Különféle infografikák és diagramsablonok közül választhat, a Visme pedig lehetővé teszi a sablonon már szereplő tartalom szerkesztését.

A platform további funkciókkal rendelkezik, amelyek segíthetnek közösségi média bejegyzések, rövid videók és animációk, valamint más márkás dokumentumok létrehozásában.

Árképzés: Alapcsomagjuk ingyenes, és ameddig csak akarja, használhatja. A személyes terv havi 12,25 USD, az üzleti terv 24,75 USD havonta, míg a vállalati terv egyedi árazású.

Olvasni:  Többcsatornás értékesítés Magentoval

Microsoft Visio nyitóoldal

A Microsoft Visio egy könnyen használható online diagrameszköz.

A Microsoft Visio felhasználóbarát felülettel rendelkezik, és egyszerűen hozhat létre diagramokat, diagramokat, folyamatábrákat, alaprajzokat és sok mást. A platform egy együttműködési funkcióval is rendelkezik, amellyel meghívhatja csapattagjait, hogy valós időben dolgozzanak együtt a grafikonon.

Dolgozhat az alkalmazáson vagy online is, de ez nem fontos, mert ugyanazt a tapasztalatot kapja majd. Különféle előre elkészített diagramok, folyamatábrák, diagramok stb. sablonjai közül választhat. Narrátoruk, kisegítő lehetőségek ellenőrzőjük és nagy kontrasztú támogatásuk mindenki számára elérhetővé teszi a Visiót.

Árképzés: A Visio két csomagot tartalmaz, az 1. és a 2. tervet. Az 1. terv havonta 5 dollárba kerül, míg a 2. terv havi 15 dollárba kerül.

Következtetés

Az interneten számos online diagrameszköz található, és nehéz kiválasztani a legjobbat Önnek és csapatának. Mindegyik különféle funkcióval és lehetőséggel rendelkezik. Tekintse meg mindegyiket, és válassza ki az igényeinek leginkább megfelelőt.

Dinamikus képességeinek előzetes felfedezését kínálja, a Grafana demó figyelemre méltó példaként áll ki. Élénken mutatja be az online diagrameszközök erejét azáltal, hogy zökkenőmentesen konvertálja a feldolgozatlan adatokat értékes értelmezésekké, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy könnyen készíthessenek áttekinthető diagramokat, és javítsák az adatvizualizáció gyakorlatát.

Új publikációk:

Ajánlott