7 legnépszerűbb WooCommerce foglalási és időpontegyeztetési bővítmény

Érezted már úgy magad, mint azok a cirkuszi előadók, akik 20 különböző tányért pörgetnek a pálcákon, miközben egykerekűn közlekednek?

Néha a saját vállalkozás vezetése nagyon hasonló érzés lehet. Ön minden szerepet betölt, a HR-től és a könyveléstől a rendelések teljesítéséig és a vezérigazgatóig. Ahhoz, hogy megőrizze józan eszét vállalkozása növekedése közben, innovatív eszközöket kell használnia az összes tányér megforgatásához.

Az egyik eszköz, amelyet a vállalkozók nélkülözhetetlennek találnak, egy platform a WooCommerce foglalásaik kezelésére. Ha még nem használ ilyet, ez az útmutató az Ön számára készült. Megvizsgáljuk, miért érdemes online foglalást beállítania a WooCommerce számára, részletezzük, milyen előnyökkel jár a vállalkozása számára, és bemutatjuk a legjobb elérhető lehetőségeket.

WooCommerce és időpontfoglalás

Felmerülhet a kérdés: „Miért van szükségem egy WooCommerce foglalási bővítményre?” Lehet, hogy jól boldogulsz a Post-it jegyzetekkel, egy tervezővel vagy egyszerűen csak régi tollal és papírral.

Bár ez igaz lehet, fontos, hogy a megfelelő infrastruktúrát a helyére hozzuk – és online foglalási rendszert hozzunk létre –, amíg még kicsi. Így kevesebb növekedési fájdalmat fog tapasztalni a méretezés során.

Az időpontfoglalás végrehajtása a WooCommerce-ben lehetővé teszi, hogy:

 • Könnyen értékesíthet foglalható szolgáltatásokat, ahol az ügyfelek lefoglalhatják az Ön idejét
 • Hozzon létre kereshető megrendelőlapokat a foglalható termékek vagy események bemutatásához
 • Lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy jegyet foglaljanak rendezvényre
 • Bérelhető termékek értékesítése (pl. autók, csónakok és ingatlanok)

A minőségi időpontfoglalás fontossága

A szépségiparban, vendéglátásban és pénzügyi ágazatban tevékenykedő kisvállalkozások tulajdonosai – hogy csak néhányat említsünk – erős időpontfoglalási és nyomkövető szoftverre van szükségük vállalkozásuk működtetéséhez.

Bár a WooCommerce egy fantasztikus platform az ilyen típusú üzletek bármelyikéhez, nem tartalmaz natív időpontfoglalási funkciót. Ehelyett a kisvállalkozásoknak meg kell tanulniuk eligazodni a WooCommerce bővítmények világában.

Olvasni:  Hogyan küldhet automatikusan e-könyvet e-mail-előfizetőinek

Az ügyfelekkel való találkozók egyszerű kezelésének képessége elengedhetetlen minden szolgáltatói vállalkozó számára. Az ügyfelek találkozóinak pontos nyomon követése és ütemezése a WooCommerce beállításához létfontosságú vállalkozása növekedéséhez. Lehetővé teszi, hogy első osztályú ügyfélszolgálatot nyújtson, előre jelezze a skálázási képességét, és még csapatát is bővítse.

A találkozók pontos kezelése nemcsak a cégtulajdonosok, hanem az ügyfelek számára is fontos. Az online foglalások lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy könnyedén beillesszék a vállalkozás látogatását elfoglaltságukba. Az Önnel való üzletelés kényelmesebbé tételével több visszatérő ügyfelet szerezhet, új ügyfeleket szerezhet szájról szájra, és végső soron segít növelni növekvő vállalkozását.

7 legjobb WooCommerce foglalási bővítmény

Most pedig nézzük meg a hét legjobb bővítményt a WooCommerce foglalásokhoz.

1. WooCommerce foglalások

A WooCommerce Bookings zökkenőmentesen integrálódik WooCommerce webhelyével. Az ügyfelek foglalhatnak, foglalhatnak időpontokat és foglalhatnak kölcsönzést. Még a foglalások időtartamát is szabályozhatja. És jól működik számos más WooCommerce beépülő modullal.

A WooCommerce Bookings hatalmas szolgáltatáskészlete lehetővé teszi, hogy:

 • Foglaljon egyéni vagy csoportos időpontokat
 • Több foglalási típus kezelése különböző meghatározott időbeosztással
 • Kínáljon promóciós árat vagy kedvezményeket adott időpontokra vagy csoportos árakra
 • Állítson be e-mail értesítéseket, és szinkronizálja őket a Google Naptárral
 • Állítsa be a foglalás jóváhagyását kézi vagy automatikus beállításra, hogy megfeleljen vállalkozása egyedi munkafolyamatának

A felhasználók élvezik ezt a WooCommerce időpontfoglalási bővítményt az általa nyújtott vezérlési szintnek megfelelően. Számos vélemény dicséri a beépülő modul robusztus funkcióit is, amelyek lehetővé teszik a WooCommerce vállalkozói számára, hogy elit ügyfélszolgálatot kínáljanak az egyszerű kezelőfelület fenntartása mellett.

Azoknak a WooCommerce-felhasználóknak, akik szeretnék elindítani ezt a bővítményt, lehetőségük van az árazás tekintetében. Előfizethetnek WooCommerce foglalások havi 20,75 USD-ért, vagy válasszon éves számlázást 249 USD egyösszegű árért.

2. WooCommerce foglalások és időpontok

Ez egy másik népszerű bővítmény az időpontfoglaláshoz a WooCommerce-ben. A platform rugalmasságot és mélyreható funkciókat kínál a vállalkozások tulajdonosai számára, amelyek optimalizálják a foglalást és a költségkezelést.

A WooCommerce foglalásokkal és találkozókkal a következőket teheti:

 • Különféle foglalási típusok és egyedi költségek kezelése
 • Automatizálja az e-mail értesítéseket
 • Állítsa be a foglalási naptár megjelenését, hogy illeszkedjen webhelyéhez
 • Használja a foglalási keresés funkciót
 • Részleges kifizetések vagy kauciók felajánlása
 • Könnyen kezelheti a foglalásokat és a lemondásokat
Olvasni:  Hogyan jutottak tovább a folyékony ötletek, és hogyan tettek többet az Buffer segítségével

A WooCommerce foglalási és időpontfoglalási bővítményeként WooCommerce foglalások és időpontok a rajongók kedvence. A platform ötcsillagos minősítéssel rendelkezik, amely több mint 200 értékelést ölel fel.

Ez a bővítmény három árképzési lehetőséget kínál. Mindegyik szint azon webhelyek száma körül forog, amelyeket a platformmal integrálni kíván. Az egyoldalas előfizetés 99 dollárba kerül. Van még öt helyszínes (149 USD) és 25 webhelyes (259 USD) opciók.

3. Amelia WordPress foglalási bővítmény

Ami elválaszt Amelia WordPress foglalási bővítmény más találkozó-bővítmények közül az, hogy a hét minden napján, 24 órában működik az Ön számára – lehetővé téve, hogy webhelye önállóan álljon, időpontokat foglaljon le, és beszedje Ön helyett a fizetéseket robotpilóta segítségével.

A felhasználók kihasználhatják az Amelia szolgáltatásait, hogy teljes mértékben automatizálják az ügyfelek bekerülési folyamatát. A megfelelő szolgáltatás kiválasztásától kezdve egy adott csapattag kiválasztásán át a fizetésig – az Amelia mélyreható funkciói révén a WordPress időpontfoglalási folyamata teljesen kézenfekvővé válik.

A részletesebb funkciók a következők:

 • Lépésről lépésre foglalási varázsló
 • Foglalás keresési funkció
 • Tervezze meg a webhelyéhez illő testreszabást
 • Foglalások kezelése a rendszergazdai naptár nézetből
 • Az adminisztrátori irányítópult egy helyen biztosítja az összes szükséges betekintést

Több mint 50 000 ember próbálta ki Amelia WordPress időpontfoglalási bővítményét, amely 4,9 csillagos minősítéssel büszkélkedhet a Capterrán. A felhasználók évi 79 dollárért vagy 199 dollárért egy életre szóló előfizetésért megvásárolhatják a bővítményt.

4. Booknetic

Az iparágak különböző vállalkozásai használhatják a Booknetic plugin hogy kezeljék az időpontfoglalásukat és kezelésüket. Az Amelia-hoz hasonlóan a Booknetic is arra specializálódott, hogy segítsen a vállalatoknak egyszerűsíteni és automatizálni foglalási munkafolyamataikat.

Részletes jellemzői a következők:

 • Egyedi funkciók promóciókhoz, kuponokhoz és ünnepekhez
 • Integráció a Zoommal online konzultációkhoz vagy találkozókhoz
 • Képes csatlakozni Google vagy Facebook fiókokhoz
 • A foglalási widget teljes mértékben testreszabható a nagyobb rugalmasság és ellenőrzés érdekében
 • Szinkronizálás lehetősége a Google Naptárral
 • Foglalási értesítések több platformon – e-mailben, SMS-ben és WhatsApp-on
 • A kényelmes foglalási panel többszintű kategóriákat kínál
 • Munkavállalói ütemterv kezelése
 • Online fizetések elfogadása olyan platformokon keresztül, mint a PayPal, a Stripe és a WooCommerce
Olvasni:  Growthsilo Review 2024: Hogyan fejlesztettem gyorsabban az Instagramomat!

Azok a vállalkozók, akik a Bookneticet választják időpontfoglalásukhoz, további adatokhoz és betekintéshez jutnak vállalkozásukhoz. A platform külön adminisztrációs irányítópultot biztosít a fontos információk megtekintéséhez, mint például a személyzeti tevékenység, a legnépszerűbb lefoglalt szolgáltatások, a legnagyobb forgalmú helyek és a teljes bevétel egy adott időszakban.

A Booknetic 79 dolláros egyszeri fizetés ellenében érhető el.

5. Bookafy

A WooCommerce felhasználók telepíthetik a Bookafy plugin megbeszélések, találkozók és termék- vagy szolgáltatásbemutatók kezelésére. A platform zökkenőmentesen integrálható az iCal, a Google, az Exchange és az Outlook szolgáltatásokkal. A kisvállalkozások kihasználhatják a Bookafy-t, hogy egyszerűsítsék ütemezési munkafolyamataikat, és kényelmessé tegyék a foglalásokat az ügyfelek és az alkalmazottak számára egyaránt.

Részletes jellemzői a következők:

 • Ügyfélkapcsolat-menedzsment
 • Egy- és kétoldalú naptárszinkronizálás
 • Megoldások nagyvállalati szintű kisvállalkozások számára
 • Személyre szabható ütemezési tapasztalat
 • Foglalás során kezeli a fizetés engedélyezését és feldolgozását
 • Ingyenes időbeosztás az egész csapat számára
 • Találkozók automatikus ütemezése és lebonyolítása
 • Gond nélkül küldhet értekezlet-specifikus figyelmeztetéseket és üzeneteket

A Bookafy többszintű árazási modellt kínál három különböző csomaggal. Az ügyfelek az ingyenes verziót (korlátozott funkciókkal), a Bookafy Pro-t felhasználónként 9 dollárért, a Bookafy Pro Plus-t pedig felhasználónként 13 dollárért futtathatják.

6. Bookly Pro

A Bookly Pro minden olyan eszközt kínál, amelyre szüksége van ahhoz, hogy ügyfelei pillanatok alatt lefoglalhassák a WooCommerce szolgáltatást. Hozzáférhet az összes szokásos eszközhöz, például a Google Naptár szinkronizálásához, a különféle fizetési lehetőségekhez és az automatikus foglalási frissítésekhez mind Ön, mind ügyfelei számára.

A részletes jellemzők a következők:

 • Felhasználóbarát felület
 • Könnyű mobilhasználat, így útközben is irányíthatja vállalkozását
 • Fordítás bármely nyelvre
 • Több fizetési mód elhelyezése
 • Rugalmas foglalási folyamat (2-6 lépés)
 • Korlátlan számú munkatárs hozzáadásának lehetősége
 • Ügyféladatok importálása vagy exportálása
 • Integráció a WooCommerce, a Google Calendar és a Mailchimp szolgáltatással
 • Lehetőség az ügyfelek e-mailben és SMS-ben történő értesítésére

A Bookly Pro népszerűsége önmagáért beszél: 4,5 csillagos értékelést kapott az 1100 értékelés és csaknem 50 000 eladás között. Azok a cégtulajdonosok, akik a Bookly Pro-t választják, várhatóan 89 USD-t kell fizetniük egy olyan licencért, ahol a végfelhasználóktól nem kell online fizetni. Ha online szeretne díjat felszámítani felhasználóinak, előfordulhat, hogy meg kell vásárolnia egy kiterjesztett licencet 990 USD egyszeri díj ellenében.

Olvasni:  Az organikus forgalom és a webhely rangsorolásának növelése

7. BirchPress ütemező

A BirchPress Scheduler leegyszerűsíti az online időpontfoglalási űrlapok elkészítésének folyamatát. A felhasználók láthatják, milyen találkozókat foglaltak, ütemeztek át vagy módosítottak. Még egy űrlapot is beágyazhat webhelyébe, így az ügyfelek gyorsan és egyszerűen foglalhatnak.

A BirchPress segítségével:

 • Szinkronizálja naptárát, hogy nyomon kövesse a találkozókat a különböző platformokon
 • Használjon webhookot és szűrőket bonyolult automatizálási munkafolyamatokhoz
 • Használjon különböző színeket az egyes alkalmazottak számára
 • Csoportos foglalások elhelyezése
 • Állítson be konkrét rendelkezésre állási időket
 • Automatikus e-mail értesítések küldése a személyzetnek és az ügyfeleknek
 • Állítsa be az átfutási időt az új időpontokhoz (meddig foglalhatnak le az ügyfelek)

Az ügyfelek üdvözlik a BirchPress Schedulert a könnyű használhatóság és az ár miatt. Ha úgy dönt, hogy ez a megfelelő bővítmény vállalkozása számára, a következő három árazási terv közül választhat:

 • Üzlet+: 249 dollár
 • Üzleti: 199 dollár
 • Személyes: 99 dollár

A legnépszerűbb WooCommerce foglalási bővítmények összehasonlítása

Az összes népszerű beépülő modul és azok egyedi jellemzőinek figyelembe vétele sok feldolgozandó információt tartalmazhat. Itt található egy infografika, amely összehasonlítja az egyes platformokat, hogy segítsen a lehető legtájékozottabb döntés meghozatalában.

WooCommerce tárhely a Hostinger-től

A webhelyhez megfelelő eszközök kiválasztása ijesztő feladat lehet. Ha WooCommerce foglalásainak kezelésére szolgáló platformot keres, reméljük, hogy ez az útmutató segít eligazodni az információk végtelen tengerében, és meghozni a megfelelő döntést vállalkozása számára.

Természetesen az Ön webhelye és szolgáltatásai csak annyira erősek, mint a támogatásukra használt tárhely. A Hostinger több évtizedes tapasztalattal rendelkezik, hogy az online vállalkozók számára tökéletes tárhelycsomagokat biztosítson vállalkozásuk virágzásához. Fedezze fel, hogy WooCommerce tárhelyünk hogyan alakíthatja át vállalkozását, ha még ma felveszi a kapcsolatot a csapattal.

Új publikációk:

Ajánlott