7 LinkedIn automatizálási eszköz a további potenciális ügyfelek eléréséhez

A LinkedIn már nem korlátozódik egy álláskereső platformra; most lehetővé teszi a márkák számára, hogy céges oldalakat hozzanak létre vállalkozásuk népszerűsítésére.

A HubSpot egy több mint 5000 vállalkozás bevonásával végzett tanulmány során azt találta, hogy a forgalom a A LinkedIn produkálta a legmagasabb látogató-vezető konverziós arányt, 2,74%-kal. Ez majdnem háromszor magasabb volt, mint a Twitter és a Facebook.

Hát nem csodálatos?

De itt van egy kérdés, ami a legjobban aggasztja a márkákat.

Nehéznek találtad valaha is, hogy több érdeklődőt érj el, és egyesével küldd el a csatlakozási kérelmeket? Ha egyetértően bólogat, tudnod kell, hogy számos nagyszerű LinkedIn automatizálási eszköz áll rendelkezésre a megmentéshez. Segíthetnek neked menedzselje a kilátásait és tegye hatékonyabbá munkáját.

Ezek az eszközök automatikusan kiküldik a csatlakozási kérelmeket és a nyomon követési üzeneteket. Számos egyéb tevékenységet is végrehajtanak, amelyeket egyébként manuálisan hajtana végre a LinkedIn platformon.

Felvilágosítunk 7 ötletes LinkedIn automatizálási eszközről szóló információkkal, amelyek nemcsak több potenciális ügyfél elérésében segítenek, hanem konverzióra is késztetik őket.

Kezdjük el!

1. SocialPilot

SocialPilot

SocialPilot az egyik legjobb, megfizethető és rendkívül funkcionális LinkedIn automatizálási eszköz, amely segíthet több leadet generálni márkájának/vállalkozásának.

Számos ragyogó és exkluzív funkciójával rugalmasan dolgozhat egyetlen irányítópultról tehet közzé tartalmat LinkedIn-fiókjain és vállalati oldalain. A SocialPilot segítségével óriási elköteleződést és elérést érhet el a vállalati oldalon található analitikai jelentéseik segítségével.

Te is dolgozzon és működjön együtt az egész csapattal és ügyfeleivel. Mindennek ugyanazon a hullámhosszon való birtoklása és irányítása nem más, mint a SocialPilot.

Miért válassza a SocialPilotot, mint a legmegbízhatóbb LinkedIn automatizálási eszközt márkájához?

 • Testreszabott bejegyzéseket hoz létre és ütemez a LinkedIn-profilhoz és a vállalati oldalhoz.
 • A SocialPilot közösségi naptár funkciójával ellenőrizheti, hogyan néz ki az egész havi tartalomtervezés és -stratégia.
 • Könnyedén mozoghat LinkedIn-bejegyzései között, vagy közvetlenül a naptárból szerkesztheti a tartalmat.
 • Tömegesen ütemez akár 500 LinkedIn-bejegyzés képekkel és linkekkel egyetlen feltöltéssel.
 • Fiókspecifikus elköteleződési jelentéseket hoz létre a bejegyzések követőinek számával, elérésével, megjelenítéseivel és elköteleződési trendjeivel kapcsolatos részletes lebontásban.
 • Automatikusan szemmel tartja a LinkedIn legjobban teljesítő bejegyzéseit.
 • Megérti, hogy a követői milyen típusú tartalomra reagálnak, és a hét mely napjain tehetik közzé a tartalmat.
 • Jelentéseinek professzionális megjelenést adhat, ha személyre szabja azokat a márkához, hogy e-mailben megosszák az ügyfelekkel és más érdekelt felekkel. Ezeket a fehér címkés jelentéseket PDF formátumban töltheti le.
 • Szinkronizálhat ügyfeleivel és közösségimédia-menedzsereivel, ha meghívja őket, hogy működjenek együtt meghatározott fiókokkal.
 • Hatékonyan ésszerűsítheti a teljes csapat munkafolyamatát, így biztos lehet benne, hogy egyetlen tartalom sem indul el az Ön jóváhagyása nélkül.
 • A SocialPilot segítségével személyre szabhatja márkájának színeit, logóit és egyebeket.
 • Emojikat, GIF-eket és infografikákat is hozzáadhat LinkedIn-bejegyzéseihez, hogy érdekesebbnek, kreatívabbnak és vonzóbbnak tűnjenek.
Olvasni:  5 digitális eszköz a termelékenység és a termelékenység növelésére; Alakítsa át Biz

Mit mondanak a SocialPilot felhasználói?

Ainsley P.

Nekem, azt hiszem A SocialPilot egy nagyon nagyszerű eszköz az alternatíváihoz képest. A velük kapcsolatos tapasztalataim szerint a SocialPilot tömeges ütemező eszközei lehetővé teszik akár 500 bejegyzés ütemezését vagy képekkel ellátott tweet beütemezését egyetlen fájlból való feltöltéssel. Ennek a folyamatnak mindössze három egyszerű lépése van, csak fel kell töltenie a tartalmat, meg kell tekintenie a bejegyzések előnézetét, majd ki kell választania azt a fiókot, amelyhez ütemezni szeretné.

Ellenőrzött bíráló

Sok dolgot szeretek a SocialPilotban. Ha 3-ra szűkíteném, megemlíteném a több közösségi média platform összekapcsolásának és kezelésének lehetőségét, a „utáni újrahasznosítás” lehetőséget, hogy egy későbbi napon többször újra közzétegyen valamit, és a böngészőbővítményt.

2. LiProspect

LiProspect

LiProspect egy LinkedIn automatizálási eszköz, humanizált algoritmussal. Automatikus pilóta funkciójával segíthet a tájékoztatás és a nyomon követés kezelésében.

Azt is teszi lelet célzott leadeket a LinkedIn swift használatával, jól szervezett. A LiProspect segítségével több millió potenciális ügyfél után kereshet a LinkedInben az összes szűrővel, és importálhatja oda a keresést az automatikus eléréshez és kutatás.

A LiProspect segítségével mindössze 5 percet vesz igénybe egy tökéletes kampány létrehozása. Itt korlátlan számú kampányt futtathat kampánykezelővel, és élvezheti az automatikus követés előnyeit.

A LiProspect is lehetővé teszi hitelalapú InMaileket küldeni a Sales Navigator InMail jóváírásától függően és havonta akár 800 InMail a LinkedIn Open Profiles számára.

Profik

 • Humanizált automatizálási algoritmusával ez a legmegbízhatóbb kutatási platform a piacon.
 • 4G mobil van benne meghatalmazott integráció minden fiókhoz.
 • Ez felhasználóbarát.
 • A hét minden napján, 24 órában futtathatja tevékenységeit a szervereiken, még akkor is, ha a számítógép ki van kapcsolva.

Ellen C.

Először is hadd mondjam el, hogy olyan érzése van, mint egy újabb eszköznek. A támogatás nagyon érzékeny egy szerintem egyszemélyes támogató csapat számára. De eddig barátságos és segítőkész. A CSV-fájl importálásával is volt egy kis problémám, ami még mindig nem oldódott meg.

Olvasni:  10. epizód: Hogyan használja a Tata Capital a közösségi médiát és a tartalmakat az ügyfelek kiszolgálására

Hátrányok

 • Ügyfélszolgálati rendszerük átlagos minőségű.
 • Néha a funkciói nem reagálnak.

Ellenőrzött bíráló

A LiProspect segítségével felvettem a kapcsolatot néhány olyan kapcsolattartóval, akikkel kapcsolatot szeretnék kialakítani a területemen. A meghívókat a rendszer segítségével küldték ki a keresztnevükkel, de tévesen írták a keresztnevüket.

3. Linked Helper 2

Linked-Helper

Linked Helper a LinkedIn legbiztonságosabb és leghatékonyabb automatizálási szoftvere és ügyfélkapcsolat-kezelő eszköze. Az tud automatikusan meghívja a célzott 2. és 3. szintű kapcsolattartókat személyes megjegyzéssel. Ez követi a profilokat is a nagyobb elköteleződés érdekében.

Megmutatja, mennyire érdekli Önt, és észrevehetővé teszi azáltal, hogy automatikusan kedveli és kommentálja a felhasználók bejegyzéseit és cikkeit. Te is korlátozza a napi tevékenységeit és egyéni késéseket hozhat létre a műveletek között.

Profik

 • A Linked Helper 2 ingyenes próbaverziót kínál.
 • Lehetővé teszi professzionális és testreszabható üzenetsorozatok létrehozását, amelyekhez aláírását is hozzáadhatja.
 • Automatikusan meghívja a kapcsolatokat, hogy kövessék cége oldalát a LinkedIn-en.

Hasan L.

A LinkedInHelper2 sok új funkcióval bővült; a legtöbb olyan, mint a „HASZNÁLATI SZŰRÉS TARTALOM szerint”. Megmondhatja az LH-nak, hogy ne küldjön üzenetet egy személynek, ha olyan szöveget küldött neki, amely tartalmazza a „Jövő” vagy a „Meet” vagy bármi mást! Több kifejezés hozzáadásával kiszűrheti az embereket üzenetküldés közben.

Hátrányok

 • Nincs ingyenes verziójuk.
 • Nem használhatsz hangulatjeleket a bejegyzéseidben.
 • Néha meghibásodik, miközben marketing célú leadeket gyűjt.

Michael D.

Kicsit régiesnek és régiesnek tűnik. De végezd el a munkát! Talán megrémít az ötlet, hogy a LinkedIn megváltoztathat valamit, és az eszköz esetleg nem működik.

4. Csepegés

Csöpög

Csöpög az egyik legfejlettebb LinkedIn automatizálási és leadgeneráló szoftver. A legjobb a LinkedIn-felhasználók számára, akik üzlettulajdonosok, marketingszakemberek és toborzók.

tudsz LinkedIn potenciális ügyfeleket kereső kampányok létrehozása a kívánt automatizált LinkedIn-műveletek, késések és feltételek kiválasztásával. A Dripify segítségével néhány perc alatt értékesítési csatornákat is létrehozhat.

Hozzáférhet a fejlett elemzésekhez, amelyek fontos mutatókat, konverziós arányokat és csapatstatisztikát adnak. Gyorsan, de könnyedén reagálhat a potenciális ügyfelekre is a Dripify-ban elérhető intelligens postafiók funkciójával.

Profik

 • A Dripify segítségével egyszerűen kezelheti a kampányokat.
 • Felhasználói felülete barátságos és hozzáférhető.
 • Műszaki ismeretek nélkül is kezelheti a szoftverintegrációkat.
 • Könnyedén importálhat és exportálhat adatokat a Dripify segítségével.

Jill K.

A csepegtető kampányokkal, sorozatokkal és integrációkkal kapcsolatos ismereteim minimálisak. A Dripify rendkívül egyszerűvé teszi a használatát, és még videós oktatóanyagokat is kínál lépésről lépésre magyarázatokkal, amit a hozzám hasonló vizuális tanulók értékelnek.

Hátrányok

 • Még nincs okostelefonon használható alkalmazás.
 • Egyéni sorozatot nem menthet sablonba, hogy később újra felhasználhassa.
 • Beérkezett üzeneteiből hiányoznak a szűrők.

Davy R.

Jobb lett volna, ha egy kattintással be tudsz jelentkezni a csapat többi tagjához, így az általuk írt üzeneteket is elolvashatod. Most már mindig ki kell jelentkeznem és be kell jelentkeznem az alkalmazott fiókja alatt.

Olvasni:  A hangalapú keresés hatása a SEO-ra

5. Zopto

Zopto

Zopto egy felhő alapú eszköz, amelyet az induló vállalkozások és az értékesítési csapatok többnyire a LinkedIn lead generálási erőfeszítéseik automatizálására használnak.

Azt automatizálja a lead generálási folyamatot és a hálózatán kívüli ügyfeleket is eléri. Segít több száz népszerű potenciális ügyfél megnyerésében azáltal, hogy megcélozza ideális ügyfeleit a LinkedIn-en.

Profik

 • A Zopto felhasználói felülete könnyen használható.
 • Néhány perc alatt beállíthatja a kampányokat.
 • Annyi LinkedIn-fiókot adhat hozzá, amennyit csak akar, és ezek egyetlen irányítópult alatt működnek.

Michael A.

A Zopto felhatalmazott bennünket arra, hogy értékesítésfejlesztési tevékenységünket rövid időn belül és nagyon kis csapattal kiépítsük és bővítsük. A futtatható kampányok száma korlátlan, így számos A/B teszt elvégzését teszi lehetővé a különböző üzenetküldéshez és stratégiákhoz.

Hátrányok

 • Az ügyfélszolgálatuk rossz.
 • Ha véletlenül rossz emberekkel lép kapcsolatba, nem törölheti automatikusan a kampányt.
 • Fizetési gyakorlatuk nem átlátható.

Antonio D.

Az automatizálást nem lehet személyre szabni. Ez alatt azt értem, hogy csak 3 egyéni változót tudok beállítani egy üzenetben.

6. Dux-leves

Dux-leves

Dux-leves egy könnyen használható leadgeneráló automatizálási eszköz, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára a potenciális ügyfelek felfedezését, nyomon követését és kapcsolatfelvételét a LinkedIn-en. Automatikusan kapcsolatba lép a LinkedIn-en kiválasztott potenciális ügyfelekkel.

Ezenkívül támogatja a potenciális ügyfelek képességeit, és személyre szabott csatlakozási kérelmeket küld nekik. Teljes ellenőrzést és láthatóságot biztosít az Ön nevében végzett tevékenységekhez a LinkedIn-fiókjában.

Profik

 • Jó támogató csapatuk van.
 • Rövid időn belül több ezer LinkedIn-profil átvizsgálására képes.
 • Lehetővé teszi az üzenetek testreszabását.
 • A Dux-Soup segítségével bárki könnyedén beállíthat csepegtető kampányokat a LinkedIn számára.

Kelly L.

A Dux leves kiválóan alkalmas arra, hogy optimalizálja az érintéseimet, hogy elérje a potenciális ügyfeleket. A kezdeti beszélgetéseimet annyi leadtal automatizálhatom, amennyit csak akarok, és a dux soup is késlelteti a válaszokat, így a fiókomat nem blokkolja az automatizálás.

Hátrányok

 • Van egy kis késés, amikor először feltölti az érdeklődőket a dux leveshez.
 • A LinkedIn időnként változtat a dolgokon, ezért meg kell várni, amíg a Dux-Soup csapata új funkciókat fejleszt ki.

Ellenőrzött bíráló

Lelassítja a LinkedIn-t. Amikor megnyit egy új oldalt vagy listát, legalább 5-10 másodperces késleltetés következik be, mert az esedékes leves információkat tölt be vagy ilyesmi. Komolyan bosszantó, mivel nem lehet kattintani semmire.

7. Aeroleads

Aeroleads

Aeroleads egy LinkedIn marketingautomatizálási eszköz, amely segíthet megtalálni a márkák és magánszemélyek e-mail-címeit és telefonszámait. Ezenkívül segít valós időben e-mail listát készíteni vállalkozása számára.

Olvasni:  Hogyan döntenek az ügyfelek a vásárlás mellett: A vásárlási döntéshozatal magyarázata

Megkeresi és összegyűjti a potenciális ügyfelek üzleti e-mailjeit a cégnevükkel, a vállalati URL-címekkel, a munkakörükkel, a helyekkel stb. együtt. A teljes adat megjelenik Aeroleads-fiókjának alapértelmezett potenciális ügyfelek oldalán.

Az Aeroleads lehetővé teszi az üzenetek testreszabását, miközben integrálja a legjobb CRM-megoldásokat.

Profik

 • Nagyszerű támogatást nyújtanak chaten, e-mailben és telefonon.
 • Nagyon gondosan gyűjt minden adatot, ami hasznos az ellenőrzött potenciális ügyfelek megszerzéséhez.
 • Akár 15 adatpontot is megtalálhat, például teljes név, beosztás, hely, általános vállalati e-mail-címek stb.

Ellenőrzött bíráló

Automatikusan elmenti a részleteket, és nem kell kézzel ásnia semmiért; értékes információkat tárol a listán az Ön választása szerint, amit utólag könnyedén exportálhat – remek! Ezenkívül az ügyfélszolgálat kedves és hatékony, és perceken belül válaszol.

Hátrányok

 • Néha rossz vagy inaktív e-maileket jelenít meg.
 • Néha időbe telik az információ betöltése.
 • Ha az alapverziójukat használja, korlátozott számú névjegyet kap a LinkedIntől.
 • A fizetős verziójuk kicsit drága.

Jasvin G.

Az árazás javítható, és a 100 százalékosnak állítólagos adatok pontossága lényeges változtatást igényel.

Rajtad a sor

A LinkedIn automatizálási eszközeinek fő célja, hogy időt takarítson meg, és ragyogó szolgáltatásaikkal növelje vállalkozását.

E hét eszköz közül azt javasoljuk, hogy válasszon SocialPilot hogy automatizálja LinkedIn vállalati oldalát, és új magasságokba emelje vállalkozását.

A SocialPilot a legjobb LinkedIn automatizálási eszköz, amellyel megtervezheti, ütemezheti és közzéteheti tartalmait. Megfizethető és könnyen használható. Akár próbaverziójukat is használhatja, és meggyőződhet róla.

Itt az ideje, hogy a kézi és fárasztó LinkedIn-feladatokat a SocialPilot segítségével automatizáljuk!

Gyakran Ismételt Kérdések

🌟 Mik azok a LinkedIn automatizálási eszközei?

A LinkedIn automatizálási eszközei olyan szoftverek, amelyek segítik a csatlakozási kérelmek automatikus küldését, az üzenetek létrehozását, küldését és megtekintését, valamint az oldalak követését, így nincs szükség ezeknek a feladatoknak a manuális elvégzésére.

🌟 Mikor a legalkalmasabb a LinkedIn-en való közzététel?

A LinkedInen való közzétételre a legjobb idő kedden és szerdán reggel 9 óra. Kerülje a hétvégi és hétfői közzétételt.

🌟 Melyek a legjobb LinkedIn automatizálási eszközök a vezető generációk számára?

Az alábbiakban felsoroljuk a legjobb LinkedIn automatizálási eszközöket:

 • SocialPilot
 • LiProspect
 • Linked Helper 2
 • Csöpög
 • Zopto
 • Dux-leves
 • Aeroleads

🌟 Hogyan szerezhetsz több leadet a LinkedIn automatizálási eszközeivel?

A LinkedIn automatizálási eszközeivel, mint például a SocialPilot, automatizálhatja az elérést, és a potenciális ügyfeleket potenciális ügyfelekké alakíthatja. Ehhez meg kell találnia a megfelelő potenciális ügyfeleket márkájához, és professzionális, de személyre szabott üzenettel kell megkeresnie őket.

🌟 Van olyan LinkedIn automatizálási eszköz, amely nyílt forráskódú?

Nem, jelenleg nincsenek nyílt forráskódú LinkedIn automatizálási eszközök.

Új publikációk:

Ajánlott