7 módszer az online tanfolyam értékesítésére: esszéíró tippjei

Az online kurzus kényelmes passzív bevételi forrás az alkotója számára. Egyszer kifejleszti, és korlátlan számú alkalommal eladja anélkül, hogy több időt vagy erőfeszítést fektetne be. Az egyetlen fogás a marketing.

Egyetlen termék vagy szolgáltatás sem adja el magát. Szilárd marketingstratégiát kell kidolgoznia a márka bővítéséhez, és folyamatosan terjeszkednie kell, hogy új közönséget érjen el. Ebben a cikkben egy esszéíró tippjeit találja, aki segít azoknak a tanulóknak, akik azt kérdezik:írd meg nekem az esszémet“. Tanulja meg kurzusának online marketingjét, és indítsa el az értékesítést.

1. Végezzen kutatást

A hatékony marketing kutatás nélkül lehetetlen. Tudnod kell, kik azok, akik a közönségedet alkotják, és szükségleteiket. Hasznos lesz a tudományos háttér és az esszéíró segítség. Íme három kulcsfontosságú terület, amelyre összpontosítani kell:

 • Szánjon rá időt, és próbáljon meg többet megtudni arról az iparágról, amelyre a kurzusa vonatkozik.
 • Kutassa fel a versenytársakat, és próbálja azonosítani a kereslet és kínálat közötti lehetséges eltéréseket.
 • Tudja meg, mire van szüksége ügyfeleinek. Ahhoz, hogy sikeres legyen, a kurzusnak értéket kell nyújtania. Ez azt jelenti, hogy ügyfelei speciális tanulási igényeit kell fedeznie. Ismerje meg, milyen kihívásokkal kell szembenézniük, és mi motiválhatja őket, hogy beiratkozzanak a tanfolyamra. Vannak-e esetleges kifogások?

2. Early Bird árazás ajánlata

Árazás

Ha ösztönzőket keres, az előzetes árképzés az egyik leghatékonyabb. Adjon lehetőséget potenciális ügyfeleinek, hogy kedvezményes áron korán megvásárolják tanfolyamát. Ez az egyik legjobb és legegyszerűbb módja annak, hogy hangot keltsen terméke körül.

Olvasni:  SMS Marketing 101: Mi ez, és hogyan lehet kihasználni az előnyeit

A kedvezmény felajánlásán kívül bónusztartalommal is elláthatja az első vásárlókat. Ezek lehetnek e-könyvek, sablonok, előadások vagy bármilyen más letöltés, amely a kurzus témájára vonatkozik. Az előzetes árképzés sürgősséget okoz. Már a nagy bevezetés előtt meggyőzi az embereket a cselekvésről, és vonzza az ügyfeleket.

3. Használja ki a vásárlói véleményeket

A társadalmi bizonyíték döntő fontosságú. Ha megkérdezi a Masters esszéíró szolgáltatás ahol 11 dollár/oldal áron vásárolhat egy esszét, amely segít a marketingterv elkészítésében, biztosan tartalmaz majd egy részt az ajánlások fontosságáról. Ennek az az oka, hogy a pozitív visszajelzések új ügyfeleket vonzanak, és nagyobb valószínűséggel regisztrálnak.

Könnyítse meg ügyfelei számára, hogy véleményeket írjanak, és megosszák azokat értékesítési oldalain, a közösségi médiában, a céloldalakon stb. A vásárlói vélemények kiemelik kurzusa értékét, és elmesélik hallgatói sikertörténetét.

4. Szerelje be a SEO-t

Ha nem használja a SEO-t kurzusa népszerűsítésére, nagyot lemarad! A legtöbb kezdő elfelejti ezt a lépést, és ez óriási hiba. A SEO jelentősen növelheti kurzusa láthatóságát, és megkönnyíti a potenciális ügyfelek megtalálását.

Hogyan építsük be a SEO-t? „Az első lépés a kulcsszavak kutatása” – magyarázza a hivatásos esszéíró. Koncentráljon azokra a pontos kifejezésekre, amelyeket a potenciális ügyfelek használhatnak a tanfolyam megtalálásához. A kulcsszavakat olyan keresőeszközök használatával azonosíthatja, mint a Google Kulcsszótervező vagy az Answer the Public. Ennek egy másik módja még egyszerűbb: csak kezdje el beírni a keresési kifejezéseket a Google-ba, és ellenőrizze a kapcsolódó kereséseket.

Miután megtervezte kulcsszavait, hozzon létre SEO-ban gazdag tartalmat webhelyéhez, különösen a céloldalhoz. Használhatja szöveges és vizuális tartalomhoz egyaránt. Ne felejtse el linkelni oldalait a weboldalon belül, hogy a webhely látogatói a képernyőhöz ragaszkodjanak, és a lehető legtöbb hasznos információval lássák el őket.

Olvasni:  Végső útmutató a vezetőgenerációs webhelyekhez, és hogyan növelhetik ezek sikerét

Mivel a keresőmotorok algoritmusai folyamatosan fejlődnek, az Ön SEO stratégiája is folyamatos frissítéseket igényel. Tehát próbáljon lépést tartani a trendekkel.

5. Ossz meg történeteket

A történetmesélés egy hatékony marketingeszköz. Vonja meg a potenciális ügyfelek tapasztalatait és képzelőerejét. Amikor elmondasz egy történetet, hatással vagy az emberi érzelmekre. Ez pedig cselekvésre ösztönzi az embereket.

Kezdje egy lenyűgöző narratívával. Megkérdezheti a professzionális esszéíró szolgáltatás segítségért, vagy csináld egyedül. Írja le a helyszínt, a szereplőket, a konfliktust és a megoldást oly módon, hogy rezonálja az embereket, és megragadja a figyelmüket. A történetnek egyszerre kell szórakoztatónak és tanulságosnak lennie.

A történetmesélés emlékeket idézhet fel, és a közönség kapcsolatba kerülhet a szereplőkkel és az eseményekkel. Megbízhatóbbá teszi termékét, és elköteleződésre ösztönzi az ügyfeleket.

6. Hasznos tartalom létrehozása

Tartalom

A hatalmas online jelenlét megerősíti promóciós erőfeszítéseit. Íme néhány ötlet, amelyek inspirálhatnak:

 • Indítson blogot
 • Írj vendégcikkeket
 • Együttműködés a bloggerekkel, esszéírókés befolyásolók
 • Legyen aktív a közösségi médiában
 • Hozzon létre egy podcastot
 • Ossza meg interjúit szakértőkkel
 • Rögzítsen oktatóanyagokat a YouTube-on
 • Webinárium szervezése
 • Vegyen részt vitákban a Quorán és az online fórumokon

A különböző platformokon való aktív részvétel lehetővé teszi, hogy sokféle közönség értesüljön a kurzusáról. Ez egy hatékony módja a forgalom növelésének és a leadek generálásának.

7. Kínáljon fel egy kis ingyenes tanfolyamot

Ez a stratégia egy kis munkát igényel. Ennek ellenére hosszú távon biztosan kifizetődik. Adjon az embereknek egy bepillantást az Ön által szállított tartalomba egy ingyenes minitanfolyam felajánlásával. Működni fog teaserként.

Ha mintát adunk a közönségnek, akkor ez erősíti hírnevét, és bizonyítja, hogy a kurzusa tesztelt és megbízható. Együttműködés a legjobb esszéírók hogy az írási rész egyszerűbb és kevésbé időigényes legyen az Ön számára. Ezenkívül így e-mail listát készíthet, és még egy módot kaphat a közönség elérésére. Csak kérjen előfizetést a webhely látogatóitól az ingyenes tanfolyamhoz való hozzáférésért cserébe.

Olvasni:  DreamHost a WordCamp Europe 2024-ben

Alsó vonal

A megfelelő marketingstratégiával és helyesen papírírási szolgáltatás, az Ön online tanfolyama lesz a következő bestseller. Reméljük, hogy ezt a hét tippet a hivatásos esszéíró arra ösztönöz majd, hogy tedd közzé alkotásodat, és nyerd el a megérdemelt népszerűséget és elismerést.

Új publikációk:

Ajánlott