7 prezentációs tervező ügynökség, amelyet fel kell venni a könyvjelzők közé

A sikeres üzleti prezentáció a kiváló minőségű prezentációkon múlik. Íme útmutatónk a legjobb prezentációtervező ügynökségekhez, és arról, hogyan profitálhat belőlük.

Képzelje el, hogy egy döntő fontosságú üzleti partnerségi tárgyalás előtt áll. Ha a találkozó sikeres lesz, a cége többszörösen profitálhat belőle. Ilyen helyzetben valószínűleg a legjobbat szeretné nyújtani minden lehetséges módon – össze kell gyűjtenie az összes releváns adatot, gyakorolnia a beszédét, jól öltöznie és pontosnak lennie. Cége nagy részét azonban a prezentációi alapján fogják megítélni. Szóval, miért ne adna mindent a kiváló prezentációtervezésnek?

Egy prezentációs tervező iroda bérbeadása a tökéletes módja annak, hogy kreatív, professzionális és magas színvonalú vállalati prezentációs tervezési megoldásokat szerezzen. A prezentációs ügynökségek szakértői csapatukat kínálják prezentációjának minden aspektusában – a lenyűgöző grafikáktól a nagyszerű másolatokig és a márkaorientált dizájnig.

Ezért ezt az útmutatót azért hoztuk létre, hogy segítsünk Önnek a legjobb prezentációtervező ügynökség kiválasztásában – valójában 7 közülük. Mielőtt azonban elkezdenénk, nézzük meg, milyen különbséget jelent egy jó prezentáció a céged számára.

A lenyűgöző előadások jelentősége

A szöveges dokumentumokhoz vagy az unalmas PDF-ekhez képest a kiváló minőségű prezentációk számos előnnyel járnak. Főleg, ha céges cégről van szó, a letisztult és professzionálisan elkészített céges prezentációk emelhetik cége hírnevét. A jó prezentációk előnyei a következők:

● Ha a vállalati világról van szó, a jól megtervezett prezentációk sikeresebbek.

● Egy tanulmány szerint az átlagos, szöveges prezentációk visszahívási értéke mindössze 10%-20%, míg a vizuális megjelenítések segítségével az emberek az információ 65%-ára emlékeznek.

Olvasni:  Mennyibe kerül egy marketing videó?

● A cégeket elsősorban a prezentációik alapján ítélik meg. Ha befektetőkkel vagy más cégekkel találkozik, a jól elkészített prezentációk őszinteséget, professzionalizmust és szándékot mutathatnak.

A legjobb 7 bemutatótervező ügynökség Indiában és külföldön

Íme egy lista a legjobb prezentációs tervező ügynökségekről, amelyek segíthetnek a vállalati prezentáció tervezésében.

1. Graphi Tales

Graphi Tales egy prezentációs tervező iroda az indiai Jaipurban. Szolgáltatásaik közé tartozik a multimédiás prezentációk tervezése, az infografikák, az animált videók és a közösségi média grafika. Azt állítják, hogy előadásaikkal 467%-os hatásnövekedést hoznak.

Forrás

Ügyfelek

A GraphiTales azt állítja, hogy több mint 30 000 ezer prezentációs tervet készített, eddig több mint 200 ügyféllel. Megtekintheti a weboldalukon az olyan márkákról szóló prezentációikat, mint az Airbnb, az Adidas és a Pfizer, hogy megértse munkájuk minőségét.

2. Big Fish bemutatók

Szakértelmük ötvözi a tervezést, a másolást és a prezentációt, hogy hatékonyan közvetítsék a márka üzenetét. Munkájuk változatos és illeszkedik az Ön márkájának vizuális nyelvezetéhez, így személyre szabottá téve prezentációit.

Szolgáltatások

Nagy hal azt állítja, hogy az előadásokat élményekké alakítja. A tervezési szolgáltatás holisztikus megoldást kínál a márkabemutatókhoz vonzó dizájnokon, szellemes szövegíráson és professzionális videókon keresztül. Kreatív irányt is kínálnak képzésekhez, workshopokhoz és konferenciákhoz. Tehát, ha cége egyablakos megoldást keres minden prezentációs igényére, a Big Fish Presentations jó választás.

Ügyfelek

Az iparág egyik vezetőjeként a Big Fish több neves világcégnek dolgozott. Ide tartozik a Ted Talks, a Pepsi, a Paramount Studios, a General Electric és még a NASA is.

3. Teljesen feldíszítve

Teljesen Deck Up magasabb szintre emeli a vállalati PowerPoint dizájnt. Csomagokat kínálnak prezentáció előrecsomagolásához, teljes körű vizuális átalakításhoz, és még PPT javításokhoz is.

Szolgáltatások

A Fully Decked Up egy ismert név az értékesítési vagy pénzügyi PPT-k prezentációinak elkészítésére. Szolgáltatásaik azonban kiterjednek arra is, hogy hatékony prezentációkat készítsenek adománygyűjtéshez és konferenciákhoz, ami alkalmassá teszi mind az induló, mind a prominensebb cégek számára.

Olvasni:  Teljes útmutató a Blogger kapcsolattartási stratégiájához a blogodhoz

Ügyfelek

A Fully Decked Up óriásokkal dolgozott együtt különböző iparágakban, ezzel is bizonyítva, hogy csapata jártas a márkák, vállalkozások és vállalatok prezentációiban. Ügyfeleik eddig olyan neveket tartalmaznak, mint a Sleepwell, a KFC, a Microsoft és a Kotak.

4. 24Diák

24 Diák egy olyan ügynökség, amely segít a vállalati PowerPoint tervezésben, és többféle prezentációs tervezési megoldást kínál. Legnagyobb értékesítési pontjuk, hogy ahelyett, hogy órákat töltenek a PowerPointtal, lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy más kihívások megoldására összpontosítsanak, így időt takarítanak meg, és hatékonyságot hoznak az üzletbe.

a 24Slides prezentációs diája

Forrás

Választhatja automatizált sablonjaikat, amelyek gyorsan áttekinthetők és módosíthatók. Alternatív megoldásként dedikált csapatokat kínálnak az együttműködéshez.

Szolgáltatások

A legegyszerűbb módja annak, hogy professzionális prezentációkat készítsen 24 diával, ha közvetlenül feltölti PPT-jét, választ egyet a sok csomag közül, átnézi a tervet és letölti.

Másrészt elkötelezett csapataik saját projektjeként kezelik az Ön projektjét. Felbérelheti ezeket a tervezőket, írókat és prezentációs szakembereket tömeges prezentációk elkészítésére.

Ügyfelek

A Merck, a Carlsberg és a DSV néhány a sok vállalat közül, amelyek a 24 dia által kínált dedikált tervezési szolgáltatást választották.

Automatizált prezentációik értékesek olyan cégek számára, amelyek egészségügyi, pénzügyi, fogyasztói és üzleti szolgáltatásokat nyújtanak. Néhány korábbi ügyfeleik közé tartozik a Loreal, a Cognizant és a CVS Health.

5. Ethos3

Ethos3 hisz a közönség megnyerésében, energetizálásában és együttérzésében. Ez az elv tükröződik az általuk készített prezentációkban is. Vállalati prezentáció tervezéssel kapcsolatos szolgáltatásaik közé tartozik a tartalom, a design és az egyedi képzési programok.

Szolgáltatások

Az Ethos3 az összes főbb PPT platformmal működik, beleértve a PowerPoint, a Keynote, a Google Slides és a Prezi alkalmazást. Mind sablonos prezentációkat, mind egyedi szolgáltatásokat kínálnak a tartalom- és történetmesélés fejlesztéséhez.

Olvasni:  A videótartalom marketing alapjai

Az Ethos3 prezentációs képzési programokat is kínál, amelyeket iparági szakértők vezetnek. Segít a vállalkozásoknak elérni a prezentáció nagyszerűségét, és tovább fokozni növekedésüket.

Ügyfelek

Díjnyertes ügynökségként az Ethos3 olyan márkákkal dolgozott együtt, mint a Coca-Cola, a Google, az eBay és a Nike. Megoldásaik hatással voltak többek között a vendéglátás, a technológia, az egészségügy és a szórakoztató-sport iparágakra.

6. Szinapszis

Szinapszis történetmesélési megoldásokat kínál a vállalkozásoknak. Kínálatuk a márka dizájnjának és hangjának megalkotásától a tartalomkészítésig, értékesítésig/marketingig és prezentációk készítéséig terjed.

Szolgáltatások

A Synapse holisztikus megoldásokat kínál, amelyek felerősítik cége marketingjét és értékesítését. A tartalomírókból, tervezőkből és történetmesélőkből álló csapattal mindent megtesznek a prezentációk ötletétől és stratégiájától a gyümölcsöző megvalósításig.

Ügyfelek

Az ügynökségnek a világ minden tájáról érkeznek ügyfelei, köztük a világ 10 legnagyobb technológiai vállalata közül négy, a világ két legnagyobb gyorséttermi lánca és India két vezető gyógyszeripari vállalata.

7. Bivaly7

Bivaly7 azon dolgozik, hogy „olyan nagy ötleteket hallgasson, amelyekről a versenytársai valószínűleg nem tudnak”. Nemcsak a prezentációk művészetét gondolják újra, hanem a semmitől kezdve testreszabják az összes prezentációt, hogy egyediséget és hitelességet kínáljanak a cégnek. A világ néhány legnagyobb vállalatát szolgálják ki.

Szolgáltatások

A Buffalo7 prezentációkészítést, PowerPoint sablonokat, infografikus tervezést és nyomtatástervezési szolgáltatásokat kínál. Előadástípusaik közé tartoznak a pitch deckek, a befektetői prezentációk, a marketing előadások, a konferencia előadások, a pénzügyi prezentációk és a termékbemutatók. Az ügynökség képzéseket is kínál a virtuális prezentációs készségekről, a PowerPoint sablonokról és a történetmesélésről.

Ügyfelek

Ha nagy horderejű ügyfélkörről van szó, kevesebb prezentációs tervező ügynökség tud összehasonlítani a Buffalo7-tel. Ügyfeleik közé tartozik többek között a Cartier, az Unilever, a Discovery Channel, a Formula1 és az Epson.

Olvasni:  10 grafikai tervezési tanfolyam, amelyet még ma el kell végeznie

  a Buffalo7 pénzügyi prezentációja

Forrás

A nagyszerű prezentációk készítése egészséges befektetés lehet cége számára, különösen, ha olyan vállalkozásban dolgozik, ahol rendszeresen együttműködik más cégekkel. Ezzel az útmutatóval pedig készen áll arra, hogy megtegye az első lépéseket a márkája számára tökéletes prezentációtervező ügynökség felkutatásában. Igyekeztünk ajánláslistánkat a lehető legátfogóbbá tenni. Tehát válasszon egy prezentációs tervező ügynökséget igényeinek, iparágának és költségvetésének megfelelően.

Kulcs elvitelek

● A jól megtervezett prezentációk növelhetik a siker esélyeit.

● A szakértelemmel készített infografikák és a magával ragadó tartalmak jelentős hatással lehetnek a bemutatókra és a befektetői prezentációkra. Hasonlóképpen, marketing és pénzügyi prezentációi is profitálhatnak a tömör üzenetekből, az ügyes ábrákból és a kivételes történetmesélésből.

● A prezentációs tervező ügynökség kiválasztásakor nézze meg a csomagjaikat, és ellenőrizze, hogy megfelel-e a költségvetésének.

GYIK

1. Mitől lesz egy kiváló vállalati prezentáció?

A vállalati prezentációs terveknek tömörnek, professzionálisnak és rendkívül informatívnak kell lenniük. Kerülje a feltűnő színek, betűtípusok, diaeffektusok vagy diaátmenetek használatát. Egyszerűsítse a tervezést, és korlátozza a szavak számát a képernyőn. A teljes tartalom legyen rövid és egyszerű, anélkül, hogy a vállalati PowerPoint-terv túl hosszú, terjedelmes vagy ismétlődővé válna.

2. Mennyibe kerül a vállalati prezentáció tervezési szolgáltatás?

Ha egy neves ügynökséget vagy szabadúszó tervezőt alkalmaz, a vállalati prezentációs tervezési szolgáltatások díja általában Rs-tól kezdődik. 500. Az árak a szükséges munka mennyiségétől és a cég/szabadúszó szakértelmétől függően változhatnak.

3. Mit kell tartalmaznia egy belsőépítészeti cégprofilnak, a PPT-nek?

Egy belsőépítész cég PPT-jének a következő információkkal kell rendelkeznie:
● A vállalat küldetésnyilatkozata és jövőképe
● A cég rövid története
● Belsőépítészeti munkáik áttekintése
● A cég fejlődése és növekedése az évek során
● Részletes szakasz a belsőépítészeti szolgáltatásaikról
● Bármilyen iparági elismerésben részesültek
● Erős ügyfélportfólió ajánlásokkal
● Alapvető esettanulmányok

Új publikációk:

Ajánlott