7 puffer alternatív ügynökségeknek és kis csapatoknak érdemes kipróbálniuk

A puffer az egyik legnépszerűbb közösségi média menedzsment és automatizálási eszközök. Nagyszerű közzétételi funkciókkal, ügyes felülettel és közvetlen Instagram-ütemezéssel rendelkezik. De úgy tűnik, hogy az eszköznek vannak hátrányai a piacon lévő puffer alternatívákhoz képest.

De van néhány figyelemre méltó hátránya is.

A puffer három alkalmazásra oszlik: Puffer Publish, Reply és Analyze. Ez a három alkalmazás fedezi a közösségi médiában való közzétételt, figyelést és jelentéskészítést, és mindegyiknek megvan a havi díja.

De ha Ön egy startup vagy egy kisvállalkozás, aki olyan közösségimédia-eszközt keres, amely mindent kezel anélkül, hogy felemésztené a haszonkulcsot, akkor a pufferen kívül más lehetőségeket kell keresnie.

Tehát, mielőtt regisztrál egy puffer-előfizetésre, ellenőrizze ezt az öt legjobb puffer-alternatívát is.

1. SocialPilot: A legjobb puffer alternatíva

Puffer alternatív SocialPilot

Ár: 35 dollár/hó

SocialPilot az egyik legköltséghatékonyabb puffer alternatíva kis csapatok és iparágak számára. Óriási növekedést hoz a közösségi médiában, és csökkenti az eszközökre fordított kiadásokat. A SocialPilot segítségével nem kell stresszelnie a frissítések és a korlátok kifutása miatt. Adatvezérelt döntéseket is hozhat az elkötelezettség javítása és a közösségi média stratégiája szabályozása érdekében.

A SocialPilot segít az összes megjegyzés, üzenet és bejegyzés valós időben történő ütemezésében és megválaszolásában. A közösségi média ütemezése mellett arra is kérheti az ügyfeleket, hogy kapcsolják össze fiókjaikat és osszák meg a jelentéseket a SocialPilot e-mailjein keresztül.

Miért válassza a SocialPilotot alternatív pufferként?

 • A barátságos felhasználói felület segítségével személyre szabott bejegyzéseket tervezhet/létrehozhat az összes közösségimédia-platformon, mindezt egy helyen.
 • A Social Inbox funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy minden üzenetre és megjegyzésre válaszoljanak. Szűri a beszélgetéseket is, és a megfelelőekre összpontosít – így egyetlen ügyfélnek sem marad le a válaszadásról.
 • A SocialPilot 500 közösségi média bejegyzés ütemezését segíti a tömeges ütemezés funkcióval.
 • A munkafolyamatok lehetővé teszik a csoportokkal való együttműködést, miközben a közzététel előtt áttekinti és jóváhagyja az összes tartalmat.
 • Egyszerűsítheti és optimalizálhatja közösségimédia-stratégiáját robotpilóta segítségével, ha úgy ütemezi a bejegyzéseket, amikor követői és feliratkozói a legaktívabbak.
 • A SocialPilot által összeállított tartalomlista segít lenyűgöző tartalom létrehozásában kategóriák, újdonság, kulcsszavak és befolyásolók alapján.
 • A SocialPilot bővítménye lehetővé teszi a közösségi médiában közzétett bejegyzések ütemezését bármikor és bárhol, az ablakok és a lapok megváltoztatása nélkül.
 • Lehetővé teszi videók és képek hozzáadását a SocialPilot segítségével.
 • Beépített Giphy támogatással rendelkezik.
 • A Rebrandly, Bitly vagy Sniply segítségével egyszerűen vághatja le az URL-eket bejegyzéseiben.
 • Beépített Dropbox és Box.com támogatással rendelkezik, hogy zökkenőmentesen ossza meg a felhőalapú tárhelyről származó médiát.
 • Lehetővé teszi a jóváhagyási jogok és jogosultságok beállítását a bejegyzések módosításához vagy törléséhez.

Mit gondolnak az emberek a SocialPilotról?

Jeniffer W.

Szeretem, ha több bejegyzést ütemezhetek több fiókhoz és kötegelt tartalomhoz. Az analitika is jó. Sokkal több fiókunk lehet, mint néhány más webhely. Azt is szeretem, hogy egy kattintással csoportokat állíthatok be és több fiókot is kiválaszthatok. Lehetőség van a vállalati logóval ellátott jelentések exportálására, hogy nagyon professzionálisan nézzenek ki.

Olvasni:  A legjobb digitális közzétételi platform összehasonlítása 2024-re

Jenna D.

Jó 3 hétbe telt, hogy összehasonlítsam és szembeállítsam a piacon lévő összes közösségimédia-ütemezési eszközt, de örülök, hogy HuI sikerült! A SocialPilot messze a legjobb szolgáltatás volt a legjobb áron. Többet kapok a SocialPilottól, mint a HootSuite-tól vagy a Buffertől a költségek töredékéért. Az ügyfélszolgálatuk pedig verhetetlen! Köszönök mindent, amit csináltok!

Alexandra K.

Az ütemező funkció lehetővé teszi, hogy egy teljes hónapra előre rendszerezzem és közzétegyem a tartalmat. Biztos lehetek benne, hogy a tartalom időben és mindenféle médiaformátumban megjelenik. Azt is meg tudom szerkeszteni a bejegyzéseket, miután ütemezték, hogy megjelenjenek, a bejegyzések újra megoszthatók, és az időpontok módosíthatók/szerkeszthetők. A funkciók gyorsan működnek vállalkozásunk összes közösségi platformján. A közösségi elemzési komponens nagyon hasznos, és nagyszerű útmutatóként szolgál annak megértéséhez, hogyan teljesít a tartalom, és ki is a közönség.

2. Loomly: puffer alternatíva csapatoknak

Puffer Alternatív Loomly

Ár: 79 USD/hó 6 felhasználó számára

Lomly egy robusztus felhő alapú közösségimédia-kezelő eszköz és egy puffer-alternatíva, amely teljes körű közösségimédia-kezelési megoldásokat kínál.

Központi irányítópultként szolgál, amely rendszerezi a közösségi média bejegyzéseit és hirdetéseit. Ez a közösségi média eszköz a legalkalmasabb a kisvállalkozások, a digitális marketingesek és a közösségi média befolyásolói számára.

Lehetővé teszi a tartalom gondozását, a közönségekkel való interakciót, a munkafolyamatok kezelését, a mutatók elemzését és számos egyéb közösségi média műveletet egyetlen irányítópulton. Javaslatokat és megjegyzéseket is ad a felhasználóknak a tartalom optimalizálásához, hogy maximalizálják annak hatását.

Profik

 1. A Loomly kiküszöböli a táblázatkezelő alkalmazások nem hatékony és hagyományos használatát a közösségimédia-bejegyzések ütemezésére.
 2. A platform valós idejű információkat biztosít a közösségi média menedzsereinek bejegyzéseikről.
 3. A Loomly nem csak a közösségi médiában megjelenő frissítések ütemezett posztjainak elkészítésében és létrehozásában segíti a felhasználókat, hanem elemzi és figyeli is azokat.

Shannon L

Szeretjük, hogy a Loomly lehetővé teszi számunkra, hogy a tipikus profilokon, például az FB-n, az IG-n, a LinkedIn-en, a Twitteren, és még jobb a Pinteresten, a TikTokon és a Google Cégemen tartalmakat ütemezzünk. Az ütemező eszköz használata rendkívül egyszerű, ügyfeleink pedig szeretik, ha egyszerűen áttekinthetik tervezett tartalmaikat a naptárban. Csapatunk szereti az együttműködési területet, ahol elmondhatjuk, hogy mit kell frissíteni vagy változtatni. Ha más hasonló eszközökkel összehasonlítjuk az árat, nem volt gond, hogy a Loomly az ár-érték arányban megfelelő volt.

Hátrányok

 1. Nemrég a Loomly eltávolította az Instagram-kiadást.
 2. Nem egyszerű a naptár funkcióra váltani.

Zac G

Az elemzés hiánya nagy probléma. Megértem, hogy többet fizethet a posta elemzésekért, de a versenytársak ezt az alapfiókjukon kínálják. Sajnos ez elég nagy probléma volt ahhoz, hogy az egyik versenytárshoz vándoroljak.

3. Sprout Social: puffer alternatíva a nagy márkák számára

Puffer Alternatív Sprout Social

Ár: 99 USD/hó

Sprout Social az egyik kiváló puffer-alternatíva, amely robusztus közösségi menedzsment megoldásokat kínál olyan vezető vállalatok és márkák számára, mint a Hyatt, a Microsoft, a Leo Burnett, az Ogilvy és az Evernote. Lehetővé teszi a márkák számára, hogy egyszerűsítsék a közösségi menedzsmentet, a közzétételt, az elköteleződést, a jelentéstételt, az ügyfélszolgálatot és még sok mást.

A Sprout Social azért figyelemre méltó, mert rendelkezik CRM-funkcióval és figyelő-kiegészítővel, amellyel javíthatja marketingstratégiáját a márkával kapcsolatos beszélgetések és betekintések révén. A Sprout Social egy átfogó közösségimédia-szoftver, amely a közzétételtől a jelentéskészítésen át a közösségi meghallgatásig mindent lefed. Együttműködési eszközöket biztosít, és 30 napos ingyenes próbaverziójuk is van.

Olvasni:  A demográfiai szegmentáció előnyei és hátrányai

Profik

 1. Kompatibilis az Instagram, Facebook, Twitter és LinkedIn rendszerekkel.
 2. Intelligens postaládájával rendelkezik, amely az összes közösségi média csatornája számára beérkező levelekként szolgál.
 3. Csodálatos ügyfélszolgálattal rendelkezik további CRM-funkciókkal.

Cassie S

13 különböző közösségi média fiókot kezelek, ezért szükségem van ütemező szoftverre, hogy mindennel lépést tarthassak! A csírával kapcsolatos jelentések többsége ugyanaz, mint amit a közösségi média csatornáján találhat, de ha mindent egy helyen talál, az megkönnyíti a jelentéseket.

Hátrányok

 1. A speciális funkciók csak költséges előfizetéssel érhetők el.
 2. Csak néhány közösségi hálózattal integrálható.

Ellie G

Nincs Snapchat vagy TikTok integráció. Ezenkívül nagyon drága, ha több közösségi csatornád van. Kedvező ár 10 csatornáért, de mivel minden FB, Instagram, Twitter, LinkedIn, Pinterest stb. 1 csatornának számít, 10 gyorsan megy.

4. Később: Visual-Focused Buffer Alternative

Alternatív puffer később

Ár: 12,50 USD/hó

A későbbiekben 2014-ben Instagram marketingeszközként indult, és olyan híres közösségi oldalak számára fejlesztette ki platformját, mint a Twitter és a Facebook. Szakértelmük a médiamenedzsmenten, a vizuális ütemezésen, a marketingen és az elemzésen alapul.

Ez egy minden az egyben közösségi marketing platform, amely az egyik népszerű pufferalternatívává teszi. Lehetővé teszi a tartalom tervezését, elemzését és közzétételét mindössze néhány kattintással. Segít időt takarítani, miközben javítja vállalkozása növekedését.

Lehetővé teszi a tartalomtérkép létrehozását és a bejegyzés ütemezését a Later vizuális tervezési eszközével. Ez egy naptáreszköz, amellyel tartalmat húzhat át egy idővonalra.

Profik

 1. Az analitikai funkció lenyűgöző, különösen a hashtag teljesítményére reagálva.
 2. A történetütemezés egy figyelemre méltó funkció, amely lehetővé teszi az Instagram-történetek előre ütemezését. Több felhasználót is lehetővé tesz egy bejelentkezési fiókban.
 3. Segít ütemezni a bejegyzéseket olyan platformokon, mint az Instagram, a Facebook, a Twitter és a Pinterest.

Rachel D

Imádom a havi elrendezést. Lehetővé teszi, hogy áttekinthető és hasznos vizuálisan megtekintsem a havi bejegyzéseinket. Azt is szeretem, hogy megtekintheti a rács előnézetét a platformról, így láthatja, hogyan fog kinézni az összes bejegyzés a profilodon. A médiakönyvtár rész is hasznos, mivel a fényképeket megjelölheti bizonyos címkékkel (használt vagy nem használt), és még megjegyzéseket is fűzhet a fényképekhez.

Hátrányok

 1. A Later nem engedi, hogy csak egy linket tweeteljen (nincs csatolva fénykép), ami néha kihívást jelenthet a tartalom ütemezésekor.
 2. Jelenleg nem tesz közzé videókat a Pinteresten a mobilalkalmazáson keresztül, csak az asztali verzión keresztül.

Meredith Walter

Szeretném, ha lenne közvetlen integráció olyan dolgokkal, mint a Canva és a Lightroom, hogy zökkenőmentes legyen a képeim feltöltése és szerkesztése.

Alternatív AgoraPulse puffer

Ár: 99 USD/hó

Az Agorapulse az egyik legjobb puffer alternatíva bármilyen méretű vállalkozás számára. Olyan funkciókkal rendelkezik, mint az elemzés, a közösségi média ütemezése, az automatizálás és a felügyeleti funkciók, amelyek segítenek a digitális marketing lehetőségek kihasználásában és a forgalom növelésében.

Rendelkezik egy közösségi postafiókkal, amellyel egy helyen kezelheti az összes bejövő kommunikációt, intuitív közzétételt, közösségi meghallgatást, betekintést és jelentéseket kínálva robusztus kötegében.

A csapatmunka lehetővé teszi, hogy feladatokat különböző tagokra bízzon, és súrlódásmentes munkafolyamatot biztosítson a szervezeten belül. Az Agorapulse figyelemre méltó ügyfélszolgálattal rendelkezik, és a hét minden napján, 24 órában kapcsolatba léphet velük e-mailben, telefonon vagy élő chaten.

Profik

 1. Az intuitív közzététel lehetővé teszi a tartalmak rendszerezését, együttműködését és ütemezését az összes közösségimédia-platformon.
 2. A robusztus közösségi postafiók lehetővé teszi az összes bejövő közösségi média közvetlen üzenetét, megosztását és megjegyzését egy helyen kezelheti.
 3. 30 napos ingyenes próbaverzió áll rendelkezésre.
Olvasni:  Hol tehetem közzé B2B termékeimet az interneten?

Sam C

Az Agorapulse egy hihetetlen eszköz, amely határozottan enyhítheti a közösségi média terheit. Nagyra értékelem, hogy az Agorapulse könnyen kapcsolódik a legtöbb közösségi média platformhoz. Legjobb tulajdonsága a versenytárs nyomkövető elemző eszköze.

Hátrányok

 1. Az Agorapulse költséges a kisvállalkozások tulajdonosai számára.
 2. Néha az alkalmazás késik, és hibákkal szembesül.
 3. Az alkalmazás nem mobilbarát.

Alex F

Sajnos a jelentés elég gyenge. Valójában egy másik, harmadik féltől származó alkalmazást használunk a .csv-fájlok Google Táblázatokba és a Google Data Studioba való betöltéséhez. Az AgoraPulse lehetővé teszi, hogy főként PowerPoint-okat (amelyek nem olyan szépek) és néhány .csv-fájlt exportáljon az alapvető közösségi mérőszámokhoz.

Puffer alternatív Zoho Social

Ár: 15 dollár/hó

Zoho Social egyike azoknak a kiváló közösségimédia-marketing-menedzsment eszközöknek, amelyek minden szempontból sokoldalúak. Tökéletes puffer alternatívának bizonyul, mivel összehasonlító jellemzői vannak, de sok szempontból hatékonyabbak.

Az eszköz hatékony funkciókat kínál, beleértve a tömeges ütemezőt, a tartalomnaptárt, az ismétlődő bejegyzéseket stb., amelyek feljogosítják a tartalmat a márka relevanciájának növelésére.

Legjobb tulajdonsága a magasan fejlett közösségi médiahallgatás lenne. A Zoho Social erőteljes nyelvelemző képessége lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen megismerjék a márkával kapcsolatos általános közvéleményt.

Profik

 1. Segít kezelni a fiókokat az Instagramon, a Twitteren, a Youtube-on, a Linkedin-en és a Facebookon.
 2. Az eszköz felhasználóbarát és nagyon könnyen megtanulható.
 3. A Zoho social nagyon jól fejlett társas meghallgatási képességekkel rendelkezik.

Eren Y

A Zoho Social egy nagyszerű eszköz az összes közösségi média egy platformról történő megszervezésére. Ezzel az eszközzel rendszerezheti és ütemezheti a bejegyzéseket. Működik az Instagram, Twitter, Youtube, Linkedin, Facebook segítségével. Az összes nagy közösségi média platform ott van. Ha több márkával rendelkezik, könnyen ütemezhet, és sok időt takaríthat meg. Egy másik előnye, hogy nagyon könnyen megtanulható és nagyon felhasználóbarát. Az ügyfélszolgálat egy másik dolog, amit érdemes megemlíteni, mivel gyorsan reagálnak és segítenek a problémában.

Hátrányok

 1. Az eszköz nem tud nagy felbontású képeket közzétenni.
 2. A Facebook és Instagram történetek ütemezése nem lehetséges.
 3. Az ügyfélszolgálat nem állja meg a helyét.

Thommy S

Ennek a platformnak a legrosszabb része, hogy a fájl mérete miatt nem lehet nagy felbontású fényképeket közzétenni. Ha ezt működésbe hoznák, ez egy hihetetlen rendszer lenne. Végül azonban egy másik közösségi közzétételi platformot kellett vásárolnunk, mivel képtelenek voltak alkalmazkodni/megfelelni.

Puffer Alternatív Sendible

Ár: 29 dollár/hó

A Sendible egy olyan eszköz, amely szakértelemmel rendelkezik a közösségimédia-stratégia kialakításában és a menedzsment támogatásában ügynökségek és kisvállalkozások számára. Az erre a bizonyos demográfiai jellemzőre való összpontosítása hatékony puffer alternatívát jelent.

A tartalomütemezési és kurátori eszközök mellett a különálló „Priority Inbox” funkció rendkívül hatékonyvá teszi a legígéretesebb interakciók előremozdításában. Ez a funkció nagyon is az oka annak, hogy ügyfélkörének többsége ezeket részesíti előnyben.

A tartalomkészítési folyamat során az eszköz lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a platformnak megfelelően testreszabja a bejegyzést, és megtekintse a generált bejegyzés előnézetét. Ez a speciális funkció a kisebb ügyfelek számára hasznos, hogy jobb közösségi médiatartalmakat készíthessenek.

Profik

 1. Az eszköz lehetővé teszi a Google Cégem szolgáltatásban a vezető közösségi platformokon kívüli ütemezést is.
 2. Könnyen lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy egy mozdulattal tegye közzé az összes közösségi média csatornát.
 3. Az eszköz elemzési funkciói nagyon szemléletesek.
Olvasni:  Digitális marketing stratégiák gyártó vállalatok számára (diszkrét és folyamat)

Megan E

A LEGJOBB kiemelés az, hogy a Google Cégem (GMB) posztjait értelmesen ütemezheti!!! Ez a közösségimédia-ütemező általában véve megváltoztatja a játékot, de önmagában az a tény, hogy a GMB-nek tesz közzé, óriási nyeremény számomra. Nagyon hasznos és sokrétű. „Kérdéseket” állítottam be a Google Cégem-bejegyzésekhez, így a bejegyzések nagy része újrahasznosítja magát, miután mindegyiket közzétette. Teljesen hihetetlen. Ráadásul egyszerűen több közösségi média csatornára is posztolhat egyszerre

Hátrányok

 1. A kapcsolat a csapatmunka során gyakran nem működik megfelelően.
 2. Az árak magasabbak, és nem enyhítettek.
 3. A közzétételi funkcióban hibák vannak, ezért néha a közzététel meghiúsul.

Ellenőrzött jelenlegi felhasználó

A Sendible ára nem csökkent, hiszen nőtt a hasonló szolgáltatásokat kínáló versenytársak száma – mindezt lényegesen alacsonyabb költségek mellett. Ez nagy csalódás volt, és szeretnénk kezelni. Hihetetlenül nehéz platformot váltani, mert olyan sok bejegyzésünk van hónapokkal előre beütemezve. Időnként a szolgáltatáslista kapcsolata csapatunk tagjai között nem úgy működik, ahogyan kellene – vannak engedélyekkel kapcsolatos problémák, amelyek úgy tűnik, egy idő után megoldódnak. Ez frusztráló lehet, amikor új ügyfelet fogadunk, és csapatunk komolyan dolgozik a jövőbeni bejegyzéseken.

A puffer alternatívák közül melyiket választotta?

Az Ön által választott közösségimédia-automatizálási eszköznek segítenie kell a végrehajtási folyamatot az elejétől a végéig, hogy közösségi média marketingjét a lehető legzökkenőmentesebben kezelje.

A puffer az egyik leghíresebb közösségi média automatizálási eszköz. Ennek ellenére más elérhető platformok messzebbre mennek, mint a Buffer versenyképes áron.

Például a SocialPilot, amely az egyik legjobb puffer alternatíva. Bár sok a hasonlóság a SocialPilot és a Buffer között, az előbbi egy kihívásokkal teli üzletet zár.

A SocialPilot különféle közösségi média platformokhoz kapcsolódhat. Emellett akár 5000 bejegyzést is ütemezhet, szemben a Buffer 2000 bejegyzésével.

Vannak olyan további funkciók is, amelyeket a SocialPilot biztosít, amelyeket a Buffer nem, például lehetővé teszi a Facebook-hirdetések kezelését magán a marketingeszközön belül. És ez még nem minden. Vedd fel ingyenes próbaverzióés nézze meg, mit kínál még a SocialPilot.

Gyakran Ismételt Kérdések

🌟 Ingyenesen elérhető a Buffer alkalmazás?

Igen, a Buffernek van ingyenes verziója, de minimális funkciókkal. Ehelyett használhat egy közösségimédia-eszközt, például a SocialPilotot, és megfizethető áron használhatja ki annak összes funkcióját és szolgáltatását.

🌟 Melyek a legjobb puffer alternatívák?

A puffer legjobb alternatívái közül néhány:

 • SocialPilot
 • Lomly
 • Sprout Social
 • A későbbiekben
 • Agorapulse
 • Zoho Social
 • Küldhető

🌟 Mit csinál a Puffer alkalmazás?

A puffer egy közösségimédia-automatizálási eszköz, amely lehetővé teszi a bejegyzések ütemezését a különböző közösségimédia-bejegyzésekhez. Ezenkívül elemezheti az egyes bejegyzések teljesítményét, tömegesen ütemezheti őket, és jelentéseket is készíthet.

🌟 Drága a puffer alkalmazás?

A Buffer 4 csomagot szállít a következő árkategóriában:

 • Van egy ingyenes csomag, de számos korlátozással.
 • Az alapvető terv közösségi csatornánként 6 USD/hó.
 • A csapat terve közösségi csatornánként 12 dollár/hó.
 • Az ügynökségi terv ára 120 USD/hó.

🌟 A SocialPilot jobb, mint a puffer alkalmazás?

Attól függ, milyenek az igényei. Ha Ön egy fejlődő cég, aki olyan közösségi média eszközt keres, amely mindent kezel anélkül, hogy a haszonkulcsot felemésztené, a SocialPilot jobb, mint a Buffer.

A SocialPilot technikai támogatást is nyújt ügyfeleinek a hét öt napján. A bejegyzésütemezésen és -kezelésen kívül a SocialPilot a Facebook Boost-bejegyzések és a lead-hirdetések kezelését is biztosítja, amely funkcióval a Buffer nem rendelkezik.

Új publikációk:

Ajánlott