7 tipp a WordPress fejlesztővé váláshoz

A WordPress népszerűségének köszönhetően egyre többen érdeklődnek e sokoldalú, nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer platformon való karrier iránt. A szükségtelen kudarcok és a nem kívánt stressz elkerülése érdekében íme hét alapvető tipp, amelyek segítségével WordPress fejlesztővé válhatsz. Fejlesztési munkája során elengedhetetlen, hogy a biztonsági gyakorlatokat beépítse a készségkészletébe, pl. WP Force SSL biztonságos SSL kapcsolatok megvalósítására és WP bejelentkezési zárolás az ismétlődő jogosulatlan bejelentkezési kísérletek megakadályozására – nélkülözhetetlen intézkedések minden fejlesztő számára a biztonságos és megbízható WordPress webhely biztosításához.

Kódolás

Értsd meg a platformot

Akár ez az első, akár az n-edik találkozása a WordPress-szel, időt kell szánnia, hogy megismerje ezt a dinamikus rendszert. Fontolja meg, hogy vegyen részt speciális kurzusokon, hogy javítsa műszaki készségeit és tudását. Az alábbi online források segítségével jobban megértheti a platformot:

  • WordPress fejlesztői források
  • WordPress Codex
  • Ismerje meg a kódot
  • Készítsen WordPress-t

Akár ez az első, akár az n-edik találkozása a WordPress-szel, időt kell szánnia, hogy megismerje ezt a dinamikus rendszert. Fontolja meg, hogy vegyen részt speciális tanfolyamokon a sok közül online iskolák alacsony havi fizetéssel technikai készségeinek és tudásának bővítése érdekében. Az alábbi online források segítségével jobban megértheti a platformot:

Tanuld meg a kódolás alapjait

Míg a WordPress még nem fejlesztők számára is felhasználóbarát, karrier ezen a területen megköveteli, hogy jól ismerje a kódolást. Sajátítsa el a HTML, CSS, Javascript, PHP és más alapvető programozási nyelvek alapjait. Ha Ön kezdő, kezdje a HTML-lel és a CSS-sel, amelyek viszonylag könnyebben kezelhetők, mint a többi szkriptnyelvek.

Olvasni:  Teljes webhelyszerkesztés a WordPress számára

Mielőtt belemerülne a WordPress fejlesztésének világába, kulcsfontosságú, hogy tökéletesítse kódolási készségeit, hogy megfeleljen a technikai interjúknak. Kezdje a HTML, CSS és JavaScript alapjainak elsajátításával, mivel ezek alkotják a WordPress építőköveit. Érdemes megismerkednie a PHP-vel is, amely a WordPress témák és bővítmények gerince. Gyakorolja a kódolási kihívásokat olyan platformokon, mint a LeetCode vagy a HackerRank, hogy fokozza problémamegoldó képességeit. Ne felejtse el felfedezni a gyakori WordPress funkciókat és API-kat. Ezek alapos megértése előnyt jelent az interjúk során. Tehát feltűrje az ingujját, tegyen erőfeszítéseket, és hamarosan jól felkészült lesz ezekre interjúk kódolása bizalommal.

Válassza ki a rést

Mivel a WordPress egy átfogó platform, bölcs dolog lenne először egy adott fejlesztési területre összpontosítani, hogy elkerülje a túlterheltséget. Néhány olyan terület, amelyre koncentrálhat, többek között a bővítmények fejlesztése, a témafejlesztés, az API-fejlesztés és az alapfejlesztés. Hasonlítsa össze a különbségeket, és válassza ki a készségeinek és szakértelmének megfelelő rést. Ha már jártas a kívánt területen, fontolja meg a többi elsajátítását, hogy előnyt szerezzen versenytársaival szemben.

Vegyen részt a WordPress közösséggel

A WordPress számos előnye közül az egyik a nagyszabású globális közösség. Számos csatornán, például közösségi médián, harmadik felek webhelyein, rendezvényeken és konferenciákon keresztül kapcsolatba léphet szakértőkkel, hasonló gondolkodású rajongókkal és más WordPress-szakemberekkel. Ezek a személyek felvilágosíthatják Önt a platformmal kapcsolatban, segíthetnek a hibaelhárításban, megtaníthatják a legjobb gyakorlataikat, tájékoztathatják az iparági hírekről, valamint hálózatépítési és munkalehetőségeket kínálhatnak.

Fejlesztő

Hozzon létre egy hatékony portfóliót

A platform elsajátítása és a technikai ismeretek csiszolása után a következő lépés egy lenyűgöző portfólió kialakítása. Hozzon létre egy WordPress-portfólió-webhelyet, és mutassa be legjobb példáit a munkára. Emelje ki a korábban elvégzett releváns fejlesztési projekteket, és győződjön meg arról, hogy a tartalom vizuálisan tetszetős, világos és vonzó.

Olvasni:  Hogyan oszthat meg ízletes recepteket a WordPress webhelyén

A webhely portfóliójának könnyen navigálhatónak és különböző eszközökön elérhetőnek kell lennie. Kérhet korábbi elégedett ügyfelek beszámolóit is, hogy leendő ügyfelei jobban bízzanak a munka minőségében.

Kérhet beszámolót korábbi elégedett vásárlóktól vagy a legjobb webflow fejlesztő cég korábban dolgozott, hogy leendő ügyfelei jobban bízzanak munkája minőségében.

Tökéletesítse önéletrajzát

Eltekintve egy lenyűgöző portfóliótól, muszáj önéletrajzot készíteni amely bemutatja műszaki készségeit, tudását, végzettségét, korábbi projektjeit és egyéb kapcsolódó munkatapasztalatait. Győződjön meg róla, hogy önéletrajza jól megírt, nyelvtani hibáktól és irreleváns információktól mentes. Munkahelyi tapasztalatait időrendben tüntesse fel, és csak azokat foglalja bele, amelyek relevánsak a kívánt fejlesztési pozícióhoz.

Marketingesítse magát

Legyen átlátható a kínált szolgáltatásaival kapcsolatban, és ne adja túl magát. Tekintse meg a WordPress közösségi csatornáit az álláslehetőségekről és a közelgő felvételi eseményekről. Frissítse LinkedIn-profilját, és ossza meg munkáját a közösségi médiában. Minél nagyobb a kitettsége, annál nagyobb az esélye, hogy észreveszik.

Bár sikeres WordPress fejlesztővé válni nem könnyű feladat, a karrier ezen a területen örömteli lehet. Vegye figyelembe ezeket a tippeket, és folytassa a mesterség fejlesztését.

Új publikációk:

Ajánlott