7 típusú Instagram-bejegyzés, amely fokozza az elköteleződést

Becsomagolás

Legyünk őszinték. Őrült elkötelezettséget akarsz az Instagram-bejegyzéseidben. De az eljegyzés kemény dió.

szerint a a Hootsuite tanulmánya, A 10 ezernél kevesebb követővel rendelkező vállalkozások az Instagramon nagyobb elkötelezettséget kaptak. Tehát a követők száma nem megbízható mérőszám, ha az elköteleződésről van szó.

Nos, akkor hogyan lehet eljegyzést kötni? A megjegyzések, a tetszésnyilvánítások, az újra közzétételek és a megosztások olyan alulértékelt mutatók, amelyek leginkább befolyásolják az elköteleződési arányt.

Ebből a cikkből megtudhatja, hogy milyen típusú Instagram-bejegyzések fokozzák az elköteleződést. Más szavakkal, tippeket tanulhat bizonyos típusú Instagram-bejegyzések létrehozásához, amelyek több megjegyzést, kedvelést, újra közzétételt és megosztást kapnak.

Instagram alkalmazás

Az Instagram Engagement előnyei

Az elköteleződés növeli az elérést a platformon, és arra ösztönzi követőit, hogy kedveljék, kommentálják és osszák meg bejegyzéseit.

Azonban ijesztő lehet tartalmadat láthatóbbá tenni, és potenciálisan új követőket vonzani. Kemény munkát és időt igényel.

Ha valamilyen oknál fogva nem tud megfelelő időt adni, akkor vásárolhat igazi USA-t Instagram kommentek vagy egyéni Instagram-megjegyzések az Ön preferenciái alapján. Amikor te új tartalom közzétételeezek a megvásárolt megjegyzések kezdeti lökést adhatnak az elköteleződésben, és valódibb interakcióra ösztönözhetik a közönséget.

Itt vannak az előnyei Instagram eljegyzés:

Javított láthatóság

Az Instagram algoritmusa felismeri az értékes tartalmat, és szélesebb közönségnek mutatja meg. Ez nagy érdeklődést eredményez a bejegyzései iránt. Ezen túlmenően, ha nagyobb érdeklődést mutat a bejegyzése iránt, az növeli a láthatóságot és a követők számát.

Olvasni:  A modern kori KPSZ szerepe az innovációban és az agilitásban

Közönséged jobb megértése

A közönséggel való beszélgetés vagy interakció jobb megértést tesz lehetővé

 • a közönség érdeklődése,
 • preferenciáik,
 • és visszajelzést a tartalommal kapcsolatban.

Ez lehetővé teszi, hogy azonosítsa igényeiket, és inspirálja Önt a közönség igényeinek megfelelő tartalom létrehozására.

Együttműködési lehetőségek

A közönséggel és követőkkel való kapcsolattartás üzleti lehetőségeket hozhat. Soha nem tudhatod, mikor botlasz meg az utadon, és mikor találkozol egy másik influencerrel, akivel együttműködhetsz!

Megnövekedett értékesítés

A közönségeddel való kapcsolat nem csak a növekvő követői listát hoz, hanem a bizalmukat is. Amikor kapcsolatba lép velük, és válaszol a visszajelzéseikre, végül befolyásolhatja őket, hogy megvásárolják az Ön termékeit, növelve ezzel az eladásokat.

Növelje hitelességét

A kedvelések és megjegyzések tekintetében magas elköteleződési arányú bejegyzések növelhetik hitelességét és tekintélyét a platformon.

A több kedvelés és megjegyzés több potenciális ügyfelet vonzhat, és végül segíthet kitűnni a versenytársak közül.

Az IG-elköteleződés típusai

Elköteleződésnek minősül minden olyan interakció az Instagramon, amely a felhasználók és a fiókok között történik. Bármi lehet, a tetszésnyilvánításoktól a megjegyzésekig, megosztásokig, mentésekig és közvetlen üzenetekig.

Ismerjük meg mindegyikről alaposan.

1. Tetszik

Kezdve a leggyakoribb eljegyzéssel, a „Tetszik”. Ha egy felhasználónak tetszik a bejegyzése vagy tartalma, az azt jelzi, hogy élvezi. Majdnem Naponta 14,2 milliárd like-ot kap az Instagram következetesen javuló elköteleződési arányt mutat.

Az Instagram algoritmusa szerint, ha több like-ot kapsz a bejegyzéseden, akkor a márkád és a tartalom is láthatóbb lesz. Ezen túlmenően, bár a „lájkok” fokozhatják jelenlétét, nem mindig vezetnek a közönség közvetlen vásárlói konverziójához. Ez az oka annak, hogy egyes márkák ezt választják vásároljon automatikus Instagram kedveléseket hogy fokozzák online jelenlétüket.

2. Megjegyzések

A lista második helye a „megjegyzések”, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy közvetlenül visszajelzést adhassanak a bejegyzésekről, vitákat folytathassanak, és megosszák álláspontjukat.

Olvasni:  7 ígéretes webdizájn trend 2024-ban, ami valaha...

A megjegyzések közvetlen megközelítést jelentenek bármely tartalommal kapcsolatos véleményének megosztásához. Szabadságot ad a gondolatok terelésére vagy a vélemény fogadására. Ez a fajta elköteleződés segít a tartalomról való közvetlen beszélgetésben, és még több közönséget vonz.

A tartalomhoz fűzött jelentős mennyiségű megjegyzés megszerzése azonban továbbra is kihívást jelent. Ha javítani szeretné a bejegyzéseihez fűzött megjegyzéseket, egyszerűbb út az egyéni IG megjegyzések vásárlása.

3. Megosztások és újraküldések

Az elkötelezettség utolsó formája a „megosztás vagy újra közzététel”. Lehetővé teszi, hogy növelje az elérést a platformon.

Azok a felhasználók, akik látják a bejegyzéseidet az idővonalaikon, elkezdik megosztani azokat történeteken vagy DM-eken keresztül. És végül új felhasználókat és potenciális ügyfeleket vonz majd.

Most, hogy megvitattuk az Instagramon a tetszésnyilvánítások, megjegyzések, megosztások vagy mentések formájában megjelenő különféle típusú elköteleződéseket, ez segít egy szilárd és elkötelezett közösség kialakításában az Instagramon.

Tehát ez az a típusú Instagram-elköteleződés, amely segíteni fog neked

 • növeli az elkötelezettséget,
 • és építs fel egy követői bázist.

És ha elköteleződésről beszélünk, egyéni IG megjegyzéseket is vásárolhat. Egyes szolgáltatók lehetővé teszik az Instagram megjegyzések egyedi megvásárlását.

Az elköteleződés fokozására szolgáló Instagram-bejegyzések típusai

Instagram ikonra

Sok vállalkozásnak segítségre van szüksége ahhoz, hogy vonzó bejegyzéseket hozzon létre követői számára. Bár nincs megfelelő megközelítés, kísérletezhet különféle típusú bejegyzésekkel.

Nézzünk meg néhány IG-bejegyzéstípust az elköteleződés fokozása érdekében.

1. Fotóbejegyzések

A fotóbejegyzések az Instagramon továbbra is a klasszikus és soha nem változó módszerek közé tartoznak a márka láthatóságának bemutatására. Kipróbálhatod az ehhez hasonló bejegyzéseket

 • termékfotó megosztás,
 • kulisszák mögötti felvételek,
 • vagy inspiráló képek.

Ezenkívül jó minőségű képeket kell közzétennie, hogy vonzóbbá tegye őket.

2. Körhinta

A körhinta a közelmúlt egyik legvonzóbb posztjává vált. Lehetővé teszi, hogy egyszerre tíz fényképet tegyen közzé. Használhatja történetek elmesélésére vagy a márka különböző aspektusainak bemutatására.

Olvasni:  BigCommerce vs. Magento: A végső összehasonlítás, amely segít a döntésben

Ráadásul, ha a felhasználók folyamatosan lapozgatják a bejegyzéseidet, hogy lássák, mi következik, ez azt mutatja, hogy közönséged érdeklődik, és hosszabb ideig ragaszkodhat a bejegyzésedhez.

3. Tájékoztató bejegyzések

Manapság az emberek idejük nagy részét a közösségi média platformjain töltik, aminek következtében az egyes tartalomtípusok iránt megnövekszik a kereslet.

Értékes tartalmat nyújthatsz közönségednek információs posztokon keresztül, amivel érdemes az Instagramon tölteni az idejüket.

Szüksége van azonban arra, hogy a közönség kapcsolatba lépjen a tartalommal, hogy növelje a láthatóságot és elérje a potenciális ügyfeleket.

Innen vásárolhat olcsó megjegyzéseket az Instagramon https://skweezer.net/buy-custom-instagram-comments segíthet.

Ha valódi egyedi Instagram-kommenteket vásárol a Skweezertől (megbízható szolgáltató), növeli a bejegyzés elköteleződési arányát.

A Skweezer gyors kézbesítést kínál, és lehetővé teszi a bejegyzések kiválasztását és a megjegyzések megírását, így teljes ellenőrzést biztosít a közönség elköteleződése felett.

Javasoljuk, hogy vásároljon egyedi Instagram-megjegyzéseket egy jó hírű szolgáltatótól. A megbízhatatlan szolgáltatóktól származó egyéni Instagram megjegyzések vásárlása fordított hatással lesz a hírnevére.

Íme az előnyök, ha olcsó egyéni Instagram-megjegyzéseket vásárol:

 • A fizetett megjegyzések valódi emberek által létrehozott fiókokból származnak, így hitelesek és vonzóak a közönség számára.
 • A Skweezerrel teljes mértékben Ön szabályozhatja a bejegyzéseihez írt megjegyzéseket. Válassza ki a bejegyzést, és írja meg megjegyzéseit, hogy megfeleljen márkája hangjának és hangnemének.
 • Azonnali egyéni Instagram-megjegyzéseket biztosít a fizetés után.

4. Orsók

Az Instagram tekercseket 2020-ban vezették be és nagy sikerként jelent meg a platformon. 2023-ban ez a leginkább ajánlott és felülmúlja az összes IG-bejegyzést.

A tekercseken 90 másodperces videót tehet közzé kreativitásod bemutatása érdekében. tudsz

 • bemutatni a termékét
 • megosztani az ügyfelek véleményét,
 • valamint szórakoztató és vicces videók.

Az IG orsókban az a legjobb, hogy szélesebb közönséget érhetnek el. Még akkor is láthatja a tekercset, ha valaki nem követ téged. Hát nem egy nagyszerű módja annak, hogy fokozza az eljegyzést?

Olvasni:  Hogyan hozzunk létre közösségi média tartalomnaptárt a kiskereskedelem számára

Instagram hírfolyam

5. Együttműködési bejegyzések

Az együttműködés hatékony és bevált módja az elkötelezettség növelésének. Hogyan kezdj hozzá az együttműködési bejegyzésekhez? Mindössze annyit kell tennie, hogy együttműködik az iparágában lévő más márkabefolyásolókkal; Kikapcsolódhat a közönségükhöz, és új követőket szerezhet.

Ezenkívül az együttműködési történetek más kreatív ötleteket és új perspektívákat indíthatnak el a márkával kapcsolatban.

6. Hosszú formátumú írásbeli bejegyzések fotókkal

A hosszú formátumú bejegyzések egy másik módja annak, hogy elkötelezzék a követőket. Míg az Instagram elsősorban vizuális platform, a hosszabb bejegyzések hatékony eszközt jelenthetnek a történetek elmesélésére és a közönséggel való kapcsolat kialakítására.

Egy fülbemászó képpel párosítva egy átgondolt címsor arra ösztönözheti követőit, hogy vegyenek részt a tartalmaddal, és akár beszélgetést is indítsanak a megjegyzések részben.

7. Rövid, közvetlen írásbeli bejegyzések fényképpel

Végül a rövid, közvetlen, fényképeket tartalmazó írásos bejegyzések is hatékonyan bevonhatják a közönséget. Például: Ha visszatekintést, BTS-t, rövid és gyors tippeket vagy bármilyen motiváló idézetet oszt meg, ügyeljen arra, hogy rövid, releváns feliratot adjon meg szemet gyönyörködtető képekkel.

Nyilvánvaló, hogy a fotók a legszembetűnőbbek, amelyek felkeltik a követők figyelmét, és arra ösztönzik őket, hogy kapcsolatba lépjenek a tartalommal.

Becsomagolás

Ha úgy döntött, hogy növeli Instagram-elköteleződését, elengedhetetlen a tartalomstratégiájának összekeverése és a különböző bejegyzéstípusok kipróbálása.

A fotóbejegyzésektől és a körhintáktól a tekercsekig és az együttműködési bejegyzésekig számos módja van annak, hogy követői érdeklődését és elkötelezettségét fenntartsa márkája iránt.

Emlékezzen az információs bejegyzések erejére és az egyéni Instagram-megjegyzések vásárlásának előnyeire a magasabb elköteleződési arány növelése érdekében.

A fenti taktikák következetes közzétételi ütemezése mellett szilárd és elkötelezett közösséget teremthet az Instagramon.

Új publikációk:

Ajánlott