7 titkos tipp a Pinterest üzleti stratégiájához 2024-ban

Számos közösségi médiaalkalmazásban a marketingesek foggal-körömmel küzdenek azért, hogy megjelenjenek a hírfolyamon. Egyösszegű összeget kell költeniük még ahhoz is, hogy megjelenjenek a hírfolyamban a mémek, a család és a barátok bejegyzései között, nem beszélve a konverziókról.

De ez egyáltalán nem így van a Pinterest esetében. A Pinterest a marketing egy teljesen új fajtája, és több millió vállalkozás azonnali kedvence.

Alapján Pinterest statisztika, A pinnerek 87%-a a Pinterest miatt vásárolt. A Pinterest-felhasználók 93%-a aktívan használja a platformot jövőbeni vásárlásaihoz.

És ez nem az. Nem kell családi név ahhoz, hogy vagyont hozzon. Az összes Pinterest-keresés 97%-a márkanév nélküli. Tehát még akkor is, ha teljesen újat kezdesz, a Pinterest a platform az értékesítés elindításához.

Ebben a blogban röviden arról fogunk beszélni, hogyan használhatjuk a Pinterest üzleti stratégiáit sarokköveihez. De előtte értsük meg jobban a platformot.

Mi az a Pinterest?

A Pinterest minden vásárló vizuális keresője. Ez egy népszerű inspirációs központ a GenZ számára, több mint 400 millió havi aktív pinner.

A legtöbb felhasználó azonban a Pinterestet használja életstílusának bemutatására és esztétikai ízlésének megosztására a világgal. Legyen szó lakberendezésről, legújabb trendekről, receptekről, infografikákról, tippekről, a Pinteresten minden megtalálható.

Nos, a Pinterest első látásra lenyűgözőnek tűnhet. De ha egyszer rászoktál, élvezni fogod a luxusát.

A többi közösségi médiához hasonlóan ez is egy kép- és videómegosztó platform, de ezek különböző kategóriájú táblákra kerülnek. Kreatív ötleteit személyes táblákra tűzheti, vagy hozzájárulhat a meglévőkhöz.

Pinterest lencse

A csillag Pinterest objektív funkció tovább egyszerűsítette a platformot. Nincs más dolgod, mint ráirányítani a Pinterest kamerádat, és azonnal megjelenik a kapcsolódó inspiráció. Legyen szó receptekről vagy hasonló műfajú könyvekről, mutass és keress!

Shop fül egy másik gyilkos funkció, amely a Pinterest objektívhez tartozik. Minden objektívrögzítés a terméktűkhöz vezet, amelyek átirányítják a vásárláshoz szükséges kereskedelmi webhelyekre.

A Pinterest üzleti stratégiák használatának előnyei

Ideje felrobbantani egy népszerű Pinterest üzleti mítoszt. Annak ellenére, hogy a Pinterest rendkívül népszerű a nők körében, kiváló platform a különböző demográfiai összetételű közönség átalakítására.

Így nem számít, ki a közönsége, biztos lehet benne, hogy jelen vannak a Pinteresten.
Íme néhány előny, amelyet kihasználhat a Pinterest üzleti célú használatával.

1. Pinterest Trend-előrejelzések

A Pinterest felmérése ezt foglalta össze 2020-ra vonatkozó jóslataik 80%-a bevált. Míg a legtöbb közösségimédia-platform bepillantást nyújt a jelenleg felkapott dolgokba, a Pinterest egy lépéssel túlmutat.

Minden év elején előrejelzési jelentést adnak ki. A jelentés számos réstrendet jár körül az utazással, a gyermekneveléssel, a divattal, a dekorációval és még sok mással.

Olvasni:  3 lépés az ideális online üzleti partner megtalálásához

Minden réselőrejelzés a következő szegregációval rendelkezik:

 • Mi lesz a trend
 • Felkapott keresési lista
 • Globális adatok, amelyek alátámasztják az előrejelzést
 • Márka tippek
 • Releváns történet csapok és táblák

Vibey Lights

A neon a Z generáció új árnyalata. A LED-lámpák esztétikus kiegészítői lesznek a felemelő hangulatnak.

Évről évre 8-szorosára nőtt a neonszobák keresése, különösen a kék neonok esetében több mint 155%-kal. A keresések rendkívül népszerűek az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában és Ausztráliában.

Az ehhez hasonló előrejelzések jól jönnek számos iparági szereplő számára, hogy irányadó márkaimázst építsenek fel trendeket meghatározó marketinggel. És a Pinterest stratégia pontosan ebben segít.

2. A webhely forgalmának megugrása

A Pinterest algoritmus 2016-os módosítása volt a nagy spekuláció témája. A Pinterest előnyben részesítette a pineket, amelyek értékes blogbejegyzésekre és ötletes webhelyekre irányítanak át. Az esztétikus képek kevés értéknövelő átirányítással lementek.

Most már nincs szükségem arra, hogy a blog előnyein töprengj. A legtöbb vállalkozásnak van blogja, és lehet, hogy neked is van egy.

De ha ezeket a Pinterest megjelenésével párosítja, megduplázhatja webhelye forgalmát hatalmas vonzerővel és jobb átkattintási arányokkal.

Ugyanez vonatkozik az online értékesítésre is. Megjelenítheti áruit és termékeit a Pinteresten, hogy mások gyorsan vásárolhassanak a webhelyéről.

A másik ok, amiért a csapok robusztusak, a hosszú élettartamuk. A tűk egy hétig tartanak, míg a tweetek élettartama néhány percig a leghasznosabb. A keresőmotorok gyakran indexelik őket, ami megkönnyíti a tűk felfedezését.

Pin's Worth

Íme egy gyors összefoglaló a gombostűt ér. A Pinterest mint marketingeszköz a nyereséges elköteleződés aranybánya, mivel közvetlenül növeli az oldalmegtekintéseket és a webhely forgalmát. Az újrapörgetési stratégia a forgalom vezetésében is létfontosságú, még jóval azután is, hogy az eredeti tű elveszti csillogását.

3. Pinterest Analytics

A Pinterest elemzése a sikeres üzletemberek titka. Ez egy hatékony eszköz az elköltött és a Pinterest üzleti stratégiáinak nyomon követésére. Segítségével a következő mutatókat mérheti.

Pinterest Analytics

1. Áttekintés
Az áttekintés összegzi a megjelenítéseket, az elköteleződést, a teljes közönséget, az elkötelezett közönséget, az adattartomány-szűrőket és az időbeli teljesítményt.

2. Audience Insights
A közönségstatisztikák bepillantást engednek a demográfiai adatokba, például életkor, nem, helyek, eszközök, kategóriák és érdeklődési körökbe.

Továbbra is összehasonlíthatja közönségét a Pinterest teljes közönségével a jobb megértés és a kampányok hatékonyabb személyre szabása érdekében.

3. Konverziós statisztikák
Ez a rész gyors áttekintést nyújt a Pinterest konverziójáról organikus és fizetett tartalmakon keresztül, felsorolva az oldallátogatásokat, a fizetéseket, a kosárba tételeket, a vásárlókat, a vásárlási arányokat, az átlagos rendelési értéket stb.

Megtalálhatja a legjobban teljesítő gombostűt is, amely a legtöbb konverziót eredményezi, és a hirdetéskonverziókhoz is használhatja.

4. Videók
A Videó szakasz teljes körű információt nyújt a videótartalmáról, beleértve a videómegtekintések számát, a percekben kifejezett teljes lejátszási időt, a kimenő kattintásokat, a mentéseket, a megjelenítéseket és egyebeket a teljesítménydiagram és a dátumtartomány szűrőivel.

Azt is megnézheti, hogy melyik eszközön volt a legtöbbször megtekintett videó, és melyik a legjobban teljesítő tűk.

5. Trendek
A trend az analitika egyik legmenőbb része. Válassza ki a helyet, és írja be a vállalkozása szempontjából releváns keresési lekérdezést, hogy megkapja a felkapott kupacot.

Ezek a trendek tovább különülnek el az e heti trendek között a különböző réseken. Akár egy adott trendre vonatkozó keresést is kereshet az idő múlásával, a kapcsolódó keresési kifejezéseket, az adott kategória legnépszerűbb gombostűivel a gyors tartalomszerzés érdekében.

Olvasni:  5 tipp a hatékony e-mail fejléc létrehozásához 2024-ben

4. Érje el, aki megtér

A Pinterest, mint marketingeszköz olyan sikertörténetekkel büszkélkedhet, amelyek bizonyítják, hogy elérhetőségük meghaladja a mérőszámot. Valós időben konvertálnak, biztosítva, hogy az Ön értékesítési tölcsér soha nem szárad ki.

Az összes közül a Pinterest konverziós kampányai a leghatékonyabb módja annak, hogy gyorsabb konverziót érjünk el rövidebb idővonalon belül.

TippGyőződjön meg arról, hogy a Pinterest címke megtalálható a webhelyén és más közösségi médiaprofilokon.

Padlók és dekoráció

Itt van, hogyan Padló és dekoráció a Pinterestet használta offline értékesítéseik növelésére. Ők megháromszorozták konverzióikat 9 hónap alatt vásárlási kampánnyal. A lakásfelújítókat célozták meg megfizethető megoldásokkal.

Kezdték a termékkatalógus feltöltésével és kereshető terméktűk hozzáadásával, végül egy reklámkampánnyal szították a lángokat, hogy a vásárlók szeme láttára jelenjenek meg.

Hogyan lehet Pinterest üzleti fiókot létrehozni?

Beszéljünk az első lépésről a Pinterest használatához. Tudjon meg többet arról, hogyan hozhat létre üzleti fiókot a Pinteresten az elemzéshez hasonló funkciók feloldásához.

Háromféleképpen férhet hozzá egy üzleti fiókhoz, amelyek mindegyike az alábbiakban található.

1. Hozzon létre egy teljesen új üzleti fiókot

1. lépés: Nyissa meg a Pinterest üzleti bejelentkezési oldalát.

2. lépés: Írja be az e-mail címet, a jelszót és az életkort.

3. lépés: Kattintson a gombra Fiók létrehozása gomb.

4. lépés: Töltsd ki profilodat egy profilképpel, adj hozzá vállalkozásnevet, webhelyet, országot és nyelvet.

5. lépés: Kattintson a gombra Következő gomb.

6. lépés: Válassza ki a vállalkozás típusát, és érintse meg a Következő gomb.

Pinterest üzleti fiók

2. Kapcsolja össze a személyes fiókot egy üzleti fiókkal

1. lépés: Nyissa meg Beállítások személyes fiókjából.

2. lépés: Menjen a következőre: Fiók beállítások.

3. lépés: Kattintson a gombra Fiók létrehozása gomb.

4. lépés: Kattintson a gombra Fogj neki.

5. lépés: Kattintson a Kapcsolt üzleti fiók létrehozása lehetőségre.

6. lépés: Töltsd ki profilodat egy profilképpel, adj hozzá egy vállalkozásnevet, egy webhelyet, egy országot és egy nyelvet.

7. lépés: Kattintson a gombra Következő gomb.

8. lépés: Válassza ki a vállalkozás típusát, és érintse meg a Következő gomb.

3. Alakítsa át személyes fiókját Pinterest üzleti fiókká

1. lépés: Nyissa meg Beállítások személyes fiókjából.

2. lépés: Menjen a következőre: Fiók beállítások.

3. lépés: Kattintson a gombra Fiók létrehozása gomb.

4. lépés: Kattintson a gombra Fogj neki.

5. lépés: Kattintson a gombra Váltson üzletre.

7 titkos tipp a Pinterest üzleti stratégiáihoz

Most, hogy elkészült az üzleti fiók létrehozása, készen álljon arra, hogy feljegyezzen néhány titkos stratégiát az eladások felpörgetése érdekében. Egyből merüljünk bele!

1. Frissítsen gazdag pinekre

A gazdag gombostűk olyan tűk, amelyek extra információkat tartalmaznak az Ön webhelyéről. Segítenek nagyobb organikus elérést elérni.

Automatikusan megújítja a webhely adatait a Pinteresten található PIN-kódokhoz a gazdagabb elköteleződés érdekében. Ehhez hozzá kell adnia a metaadatokat a webhelyéhez, és érvényesítenie kell azokat a Pinterest Validator segítségével.

Olvasni:  10 örökzöld tartalomötlet a hosszú távú forgalomhoz

A gazdag tűk négy formátumban állnak rendelkezésre.

 • Termék Pins
  Árakkal kapcsolatos információkat tartalmaznak, például frissített árakat, termékleírásokat és elérhetőséget.
 • Recept Pins
  Tartalmazzák a felhasznált összetevők listáját, az elkészítési időt, a tálalási adatokat, a preferenciákat, az értékeléseket stb.
 • Cikk Pins
  Leggyakoribbak a bloggerek körében. Ezek tartalmazzák a címet, a szerző adatait, a leírást és a webhelyed blogját.
 • Promoted App Pins
  Ezek fizetős tűk, amelyek a követőinek telepítési gombot adnak az alkalmazás letöltéséhez közvetlenül a Pinterestről.

TippA félkövér cím alapján megkülönböztetheti a gazdag gombostűt a normáltól. A félkövér cím mindig a jobb láthatóság érdekében gazdag gombostűkre vonatkozik.

Lowe Rich Pin

Nézd meg Lowe-é profil a Pinteresten. Gazdag terméktűket és boltgombokat használnak nagyszerűségükhöz 3,7 millió követője. Nem csoda, hogy az övék a havi látogatások száma meghaladja a 10 milliót.

2. SEO Magic a leírásban

Mivel a Pinterest a vizuális kereső, a SEO jelentős szerepet játszik a PIN-kódokban.

És mint minden keresőoptimalizálási feladat, a kulcsszavak is döntő szerepet játszanak. Kezdje el a „profil” leírások és a „Névjegy” szakaszok célkulcsszavakkal történő optimalizálását megfelelő kutatás után.

Ezekhez használhatja a Pinterest irányított keresését is. Amint azt korán felfedeztük, releváns keresési lekérdezéseket biztosít. Csak annyit kell tennie, hogy megfelelően helyezze el őket a profiljában, tábláiban, gyűjteményében stb.

Keresési lekérdezések

Íme néhány példa a női táskákkal kapcsolatos kérdésekre. Az ilyen címkék segíthetnek abban, hogy a márka eredményes legyen. A legjobb az egészben az, hogy ugyanazt a bázist osztja meg a népszerű márkákkal is.

Ebben az esetben a Pinteresten található SEO használatával megfizethető táskalehetőségeket találhat olyan márkás klasszikusok számára, mint a Michael Kors, LL Bean stb.

3. Játssz a Pin-Repin játékkal

Az újrafonás a Pinterest egyik módja a legkritikusabb tartalmak rendezésének. Minél több ismétlést kap egy gombostű, a Pinterest algoritmusa lényegesnek és hasznosnak tartja.

Tehát az újrafonás nem csak stratégia, hanem kötelező tevékenység. Használja a Pinterest elemzését, hogy megtalálja a legnépszerűbb gombostűket, és folytassa rövid időközönként az újratűzését.

TippHasználja a Google Analytics és a Pinterest elemzéseket, hogy megtalálja a legjobban teljesítő tűket.

Etsy

Ezt nézd meg Etsy ismételt bejegyzés innen Papír és Stitch. Annak ellenére, hogy van több saját tűje, Etsy az elköteleződés fokozása érdekében más forrásokból származó visszahívást is kér. Az eredeti alkotók visszahívását is kéri, ami mindkét fél eléréséhez szükséges.

4. Táblák optimalizálása több kitűzők számára

A táblák kreatív terek a gombostűk számára. Három változatban is kaphatók.

 • Privát: ezek a rejtett bejegyzések hozzáadására szolgálnak.
 • Személyes: Csak egy közreműködő felelős a gombostűk hozzáadásáért.
 • Együttműködés: Több felhasználó több tűt is hozzáadhat ezekhez a táblákhoz.

Vonzó együttműködési táblákat hozhat létre több közreműködő számára, amelyek segítségével rögzítheti őket. Optimalizálja tábláit élénk leírásokkal és találó kulcsszavakkal.

Ezután használja a táblákat az altémák kategorizálásához. Ügyeljen arra, hogy a táblák összefüggőek legyenek, és jó minőségű képeket készítsenek.

Starbucks táblák

Starbucks több táblát használ a csapjai kategorizálásához. Az egyik ilyen tábla a Kávé receptek. A név magától értetődő.

Olvasni:  Okok, amiért a PDF a legjobb dokumentumformátum az üzleti életben

Megosztják a népszerű Starbucks recepteket a követőikkel, míg mások is hozzájárulhatnak. A testület rendelkezik 367 ezer+ követő és nagy elköteleződési arány.

5. Idő befektetése az eljegyzésbe

Márkaként a közzététel és a rögzítés nem elég. A mások tartalmaival való kapcsolattartás ugyanolyan fontos, mint más platformokon.

Íme, mit tehet a Pinterest üzleti stratégiáinak bevonása érdekében:

1. Hozzon létre több táblát több együttműködővel.

2. Terjessze ki gyökereit a releváns tartományokon az ágazatok közötti promóciók érdekében.

3. Közvetlen üzeneteket küldhet a kedvenc gombostűi tetején lévő repülőgép ikonokkal, és megoszthatja azokat más kitűzőkkel.

4. Küldjön üzeneteket a személyre szabott ajánlatokhoz a DM funkció használatával hűséges követőinek.

5. Használjon ütemezési eszközöket, mint pl SocialPilot több csap előre megtervezéséhez a legoptimálisabb időben.

6. Válaszolj a PIN-kód megjegyzéseire.

7. Adjon hozzá CTA-t a bejegyzéseihez.

8. Használjon gyakrabban videotűket, sztoritűket és gyűjteményeket.

Cadbury videohirdetések

Cadbury csillaga volt elkötelezettségi arány 134% magasabb, mint a Pinterest referenciamutatói. Közzétettek egy videót a Choc Shake-ről, ami igazán eltalálta a közönségüket, és óriásira ugrott. 64%-os teljesítési arány ismét meghaladja a benchmark értékeket. csapok előmozdítása

A kitűzők közel 50 százaléka vásárol egy kiemelt gombostű láttán. Megéri a Pinterest-hirdetésekre költeni, mert növeli láthatóságát a megfelelő potenciális ügyfelek körében.

A Pinterest a „Kapcsolódó keresés” és a „Nektek” szakaszok új kitűzőinek is ajánlja márkáit.

Kiemelt gombostűk létrehozása:

1. Térjen át az elemzésre.
2. Szerezze meg a legjobban teljesítő tűt, döntse el a költségvetést és a közönséget.
3. Kövesse nyomon az előrehaladást az analitikai információk segítségével.

Scotch és Soda

Scotch és Soda használt vásárlási hirdetéseket 7-szerese a hirdetési kiadások megtérülésének jobban megtervezett Pinterest kampányokkal. Nem csak ez, a kampány becsapott 800 ezer egyedi felhasználó webhelyükre a hirdetett gombostűk és hirdetések hatékony felhasználásával.

Ráadásul sikeresen megvoltak 550 rakható kosár és akciónkénti költségük 40%-át csökkenteni.

7. Növekedjen többet Pin kódokkal és Pinterest címkével

A PIN-kódok a profilok népszerű, beolvasható Pinterest QR-kódjai. Letöltheti a sajátját QR kódok profilképére kattintva megoszthatja azt a fizikai kirakatában vagy más közösségi médiában.

Használhatja a Pinterest címkéit is. Kulcsfontosságúak a kiemelt gombostűk tevékenységének nyomon követésében. A Pinterest címkék két részből állnak: alapkódból és eseménykódból.

Bár az alapkód változatlan marad, az eseménykód akkor aktiválódik, amikor egy adott esemény/művelet, például fizetés, kosárba tétel, videó megtekintése, regisztráció stb. történik.

Mindössze annyit kell tennie, hogy beszerezi ezt az alapkódot a Pinterest Konverziós Címkekezelőből, és beilleszti a webhelyére a módosított eseménycímkékkel.

Segítségével nyomon követheti a konverziókat a kiemelt gombostűkkel végzett tevékenységek alapján.

Következtetés

Akár hatalmas forgalmat irányít a webhelyre, akár ugrásszerű leadeket generál, most már tudja, hogyan használja a Pinterestet üzleti célokra. Több márka már most is összetöri kreatívokkal, és te is.

Remélem, ez a bejegyzés ihletet adott a Pinterest csodálatos lehetőségeinek felfedezésére. Használja ezeket a Pinterest üzleti stratégiákat, és látható eredményeket fog látni. Optimalizálja az elemzést, és hamarosan profiként fogja megölni.

Tehát ne várjon tovább, és kezdjen el többet ragozni!

Új publikációk:

Ajánlott