8 felmérési eszköz vállalkozása számára

A vállalkozás nem csak a munkahelyek, az értékesítés és a profit menedzselését jelenti. Ez egy folyamat számos különböző tényezőből, amelyek közvetlenül befolyásolják az üzleti folyamatot. Az egyik ilyen tényező a piackutatás és a nyilvános felmérések. Minden sikeres vállalkozás nagyra értékeli az emberek véleményét és igényeit arról, hogy milyen információkat gyűjtenek a felmérések során.

A fogyasztók álláspontja az, hogy a marketingszakembernek rájuk kell összpontosítania, mivel ők a prioritási lista élén állnak. Erősen szeretnének jó minőségű szolgáltatásokat és termékeket, mivel végső soron ők az Ön fogyasztói.

Google Forms a vezető szoftverek a felmérések ingyenes elkészítésében, nagyrészt a Google-fiókkal való integrációjának köszönhetően, mivel minden munka automatikusan a felhőbe kerül.

Egyszerű felmérést készíteni, terjeszteni, megosztani, és egyszerű összegyűjteni az eredményeket. Csak egy Google-fiókra van szüksége, és percek alatt elkészítheti felmérését.

Néhány fő jellemzők amelyek ezt díszítik: töltse fel saját márkás tartalmait, például logóját, szalagcímeit és színeit, hogy illeszkedjen a saját designjához, adjon hozzá képeket és videókat a jobb felhasználói élmény érdekében, valamint részletes betekintést nyújt, hogy megnézze, mely válaszokat választották az emberek a legtöbb.

Árazás: Személyes használatra ingyenes, havonta 6, 12 és 18 dollár felhasználónként.

Google Forms

Egy másik széles körben használt felmérési szoftver a második választásunk. SurveyMonkey robusztus kialakítású, amely előnyben részesíti a különböző felmérési változatokat, amelyek segítségével részletes online felmérési projekteket hozhat létre, például mélyreható piackutatást, alkalmazottak vagy ügyfelek visszajelzéseit és gyors szavazásokat.

A SurveyMonkey főbb funkciói a valós idejű eredmények követése, az alapos elemzést lehetővé tevő jelentéskészítési funkciók, az SPSS integráció és az egyéni jelentéskészítés.

Ezek közül a Google Űrlapokhoz hasonlóan ez is magas szintű testreszabást kínál, mivel lehetővé teszi előre elkészített sablonok kiválasztását, témák és felmérési linkek testreszabását, valamint márkatartalom feltöltését.

Kifejezetten nagy adatfeldolgozáshoz készült, mivel nagyszerű beépített eszközökkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik hatalmas mennyiségű adat feldolgozását.

Egyéb figyelemre méltó jellemzők: korlátlan számú felmérés, sablonok, testreszabható beágyazott kérdésbank funkció, az elemző és jelentéskészítő eszközök széles skálája, a felmérések megoszthatók a csapattagok között, a lehető legmagasabb titkosítás (HIPAA, Norton, TRUSTe), integráció MS Word, HootSuite, Google Sheets, Zapier és még sok más!

Árazás: Az árazása indokolt, ha megnézi az összes említett funkciót. A tervek az ingyenestől 30 euróig, illetve 38 euróig terjednek.

SurveyMonkey

A Zonka Feedback egy népszerű felmérési eszköz, amely lehetővé teszi az ügyfelek visszajelzéseinek létrehozását, elindítását és mérését több csatornán keresztül. Teljes körű többcsatornás visszacsatolási és élménykezelési eszközt kínál, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy megragadják a vásárlói betekintést és javítsák az ügyfélélményt. Ezzel az online felméréskészítővel több mint 500 használatra kész sablont kap 30+ típusú felmérési kérdéssel.

Ez a felmérési szoftver lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy mikro-felmérések mellett részletes felméréseket készítsenek a mélyreható kutatás érdekében. Fő funkciói közé tartozik a valós idejű jelentéskészítés és riasztások, valamint az automatizált munkafolyamatok, amelyek azonnali lépéseket tesznek a kapott adatokkal kapcsolatban.
A Zonka Feedback segítségével betekintést gyűjthet a termékélményről, a webhely tapasztalatairól, az alkalmazottak tapasztalatairól, a betegek tapasztalatairól stb. Egyéni felmérési jelentéseket kínál szöveges és hangulatelemzéssel, hogy segítsen javítani az általános élményt és az ügyfelek elégedettségét.

Árazás: A Zonka Feedback fizetett csomagja havi 49 dollártól kezdődik. Tartalmaz egy ingyenes 7 napos próbaverziót is, amellyel a vállalkozások felfedezhetik a funkcióit.

Zonka honlapja

Hozzon létre vizuálisan tetszetős és interaktív űrlapokat a nap harmadik választásával Typeform. Ezzel percek alatt elindíthat űrlapokat, felméréseket és még kvízeket is! Lehetővé teszi számunkra, hogy korlátlan számú felmérést készítsünk, különös hangsúlyt fektetve a felhasználói élményre.

A Typeform csak a felhasználói interakciókra és elköteleződésekre összpontosít. Ennek megerősítésére ez egyfajta felmérési platform, amely feltételes logika felmérési rendszerén alapul, és lehetővé teszi a résztvevőknek, hogy a korábbi válaszaik alapján végigjárják a kérdéseket!

Ami a felületet illeti, ez egy egyszerű, minimális és modern felmérés megtestesülése, amelyet a felhasználók egyszerűen imádnak.

Árazás: A fizetett tervek havi 29, 59 és 99 dollár között mozognak.

Typeform

A JotForm egy megfizethető online felméréskészítő, amely feltételes logikát használ az algoritmusában! Percek alatt elkészítheti a kérdőívet a drag and drop rendszerrel, kiválasztva a megfelelő témát és sablont, és teljesen személyre szabhatja azt logója, betűtípusai és színséma feltöltésével. Kiválóan integrálható különféle üzleti alkalmazásokkal, mint például a Zoom, a PayPal, a Salesforce, a Google Drive és még sok más.

Az összes szolgáltatás közül ezek kiemelkednek: több mint 10 000 előre elkészített sablon bármilyen igényre, amelyeket teljesen módosíthat, és widgetek, amelyeket bármilyen célra felhasználhat felméréseiben, például számításokhoz, leltárhoz, ellenőrző listákhoz és még sok máshoz!

Árazás: Négy csomagban kapható: Starter (ingyenes), bronz (19 USD), ezüst (39 USD) és arany (99 USD).

JotForm

A QuestionPro egy olyan platform, amely alapvető felmérések és komplex piackutatások készítését kínálja az ügyfelek tapasztalatainak és elköteleződésének gyűjtésére. Ezzel lehetőség nyílik az adatok valós idejű nyomon követésére, mesterséges intelligencia elemzés a mély adatfeldolgozáshoz, és hőtérkép elemzés, amely vizuálisan mutatja be a leginkább figyelemre méltó területeket.

Az egyéb figyelemre méltó funkciókat illetően több mint 20 testreszabható téma, nagyszerű Google Sheet integráció az adatexportáláshoz, integráció a Zapierrel és a Google Analytics szolgáltatással, többnyelvű felmérések, különféle kérdéstípusok, média és táblázatok hozzáadása, valamint különféle logikai ellenőrzések felmérések.

Ha már a testreszabásról beszélünk, ez lehetővé teszi a felmérés fejlécének és láblécének, navigációs gombjainak, logójának módosítását és egy folyamatjelző hozzáadását. További fontos funkciók, amelyeket megtalálhat: köszönő e-mailek küldése, időzítők, adatok importálása SQL adatbázisba stb.

Árazás: Az Essentials csomag ingyenes, az Advanced csomag 129 USD-ért és a Team Edition csomag, amelynek ára változó.

QuestionPro

A SoGoSurvey egy hatékony és intuitív online űrlapkészítő szoftver. Ez is egy logikai algoritmuson alapul, amely lehetővé teszi a résztvevőknek, hogy csak a számukra releváns kérdéseket lássák. Méltó interaktív élményt kínál a résztvevőknek. Lehetővé teszi, hogy korlátlan számú felmérést készítsen korlátlan számú kérdéssel.

A felmérés elkészítése olyan egyszerű, mint amilyennek látszik. Az Ön rendelkezésére állnak a különböző típusú felmérések témái, ahol személyre szabhatja a kérdéseket és a sablonokat, beépítheti a márkajelzést és beágyazhatja a multimédiát az űrlapokba. A SoGoSurvey minden eszközre optimalizált, automatikus fordítási lehetőséget, valós idejű jelentéskövetést és még sok mást kínál!

Egyéb funkciók: adatok exportálása, többnyelvű felmérések, e-mailes meghívók és egyebek.

Árazás: 25 USD, 66 USD és 99 USD havonta a választott tervtől függően.

SoGoSurvey

A SurveyPlanet egyszerű online felmérési eszköze lehetővé teszi, hogy gyorsan és ingyenesen készítsen lenyűgöző online felméréseket! Emellett nyitó és záró üzeneteket kínál minden felméréshez, megosztható felméréseket, több mint 90 előre elkészített témát és felmérést több mint 20 nyelven, alkalmazáson belüli jelentéseket, adatok Excelbe exportálását, eredmények szűrését, felmérések e-mailben történő elküldését a résztvevőknek, médiabeágyazás, és kérdéselágazás, amely válaszaik alapján szűri a kérdéseket a résztvevőkhöz.

Egyéb figyelemre méltó funkciók: Értesítés szöveges üzenetben a felmérés befejezéséről, URL-átirányítások, témák testreszabása és képválasztási kérdések.

Árazás: Ingyenes, 120 dollár és 350 dollár évente.

SurveyPlanet

Ez egy fantasztikus választás a fogyasztói visszajelzések megszerzéséhez, elemzésekhez és az ügyfelek örömének értékeléséhez. Korlátlan számú felmérés létrehozását kínálja csőrendszeri logikával, amely megjeleníti a kérdéseket a résztvevőknek a válaszaik alapján. A Zoho Survey segítségével 76 nyelven tárolhatja a felmérést a domainjén, jelentéseket gyűjthet és elemezhet, e-mailes értesítéseket küldhet a résztvevőknek, és így tovább.

A fent említettekhez hasonlóan ez is lehetővé teszi az adatok valós idejű nyomon követését, Excelbe exportálását, valamint az adatok szinkronizálását különböző CRM szoftverekkel. Több mint 250 előre elkészített sablon közül választhat, és kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet – az ügyfélelégedettség gyűjtésétől, a marketingtől és a HR-től egészen az eseményekkel kapcsolatos felmérésekig!

Árazás: Ingyenes, havi 25, 35 és 75 dollár.

Következtetés

Tekintettel a felmérések és a tömeges véleménygyűjtés fontosságára, ebben a cikkben nyolc olyan felmérési eszközt ismertetünk az Ön vállalkozása számára, amelyek segítenek jobban megérteni a piaci igényeket és fogyasztói kívánságait.

Olvasni:  Teljes webhelyszerkesztés a WordPress számára

Új publikációk:

Ajánlott