8 legjobb Drag & Drop oldalépítő a WordPresshez: melyik a legjobb?


A legjobb drag and drop oldalkészítőket keresi a WordPresshez? Az oldalkészítők lehetővé teszik oldalsablonok létrehozását és testreszabását a blogodhoz.

Amikor először indít egy blogot, nehéz lehet olyan elrendezést és dizájnt kialakítani, amilyennek szeretné. Ha mozgatni szeretne dolgokat egy oldalon, nincs jó módja annak, hogy ezt a kód megváltoztatása nélkül megteheti. Ez pedig nagy kockázatot jelenthet, mivel az olyan apróságok, mint egy rosszul elhelyezett vessző, az egész webhelyet tönkretehetik!

Írja be a WordPress oldalkészítőket.

Ha már kézbe vette az alább felsorolt ​​drag and drop oldalkészítőket, létrehozhat egy teljesen egyéni blogelrendezést a kívánt módon – kód nélkül.

Ebben a cikkben megtalálja a legjobb fogd és vidd oldalkészítőket a WordPress számára a blog elrendezésének megtervezéséhez.

Előre szeretne ugrani, hogy tájékozódjon egy adott oldalkészítőről? Csak használja ezt a tartalomjegyzéket:

Mit kell keresni a WordPress oldalkészítőben

Számos lehetőség létezik az oldalkészítő beépülő modulokhoz, így hogyan lehet eldönteni, hogy melyik a legjobb az Ön igényeinek?

Ezt 3 részre bontom, így tudni fogod, mit kell keresned egy WordPress oldalkészítőben.

Egyszerű használat

Az első dolog, amit érdemes ellenőrizni, hogy a kiválasztott oldalkészítő gyorsan, hiba nélkül telepíthető-e a WordPressbe.

Egyes oldalkészítő megoldások kérhetik, hogy módosítsa a blog témáját. De a legjobb WordPress-oldalkészítők közül sok teljesen kompatibilis az összes témával – itt csak ezek szerepelnek a listánkon.

A kiválasztott oldalkészítő beépülő modulnak a kezdetektől fogva könnyen használhatónak kell lennie. Nem akarsz nagy tanulási görbét. Ezért használ egy bővítményt, hogy megkímélje a saját oldalai kódolásának fáradságától!

Arról is gondoskodnia kell, hogy a kiválasztott oldalkészítő ne legyen hatással a a WordPress blog sebességét és teljesítményét.

Minőségi tervezés

Lehetőség van egyéni tervek és céloldalak létrehozására a WordPress oldalkészítők segítségével.

De ha még több időt szeretne megtakarítani, számos oldalkészítő megoldás kínál előre elkészített sablonokat és elrendezéseket.

Ezek a kész sablonok könnyen telepíthetők a hozzá tartozó oldalkészítővel, és teljes mértékben testreszabhatók, hogy megfeleljenek a WordPress blog követelményeinek. Sokukat professzionális grafikusok tervezték, így biztos lehet benne, hogy webhelye fényezett lesz.

Amikor kiválasztja a legjobb oldalkészítőt WordPress-webhelyéhez, győződjön meg arról, hogy az általuk kínált tervek kiváló minőségűek.

Erőteljes tulajdonságok

Ami a funkciókat illeti, az összes WordPress oldalkészítőnek különböző lehetőségei vannak, amelyek egyedivé teszik őket másoktól. Ezek a funkciók és funkciók a legfontosabb szempontok a blog testreszabásához szükséges megoldás kiválasztásához.

A legjobb, amit egy oldalkészítő kínálhat:

 • Rugalmasság: Bármilyen WordPress témával könnyedén beállítható
 • Elemek és tartalommodulok: Lehetővé teszi különböző típusú tartalom hozzáadását
 • Demo tartalom: Segít a gyors kezdésben
 • Frontend szerkesztő: Tekintse meg az élő előnézetet szerkesztés közben
 • Több webhely támogatása: működnie kell egy hálózati oldalon
 • SEO optimalizálás: Támogassa a keresőmotorokat a forgalom növelése érdekében

Tekintsünk meg közelebbről néhányat a legjobb drag and drop oldalkészítők közül a WordPress számára, hogy gyönyörű blogelrendezést készíthessünk.

SeedProd drag and drop WordPress webhelykészítő

magtermék

Előnyök:

 • Könnyen használható drag and drop építő
 • Valós idejű vizuális élő szerkesztő
 • 180+ oldalsablonok
 • Több mint 120 előre elkészített WordPress téma
 • Előre elkészített tartalomblokkok
 • Mentse el és használja fel újra az oldalakat és elemeket
 • Szupergyors teljesítmény
 • Hamarosan beépített és karbantartási mód
 • Hozzáférés-vezérlők annak eldöntésére, hogy ki láthatja és ki nem láthatja az adott oldalakat
 • Bármilyen WordPress témával működik
 • És több…
Olvasni:  13 legjobb online blogtanfolyam utazási bloggereknek

Hátrányok:

 • Csak WordPresshez
 • Az ingyenes verzió korlátozott

SeedProd az első számú drag and drop webhelykészítő bővítmény a WordPresshez. Több mint 1 millió szakember használja a SeedProdot egyéni WordPress-témák, elrendezések és céloldalak létrehozására.

Egyszerű használat:

A SeedProd a legegyszerűbb és leggyorsabb módja egyéni oldalak és elrendezések létrehozásának a WordPress számára. A drag and drop vizuális építő segítségével egyszerűen rákattinthat bármelyik elemre, és pontosan elhelyezheti azt az oldalon, ahol szeretné.

Ráadásul a vizuális szerkesztővel valós időben láthatja a végrehajtott változtatásokat. Egy kattintással akár vissza is térhet bármely korábban elmentett ponthoz.

Tervezés:

A SeedProd több mint 300 lenyűgöző, professzionálisan megtervezett sablont tartalmaz, amelyek segítenek az indulásban. Sablonokat kínál értékesítési oldalakhoz, hírlevél feliratkozási oldalakhoz, webináriumok céloldalaihoz, köszönő oldalakhoz, hamarosan megjelenő oldalakhoz, karbantartási mód oldalaihoz, 404 oldalakhoz stb.

Előre elkészített blokkokat adhat oldalaihoz, például e-mail-opciós űrlapokat, kapcsolatfelvételi űrlapokat, visszaszámlálót, közösségi profilokat, gombokat és még sok mást. És rendkívül egyszerű bármilyen blokkot vagy elemet testre szabni, ha rákattint.

Jellemzők:

E-mail marketing integráció: Igen
Reszponzív és mobilbarát: Igen
Spam-védelem: Igen
Domain leképezés: Igen
Árazás: 39,50 USD – 239,60 USD/év (ingyenes verzió érhető el)

Szerezze be a SeedProdot még ma »

SeedProd a legjobb drag and drop oldalkészítő a WordPress számára. A SeedProd segítségével bárki gyorsan létrehozhat egyedi témákat és gyönyörű weboldalakat, kódolás nélkül.

A WooCommerce szolgáltatással is zökkenőmentesen integrálható, így egyéni kosároldalakat, termékgalériákat, fizetési oldalakat és egyebeket hozhat létre online áruháza számára.

A SeedProd elképesztő funkciókkal rendelkezik, mint például több mint 300 professzionálisan megtervezett sablon, több mint 90 profi oldalblokk, hamarosan beépített és karbantartási módok, intelligens szakaszok, előfizetők kezelése és még sok más.

Thrive Architect

Thrive Architect

Előnyök:

 • Több mint 352 professzionális céloldal-sablon
 • Előre beépített konverziós fókuszú elemek
 • Kész építőkockák
 • Dinamikus animációk és műveletek
 • Főoldalra fókuszált elrendezések
 • Integráció e-mail marketing eszközökkel

Hátrányok:

 • Kevesebb funkció egy erőteljes oldalkészítőhöz a SeedProdhoz képest
 • Hiányzó globális elemek és mentési szakaszok

Thrive Architect egy hatékony WordPress oldalkészítő online vállalkozások és blogok számára. A Thrive Architect Builder segítségével könnyebben hozhat létre nagy konverziós céloldalakat és elrendezéseket.

Egyszerű használat:

Célja a WordPress-blogok nyitóoldalainak megtervezése. Több száz előre elkészített céloldal-sablonnal időt takaríthat meg, és gyorsan bővítheti blogját.

Mutass és kattints eszközökkel érkezik, hogy bármit szerkeszthess a blogon. A fogd és vidd szerkesztővel néhány kattintással teljesen testreszabhatja a dizájnt és a tartalmat.

Tervezés:

A Thrive Architect építő lehetővé teszi egyéni oldalsablonok létrehozását a kezdőlaphoz, az oldalhoz, a kapcsolatfelvételi oldalhoz stb. Választhat egy kész oldalsablont vagy elrendezést is, amelyet hozzáadhat a blogjához.

Az oldalakon felvehető egyéb figyelemre méltó tervezési lehetőségek közé tartozik a stílusos képgaléria, az optin űrlapok, a közösségi megosztási ikonok és még sok más.

Jellemzők:

Soron belüli szövegszerkesztő: Igen
Blog formázása: Igen
SEO-központú: Igen
Árazás: 99–299 USD/év

Szerezze be a Thrive Architect-et még ma »

Thrive Architect egy másik hatékony drag and drop WordPress oldalkészítő. Célja, hogy segítsen könnyen létrehozni magas konverziós céloldalakat, hogy több feliratkozót, érdeklődőt és értékesítést szerezzen.

Több mint 352-nél több intelligens nyitóoldal-sablont és előre beépített konverziós elemet tartalmaz, például visszaszámlálót, gombokat, ajánlásokat, lead-generáló űrlapokat, ártáblázatokat stb.

A Thrive Architect számos stíluslehetőséget kínál a céloldalakhoz. Tele van rugalmas oszlopelrendezésekkel, teljes szélességű elrendezésekkel, fényes betűtípusokkal és lebegő effektusokkal. Lehetővé teszi továbbá a képernyőméretek váltását is, hogy rendkívül reszponzív nyitóoldalt hozzon létre, amely minden eszközön jól mutat.

Olvasni:  Mauro Chojrin betekintést az utazásába és a Fu...
Hódépítő

Hódépítő

Előnyök:

 • Kezdőbarát, egyszerű beállítással
 • Gyors teljesítmény
 • Lehetővé teszi egyéni sablonok exportálását más webhelyekre
 • Mentse el és használja újra a modulokat globálisan
 • Rövid kód és widget támogatás
 • Könnyen válthat témákat a tartalom elvesztése nélkül
 • Frontend szerkesztő élő előnézettel
 • Támogatja az egyéni bejegyzéstípusokat
 • És több..

Hátrányok:

 • Hiányzik néhány általános modul
 • Minden művelet után betölti a blogot

A Beaver Builder az egyik legjobb drag and drop oldalkészítő WordPress blogodhoz. Bloggerek milliói bíznak benne, akik naponta használják webhelyeik testreszabására.

Egyszerű használat:

A Beaver Builder könnyen telepíthető, és termékbemutatót kínál, hogy kényelmessé tegye a funkciókat és lehetőségeket.

A pont és kattintás eszközök segítségével tökéletesen elhelyezheti szövegét és képeit a blogoldalon. Frontend drag and drop felülettel rendelkezik, hogy élőben is megtekinthesse a blogod változásait.

Tervezés:

Több tucat oldalsablont és céloldal-tervet tartalmaz, amelyek segítségével azonnal elkezdheti. A bemutató tartalmat szöveggel és képekkel helyettesítheti, és néhány percen belül elindítja a blogot.

A Beaver Themer segítségével létrehozhatja saját WordPress témáját a bloghoz. Ez nagyon egyszerű az intuitív drag and drop oldalkészítővel.

Jellemzők:

Lokalizáció: Igen (WPML integráció)
WooCommerce támogatás: Igen
Több webhely támogatása: Igen
SEO optimalizálás: Igen
Árazás: 99–546 USD/év

Szerezze be a Beaver Buildert még ma »

A Beaver Builder minden olyan funkciót tartalmaz, amelyre szüksége van ahhoz, hogy blogja tökéletes elrendezéssel induljon. Könnyen testreszabható a design és a funkciók kódírás nélkül.

A beépített oldalsablonok bármelyikével időt takaríthat meg. Ez egy kész csomag, amellyel néhány kattintással elindíthat egy blogot.

A Beaver Builder modulok háttereket, körhinta csúszkákat, gombokat, képeket, tartalmi elemeket és egyebeket tartalmaznak, amelyeket hozzáadhat a blogjához. Ezeket a modulokat testre is szabhatja, és elmentheti újrafelhasználásra WordPress blogja bármely oldalán.

Divi Builder

Divi

Előnyök:

 • Fejlett vizuális építő technológia
 • Több szín és animációs hatás
 • Gyönyörű formaelválasztók és átalakítások
 • Tömeges szerkesztés blokkokhoz és modulokhoz
 • Soron belüli szövegszerkesztés
 • Egyedi CSS vezérlés

Hátrányok:

 • Nem tartalmaz témakészítőt
 • Bonyolult elrendezésekkel lassúvá válik

A Divi egy hatékony téma- és drag and drop oldalkészítő bővítmény a WordPresshez. A WordPress témáiról és beépülő moduljairól jól ismert Elegant Themes készítette.

Egyszerű használat:

A Divi Builder WordPress beépülő modulként érkezik, és könnyen telepíthető a blogjára. Rendkívül rugalmasan testreszabhatja az elrendezést, és lehetővé teszi saját sablonok elkészítését is.

Vizuális felülettel rendelkezik, amellyel valós időben láthatja a változtatásokat. Az elemek és modulok mozgatásával módosíthatja a kialakítást, ha szüksége van rá.

Tervezés:

A Divi Builder több száz sablont és bemutatóhelyet tartalmaz, amelyek segítségével gyorsan elindíthatja WordPress blogját. Elrendezést kínál minden üzleti rést, beleértve az orvosi, fitnesz, szálloda, étterem, oktatás, művészet, divat, életmód és egyebeket.

Az összes sablon és téma könnyen testreszabható a Divi Builder segítségével. Ezek az elrendezések teljesen készen állnak az összes oldallal, tartalommal, képpel és funkcióval. A bemutató tartalmat lecserélheti eredeti szövegére és médiafájljaira, hogy perceken belül tökéletes blogot kapjon.

Jellemzők:

Megosztott tesztelés: Igen
e-kereskedelmi támogatás: Igen
Több webhely támogatása: Igen
SEO optimalizálás: Igen
Árazás: 89-249 dollár

Szerezze be a Divi Buildert még ma »

A Divi Builder fantasztikus modulokat kínál a blogodhoz. Animációkat, mágikus színkezelőt, háttérképeket, színátmenetes háttereket, szöveges árnyékokat, vetett árnyékokat, szűrőket és effektusokat is kínál.

Olvasni:  Az álmok megtervezése: lépések a ruházati vonal elindításához

A Beaver Builderrel ellentétben inkább a dizájnra összpontosít, mint a funkciókra és opciókra. A blog forgalmának növelése érdekében egyéni céloldal-elrendezéseket is létrehozhat.

Elementor

Elementor

Előnyök:

 • Leggyorsabb teljesítmény a WordPress blogokon
 • 90+ prémium csúcskategóriás kütyü
 • Több mint 300 egyedi sablon
 • Erőteljes témaépítő
 • Vizuális űrlapkészítő integrációkkal
 • Rács elrendezések és stílusbeállítások

Hátrányok:

 • Hiányzik néhány alapelem és modul
 • Kevesebb testreszabási lehetőség, és ragaszkodnak a saját tervekhez

Az Elementor egy kiváló drag and drop oldalkészítő a WordPress számára. Van egy ingyenes verziója és egy prémium bővítmény is, amellyel gyorsan testreszabhatja blogja elrendezését és kialakítását.

Egyszerű használat:

Könnyen telepíthető a WordPressben. Az Elementor számos widgettel rendelkezik a közösségi médiához, navigációs menühöz, keresősávhoz, képekhez és még sok máshoz. Ezeket a widgeteket hozzáadhatja blogjához, hogy funkciókban gazdag és vonzó legyen.

Az Elementor Builder point and click eszközöket használ a blogon található bármi testreszabásához. Előzetes oldalszerkesztővel rendelkezik előnézettel, hogy megtekinthesse a végrehajtott változtatásokat.

Tervezés:

Az Elementor több száz előre elkészített sablonnal rendelkezik, amelyek segítségével néhány kattintással beállíthatja blogoldalait. Mindezek a sablonok testreszabhatók az Elementor drag and drop builder segítségével.

Ezenkívül lehetővé teszi a téma testreszabását vagy saját téma létrehozását a blog számára. Az Elementor megkönnyíti a fejléc és a lábléc külön-külön történő szerkesztését.

Jellemzők:

Widgetizált elrendezés: Igen
WooCommerce Builder: Igen
Popup Builder: Igen
Globális widgetek: Igen
Árazás: 59–399 USD/év

Szerezze be az Elementor Pro-t még ma »

Az Elementor gyönyörű animációkkal rendelkezik, parallaxis görgetéssel, 3D-s dönthető tervekkel, elforgatással, átlátszósággal és egérkövetéssel. Karbantartási móddal rendelkezik, amellyel szerkesztés közben offline állapotba hozhatja blogját.

Harmadik féltől származó integrációkkal bővítheti az Elementor oldalkészítő funkcióit, és jobb módon testreszabhatja blogját.

SiteOrigin Builder

SiteOrigin Builder

Előnyök:

 • Könnyű és gyors beállítás
 • WordPress widgeteket használ a funkciók hozzáadásához
 • Minden WordPress témával működik
 • Ingyenes témákat kínál az oldalkészítő számára
 • A tartalom és a widgetek élő szerkesztése

Hátrányok:

 • Korlátozott funkciók és funkcionalitás
 • Bonyolult használat kezdőknek

SiteOrigin Builder egy ingyenes WordPress drag and drop oldalkészítő. Lehetővé teszi gyönyörű nyitóoldalak létrehozását és a blog elrendezésének egyszerű testreszabását.

Egyszerű használat:

Elérhető a WordPress tárhelyén, így könnyebben telepítheti gyorsan a blogjára. Támogatja a widget alapú testreszabást, és kiválóan működik a téma widgetekkel.

A SiteOrigin Builder saját widget-csomaggal rendelkezik, hogy további funkciókat adjon a WordPress blogjához. Fogd és vidd felülettel rendelkezik rugalmas elrendezési beállításokkal.

Tervezés:

Az oldalak megtervezéséhez egy sorépítő is tartozik hozzá. Minden sorhoz hozzáadhat oszlopok számát, és tetszés szerint beállíthatja az oszlop szélességét.

Megőrzi a tervezési változtatások előzményeit, és lehetővé teszi az előre vagy hátra görgetést, így átláthatja a változtatásokat, és gyönyörű blogelrendezést hozhat létre.

Jellemzők:

Előzmények böngésző: Igen
Widget-csomag: Igen
Lokalizáció: Igen (17 nyelven)
Árazás: INGYENES

Szerezze be a SiteOrigin Buildert még ma »

SiteOrigin Builder egy ingyenes bővítmény, és előfordulhat, hogy nem olyan rugalmas, mint a listában szereplő többi megoldás. Mindazonáltal rendelkezik a fogd és vidd funkcióval és beépített widgetekkel a blog teljes testreszabásához.

Ez a beépülő modul jó kezdet lehet azoknak a kezdőknek, akik nem engedhették meg maguknak a prémium WordPress oldalkészítőt.

Themify Builder

Themify Builder

Előnyök:

 • Professzionális kész elrendezések
 • Háttér és előtér felületek
 • Gyönyörű animációs hatások
 • Moduláris alapú szerkesztés
 • Kiterjedt kiegészítők
 • Újrafelhasználható elrendezési részek

Hátrányok:

 • Korlátozott funkciók a téma testreszabásához
 • Harmadik féltől származó beépülő modulokra van szükség a funkciók bővítéséhez
Olvasni:  A 10 legjobb B2B tartalommarketing ügynökség az Egyesült Államokban

A Themify Builder egy másik hatékony WordPress drag and drop oldalkészítő. Beépített Themify témákkal rendelkezik, és más WordPress témákkal is használható.

Egyszerű használat:

A Themify Builder backend és frontend módot is kínál a szerkesztéshez. A háttér módban a drag and drop modulokat használhatja az elrendezés felépítéséhez. Másrészt a frontend interfész point and click eszközökkel működik, hogy élő előnézettel hajtson végre változtatásokat.

A drag and drop builder gyorsabban mozgatja az elemeket és a modulokat az egérrel.

Tervezés:

Több tucat előre elkészített professzionális elrendezéssel szállítja a WordPress blogokhoz. Ezek az elrendezések készen állnak arra, hogy néhány kattintással kezdődjenek. A gyors kezdéshez importálhatja a demótartalmat, és helyettesítheti szövegével és képeivel.

Számos dizájn áll rendelkezésre a különböző résekhez, például fotózáshoz, digitális ügynökségekhez, művészethez, edzőteremhez, éttermekhez, online áruházakhoz stb.

Jellemzők:

Gyorsítótár rendszer: Igen
Több webhely támogatása: Igen
Lokalizáció: Igen
SEO optimalizálás: Igen
Árazás: INGYENES (önálló bővítmény)

Szerezze be a Themify Buildert még ma »

A Themify Builder teljes ellenőrzést biztosít a stílusbeállítások és az oldal megjelenése felett. Testreszabhatja a színeket, a háttereket, a betűtípusokat, a térközöket, a szegélyeket és a teljes témafelületet.

Egyszerű beállításokkal rendelkezik a háttérstílus kiválasztásához, beleértve a videót és a csúszka hátterét.

Vizuális zeneszerző

Vizuális zeneszerző

Előnyök:

 • Kezdőbarát beállítás
 • Frontend szerkesztő élő előnézettel
 • Intuitív és leggyorsabb felület
 • Bármilyen témával, oldallal és bejegyzéstípussal működik
 • Több száz előre megtervezett elem és tartalomblokk
 • Professzionális WordPress sablonok nyitóoldalakhoz

Hátrányok:

 • Hiányoznak a globális elemek
 • Kisebb sablonok és elrendezések

A Visual Composer egy egyszerű, felhasználóbarát WordPress webhelykészítő. Könnyebbé teszi a testreszabást a drag and drop felülettel és gyönyörű websablonokkal.

Egyszerű használat:

Könnyen integrálható a WordPress-szel, és elkezdheti szerkeszteni a blogját. Az egyszerű drag and drop webhelykészítővel gyorsan megtervezhet egyedi elrendezéseket.

Ezen kívül számos elemet, tartalomblokkot és bővítményt tartalmaz a testreszabás gyors előrehaladásához. Kiválóan működik bármely WordPress témával.

Tervezés:

A Visual Composer több kész elrendezést és tervet tartalmaz, amelyek közül választhat. Ezek a sablonok tökéletesek a céloldalak felépítéséhez, és néhány perc alatt elérhetővé válnak anélkül, hogy bármilyen kódolási készség szerkeszthető lenne.

Hatékony tervezési lehetőségeket is kínál a terek, szegélyek, háttér, parallaxis hatások és egyebek irányításához. Mindezek a tervezési beállítások elérhetők a szerkesztőben.

Jellemzők:

Stock képek: Igen
Inline szerkesztő: Igen
Ikonkönyvtárak: Igen
SEO optimalizálás: Igen
Árazás: 49–349 USD/év

Szerezze be a Visual Buildert még ma »

A Visual Composer nem csak egy oldalkészítő, hanem a blog teljes testreszabására is használható, beleértve a logót, a navigációs menüt, a fejlécet, a láblécet, az oldalsávot, a widgeteket és még sok mást.

Tökéletes megoldás, ha teljesen testre szeretné szabni WordPress blogját kódolás nélkül. Percek alatt létrehozhat egyéni elrendezéseket, és egyszerűen hozzáadhatja őket oldalaihoz.

Következtetés: Melyik a legjobb Drag and Drop oldalkészítő?

Ha egyablakos megoldást keres, amellyel egyszerűen hozhat létre egyéni oldalakat WordPress blogjához, akkor SeedProd a tökéletes drag and drop oldalkészítő bővítmény. Gyönyörű sablonokat és előre elkészített nyitóoldalblokkokat tartalmaz, amelyek gyors kezdést biztosítanak kódírás nélkül.

A SeedProd zökkenőmentesen működik az összes WordPress témával és beépülő modullal, így minden felhasználó számára megoldást jelent. Akár kezdő, akár haladó fejlesztő vagy, a SeedProd a megfelelő választás a blogodhoz.

Remélem, ez a cikk segített megtalálni a legjobb drag and drop oldalkészítőket a WordPress számára. Érdemes megnéznie a blogja legjobb WordPress-bővítményeiről szóló útmutatónkat is.

Új publikációk:

Ajánlott