8 legjobb mesterséges intelligencia tartalomkészítő eszköz közösségi média marketingesek számára

Sok időt tölt közösségimédia-tartalmak létrehozásával, és a technológiát szeretné használni a terhelés enyhítésére? Akkor itt az ideje hozzáadni a legjobb AI tartalomkészítő eszközök közösségi média stratégiájába.

Mindenki számára, aki nem marketingszakember, könnyűnek tűnik tartalmat létrehozni a közösségi médiában megjelent bejegyzésekhez. De a márkák és a marketingesek tudják, hogy sok minden megy a szemet gyönyörködtető bejegyzések létrehozására a közösségi médiában.

A tartalomötletek ötletelésétől és a különböző platformokhoz készült bejegyzések megszövegezé- sétől a magával ragadó látványelemek készítéséig a közösségi média tartalmak létrehozása sok tervezést és kreatív erőfeszítést igényel.

Szerencsére számos mesterséges intelligencia tartalomkészítő eszköz létezik, amellyel felgyorsíthatja ezt a folyamatot. Íme néhány legjobb lista ezekről az eszközökről, amelyek segítenek tartalmat létrehozni a közösségi média marketingje számára.

A legjobb tartalomkészítő mesterséges intelligencia eszközök, amelyekre minden közösségimédia-marketinges szakembernek szüksége van

Alapján Attrock, Az elfoglalt marketingesek mesterséges intelligencia-alapú tartalomíró és -létrehozó eszközöket használhatnak, hogy időt takarítsanak meg, és biztosítsák, hogy közösségi hírfolyamaik mindig lebilincselő tartalmat tartalmazzanak közönségük számára.

Az alábbiakban bemutatjuk a nyolc legjobb tartalomkészítő eszközt, amelyekre szükséged van a szervezettség megőrzéséhez és a közösségi média marketingesként végzett termelékenységének javításához.

1. Semrush AI közösségi tartalomgenerátor

Kép a Semrushon keresztül

Egyszerűsítse közösségimédia-tartalmának létrehozási folyamatát a Semrush AI Social Content Generator segítségével. Az eszköz támogatja a végpontok közötti tartalomkészítést, lehetővé téve kreatívok, feliratok, hashtagek, körhinta és egyebek létrehozását.

A tartalomkészítés mellett a Semrush mesterséges intelligencia eszköze mély betekintést nyújt a versenytárs közösségi médiás bejegyzéseibe is. Ez az információ segít kitalálni, mit kell tennie annak érdekében, hogy bejegyzései feltűnjenek a közösségi médiában, és felülmúlják a versenytársakat.

Olvasni:  Az 5 legjobb ingyenes átfogalmazási eszköz, amellyel pénzt takaríthat meg 2024-ben

Főbb jellemzők

 • Lenyűgöző mesterséges intelligencia tartalmat generálhat nagy méretben
 • Használható videók létrehozására Instagram Reels, TikTok és YouTube számára
 • Betekintést nyújt a versenytárs bejegyzéseibe

Ár

 • 35 dollár havonta 200 mesterséges intelligencia által generált bejegyzésért és 100 versenytárs elemzésért

2. Pöccintsen meg az AI feliratgenerátorral

Kép a Flick segítségével

A különböző platformokhoz tartalmat létrehozó közösségi média marketingesek számára a Flick AI Caption Generator az egyik legjobb tartalomkészítő eszköz, amelyet beszerezhet. Az eszközt a mesterséges intelligencia hajtja, hogy másodpercek alatt lebilincselő közösségi média feliratokat készítsen.

Az eszköz használatához egyszerűen írja le a témáját, és válassza ki a bejegyzés hosszát. Kiválaszthatja a hangszínt is, hogy megbizonyosodjon arról, hogy bejegyzései megfelelnek a márka irányelveinek. A Flick abban is segíthet, hogy a blogbejegyzéseket megosztható kivonatokká alakítsa át a közösségi médiában.

Főbb jellemzők

 • Több közösségi média platformot támogat
 • Felgyorsítja az ötletelést és a tartalomkészítést
 • Tartalomtervezővel rendelkezik, amely segít megtervezni és rendszerezni az ötleteit

Ár

 • Szóló: 11 dollár havonta
 • Pro: 24 dollár havonta
 • Ügynökség: 55 dollár havonta

3. A megfelelő Blogger tartalomkészítő eszközök közösségi médiához

Kép a The Right Bloggeren keresztül

Ez a közösségimédia-bejegyzésekhez készült tartalomkészítő eszköz úgy működik, hogy felhasználóbarát felületet biztosít, amely lehetővé teszi a marketingesek számára, hogy könnyedén hozzanak létre és ütemezzenek vonzó tartalmakat közösségi média platformjaikon. Ez az eszköz számos funkciót kínál, például testreszabható sablonokat, képszerkesztési lehetőségeket és könnyű integrációt különféle közösségi média platformokkal.

A marketingszakemberek hatékonyan kezelhetik tartalomnaptárukat, együttműködhetnek a csapattagokkal, és részletes elemzések segítségével elemezhetik bejegyzéseik teljesítményét. Ezzel az eszközzel időt és erőfeszítést takaríthatnak meg a tartalomkészítési folyamat egyszerűsítésével.

Azt is biztosíthatják, hogy közösségi médiában közzétett bejegyzéseik jól megtervezettek és optimalizálva legyenek a maximális hatás érdekében. Lehet, hogy láttad Lisa véleménye a weboldalukon mivel szereti ezt a tartalomkészítő eszközt.

A The Right Blogger főbb jellemzői

Ötleteket generál Twitter X-bejegyzéseihez YouTube-videókhoz

Találja meg a legjobb feliratokat Instagram-bejegyzéseihez ezzel az AI tartalomkészítő eszközzel

Olvasni:  A legjobb 7 hordozható autófűtés

YouTube kulcsszókereső eszköz, amellyel megtalálhatod a legjobb tartalmat YouTube-csatornádhoz

Ár:

Minden eszköz ingyenesen használható hetente egyszer (45+ eszköz), kivéve a cikkeszközt

Korlátlan előfizetés havi 29,99 dollárért, és annyi eszközt használhat, amennyit csak akar

4. Hootsuite AI feliratgenerátor

Kép a Hootsuite-on keresztül

A Hootsuite AI Caption Generator segítségével több kedvelésre, megosztásra és megjegyzésre tehet szert a közösségi médiában. Az eszköz az egyik legjobb tartalomkészítő eszköz, amellyel ingyenesen készíthet lenyűgöző közösségi média feliratokat.

A robusztus mesterséges intelligencia asszisztens segítségével a HootSuite feliratgenerátora másodpercek alatt használható feliratok létrehozására különböző közösségi média csatornákhoz. Testreszabhatja a feliratokat az Ön hangneméhez, és releváns kulcsszavakat adhat hozzá a bejegyzések elérhetőségének és felfedezhetőségének növelése érdekében.

Főbb jellemzők

 • Támogatja a tartalom testreszabását a márka stílusához
 • A blogbejegyzéseket közösségi média feliratokká alakítja át
 • Használható tartalom létrehozására különböző nyelveken

Ár

5. SocialBee AI Post Generator

Kép a SocialBee-n keresztül

A SocialBee egy robusztus, mesterséges intelligencia által vezérelt bejegyzésgenerátor közösségi média marketingesek számára. Az eszköz lebilincselő közösségi média bejegyzéseket generál másodpercek alatt, így időt takaríthat meg, és profiljait aktívan tarthatja.

A tartalom létrehozásának megkönnyítése érdekében a SocialBee olyan sablonokat tartalmaz, amelyek testreszabásával lenyűgöző tartalmat hozhat létre. Kiválaszthat egy hangot is a bejegyzéshez, és szükség esetén hozzáadhat hashtageket és hangulatjeleket.

Főbb jellemzők

 • Egyszerű tartalomkészítési folyamat
 • Egyéni látványelemeket hoz létre a bejegyzéseihez
 • Hashtageket fűz hozzá a bejegyzés elérésének növelése érdekében

Ár

 • Bootstrap: 29 dollár havonta
 • Gyorsítás: 49 dollár havonta
 • Pro: 99 dollár havonta

6. Bármelyik szó

Kép az Anyword segítségével

Az Anyword képessé teszi a közösségi média marketingeseit arra, hogy néhány kattintással lenyűgöző közösségi médiatartalmakat hozzanak létre. Az eszköz mesterséges intelligenciát használ, hogy segítsen sikert elérni az interneten azáltal, hogy friss és innovatív tartalmat hoz létre közösségi média közönsége számára.

A legjobb mesterséges intelligencia-tartalomkészítő eszközök összeállításának többi eszközéhez hasonlóan az Anyword lehetővé teszi feliratok létrehozását különböző közösségi média platformokhoz, mint például a Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter és sok más.

Olvasni:  Szoftverkarbantartási szolgáltatások cégek számára

Főbb jellemzők tartalomkészítő eszköz

Hozzon létre tartalmat egy adott ügyfélkör szem előtt tartásával

 • A feliratokat az Ön hangneméhez és írási stílusához szabja
 • Analitika segítségével határozza meg a közönségének megfelelő tartalmat

Ár

 • Indító: 39 dollár havonta
 • Adatvezérelt csapatok: 49 dollár havonta
 • Üzleti: Egyedi árképzés

7. Copy.ai

Kép a Copy.ai-n keresztül

Egy másik tartalomkészítő eszköz, amelyet érdemes megfontolni a közösségi média játékának emeléséhez, a Copy.ai. Az eszköz segítségével a közösségi média marketingesei lenyűgöző példányt hozhatnak létre online közönségük bevonására, és biztosítják, hogy közösségi hírcsatornáik mindig releváns tartalommal rendelkezzenek.

A Copy.ai 10-szer gyorsabban hoz létre tartalmat, hogy egyszerűsítse a közösségi médiában való közzétételt. 90+ eszközt és sablont tartalmaz, amelyek segítségével egyéni tartalmat hozhat létre, amely elősegíti az elköteleződést.

Főbb jellemzők

 • Többféle tartalomtípus közül választhat
 • Optimalizált másolatot biztosít a különböző közösségi média platformokhoz
 • Az egyik legjobb AI tartalomkészítő eszköz ingyenes csomaggal

Ár

 • Ingyenes: Akár 2000 szó havonta
 • Pro: 49 dollár havonta
 • Vállalkozás: Egyedi árképzés

8. Predis

Kép a Predisen keresztül

A közösségi médiában közzétett bejegyzések kiemelése érdekében ügyeljen arra, hogy releváns vizuális elemeket tartalmazzon, amelyek felkeltik a felhasználók figyelmét. A Predis leegyszerűsítette ezt a folyamatot azáltal, hogy egyszerűvé tette a felkapott minták létrehozását, amelyek tökéletesen kiegészítik bejegyzéseit.

Hatalmas sablonkönyvtárával a Predis az egyik legjobb mesterséges intelligencia tartalomkészítő eszköz a közösségi média marketingesei számára, tervezési ismeretek nélkül. Egyszerű szövegbevitellel a Predis azonnal létrehoz egy bonyolult grafikát a közösségi médiában közzétett bejegyzéséhez.

Főbb jellemzők

 • 5000+ multimédiás opciót támogat
 • Használható különleges napi bejegyzések, például Halloween létrehozására
 • Hasznos eszközök márkapromóciós bejegyzések létrehozásához

Ár

 • Ingyenes: Akár 15 mesterséges intelligencia által generált bejegyzés havonta
 • Szóló: 29 USD havonta 120 mesterséges intelligencia által generált bejegyzésért havonta
 • Indító: Havi 59 USD havonta korlátlan számú mesterséges intelligencia által generált bejegyzésért
 • Ügynökség: Havi 139 USD havonta korlátlan számú mesterséges intelligencia által generált bejegyzésért
Olvasni:  Hogyan hozzunk létre közösségi média tartalomnaptárt a kiskereskedelem számára

Az AI tartalomkészítő eszközök használata

Mind a keresőmotorok, sem a közösségi média platformok nem teszik lehetővé a mesterséges intelligenciával írt tartalmak használatát. Ha csak mesterséges intelligencia által írt tartalmat tesz közzé webhelyén és közösségi média platformjain, ellenőrizze a Google indexellenőrző eszközzel, hogy megtudja, indexelnek-e vagy sem.

A legjobb AI tartalomkészítő eszközöket asszisztensként használhatja a minőségi tartalom gyors létrehozásához. Ezekkel az eszközökkel azonban nem helyettesítheti az íróit.

Ezekkel az eszközökkel gyorsan átfogalmazhatja, kijavíthatja a nyelvtani hibákat, és a kézi szerkesztések után a tartalom segítségével statisztikákat, példákat, feliratokat adhat hozzá a tartalom értékének növeléséhez.

Ha szeretné fejleszteni márkáját a közösségi médiában, ezek a legjobb mesterséges intelligencia tartalomkészítő eszközök, amelyek segítségével lenyűgöző tartalmat hozhat létre, amely elősegíti az elköteleződést. Az eszközök segítenek legyőzni az írói akadályokat, és gyorsabbá és egyszerűbbé teszik a tartalomkészítést.

Mielőtt belevágna, alaposan mérje fel igényeit, hogy biztosan olyan eszközt válasszon, amely megfelel üzleti céljainak. Használja ki az ingyenes próbaverziót vagy az ingyenes csomagot is, hogy az eszköz összhangban legyen a munkafolyamatával és a céljaival. Az alábbi eszközök közül melyiket használtad? Szeretnénk hallani róla az alábbi megjegyzésekben.

Gaurav Sharma az Attrock, egy eredményközpontú digitális marketing cég alapítója és vezérigazgatója, valamint Google Analytics és Google Ads minősítéssel rendelkező szakember.

Egy ügynökséget mindössze két év alatt 5 számjegyű bevételről 7 számjegyűre növelte. A leadek számát 10-szeresére, a konverziós arányt 2,8-szorosára, a forgalmat pedig havi 300 000-ra növelte tartalommarketing, SEO, influencer marketing, céloldal-optimalizálás, értékesítési csatorna és LinkedIn segítségével.
Hozzájárul olyan neves kiadványokhoz, mint a HubSpot, Adweek, Business 2 Community, HuffPost, TechCrunch és még sok más.

Tapasztalatait felhasználva segíti a SaaS-vállalkozásokat, befolyásolókat, helyi vállalkozásokat és e-kereskedelmi márkákat forgalom, leadek, értékesítés és tekintély növelésében.

Gaurav Sharma legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott