8 okos e-mail marketing tipp az aláírásod használatával

A márka marketingjének egyik legfinomabb és legköltséghatékonyabb módja. Ott mondtuk! Ezek az e-mail kampánytippek megváltoztatják a márkáját.

Az e-mail aláírások marketingje hatékony marketingcsatorna

Aláírása egyedi és kizárólagos az Ön számára, akár papíron, akár e-mailben. Ez a márka jele. Az e-mail aláírások marketingje az egyik leginkább alábecsült marketingeszköz. Most, hogy felkeltettük a figyelmüket, vessünk egy pillantást néhányra okos e-mail marketing tippek aláírások használatával a marketing játék emeléséhez. De előtte először értsük meg, mi az e-mail aláírás marketing.

E-mail aláírás marketing

Az e-mail aláírás marketing (ESM) az e-mail aláírásának csatornaként való felhasználása a márka reklámozására. Marketinglehetőséget teremt azáltal, hogy cselekvésre ösztönöz, például gombot, szalagcímet, szöveget stb., az e-mail aláírási blokkba. Ide tartoznak például a közösségi média fogantyúi, link az élő demó lefoglalásához, a közelgő vagy folyamatban lévő eladásokról szóló frissítések, a legjobban teljesítő videók stb. Az aláírásokat tartalmazó okos e-mail marketing hatásos módja a szélesebb közönség elérésének.

Forrás

9 tipp az e-mail aláírás használatához

Használja a következő e-mail marketing tippeket és trükköket,

 • Növelje a márka ismertségét
 • Új potenciális ügyfelek generálása
 • A meglévő ügyfélkör bevonása
 • Növelje az eladásokat

1. Rendezvények népszerűsítése

Forrás

Az aláírásblokk segítségével terjessze a hírt a közelgő eseményéről. Ez segít növelni az esemény résztvevőinek számát, és növeli annak valószínűségét, hogy az e-mailes marketingkampány körüli felhajtást keltsen. Ügyeljen azonban arra, hogy a CTA gomb könnyen látható legyen, és elég csábító legyen a kattintáshoz. Használjon fényképeket vagy kivágásokat a múltbeli eseményekről vagy az előadó részleteiről a kíváncsiság felkeltésére.

Olvasni:  12 módszer a márka népszerűsítésére az Etsy-n

2. Link a közösségi médiához

Egy másik egyszerű és hatékony módja annak, hogy életet adjon e-mail marketing kampányának, ha közvetlenül az e-mail aláírása alatt osztja meg közösségimédia-fiókjait. Ez magában foglalhatja nyilvános és személyes fiókjait olyan platformokon, mint az Instagram, Facebook, LinkedIn, Twitter stb. Megoszthatja a blogjára vagy webhelyére mutató hivatkozást is.

3. Kiárusítások és szezonális akciók

Valószínűleg ez az egyik legköltséghatékonyabb módja a promóciós e-mailek küldésének. A számos lehetőség, például a fekete péntek, az ünnepi kiárusítás és a nemzetközi napok segítségével ügyes e-mail-marketinget hajthat végre itt. Egyszerűen említse meg az aláírása alatt a folyamatban lévő eladási vagy ajánlati időszakot. Ezáltal e-mailje kevésbé lesz eladható, és továbbra is eljut az üzenethez.

Forrás

Bónusztipp: használja a szegmentálást saját előnyére. A közönség érdeklődési körük, szakmájuk, tölcsér állapota stb. alapján történő szegmentálása segít célzottabb promóciós e-mailek küldésében.

4. Ösztönözze a termék bevezetését

Ez az első lépés egy hosszú távú kapcsolathoz az ügyfél és a márka között. Mivel a termékbevezetés elsősorban digitálissá válik, a marketingnek egyszerűnek, lenyűgözőnek és hatékonynak kell lennie. A folyamat felgyorsításához használhat e-mail aláírásokat. Gyűjtsön engedélyt, nyomtatványokat és dokumentációt. Az aláírási blokkban oszd meg az ingyenes élő demókra és a legújabb termékekre mutató linket.

5. Állítsa össze e-mail hírlevéllistáját

Ha e-mailes hírlevelet futtat, legyen az blogja vagy cége, akkor egy hatékony tipp az lenne, ha az ESM-et előnyére használja. Az aláírása alá vagy mellé hozzáadhat egy kattintható feliratkozási gombot e-mail-feliratkozói számára.

6. Mutasd meg a márka szellemét

Az Ön márkája az Ön identitása és lehetősége arra, hogy bizalmat építsen jelenlegi és leendő ügyfelei körében. Optimalizálja e-mail aláírását, hogy maradandó benyomást hagyjon a címzettben. Néhány másodpercre csökkenő figyelemidővel az e-mail aláírás bizonyítja hitelességét, és betekintést nyújt a márkába. Az e-mail aláírások használatának néhány hatékony módja a következő:

 • Minden alkalmazottnak hasonló logókat, színeket és betűtípusokat kell használnia a márka egységessége érdekében.
 • Az e-mail aláírásnak minden eszközön hasonlónak kell lennie.
 • Adjon hozzá interaktív ikonokat az összes vállalati közösségimédia-fiókhoz.
 • Adjon hozzá egy világos és szemet gyönyörködtető CTA gombot.
 • Adjon hozzá idézeteket az ügyfél beszámolójából.
Olvasni:  Hogyan készítsünk divatos címkéket a WordPressben a Cool Tag Cloud segítségével

Az e-mail aláírásod olyan, mint a felvonó. Ez a lehetőség, hogy megosszon egy pillantást arról, hogy mi vagy te és a márkád. Míg az Ön e-mail példánya lehet a leghatékonyabb üzenetküldés, az e-mail aláírások marketingje nyitja meg a kaput egy hosszú távú márka-ügyfél kapcsolat felé.

7. Találkozók és hívások ütemezése

Forrás

Engedélyezze a címzetteknek, hogy kapcsolatba lépjenek Önnel. Oszd meg velük a linket, amellyel egy megfelelő helyen találkozhatsz veled. Adjon hozzá egy CTA-t, hogy lefoglaljon egy találkozót, egy termékbevezetést, egy személyes bejelentkezést stb.

8. Visszajelzések és vélemények

A márka hírnevének építésének nagyszerű módja a termékismertetők megosztása. A visszajelzések és vélemények társadalmi bizonyítékok, amelyek növelik márkája hitelességét. A maximális hatás érdekében beillesztheti az ajánlások legszembetűnőbb mondatát az aláírásba.

Tipp bónusz e-mail íráshoz: használja az e-mail aláírást, hogy tájékoztassa ügyfeleit a közelmúltban kapott díjakról, kitüntetésekről és a média megemlítéseiről, amelyeket cége kapott.

Kulcs elvitelek

 • Ne hagyja, hogy az e-mail-példány alatti üres hely tönkremenjen: használja azt, hogy örök benyomást keltsen márkájáról. Mutasson be különleges ajánlatokat, foglaljon ingyenes demót, irányítsa a felhasználókat a közösségi média fogantyúihoz; annyi mindent megtehetsz.
 • Az e-mail-aláírásban használt színeknek, betűtípusoknak és üzeneteknek szinkronizálniuk kell a többi platformon található márkajelzéssel.
 • Nem szeretné, hogy a címzett túl sokat foglalkozzon azzal, hogy tegyen-e valamit. Csak egy egyértelmű CTA-t adjon meg, hogy a címzett elég készen álljon ahhoz, hogy rákattintson.
 • Az e-mail aláírásnak elegánsnak és egyértelműnek kell lennie: ne tegyük túl sok rendetlenséget, mert elfordíthatja az olvasót.
 • Az e-mail aláírást úgy kell megtervezni, hogy alkalmazkodjon bármilyen eszközhöz, mobilhoz, laptophoz stb.
Olvasni:  12 tipp a YouTube indexképeinek megtervezéséhez

Az e-mail aláírással történő marketing hatékony módja a márka népszerűsítésének. Mivel sok vállalkozás távolról megy, ezt a teret ki kell használni a márkaépítési kampányokban. Az ebben a blogban említett okos e-mail marketing tippek minden bizonnyal fellendítik következő sikeres kampányát.

GYIK

1. Működik az e-mail aláírások marketingje?

Az e-mail aláírások költséghatékony marketingcsatornát jelentenek a szélesebb közönség eléréséhez. Ez egy alacsony költségű és magas megtérülésű marketingcsatorna. Egy világos, tömör és hatásos e-mail aláírás növelheti a márka láthatóságát.

2. Hogyan tudom kiemelni az e-mail aláírásomat?

– Legyen elegáns és tömör e-mail aláírása.
– Használjon egyértelmű CTA-t a címzett számára.
– Adjon hozzá hivatkozást a közösségi média platformokhoz vagy a legújabb promóciókhoz.
– A betűtípusnak, a színnek és az üzenetnek szinkronizálnia kell a márka általános üzenetével és képével.

3. Melyek az e-mail aláírással kapcsolatos bevált módszerek 2022-re?

Íme néhány hasznos tipp, amit érdemes követni:
1. Adjon hozzá egy fejlövést a személyes kapcsolathoz.
2. Tartalmazzon látványelemeket. Mutassa be a legújabb termékképeket.
3. Adjon hozzá linkeket a legjobban teljesítő vagy legutóbbi videókhoz.
4. Adjon hozzá hivatkozásokat közösségi média fiókjaihoz.
5. Legyen tiszta, egyszerű és elegáns.
6. Minden típusú eszközre érzékenynek kell lennie.
7. Használjon gyengén telített látványelemeket, amelyek megnyugtatják a szemet.
8. Adjon hozzá egy különleges érintést, például egy kézzel írt aláírást.

Új publikációk:

Ajánlott