8 Pinterest Analytics eszköz a rejtett betekintésekért

Több mint Több mint 478 millió felhasználó és egyre több márka helyezi előtérbe ezt a közösségi média platformot, a Pinterest az ügyfelek és a marketingesek egyik leglátogatottabb platformja.

Kizárólag képek alapján a Pinterest marketing által generált elkötelezettség óriási. De a Pinteresten való tartózkodás nem segít a vállalkozásában. Használja a Pinterest elemzőeszközeit, hogy olyan betekintést nyerjen, amely ténylegesen segít előre elképzelni és javítani a bejegyzések teljesítményét.

Ezek az eszközök nemcsak elemzést biztosítanak, hanem számos egyéb funkciót is kínálnak, például ütemezést, tömeges feltöltést, közösségimédia-naptárat stb. Tehát itt található néhány, a legjobban teljesítő Pinterest-eszköz részletes listája, amely csak Önnek szól.

1. SocialPilot: A legjobb Pinterest analitikai eszközök

Pinterest Analytics eszköz, SocialPilot

Ár: 35 dollár/hó

A Pinterest elemzőeszközeinek listáján az első helyen áll SocialPilot. Kommunikációik elemzésével segíti a különböző vállalkozásokat a működésben és a célközönségükkel való kommunikációban, tovább növelve ezzel az elkötelezettséget.

Segít a Pinteresten és más nagyobb közösségi média platformokon, például a Facebookon, az Instagramon, a LinkedInen, a Twitteren és a TikTokon lévő tartalmak ütemezésében is.

A SocialPilot segítségével a felhasználók megtervezhetik a tartalom ütemezését, összeállíthatják a tartalmat a teljes hétre vagy hónapra, és megvizsgálhatják az egyes tartalmakkal foglalkozó felhasználók számát. A felhasználók felfedezhetik, mi működik, és több platformon is kiterjeszthetik a tartalom elérését ezzel a nagyszerű Pinterest eszközzel.

Miért érdemes a Socialpilotot Pinterest elemzőeszközként használni?

 • A SocialPilot segítségével heti, havi és éves jelentésekkel elemezheti és szabályozhatja a teljesítményt a Pinteresten. Ezek a jelentések PDF formátumban letölthetők.
 • Lehetővé teszi a felhasználók számára a tartalom összeállítását és szisztematikus ütemezését a SocialPilot állítható ütemezési lehetőségein keresztül.
 • Képzelje el a bejegyzéseket, és ütemezze be őket egy beépített közösségimédia-naptár eszközzel.
 • A SocialPilot segítségével 50 Pinterest-fiókot kezelhet kivételes módon Pinterest ütemezés.
 • Segít feltölteni számos tűt tömeges ütemezéssel.
 • A közösségimédia-naptár egy másik létfontosságú funkció, amely segít a bejegyzések elképzelésében és ütemezésében.
 • Canva alkalmazásintegrációval rendelkezik az összes bejegyzés és fénykép szerkesztéséhez.

Mit mondanak az emberek a SocialPilotról?

Lisa D

Szabadúszó SMM vagyok, maroknyi ügyféllel és növekvő portfólióval. Kisebb vállalkozásokat és vállalkozókat szolgálok ki, akik megfizethető szolgáltatásokat keresnek. Amikor tartalomtervezőt keresek, fontos volt számomra, hogy nagyon specifikus funkciókkal rendelkezzenek, miközben alacsonyan tartsam a költségeket, hogy a megtakarítást át tudjam hárítani ügyfeleimre.

Jennifer W

Szeretem, ha több bejegyzést ütemezhetek több fiókhoz és kötegelt tartalomhoz. Az analitika is jó. Sokkal több fiókunk lehet, mint néhány más webhely. Azt is szeretem, hogy egy kattintással csoportokat állíthatok be és több fiókot is kiválaszthatok. Lehetőség van a vállalati logóval ellátott jelentések exportálására, hogy nagyon professzionálisan nézzenek ki.

Olvasni:  8 felmérési eszköz vállalkozása számára

Kate W

Az évek során jó néhány közösségi média menedzsment csomagot használtam. Mindaddig találtam valamit, ami megviselt, amíg ki nem próbáltam a SocialPilotot. Nem tudom, hány éve használom, de szeretem, és az eljegyzési stratégiám nagy részét képezi. A legjobb az egészben, hogy nagyon egyszerű az egyes csatornákra szabni az üzeneteket, és megjelölni a releváns vállalkozásokat a Facebook és a Twitter bejegyzéseiben. Az elemzések jók, a naptár nézet nagyszerű, a támogatás kiváló. Mesés. Köszönet a SocialPilot csapatának.

2. Cyfe: Data-Centric Pinterest Analytics eszköz

Pinterest Analytics eszköz, Cyfe

Ár: 29 dollár/hó

Cyfe egy mindent az egyben online üzleti marketing irányítópult-alkalmazás, amely segít az összes üzleti adat egyszerű nyomon követésében és elemzésében egy szervezett helyen.

A Cyfe segítségével csatlakozhat, és adatokat gyűjthet hirdetési, e-mail-, közösségi médiás, értékesítési, pénzügyi, keresőoptimalizálási, megfigyelési, támogatási és webanalitikai fiókjaiból. Lehetővé teszi továbbá adatok lekérését olyan népszerű szolgáltatásokból, mint a Google és a Salesforce, több mint 100 integrációval és több mint 250 mérőszámmal.

Profik

 1. Az irányítópultok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy valós időben tekintsék meg az adatokat, így az ügyfelek mindig tudatában vannak a haladásnak.
 2. Irányítópultjai csúcsminőségű testreszabási lehetőségeket, valamint CSV és Excel adatműszerfalakat tartalmaznak.
 3. Ez a Pinterest elemzőeszköz korlátlan számú felhasználót tesz lehetővé, és megfizethető árképzési tervekkel rendelkezik.
 4. A Cyfe kiváló megfigyelési funkcióval, előre beépített widgetekkel és jelentéskészítési funkciókkal rendelkezik.

Vidal Márta

A Cyfe jó eszköz az elemzésekhez és a jelentésekhez. Látványos műszerfala van, sok kütyüvel, az ára pedig olcsó. Ennek az eszköznek van stílusa – hajrá.

Hátrányok

 1. A Cyfe jól illeszkedik egy ügynökséghez, de talán nem túl jól olyan vállalatok számára, amelyek sok kézi adatbevitellel rendelkeznek.
 2. Hiányzik az integráció más eszközökkel, amelyek más mutatókat követnének.
 3. A Cyfe számos beépített integrációt kínál általános adatforrásokból, de ez a lista átfogóbb és átfogóbb lehetett volna.

Jevgenyij S.

Lehetne több integráció, több lehetőség, elsősorban a Google Analytics és értékesítési adataikat mutatjuk meg. Nagyszerű lenne az integráció további fejlesztőeszközökkel, mint például a GitHub vagy a CircleCI.

3. Viralwoot: Növekedésvezérelt Pinterest Analytics eszköz

Pinterest Analytics eszköz, Viralwoot

Ár: 19 dollár/hó

Megbízható és több száz vállalkozás által használt, Viralwoot egy kivételes minden az egyben közösségimédia-elemző eszköz. Segít a bejegyzések ütemezésében, fokozza a közösségi médiában való jelenlétét, javítja a tartalmat a közösségi médiában, kampányokat készít stb.

A ViralWoot tűs programozói segítségével a felhasználók felerősíthetik jelenlétüket a különböző közösségi hálózatokon, például az Instagramon, a Facebookon és a YouTube-on, és több időt tölthetnek olyan nagy értékű tevékenységekkel, amelyek minőségi leadeket generálnak. Az automatizálás, a tömeges ütemezés, az utólagos promóció, az elemzés és a jelentéskészítés fontos jellemzői ennek a Pinterest-eszköznek.

Profik

 1. Ez a Pinterest elemzőeszköz felgyorsítja a promóciókat, növeli a termelékenységet, és befolyásolja a felügyeleti rendszert a kampányok futtatásához.
 2. Az egyik legjobb Pinterest elemzőeszköz segítségével a felhasználók konkrét és valós idejű nyomkövetési kampányokat is futtathatnak.
 3. A közösségimédia-menedzserek az internet bárhonnan programozhatják a tűket ingyenes króm-kiterjesztésük segítségével.
 4. Egyszerű, gyors és mobilbarát.
Olvasni:  Otthoni munkavégzés: Looker legjobb tippjei

Shashvat V.

Legyen szó terméke promóciójáról, az ügyfelekkel való kapcsolatfelvételről, vagy a márka teljesítményének elemzéséről, a Viralwoot egy egyablakos megoldási platform a Pinterest Marketing számára.

Hátrányok

 1. Korlátozott funkciókkal rendelkezik, és főleg a Pinterestre és az Instagramra összpontosít.
 2. Az ügyfélszolgálat nem reagál, és hetekig tart a válasz.
 3. Más Pinterest elemzőeszközökhöz képest nem nyújt átfogó elemzési jelentést.

Ellenőrzött felhasználó

Annak ellenére, hogy megerősítést nyert, hogy az előfizetést lemondták, a vállalat továbbra is három hónapon keresztül havonta díjat kapott. Több hónapig azt mondták, hogy visszafizetik nekünk, de semmi intézkedés nem történt.

4. Tailwind: Visual-Focused Pinterest Analytics eszköz

Pinterest Analytics eszköz Tailwind

Ár: 19,99 USD/hó

A következő Pinterest-eszköz a rejtett információkhoz és elemzésekhez Hátszél. A Tailwind azt állítja, hogy az egyik legjobb Pinterest elemzőeszköz, amely segíti az alkotókat abban, hogy „valódi eredményeket érjenek el rövidebb idő alatt”.

Néhány kivételes funkcióval rendelkezik, mint például a Pinterest ütemező, amely segít a tartalom tömeges feltöltésében. Számos felhasználó használja pin-tervek közzétételére és képek ingyenes szerkesztésére integrált eszközök, például a Canva segítségével.

Ezzel a Pinterest-eszközzel a felhasználók egyéni ütemezést hozhatnak létre Pinterest-céljaik módosításához. A felhasználók csak naponta többször rögzíthetnek, vagy több tartalmat vezethetnek be.

Profik

 1. Ez a Pinterest marketingeszköz lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a webböngésző-bővítmény segítségével több bejegyzést is megtervezzenek az internet bármely oldaláról.
 2. A mobilalkalmazás barátságos, és lehetővé teszi az ütemezett bejegyzéseket is.
 3. Lehetővé teszi a felhasználók számára a kampányok hatékony kezelését a Pinteresten a többtáblás rögzítéssel, a tömeges feltöltéssel, a fogd és vidd naptárral és számos egyéb funkcióval.
 4. Pénztárcabarát. 19,99 dolláros kezdőtervvel.

Brennan S.

Szeretem, hogy lehetővé teszi számomra, hogy rendkívül aktív legyek a Pinteresten anélkül, hogy időigényes lenne és a platform állandó használata nélkül.

Hátrányok

 1. Annak ellenére, hogy mobilbarát, a műszerfal nem felhasználóbarát, és a felhasználók bonyolultnak találják.
 2. A tűk tömeges feltöltése közben a rendszer hajlamos késni.
 3. Csak a Pinterestet és az Instagramot támogatja.

Itzel R.

Bárcsak fejlettebb lenne. Nagyon alap, nagyon kevés funkcióval. Úgy tűnik, van hely többre, és főleg a pénzre.

5. ViralTag: Evergreen Pinterest Analytics eszköz

Pinterest Analytics eszköz, a ViralTag

Ár: 99 USD/hó

ViralTag a következő a Pinterest marketingeszközeinek listáján. Ez egy csapatközpontú eszköz, amely lehetővé teszi a közösségi média menedzsment csapatának, hogy együttműködjön az utómunka és a tartalomstratégia kialakításában.

A SocialPilothoz hasonlóan ez a Pinterest-eszköz is képes kezelni szinte minden közösségi média csatornát, beleértve a Pinterestet is. Mindent az egyben irányítópulttal rendelkezik, amely minden funkcióját érintetlenül tartalmazza egy helyen.

Ez egy újabb kiváló Pinterest-eszköz, amellyel részletes elemzést kaphat bejegyzései teljesítményéről.

Profik

 1. Ezzel a Pinterest ütemező eszközzel a felhasználók egyszerre több táblát rögzíthetnek egymáshoz.
 2. A bejegyzések újrahasznosítása egy másik egyedülálló funkció, amely lehetővé teszi a legjobban teljesítő bejegyzések újramegosztását, hogy több leadet generáljon.
 3. Ugyanerről az elemzési jelentések is rendelkezésre állnak a jövőbeli bejegyzések és stratégiák elképzeléséhez.
 4. A csapatmunka funkció egyszerűvé és innovatívvá teszi a marketinget.

Anna V.

A Viraltag fantasztikus és megfizethető. Könnyen használható, és az örökzöld funkció nagyszerű. Ügyfélszolgálat – van egy chatboxuk, és általában 24 órán belül válaszolnak Önnek.

Hátrányok

 1. Ez a Pinterest marketingeszköz meglehetősen drága a kisvállalkozások tulajdonosai és a szabadúszók számára.
 2. A több funkció használatához a felhasználóknak többet kell fizetniük.
Olvasni:  Mik azok a tartalomtípusok és miért fontosak?

John B.

A közösségi fiókok újracsatlakoztatásának állandó szükségessége, ami gyakran sikertelen bejegyzésekhez vezet.

6. Hootsuite: Pro Pinterest Analytics eszköz

Pinterest Analytics eszköz, a Hootsuite

Ár: 129 dollár/hó

Egy másik kiemelkedő Pinterest marketingeszköz az Hootsuite. Az egyik leggyorsabban növekvő, legjobban teljesítő eszköz, a Hootsuite a professzionális választás a könnyű marketinghez és a részletes elemzések készítéséhez.

A Hootsuite több mint 200 000 fizetett fiókkal és több millió felhasználóval rendelkezik. A Hootsuite a közösségi médiában segíti a szervezeteket szerte a világon – a kisvállalkozásoktól a nagyvállalatokig.

Profik

 1. A Hootsuite egy többfunkciós irányítópulttal rendelkezik, ahol a felhasználók szerkeszthetik az ütemezéseket, megtekinthetik, szerkeszthetik és törölhetik a gombostűket a hatékony közösségimédia-kampánykezelés érdekében.
 2. Segít a releváns és felkapott tartalmak összeválogatásában, hogy nagyobb elköteleződést és minőségi leadeket szerezzen.
 3. A tömeges feltöltés egy újabb nagyszerű funkció, amely megkönnyíti a marketinget a felhasználók számára. A közösségimédia-naptár eszköz segít előre megtervezni a bejegyzéseket.
 4. Az elemzési és jelentéskészítési funkció segít a Pinteresten és más közösségi hálózatokon közzétett bejegyzések teljesítményének javításában.

Christian N.

Ha minden hírcsatornához egy szép kép látható, akkor a posztok sorban állása jól látható. A bejegyzések feltöltése és ütemezése is meglehetősen egyszerű, valamint visszatérhet a beállítások módosításához, mielőtt egy bejegyzés megjelenne.

Hátrányok

 1. Az árképzési tervek drágák a kisvállalkozások számára.
 2. Egyes felhasználók nehezen tudnak navigálni az irányítópulton.
 3. A Hootsuite jobb lehetett volna a gyors ügyfélszolgálattal.

Kyle M

A Hootsuite még jobb lehetne, ha az ügyfélszolgálat gyorsabb és robusztusabb lenne. Összesíteniük kell az összes elérést és említést, hogy könnyebben elkészíthessük a metrikajelentéseinket. Szeretnék megoldások nélkül közzétenni az IG-re és a Pinterestre, de megértem, hogy ez nem teljesen az ő hibájuk.

7. PinPinterest: AI-alapú Pinterest Analytics eszköz

Pinterest Analytics eszköz PinPinterest

Ár: 33 dollár/hó

PinPinterest egy mindenre kiterjedő Pinterest kezelőeszköz. Ütemezheti és figyelheti a csapokat, és releváns jelentéseket készíthet mely csapok vagy táblák teljesítenek milyen mértékben. AI-n is fut, és választhat az Ön számára. Válassza ki a webhelyet, és a PinPinterest feltérképezheti, és kiválaszthatja, hogy melyik tartalom melyik táblán teljesít a legjobban. Ez olyan, mintha a Pinterest-kezelést auto-pilotra állítaná, és megfeledkezne róla.

Profik

 1. Felhasználóbarát felülettel rendelkezik.
 2. Automatikusan követi és megszünteti az érintett felhasználókat a platformról.
 3. Meg tudja ítélni a tartalmat annak relevanciája és a táblák típusa alapján, és ennek megfelelően rögzíti a dolgokat.
 4. Előre ütemezheti és frissítheti a pineket a Pinteresten, így a felhasználó előre tervezhet.

Anmol Sonatra

Ez tényleg egy csodálatos eszköz. Szó szerint mindent automatizáltam a PinPintersten keresztül. Most körülbelül egy órát töltök hetente, hogy mindent ütemezzek, és megnézzem a heti statisztikáimat. Ezt leszámítva nincs szükség segítő kézre. Az alkotók nagyon jól csinálták, és önfenntartó, intelligens aljas dologgá fejlesztették.

Hátrányok

 1. A számlák számát a megvásárolt csomag típusa korlátozza.
 2. Az eszköz hirdetéseket tartalmaz.
 3. Az eszköz csak a Pinterestre korlátozódik más platformokon, és nem éri el ugyanazt az automatizálási fokot.

Ellenőrzött felhasználó

Az egyetlen hátrány a folyamatosan felbukkanó hirdetések. Ettől eltekintve, ez az eszköz kötelező, ha a Pinteresten tartózkodik.

8. Puffer: Intuitív Pinterest Analytics eszköz

Pinterest Analytics eszköz puffer

Ár: 120 dollár/hó

Puffer egy mindenre kiterjedő közösségi média menedzsment eszköz, amely kínál. néhány a legjobb Pinterest elemző betekintések közül. Ütemezheti, frissítheti és elemzi Pinterest-tevékenységeit, és kiváló betekintést nyújt.

Olvasni:  Pingdom sebességteszt eszköz – Hogyan lehet javítani...

Tökéletes eszköz kis- és középvállalkozások számára kezelni minden közösségi média tevékenységüket egyetlen integrált platformról. A Pinterest mellett támogatja az Instagramot, a Facebookot, a Twittert és a LinkedIn-t.

Profik

 1. Egyetlen irányítópultot biztosít több közösségi média platform kezeléséhez.
 2. Az eszköz tartalomütemezési funkciói nagyon robusztusak.
 3. A felhasználói felület nagyon könnyen kezelhető.

Meghan G

Ez egy praktikus forrás a közösségi média tartalmainak előre történő megtervezéséhez. Nagyon szeretem azt is, hogy a történetekkel előre lehet tervezni, de nem közvetlenül posztolnak, hanem emlékeztetnek.

Hátrányok

 1. A közzététel során alkalmanként néhány hiba észlelhető.
 2. Az Analytics némileg hiányzik a versenytársakhoz képest.

Ellenőrzött felhasználó

Gyakran előfordulnak hibák, és a bejegyzések nem akkor jelennek meg, amikor kellene, nem túl intuitív, nehéz új kampánytémákat hozzáadni, piszkozatok vs.

Melyik Pinterest analitikai eszközöket válassza?

A Pinterest az egyik leglenyűgözőbb és legvonzóbb platform a vállalkozások számára, amelyek növelni akarják az elérésüket és lépést akarnak tartani a trendekkel. De a Pinteresten való tartózkodás nem tesz jót. A sikeres blog megfelelő működtetéséhez be kell jutnia a rejtett felismerésekbe és elemezni az adatokat bejegyzései közül.

A jelentések elkészítése pedig összetett feladat lehet. Éppen ezért számos Pinterest-eszköz található a piacon, amelyek segítenek a vállalkozásoknak elemezni bejegyzéseik teljesítményét. A marketingszakemberek azonban előnyben részesítik az átfogó eszközt, amely többre képes, mint a bejegyzések elemzése egyetlen platformon.

A SocialPilot szinte tökéletes eszköznek tűnik, amely nemcsak a Pinterestet, hanem sok más közösségi média csatornát is elemzi, mint például az Instagram, a LinkedIn, a Twitter, a Facebook és a TikTok.

Miért válasszon külön szerszámot, ha egy komplett szerszámot kaphat egy áráért?

SocialPilot kínál a 14 napos próba is. Mire vársz még? Menjen, és nézze meg a SocialPilot all-in-one megoldását a kiváló Pinterest ütemezéshez és marketinghez.

Gyakran Ismételt Kérdések

🌟 Hogyan elemezhetjük a Pinteresten szerzett információkat?

A Pinterest eszközeinek használatával elemezhetjük a Pinterest betekintéseit. Az ilyen eszközök a bejegyzések ütemezésében, elemzésében és közzétételében is segítenek.

🌟 Melyek azok a Pinterest-eszközök, amelyek segítségével betekintést és elemzési jelentéseket kaphat?

Az alábbiakban bemutatunk néhány Pinterest marketingeszközt, amelyek segítségével betekintést és elemzési jelentéseket kaphat a Pinterestről:

 1. SocialPilot
 2. Cyfe
 3. Hátszél
 4. ViralTag
 5. HootSuite
 6. ViralWoot
 7. PinPinterest
 8. Puffer

🌟 Melyik a legjobb eszköz a kiváló Pinterest marketinghez?

A SocialPilot az egyik legmegbízhatóbb eszköz az analitikai jelentések készítéséhez, a Pinterest forgalmának növeléséhez és a közönség elköteleződésének növeléséhez. A Pinterest eszközként a SocialPilot segítségével elemezhet, ütemezhet és futtathat kampányokat, esztétikus tervezési tűket a Canva segítségével közvetlenül a bejegyzés készítőjétől, több Pinterest táblát vezérelhet, mindegyiket elemezheti, és értékes PDF jelentéseket tölthet le.

🌟 Hova írhatunk kulcsszavakat a Pinteresten?

Kulcsszavakat írhat gombostűk és táblák leírásaiba, hashtagekbe és címekbe. Használhat kulcsszókutató eszközöket, vagy közvetlenül a Pinterest keresősávját is használhatja, hogy releváns kulcsszavakat fedezzen fel egy réshez, amellyel növelheti a tűk hatókörét.

🌟 Naponta posztoljunk a Pinteresten?

Igen, a Pinteresten való folyamatos jelenlét megőrzéséhez rendszeresen posztoljon. Növeli az elérést a közönség körében, és folyamatosan felkerül a hírfolyamukra. Így minden alkalommal, amikor meglátják a bejegyzésedet, emlékeztetnek rád.

Új publikációk:

Ajánlott