8 Twitter-kezelési eszköz a jobb elkötelezettség érdekében 2024-ban

Több mint 206 millió aktív felhasználó, A Twitter a közösségi média csatornáinak erőműve lett. A statisztikák pedig azt mutatják, hogy ez a szám napról napra csak növekszik.

Ha Ön marketinges, üzletember vagy influencer, okos döntés lenne, ha elkezdené használni a Twittert a közönség elérése és a minőségi elkötelezettség előmozdítása érdekében. De a platform erejének kiaknázásához a Twitter felügyeleti eszközökre van szüksége.

Ezek az eszközök profivá teszik a Twitter kezelésében, és egyszerűsítik vállalata márkaépítését, beszélgetési hatását és üzleti növekedését.

Tehát kezdjük egyenként feltárni őket.

1. SocialPilot: A legjobb Twitter automatizálási eszköz

Twitter Management Tool SocialPilot

Ár: 35 dollár

SocialPilot az egyik legjobban teljesítő Twitter-kezelési eszköz. Ez a profik által használt eszköz a szigorú marketinghez és a hibátlan tweeteléshez.

Támogatja a Twittert és más közösségi média platformokat, mint a Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok és Pinterest. A SocialPilot optimalizálja és elemzi a hashtageket, a Twitter-említéseket, a közönség elköteleződését és a legnépszerűbb tweeteket.

A legjobb Twitter-kezelő eszköz mélyreható elemzéseket biztosít, lehetővé téve a Twitter-fiókja stratégiájának és ütemezésének meghatározását. A többfunkciós irányítópult ütemezéssel, elemzéssel, tartalomkezeléssel, csapat- és ügyfélkezeléssel és még sok mással szolgál.

Miért válassza a SocialPilotot Twitter-kezelő eszközként?

 • A SocialPilot a fejlett ütemezés és közzététel kiváló szolgáltatását nyújtja.
 • Fiókja pontos elemzései és betekintési adatai segítenek a jövőbeni bejegyzések egyszerűsítésében.
 • A közönségkezelésről és minden Twitter-említésről is részletes jelentéseket biztosít.
 • A felkapott hashtagek elemzésével segít naprakészen maradni.
 • Az RSS-hírcsatorna-automatizálás és a tartalomkurátor funkció időt takarít meg a releváns tartalom válogatásával.
 • A közösségi média naptár funkciója segít a felhasználóknak a jövőbeli bejegyzések előzetes kezelésében.
 • A SocialPilot lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy más Twitter-profilokat említsenek meg, miközben tweeteket írnak, hogy nagyobb elköteleződést és elérést érjenek el.
 • A közösségi postafiók funkció biztosítja, hogy a beszélgetéseket nyugtázza, és egyetlen üzenetet se hagyjon látatlanul.
 • A felhasználó hozzáadhat fényképeket, képernyőképeket, illusztrációkat, mémeket és felkapott GIF-eket a válaszadási arány növelése érdekében.

Mit gondolnak az emberek a SocialPilotról?

Burt R

Több vállalkozásom is van, mindegyikben több helyen szeretném folyamatosan a bejegyzéseket, és ez lehetővé teszi, hogy mindezt egyetlen irányítópulton csináljam meg. A naptár nézetet is szeretem, így láthatom a bejegyzések múltbeli és közelgő dátumait.

Olvasni:  Nyílt forráskód vs. saját tulajdonú: melyik a jobb?

Jennifer W

Szeretem, ha több bejegyzést ütemezhetek több fiókhoz és kötegelt tartalomhoz. Az analitika is jó. Sokkal több fiókunk lehet, mint néhány más webhely. Azt is szeretem, hogy egy kattintással csoportokat állíthatok be és több fiókot is kiválaszthatok. Lehetőség van a vállalati logóval ellátott jelentések exportálására, hogy nagyon professzionálisan nézzenek ki.

Luis Ignacio C

A tartalomkezelés elsődleges eszközeként a SocialPilotot implementáltam. A SocialPilot valóban csodálatos. Mindezek mellett egy teljes elemző részt is kínálnak, amely lehetővé teszi, hogy bemutassa munkája rendezett fejlődését.

2. Közönség: Teljes Twitter-kezelő eszköz

Twitter Management Tool Audiense

Ár: 1499 dollár

Segítségével Közönség, felfedezhet olyan influencereket és marketingeseket, akik segíthetnek a maximális elkötelezettség elérésében. Ez egy vállalati szintű felügyeleti eszköz, amely segít automatizált üzenetkampányok futtatásában, tömeges követésben vagy akár az inaktív Twitter-felhasználók követésének megszüntetésében.

Ez az eszköz azáltal, hogy elemzi a közönségét, és betekintést nyer, hatékonyan segíti a célzott marketinget.

Profik

 1. Ez az eszköz testreszabható irányítópulttal rendelkezik, a felhasználó igényei szerint.
 2. Ez a Twitter-kezelőeszköz segít a célzott marketingben azáltal, hogy mélyreható elemzést nyújt, hogy jobb betekintést nyerhessen a közönségből.
 3. Az Audiense lehetővé teszi ügyfelei e-mail címének megadását annak ellenőrzéséhez, hogy van-e Twitter-fiókjuk, így kapcsolatba léphet velük.

Miguel D.

A potenciális ügyfelek és/vagy jövőbeli ügyfelek megismeréséhez szükséges funkciók és szolgáltatások robusztusak és könnyen érthetők. A riportok hatékonyan készülnek, az adatok pedig lehetőséget adnak arra, hogy olyan követőket ismerjünk meg és így le is vonjunk, akik sokszor potenciális vásárlókká válnak.

Hátrányok

 1. Az összes funkció eléréséhez a felhasználóknak magasabb csomagot kell vásárolniuk, ami meglehetősen drága.
 2. A felhasználói felület használata nem egyszerű, sőt egyesek bonyolultnak is találhatják.

Ellenőrzött felhasználó

Nem szeretem a válaszadási arányt és a műszerfalak használhatóságát.

3. TweetDeck: Hivatalos Twitter-kezelő eszköz

Twitter kezelőeszköz TweetDeck

Ár: Ingyenes

A Twitter sajátja TweetDeck az egyik legjobb ingyenes Twitter-kezelő eszköz, amely segít a bejegyzések ütemezésében és figyelésében. Egyszerű felülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi Twitter-fiókjának rendszerezését.

Meghatározott médiatípusokra vagy kulcsszavakra is kereshet. Szinte nulla tanulási görbével rendelkezik, és egy pillanat alatt integrálódik Twitter-profiljába.

Profik

 1. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy videókat nézzenek, megosszák és rögzítsenek.
 2. A felhasználók különböző csoportokba szegmentálhatják Twitter-közönségüket a célzott marketing érdekében.
 3. Lehetővé teszi több Twitter-fiók összekapcsolását és kezelését egyetlen irányítópulton.

René F

Szeretem, hogy ezen a platformon mindent jól meg tudok csinálni. Elolvashatom mások tweetjeit, közzétehetem a tweetjeimet, és beállíthatom, hogy bizonyos napokon és időpontokban megjelenjenek. Segített más kérdésekre koncentrálnom, és a hozzászólásaim nem estek el. Ez tartott engem relevánsnak a Twitter-fiókomon.

Hátrányok

 1. Nem teszi lehetővé a felhasználók számára, hogy módosítsák az automatikus ütemezés beállítását.
 2. Bővelkedik tudásban, és sok felhasználó ezt elsöprőnek találja.
 3. A felhasználói felület nem megfelelő.

Christopher M.

Úgy tűnik, nincs sok frissítés a TweetDeckhez, és van benne néhány hiba, amelyek itt-ott felbukkannak. Nem játékleállító hibák, de bosszantóak lehetnek. Ha valakinek nagy Twitter-fiókja van, azon kapom magam, hogy folyamatosan csak magára a Twitterre térek vissza, mert gördülékenyebben működik, mint ez az alkalmazás néha.

Olvasni:  Webflow vs WordPress: Melyiket jobb használni 2024-ben?

4. Ninja Outreach: Twitter-kezelő eszköz befolyásolóknak

Twitter menedzsment eszköz Ninja Outreach

Ár: 229 dollár

A legjobb Twitter-kezelési eszközök listáján a következő a Ninja Outreach. Lehetővé teszi, hogy az iparágában influencereket találjon, és megkapja elérhetőségeiket, így kapcsolatba léphet ezekkel az influencerekkel az influencer marketing kampányok futtatásához.

Ninja Outreach nem csak ebben segít, hanem remek szakmai kapcsolatokat is épít. A Ninja Outreach a linképítő kampányokban is hasznos, és segíthet az automatikus válaszok és nyomon követések beállításában.

Profik

 1. A felhasználók beállíthatnak automatikus nyomon követést, így nem kell sokat emlékezniük.
 2. Ez a Twitter marketingeszköz gyönyörű előre elkészített sablonokkal rendelkezik, amelyeket marketingcélokhoz használhat.
 3. Segítségével a felhasználók kapcsolatba léphetnek az influencerekkel a kampányok során, hogy a legtöbbet hozzák ki az influencer marketingből.

Ellenőrzött felhasználó

A NinjaOutreachnek van egy króm kiterjesztése, és ezt használom a legtöbbet. Folyamatosan googlázom azokat a potenciális vállalkozásokat, amelyekkel szívesen dolgoznék együtt, és különböző listákba rendezem őket. Amikor készen állok a tájékoztatásra, már minden információ rendelkezésre áll, és a kampányom zökkenőmentesen működik.

Hátrányok

 1. A felhasználói felület nem intuitív, és számos funkció javítható.
 2. Ez egy nagyon drága Twitter-kezelő eszköz.
 3. Sok felhasználói vélemény szerint az egész hónapért fizetniük kellett, még akkor is, ha a próbaidőszak előtt mondták le.

Janet M

Olyan üzleti modell, amely támogatja a félrevezető értesítéseket és az emberek pénzének tisztességtelen elvételét. Egy gyors Google-keresés után rájöttem, hogy sokan mások is tapasztalták a félrevezető értesítéseket, a tisztázatlan feltételeket és a rendkívül nem kielégítő „visszatérítési” irányelvet.

5. Commun.it: Twitter-kezelő eszköz közösségépítéshez

Twitter kezelőeszköz Commun.it

Ár: 19,99 USD

A következő a Twitter-kezelési eszközök listáján Commun.it, amely lehetővé teszi az összes beszélgetés áttekintését egyetlen irányítópulton belül. Segít abban, hogy betekintést nyerjen a követőibe, és kiderítse, kit érdekel a legjobban a tweetje, és kit nem.

Ez a Twitter-kezelő eszköz segít a Twitter-növekedés számos aspektusának automatizálásában és a versenytársak elemzésében.

Profik

 1. Kiszűrheti a kísértetkövetőket, és azokra koncentrálhat, akik időt szánnak a bejegyzések olvasására és azokkal való foglalkozásra.
 2. Segít automatizálni Twitter-fiókja növekedésének számos aspektusát.
 3. Elemezheti a versenytársakat, követőket, statisztikákat és befolyásolókat, és letöltheti a jelentését.

Ron

A Commun.it az egyik legjobb megoldás, amit találtam a közösségi közösségemmel való kapcsolatteremtésre és interakcióra. A Commun.it segítségével a követőim száma 1500-ról 24500-ra nőtt – és egyre nő.

Hátrányok

 1. Az ügyfélszolgálat nem oldja meg kielégítően a problémákat, és a szolgáltatás gyenge.
 2. A felhasználói felület nem automatikus és nem felhasználóbarát, különösen akkor, ha a felhasználóknak több fiókot kell kezelniük.
 3. Az eszközben sok hiba és hiba található.

Boni Wagner-Stafford

Régen nagyon jó volt. Most mindig van egy-két funkció, amely nem működik, és nagyon lassan válaszolnak a támogatással kapcsolatos kérésekre; gyakran egyáltalán nem kapunk választ.

Olvasni:  Kontentino vs Buffer: Melyik a jobb közösségi médiakezelő eszköz?

6. FollowerWonk: Twitter-kezelő eszköz a részletes elemzéshez

Twitter Management Tool FollowerWonk

Ár: 179 dollár

FollowerWonk egy újabb csodálatos Twitter-kezelő eszköz, amely összegyűjti és elemzi a Twitter-felhasználók adatait, és meghatározza a trendeket. Ez az eszköz segít optimalizálni Twitter-fiókját.

A biost is felfedezheti kivételes keresési funkcióival. A jelenlegi célközönségeket kulcsszavakkal oszthatja fel, és releváns követőkkel növelheti hűséges vásárlóit.

A Followerwonk segítségével a vállalkozások elemezhetik és bevonhatják a márkabefolyásolókat sajátos résekbe, és hatékonyan optimalizálhatják a márkakampányokat azáltal, hogy olyan vállalkozásokat koordinálnak, amelyek izgatják és bevonják a követőket.

Profik

 1. A FollowerWonk egy nagyszerű eszköz a tartalom gondozásához és kutatásához.
 2. A közönség demográfiai adatai egyértelművé teszik a célalapú marketinget.
 3. Az adatok megjelenítése és a jelentések letöltése egyszerű.

Kiera E

Szeretem, hogy demográfiai betekintést kaphat a közönségéről, valamint más márkák közönségéről. Ez fantasztikus a közönségkutatás, a tartalomkészítés és az általános digitális stratégia szempontjából.

Hátrányok

 1. Ennek az eszköznek a felhasználói felülete bonyolult megtanulni.
 2. Néha a generált elemzések nem valós idejűek és nem megbízhatóak.

Paige G

Számomra a Followerwonk bonyolultabb és kevésbé hatékony. Az ingyenes funkciók rendkívül korlátozottak, ezért nehéz megérteni a szoftvert, amíg nem indít fizetős fiókot.

7. Tweepi: mesterséges intelligencia által vezérelt Twitter-kezelő eszköz

Twitter kezelőeszköz Tweepi

Ár: 12,99 USD/hó

Tweepi egy értékes és kompakt Twitter-kezelő eszköz, amely segít a közönség figyelemmel kísérésében a Twitterverse-ben. Fiókját beállíthatja hashtagekkel, amelyeket az eszköz figyelni fog.

Az eszköz automatizált fiók- és hashtag-figyelést, valamint földrajzi célzást biztosít. Szűrők segítségével megcélozhatja a nyelveken sütött embereket is. A mesterséges intelligencia által vezérelt algoritmusok segítenek azonosítani a válaszadás alatt álló felhasználókat és követők kategóriáit, követni, kedvelni, újratweetelni, és megszüntetni az inaktívakat.

Mivel a megfelelő interakciók a sikeres Twitter-marketing kulcsa, a Tweepi segít ennek a folyamatnak az egyszerűsítésében.

Profik

 1. Az eszköz nagyon letisztult felülettel rendelkezik.
 2. A javaslatok arra vonatkozóan, hogy mely fiókokat érdemes követni, nagyon hatékonyak.
 3. A követés megszüntetése nagyon kényelmes a marketingszakemberek számára.

Ellenőrzött felhasználó

A Tweepi az évek során kiigazításokat hajtott végre, és a Twitter korlátozásai miatt volt néhány változás. A mobilon keresztüli interfész könnyen használható, és gyors interakciót és frissítést tesz lehetővé.

Hátrányok

 1. A demográfiai adatok testreszabása nem érhető el.
 2. A felhasználók kényelmét szolgálja, nem tartalmaz GYIK-et.

Ellenőrzött felhasználó

Nem rendelkezik GYIK oldallal vagy speciális műveletekkel, amelyeket megtehetnék, például miért javasolja a Tweepi, hogy kövessem ezt a fiókot? Az „Ajánlások követése” oldalon a „Sem” gomb megtévesztő lehet a jelentését illetően. Ezenkívül úgy gondolom, hogy a Tweepi tud dolgozni az UX-íráson, hogy segítsen a felhasználóknak jobban megérteni a használt megfogalmazásokat.

8. GroupTweet: Twitter-kezelő eszköz több felhasználó számára

Twitter-kezelő eszköz GroupTweet

Ár: 7,99 USD/hó

Ahogy a név is sugallja, GroupTweet egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi több közreműködő számára, hogy egyetlen fiókból tweeteljen. És az előnye, hogy nem kell megosztania velük jelszavát.

A munkafolyamat funkció lehetővé teszi a csapat számára, hogy zökkenőmentesen dolgozzon és tweeteljen, és csak a jóváhagyott tartalmat küldje el a platformra. Az eszköz által megadott mérőszámok alapján könnyen azonosítható a legnagyobb elkötelezettséget hozó közreműködő.

Olvasni:  Pipedrive tartalommarketing stratégia: hogyan csinálják?

Tehát, ha Ön egy olyan vállalkozás, amelynek munkatársai széles hálózattal rendelkeznek, akkor ez az eszköz tökéletes kiegészítője a szervezetének.

Profik

 1. A felhasználónak nem kell megosztania fiókja hitelesítő adatait több féllel.
 2. A tweetek jóváhagyását az elsődleges felhasználó adhatja meg.
 3. Az Analytics betekintést nyújthat az egyes közreműködők teljesítményébe.

Ellenőrzött jelenlegi felhasználó

Nem akarjuk, hogy állandóan meg kell osztanunk a hitelesítő adatainkat, ezért ez egy jó lehetőség számunkra. Csapatunkban azonban még nincs elég szakértő, aki hozzá tudna járulni. A tweeteket azonban jóváhagyhatja, így beavatkozhatunk a negatívakkal.

Hátrányok

 1. Az eszköz nem sokoldalú Twitter-kezelőeszközként, mint versenytársai
 2. Az eszközt még nem fejlesztik robusztus platformmá a nagyobb márkák számára

Landon M

Volt egy olyan hiba, amikor nem tudtunk linkeket tweetelni, de a probléma gyorsan megoldódott.

Melyik Twitter-kezelő eszközt választja?

Az emberek különféle okokból használják a Twittert, amely manapság az egyik legnépszerűbb közösségi média platform; tweetelni a munkahelyi életükről, vagy csak kiadni a töprengésüket, így a célközönségnek megfelelően a Twitter lehet a legjobb platform a velük való interakcióhoz és a márka kiemelkedéséhez.

A Twitter-kezelési eszközök világszerte szolgálják a felhasználókat ebben a nyüzsgésben, hogy minőségi potenciális ügyfeleket szerezzenek, és fokozzák az elköteleződést. Annak ellenére, hogy számos eszköz elérhető a piacon, minden eszköznek megvannak a maga árnyoldalai. Úgy tűnik azonban, hogy a SocialPilot különbözik a többitől. Nemcsak a Twittert támogatja, hanem kilenc másik közösségi médiaplatformot is a menedzsment és a növekedés érdekében.

Tehát miért válasszon egyetlen eszközt egyetlen platformhoz, ha lehetősége van olyan átfogó eszköz kiválasztására, mint a SocialPilot? Ingyenes 14 napos próba.

Most mit vársz? Aktiválja a próbaidőszakot most!

Gyakran Ismételt Kérdések

🌟 Melyek a legjobb Twitter marketingeszközök?

A legjobb Twitter-marketing eszközök, amelyek segítenek növelni Twitter-elköteleződését:

 • SocialPilot
 • Közönség
 • Ninja Outreach
 • Commun.it
 • FollowerWonk
 • Tweepi
 • GroupTweet

🌟 Vannak ingyenes Twitter marketingeszközök?

Igen, van néhány eszköz, amely ingyenesen segíti a Twitter marketinget, de korlátozott funkciókkal rendelkeznek:

1. TweetDeck
2. Twitonómia
3. Twitter Analytics

🌟 Mi a legvonzóbb idő a Twitteren való bejegyzés/tweet közzétételére?

A Twitteren a legjobb idő 8 és 10 óra, valamint 18 és 21 óra között van. A kora reggeli és késő esti közzététel szintén növeli a Twitter elköteleződését, és fiókja növekedéséhez vezet.

🌟 Automatizálhatjuk a bejegyzéseket a Twitteren?

Igen, az olyan eszközök segítségével, mint a SocialPilot, a bejegyzések közzététele előre automatizálható a Twitteren, ha meghatározott dátumokra és időpontokra ütemezi őket.

🌟 Van olyan Twitter-kezelő eszköz, amely lehetővé teszi több fiók kezelését?

A SocialPilot egy Twitter-kezelő eszköz, amely segít Twitter-fiókja hatékony kezelésében. A SocialPilot az új tartalomötletek létrehozásától, ütemezésétől, közzétételétől, új tartalomötletek gondozásától, mélyreható Twitter-elemzéstől, GIF-ek tweetjeihez való hozzáadásától és más Twitter-fiókok említésétől kezdve mindezt a legmegfizethetőbb áron teszi meg, mindössze havi 30 dollártól.

Új publikációk:

Ajánlott