9 bejövő marketingcsatorna a webhely forgalmának emelkedése érdekében

Szeretné elindítani vállalkozása bejövő marketingjét? Íme a 9 legjobb bejövő marketingcsatorna és technika webhelye forgalmának növelésére.

A bejövő marketing nagyon népszerűvé vált, egyre több vállalkozás alkalmazza, hogy szervesen vonzza az ügyfeleket. Az új ügyfelek megszerzése minden vállalkozás elengedhetetlen része. Mivel a fogyasztói magatartás folyamatosan változik, a vállalkozásoknak és a márkáknak bejövő marketinget kell használniuk a növekedéshez.

Ez a blog a legjobb 9 bejövő marketingcsatornára összpontosít, hogy az egekbe szökkentse webhelye forgalmát.

De előtte tegyünk egy rövid összefoglalót a bejövő marketing alapjairól.

A bejövő marketing alapjai

A bejövő marketing olyan üzleti stratégia, amellyel az ügyfeleket értékes tapasztalatok és tartalmak kifejlesztésével vonzzák, amelyeket kifejezetten az ő igényeiknek megfelelően alakítanak ki. Ez az a folyamat, amely a felhasználókat vonzza, leköti és örömet okoz.

Bejövő marketing

Forrás

A bejövő marketingnek számos előnye van.

 • Csökkentett kiadások
 • Magasabb bizalom és hitelesség
 • Minőségi forgalom és leadek
 • Lehetőség a tanulásra és a fejlődésre
A bejövő marketing előnyei

Forrás

9 Bejövő marketing csatorna

Ha olyan módszereket keres, amelyekkel növelheti webhelye forgalmát, íme kilenc bejövő marketingcsatorna és technika.

1. Közösségi média

A közösségi elköteleződésnek és a megosztásnak a bejövő marketingstratégia alapvető részét kell képeznie. Segíthet abban, hogy a tartalmat nagymértékben láthatóvá teszi. Manapság az emberek sok időt töltenek a közösségi média felületein. Tehát derítse ki, hogy mely közösségimédia-platformok felelnek meg vállalkozásának vagy relevánsak az Ön számára. Hozzon létre egy innovatív közösségi média stratégiát tartalmai létrehozásához, megosztásához és népszerűsítéséhez.

Olvasni:  28 hatékony blogírási tipp kezdőknek

2. Hírek

A címek és a címek kritikusak a tartalom létrehozásakor, mert Neil Patel szerint az emberek 80%-a elolvassa a címet, de csak 20%-uk olvassa el a cikk végéig. Nincs képlet egy nagyszerű címre. A szabály az, hogy írj több címet, és döntsd el, melyik cím ragadja meg a legtöbb figyelmet.

3. SEO

A nagyszerű tartalom létrehozása mellett a tartalmat is optimalizálnia kell a keresőmotorok számára. Ez azért fontos, hogy tartalma a megfelelő időben, a megfelelő közönség számára jelenjen meg. A jó SEO azzal kezdődik, hogy megfelelő kulcsszókutatást végez, majd természetesen hozzáadja ezeket a kulcsszavakat a tartalomhoz.

4. E-mail marketing

Az e-mail marketing továbbra is az egyik leghatékonyabb tartalomforma a közönség elérésére. Amikor az emberek feliratkoznak egy e-mail listára, azt várják, hogy halljanak a márkától. Az ötlet az, hogy megtudják, mit akarnak, és meggyőzni őket arról, hogy az Ön márkája a válasz. Az e-mail marketingnek a bejövő marketingstratégia elengedhetetlen részét kell képeznie a megfelelő hatás elérése érdekében.

5. Cselekvésre ösztönzés

A Sprout Social szerint a cselekvésre ösztönzés (CTA) egy módja annak, hogy meggyőzze látogatóit a cselekvésre. Lenyűgöző CTA-val kell rendelkeznie, amely rövid, világos, merész és cselekvés-orientált. Győződjön meg arról, hogy a CTA releváns a tartalom szempontjából. Több konverzió elérése érdekében többször el kell helyeznie a CTA-kat a potenciális ügyfelek generáló oldalain.

Felhívás cselekvésre

Forrás

6. Társadalmi meghallgatás

A közösségi meghallgatás létfontosságú, amikor a bejövő marketingről van szó. Követői megjegyzéseket, véleményeket írhatnak, vagy kérdéseket tehetnek fel különféle közösségi média platformokon. Legyen naprakész az iparágában zajló eseményekről, vagy a közösségi meghallgatással azonnal reagálhat a márka említésére.

Olvasni:  10 tipp egy rendezvény sikeres marketingjéhez

7. CRM

Használja a marketingautomatizálást és a CRM-szoftvert a potenciális ügyfelek kezeléséhez, a statisztikák megtekintéséhez és automatizált e-mail munkafolyamatok létrehozásához vállalkozása számára. Ez segít abban, hogy a lehető legjobb módon kommunikáljon a potenciális ügyfelekkel, és növelje annak esélyét, hogy ezeket a leadeket ügyfelekké alakítsa.

8. Élő események és webináriumok

Az élő események és webináriumok egy másik nagyszerű bejövő marketing technika, amellyel leköti az ügyfeleket, és tájékoztathatja őket a vállalkozása legújabb eseményeiről. A Livestormon vagy az Instagram Live-on termékismertetőket és kérdezz-feleleteket tarthat, hogy kapcsolatba léphessen közönségével.

9. Céloldalak

A Sprout Social szerint a céloldalak azok, amelyeket a potenciális érdeklődők látnak, amikor a linkre vagy hirdetésére kattintanak. Ezért a céloldalakat optimalizálni kell, hogy előfizetésre vagy regisztrációra ösztönözzék a látogatókat. Lenyűgöző példányt kell készítenie, és cserébe felajánlania nekik valamit. Felajánlhat nekik e-könyvet, tanulmányt vagy ingyenes termékpróbát.

Az utolsó szó

Ezek voltak a legjobb bejövő marketingcsatornák vállalkozása számára. Meg kell értened, mi működik jól a vállalkozásodban. Amikor elkezdi a bejövő marketinget, próbáljon ki különböző csatornákat, hogy megértse, melyik felel meg üzleti igényeinek.

Kulcs elvitelek

 • A közösségi elköteleződésnek és a megosztásnak a bejövő marketingstratégia alapvető részét kell képeznie.
 • A címek és a címek kritikusak a tartalom létrehozásakor.
 • A nagyszerű tartalom létrehozása mellett a tartalmat is optimalizálnia kell a keresőmotorok számára.
 • Az e-mail marketingnek a bejövő marketingstratégia elengedhetetlen részét kell képeznie a megfelelő hatás elérése érdekében.
 • Győződjön meg arról, hogy a CTA releváns a tartalom szempontjából.
 • Legyen naprakész az iparágában zajló eseményekről, vagy a közösségi meghallgatással azonnal reagálhat a márka említésére.
 • Használja a marketingautomatizálást és a CRM-szoftvert a potenciális ügyfelek kezeléséhez, a statisztikák megtekintéséhez és automatizált e-mail munkafolyamatok létrehozásához vállalkozása számára.
 • Az élő események és webináriumok egy másik nagyszerű bejövő marketing technika az ügyfelek bevonására és naprakészen tartására.
 • A céloldalakat optimalizálni kell, hogy a látogatóit előfizetésre vagy regisztrációra ösztönözze.
Olvasni:  Közösségi média az osztályteremben: hatékony oktatási integráció

GYIK

1. Hogyan készítsünk bejövő marketing stratégiát?

Bejövő marketingstratégiát a következő módokon hozhat létre:
– Építési vásárló personák
– Állítsa be a bejövő marketingstratégia céljait
– Vázolja fel ügyfele marketingtevékenységét
– Hozzon létre egy kulcsszólistát
– Igazítsa a tartalmat a vásárló utazásához
– Hozzon létre egy vezető nevelési folyamatot
– Konverzióközpontú blogírás
– Alakítson ki egy csapatot bejövő marketingstratégia szakértőkből

2. Mi az inbound marketing öt alapelve?

Neil Patel szerint az öt bejövő marketing alapelv szabványosított, kontextualizált, optimalizált, személyre szabott és empathize (SCOPE).

3. Mi az inbound módszertan négy szakasza?

A bejövő módszertan négy szakasza a vonzás, a konvertálás, a bezárás és az öröm.

4. Miért van szükségünk inbound marketingre?

A bejövő marketing nem csak a márkaismertség kialakításáról szól. Arról szól, hogy tájékozottabb és célzottabb megközelítéssel a megfelelő forgalmat és leadeket vonzza be.

5. Mi az a bejövő e-mail kampány?

A bejövő e-mail marketing arra összpontosít, hogy e-maileket küldjön a megfelelő embereknek, akik érdeklődnek az Ön szolgáltatásai, márkája és termékei iránt.

Új publikációk:

Ajánlott