9 e-mail marketing hack a válaszadási arány megduplázására

Az e-mail marketing elengedhetetlen a vállalkozás növekedéséhez. Íme kilenc e-mail marketing hack, amelyeket fontolóra vehet az e-mail marketing játékának fellendítése.

Az e-mailek a marketingskála lényeges részét képezik. Egy jól kidolgozott e-mail segítségével sok ügyfelet elérhet, és ápolhatja meglévő kapcsolatait.

Az e-mail marketing különösen nagyszerű csatorna a márka láthatóságának és átkattintási arányának (CTR) növelésére, a vállalati/üzleti frissítések megosztására, termékek értékesítésére és személyes kapcsolatok kialakítására az ügyfelekkel.

Ez a blog felsorol néhány e-mail marketing hacket, amelyek segítségével jobban felfigyelhet e-mail marketing kampányára.

A legnépszerűbb e-mail marketing növekedési csapások

Az alábbiakban bemutatunk néhány praktikus és egyszerű e-mail-marketing-fejlesztési módszert a CTR növelésére.

1. Javítsa az e-mail tárgysorait

Ennek kell lennie az első ellenőrző pontnak. Emlékszel a mondásra: „Az első benyomás az utolsó benyomás”? A kiemelkedő tárgysor drasztikusan növeli az e-mail megnyitásának valószínűségét.

által összegyűjtött adatok szerint Pénzügyek Online, az e-mail címzettek 47%-a dönt úgy, hogy megnyitja az e-maileket a tárgysor alapján. Íme néhány gyors tipp a tárgysor megújításához:

  • Legyen rövid (ideális esetben ne legyen hosszabb hat szónál)
  • Ismerje meg közönségét és azt, hogy mit keres. Ezután tegye a tartalmat az ő igényeiknek megfelelővé.
  • Ahelyett, hogy kérdéseket tenne fel nekik, említse meg, mit nyernek, ha megnyitják az e-mailjét.
Olvasni:  A videótartalom marketing alapjai

2. Tegye személyre e-mailjeit

Az e-mailek tartalmának minősége az egyik kulcsfontosságú e-mail marketing növekedési hack, amelyet nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Az Ön e-mailje a lehető legszemélyesebb legyen a címzett számára. Ez nehéznek tűnhet, ha nagy a hangerő; a fogyasztói érdeklődési körökbe való betekintés azonban segíthet szűkíteni azt. Egy kis lépés, mint például a címzett névvel való megszólítása, erősíti az ügyfélélményt.

Profi tipp: Bontsa fel a címzettek listáját kisebb csoportokra. Ez nemen, életkoron, városon, termékkategórián, országon, böngészési előzményen stb. alapulhat. Ezután elküldheti e-mailjeit meghatározott közönségeket célozva. A személyre szabott e-mail marketing köztudottan generál 75% bevételből.

3. Legyen rövid az e-mailje

Forrás

Az átlagos figyelem csak néhány másodperc, tehát még ha a címzett megnyitotta is az e-mailt, annak fenn kell tartania a figyelmét. Ezért ügyeljen arra, hogy e-mailjei élesek, világosak és rövidek legyenek. Ez segít abban, hogy az elejétől a végéig lekösse a figyelmüket.

4. Legyen világos CTR-paraméter

Nem csak azt akarja, hogy a címzettek nyissa meg az e-mailt. Azt is szeretné, ha részt vennének a marketingkampányában. Csak akkor mérheti az elköteleződést e-mail kampányában, ha egyértelmű CTR-paraméterei vannak. A CTR-paramétereket olyan tényezőkhöz kell kapcsolni, mint a generált leadek és a konverziók.

5. Tekintse át e-mailjeit több platformon

A címzettek különféle platformokon és eszközökön keresztül érhetik el e-mailjeit, például laptopokon, mobiltelefonokon, asztali számítógépeken stb. Kampányát egy olyan tesztelési platform segítségével tekintheti át, amely megmutatja, hogyan nézne ki e-mailje a webhelyen, HTML-ben és mobileszközön. Ez segít az e-mailek hatékonyabb tervezésében.

Ha azt szeretné, hogy e-mailjeit ügyfelei bármikor és bárhol elérhessék, gondoskodnia kell arról, hogy e-mailjeit mobiltelefonra optimalizálják. A mobiltelefonok útközben is elérhetők a felhasználók számára, így ezzel elősegítheti vállalkozása nagyobb vonzerejét.

Olvasni:  A 8 legjobb e-mail marketingszolgáltatás összehasonlítva (2024)

6. Használja a közösségi médiát

A közösségi média használata e-mailekben

Forrás

A közösségi média használata egy másik nagyszerű e-mail-marketing-növekedési hack, és gyönyörűen integrálható az e-mailekkel, feltéve, hogy helyesen csinálja. Például, ha rengeteg követője van a közösségi oldalain, támaszkodhat rájuk, hogy több e-mail-előfizetőt szerezzen.

Ezt úgy érheti el, hogy ingyenes ajándékokkal és kedvezményekkel csábítja követőit termékeihez és szolgáltatásaihoz, ha feliratkozik e-mailjeire. Néhány sikeres e-mail képernyőképet is megoszthat a közösségi médiában, hogy közönsége tudja, miről marad le. A dolgok megkönnyítése érdekében hozzáadhat egy e-mail listára feliratkozási gombot a közösségi médiához.

7. Gondolkodjon integrált marketingben

Ne tekintse az e-mail marketinget egyetlen marketingcsatornának. Az e-mail kampányait szinkronizálni kell más platformokon, például blogokon és közösségi média platformokon található márkaépítéssel. Ezenkívül az üzenetküldés következetessége egységes felhasználói élményt biztosít.

8. Mindig lektorál

Tweet a lektorálásról

Béreljen fel olyan korrektort, aki nem vesz részt a kampányban, és nem is a marketing osztálytól származik. A harmadik féltől származó lektorálási szolgáltatások új szempárt jelentenek a tartalom áttekintésére. Ez biztosítja, hogy a tartalom mentes legyen a nyelvtani hibáktól és a hangszínnel kapcsolatos eltérésektől. Ez is segít a tartalom további finomításában.

9. Folytassa a folyamat tökéletesítését

Bár ez nem éppen egy e-mail-marketing-növekedési hack, úgy gondoljuk, nagyszerű megjegyzés a lista befejezéséhez.

Biztosítania kell, hogy folyamatosan fejleszti és fejleszti az e-mail marketing folyamatát, különösen akkor, ha nagy mennyiségű leadet kap; gyakori, hogy laza erőfeszítéseket tesz, amit aktívan kerülnie kell.

Megfontolhatja GIF-ek vagy videók hozzáadását e-mailjeihez, és megnézheti, hogyan reagálnak feliratkozói. Megfontolhatja az e-mailek gyakoriságának megváltoztatását is.

Ne féljen megváltoztatni a játéktervét, különösen akkor, ha valami nem működik. Az e-mail marketing játéktervének nem kell statikusnak lennie. Mindig van hova fejlődni, még akkor is, ha fenomenálisan jól megy.

Olvasni:  Privát YouTube-csatorna létrehozása (Lépésről lépésre)

Következtetés

Az e-mail marketing megváltoztathatja a játékot. A kihívás az, hogy egyedülállónak legyünk a sok más e-mail marketinges között, akik az ügyfelek figyelméért versengenek.

De ne hangsúlyozzuk: az összes szükséges paraméter kipipálására szolgáló folyamat és az e-mail-higiénia fenntartása hatékony lehet. Ha a T-t követjük, a fent említett e-mail marketing hackelések biztosan magasabb válaszarányt eredményeznek.

GYIK

1. Hogyan növelheti az e-mail válaszadási arányt?

– A lehető legjobban személyre szabja a tartalmat
– A tárgysor legyen éles és lényegre törő
– Oszd meg a legújabb és legkedveltebb termékekről
– Használja az ügyfelek szegmentálását hatásos marketingstratégiák létrehozásához
– Optimalizálja kampányait különböző típusú eszközökre

2. Milyen e-mail marketing tippek vannak?

– Akkor küldjön e-mailt, amikor a legnagyobb az esélye annak, hogy megnyílnak
– Írjon rövid és fülbemászó tárgysort
– Stratégiák létrehozása az inaktív ügyfelek újbóli bevonására
– Győződjön meg arról, hogy minden e-mail mobilbarát
– Tervezzen ajándékokat

3. Hogyan növelheti az e-mailek megnyitási arányát?

– Kerülje a spamküldést
– Tegye a lehető legszemélyesebbé e-mailjeit
– Legyen kiemelkedő tárgysora
– Tegye interaktívvá a tartalmat

5. Milyen növekedési hackek vannak az e-mail marketingben?

– Automatizálja kampányát
– Fókuszáljon jobban az aktív ügyfelekre
– Használjon következetes üzenetküldést minden platformon
– Optimalizálja a tartalmat több eszköz szerint

Új publikációk:

Ajánlott