9 SEO stratégia, amely örökké működni fog

Minden digitális marketingszakembernek résen kell lennie, mivel a SEO technikák folyamatosan változnak. Nem szabad azon csodálkozni, ha dolgozol néhányon SEO technikák és 4-5 hónap múlva egyszerűen eltűnnek.

Ez az oka annak, hogy a SEO személyzetnek naprakészen kell tartania magát minden egyes trendről, amely vírusos a területen. És ez nem csak azért van így, mert a Google folyamatosan frissíti az algoritmusát, hanem azért is, mert az emberek a keresési szokásaikat is megváltoztatják.

közösségi média marketing

Lehet, hogy kíváncsi:

„Miért van szükség befektetésre SEO stratégiák amikor annyi platform áll rendelkezésre a digitális marketinghez”

Az első dolog, ami igazán számít, a keresőoptimalizálás a legnagyobb platform digitális marketing. Közvetlenül az érintett közönséget célozza meg, akinek információra, szolgáltatásra vagy termékre van szüksége. Tudj meg többet SEO statisztikák amelyek arra ösztönözhetik Önt, hogy megújítsa a keresőoptimalizálási erőfeszítéseit, és javítsa stratégiáját.

Ezen kívül megtekintheti ezeket a statisztikákat, amelyek sok SEO stratégiát meggyőznek:

közösségi média statisztikák

Iparágként a SEO hatalmas. Azonban az idő múlásával minden nap nehézzé válik. Minden digitális marketingszakember odafigyel minden frissítésére A Google webmesteri irányelvei. Ennek három módja van,

 • Először is fontos, hogy webhelyét a Google könnyen megtalálja, majd feltérképezze és indexelje.
 • A Google tartalom → EAT betűszót követve. Szakértelem, tekintélyes és megbízható.
 • A webhely összekapcsolása hogy növelje vállalkozása vagy személyes webhelye hírnevét.

Szeretné tudni a legjobb részt:

„Ebben a bejegyzésben a legjobb 9 SEO-stratégiát mutatom be, amelyek segítenek abban, hogy 2023-ban hatékonyabban építsd fel vállalkozásodat.”

Tehát kezdjük

1. Szerezzen listát a SERP Quick Answers oldalon

közösségi média elemzés

Sok SEO szakember úgy gondolja, hogy van esély arra, hogy az organikus keresések CTR-je drasztikusan csökkenni fog. Előfordulhat, hogy az emberek közvetlenül a keresőoldalakon szeretnék választ kapni.

A kivonatok az első választás, ha valóban ki akarja elégíteni látogatója ilyen szükségleteit. A SEO szakértők, mint például Eric Enge a Stone Temple Consultingtól, Andy Crestodina (0 Orbit Media Studios), AJ Ghergich (Ghergich & Co) és sok más SEO szakember úgy gondolja, hogy a SEO-stratégia felépítése a gazdag kivonatok köré kötelező lesz ahhoz, hogy a tartalmat közvetlenül a SERP-ben biztosítsák.

2. Hangalapú keresés optimalizálása

tömeges ütemezési bejegyzések

Az emberek keresési módja a mobilfelhasználók számának növekedésével változik. Az okostelefonok bevezetésével mára a hangalapú keresés rendkívül elterjedtté vált, és makacsul használják.

Ez növeli a hosszú farkú kifejezések használatát kulcsszóként a keresés láthatóságának növelése érdekében. A erőteljes szavak használata mint a legjobb, legközelebbi, legolcsóbb stb., ez a legjobb módja annak, hogy a keresőoptimalizálási eredményeket a felhasználói igényeknek megfelelően finomítsa.

Sok SEO szakember hisz ebben A hangalapú keresés a normál keresések következő avatarja mivel mindig gyorsabb mondani dolgokat, mint gépelni. Ezen túlmenően a mobileszközök mozgás közbeni használata is hozzájárul hang Keresés aktuálisabb, mint valaha.

3. A „Near Me” kifejezés hozzáadása a helyi keresőoptimalizáláshoz

a legjobb idő a közösségi médiában való közzétételre

A SEO a kisvállalkozások egyik fő marketingeszköze. Helyben terjesztett célközönségük van.

Vegyünk itt egy példát,

Tegyük fel, hogy egy szingapúri cég promóciós cikkeket ad el Szingapúrban, akkor semmi értelme kap forgalmat a világ más részeiről. Meg kell célozniuk a helyi közönséget, hogy releváns üzletet kapjanak. A webhelyen belüli eredmény olyan lesz, mint a webhely magas visszafordulási aránya.

Olvasni:  Shopify SEO: Az Ultimate SEO ellenőrzőlista 2024-ra

Miert van az?

Mert a világ más részeiről érkező forgalom számára ez az eredmény irreleváns, és a dolgok nem tesznek jót a helyi üzletnek.

Így, webhelyének optimalizálása A helyi SEO számára a legjobb dolog, ha maximálisan releváns közönséget szerezhet, hogy a felhasználók megtapasztalják a releváns tartalmat, terméket vagy szolgáltatásokat. Ez csökkenti a webhely visszafordulási arányát, ami cserébe lendületet kap a webhely SEO rangsorában.

4. Lebilincselő és mélyreható tartalom

Lebilincselő _ Mélyreható tartalom.jpg

„A tartalom a király!!!”.

Hányszor hallottad ezt a mondatot? Valószínűleg milliárdszor. És igen, ez az a tény, hogy egyre több felhasználót kapsz, ha minőségi tartalommal látod el őket.

Íme az üzlet:

„A minőségi tartalom nem csak az információs és nyelvtani értelemben. A fő koncepció itt az, hogy vonzónak kell lennie. Kétségtelen, hogy az is informatívnak kell lennie, mégsem elég egyetlen elem sem. Az írott tartalom mellett képeket, GIF-eket stb. kell tartalmaznia. A passzív tartalmakat soha nem értékelték a nézők.”

Vonja le nézőit kiváló minőségű tartalommal, és webhelye mindig a keresőmotorok eredményoldalain lesz.

5. Developing Accelerated Mobile Pages (AMP)

Developing Accelerated Mobile Pages .png

Az AMP (Accelerated Mobile Pages) a Google kezdeményezése, amely elősegítette a webhelyek gyorsabb betöltődését mobileszközökön. A mobileszközök használata drámaian megnövekedett, ahogy fentebb is mondtam.

A mobileszközöket támogató weblap kiszolgálása határozott előnyt jelent versenytársaival szemben. A Google előnyben részesíti azokat a webhelyeket, amelyek AMP-t használnak.

Folyamatosan dolgoznak azon, hogy ez az AMP koncepció tökéletes legyen. Éppen ezért a legtöbb SEO specialista, mint például Eric Enge a Stone Temple Consultingtól, Aaron Wall a Seo Booktól, Phil Rozek, a Local Visibility Systemtől és sokan mások úgy gondolják, hogy az AMP-t érdemes üldözni.

6. Készítsen stratégiát a hatékony márkaépítéshez

Készítsen stratégiát a hatékony márkaépítéshez.jpg

A márkaismertség az egyik kulcselem, amely arra készteti az embereket, hogy vásároljanak tőlük. A következő évben a hatékony márkaépítés arra készteti az embereket, hogy az interneten szörföljenek, hogy termékeket és szolgáltatásokat vásároljanak. A hatékony márkaépítéshez megteheti a közösségi média marketing segítségével a márkaismertség növelése érdekében kampányok.

Olvasni:  Hogyan találjuk meg a tökéletes egyensúlyt a SEO és az UX között

Ha egyszer megvan a erős közösségi média jelenlétneked lesz magasabb SEO helyezés. 2023-ban ez lesz az egyik legnagyobb fordulat a keresőoptimalizálásban.

7. A vizuális keresés a keresés következő szintje

A Visual Search a Search.jpg következő szintje

A vizuális keresést a keresési lekérdezések izgalmas lehetőségének tekintik. Ez a kombináció innovatív technológia és a felhasználói élmény teljesen új szintre emelte a keresést.

A vizuális média webhelyek, például a Pinterest, a Google Images és a Bing Images sikeres elindításával a vizuális keresés trendje megerősödött. Ennek ellenére elmondható, hogy most a dolgok elég világosak.

A tendencia növekedési pályán halad, és ez várhatóan 2023-ban folytatódik. A képeknek mindig világos motívuma van hogy elcsábítsa a nézőt. Ez az oka annak, hogy a következő évben növekedni fog.

Ráadásul, mivel a verseny napról napra növekszik. A vállalatoknak állást kell foglalniuk és vizuálisan segíteniük kell célközönségüket a maximális eredmény eléréséhez.

8. Továbbfejlesztett és intelligens AI

Továbbfejlesztett _ Smart AI.jpg

A Google most frissítette az algoritmusát. Ezen kívül rengeteg egyéb frissítés is van, amelyeken a Google jelenleg dolgozik növeli a felhasználói elköteleződést.

A Rankbraint AI-ként használják az algoritmusaik frissítéséhez. Úgy gondolják, hogy a mesterséges intelligencia használata az elkövetkező napokban növekedni fog.

A gépi tanulás folyamatosan a felhasználói interakcióra és a személyre szabottabb élményre összpontosít.

Általánosságban elmondható, hogy 2023-ban további frissítésekre lehet számítani. A Google eltökélt szándéka, hogy olyan megközelítést vezessen be, amely több innovációval megkönnyíti a felhasználói élményt. Az elkövetkező évben sokat láthatunk belőlük.

9. A Link Building még biztosan nem került ki a képből

A Linképítés még biztosan nem került ki a képből.jpg

Gyakoriak a pletykák arról, hogy az előbb-utóbb linképítés ill linképítési szolgáltatások ki fog kerülni a képből.

Tényleg így van?

Nem, ezek csak pletykák. A linképítés mindig is a SEO szerves része marad folyamatot, és az is marad. Meg tudod csinálni magad vagy használhatod linképítési szolgáltatások. Mindkét esetben, ha úgy gondolja, hogy a következő évben kerüli az összekapcsolást. Szerintem gondold át. Ez sokba kerülhet.

Olvasni:  5 olyan vállalat, amely kiélezte márkaszemélyiségét

Záró megjegyzések

Szóval ezek a SEO stratégiák amely 2023-ban működni fog a vállalkozása számára. Meg akarja kapni őket a következő évben, hogy magasabb helyezést érjen el.

 • A kivonatok az első választás ha valóban ki akarja elégíteni látogatója ilyen szükségleteit.
 • Sok SEO szakember hisz ebben hangos keresés a következő avatar a normál kereséseknél, mivel mindig gyorsabb mondani valamit, mint gépelni.
 • Webhelyének optimalizálása helyi SEO-hoz az a legjobb, ha maximálisan releváns közönséget szerezhet, hogy a felhasználók megtapasztalják a releváns tartalmat, terméket vagy szolgáltatásokat.
 • Vonja be nézőit kiváló minőségű tartalom és webhelye mindig a keresőmotor eredményoldalain lesz.
 • Vendéglátás egy weboldal, amely támogatja a mobileszközöket határozott előnyt biztosít a versenytársakkal szemben. A Google előnyben részesíti azokat a webhelyeket, amelyek AMP-t használnak.
 • A márkaismertség az egyik kulcselem ami miatt az emberek vásárolnak tőlük. A következő évben a hatékony márkaépítés arra készteti az embereket, hogy az interneten szörföljenek, hogy termékeket és szolgáltatásokat vásároljanak.
 • A vizuális média webhelyek, például a Pinterest, a Google Images és a Bing Images sikeres elindításával a a vizuális keresés trendje nagybetűssé vált.
 • A gépi tanulás folyamatosan a felhasználói interakcióra és a személyre szabottabb élményre összpontosít. Tehát általában megteheti további frissítések várhatók 2023-ban.
 • A linképítés mindig is a SEO szerves része marad folyamatot, és az is marad.
 • Legyen türelmes, mint te hajtsa végre a SEO stratégiáját

Remélem tetszik a bejegyzés. Kihagytam valamit? Mondja el nekem az alábbi megjegyzések részben, és a lehető leghamarabb felkeresem Önt. Addig is Adios!!!

Új publikációk:

Ajánlott