A 10 legjobb e-kereskedelmi webhely az Egyesült Államokban

Az elmúlt néhány évben az e-kereskedelemben új vállalkozások és ügyfelek jöttek létre.

A világjárványra válaszul a kisvállalkozások tulajdonosai az internetre vitték üzleteiket, míg a fogyasztók az online vásárláshoz fordultak a szükségletek beszerzése és a stressz enyhítése érdekében.

A Amerikai Népszámlálási Hivatal A bejelentett amerikai kiskereskedelmi e-kereskedelmi eladások 2024 első negyedévében elérték a 272,6 milliárd dollárt, ami 3 százalékkal több, mint 2022 utolsó negyedévében. Az e-kereskedelmi platformokról származó értékesítés a teljes kiskereskedelmi forgalom 15,1 százalékát tette ki, szemben a 13,6 százalékkal. Az eMarketer előrejelzése szerint az amerikai e-kereskedelmi kiskereskedelmi forgalom 2024-ban eléri a 6,57 billió dollárt.

Ha érdekli ezt az e-kereskedelmi trendet, nincs jobb alkalom egy e-kereskedelmi vállalkozás elindítására, mint ma.

Mielőtt azonban elindítaná online áruházát, érdemes felvenni egy oldalt az Egyesült Államok legnépszerűbb e-kereskedelmi webhelyeiről, hogy megismerje a siker titkait. A következő példákban vegye figyelembe az e-kereskedelmi bevált módszereket, valamint a klasszikus webtervezési elveket.

Olvasson tovább, hogy felfedezze:

Adja el termékeit online, gond nélkül

A WooCommerce segítségével egyszerű az e-kereskedelem megkezdése

A 10 legjobb e-kereskedelmi webhely

Ez a 10 legnépszerűbb e-kereskedelmi webhely az Egyesült Államokban. Ha többet szeretne megtudni arról, hogy mitől tűnnek ki, olvassa tovább.

 1. amazon
 2. alma
 3. Etsy
 4. Walmart
 5. eBay
 6. Home Depot
 7. Cél
 8. Nike
 9. Samsung
 10. Legjobb vásárlás

1. Amazon

Becsült havi forgalom az Egyesült Államokból: 942,3 millió

Az Amazon név az e-kereskedelem szinonimája, és az eladások alapján a világ legnépszerűbb e-kereskedelmi webhelye.

A Jeff Bezos által 1994-ben alapított seattle-i e-kereskedelmi óriás szerény könyvesboltként indult. Az elmúlt 30 évben az Amazon hatalmas e-kereskedelmi növekedésen ment keresztül, piaci értéke meghaladta az 1 billió dollárt.

Amellett, hogy lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy márkás termékeket vásároljanak, az Amazon lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy regisztráljanak eladói fiókokra az online piacterén. Míg az Amazon a 90-es évek végén egy aukciós modellel foglalkozott, 2000-ben egy harmadik fél piacterének integrálása jelentette az igazi változást. Ez nemcsak jövedelmező lépés volt a vállalat számára, de új módot biztosított a bevételszerzésre az egyének és a kisvállalkozások tulajdonosai számára.

Ma „mindent üzletként” ismert, uralja az iparágat, és meghatározta a szabványokat az online kiskereskedők számára. Az Amazon Prime-tagsággal járó kétnapos szállítás forradalmasította a termékek megvásárlását és átvételét. De sajnos ez az azonnali kielégülés kultúráját is táplálja – sokan más lehetőségeket keresnek, ha a kívánt termékük nem érkezik meg elég gyorsan.

Az Amazon nem csak egy online áruház. Az AmazonFresh hozzáadta kínálatához az élelmiszer-kiszállítást. Az Amazon Studios saját filmeket és tévéműsorokat készít, az Amazon Prime alkalmazás pedig lehetővé teszi filmek megtekintését, kölcsönzését és vásárlását. Az Amazon Web Services, az egyik legkiterjedtebb felhőalapú tárolási és számítástechnikai szolgáltató, amely tárhelymegoldásokat kínál bármilyen méretű vállalkozás számára.

2. Alma

Becsült havi forgalom az Egyesült Államokból: 538,4 millió

A Steve Jobs és Steve Wozniak által alapított Apple közel 50 éve a legmodernebb technológia szinonimája. A Szilícium-völgy kedvesei 1976-ban mutatták be az Apple I-t, miután a Homebrew Computer Club találkozói inspirálták őket – az elektronika rajongóinak közössége, amely olyan alapvető technológiákat szült, amelyeket ma is használunk. A vállalat számos újdonságot mutatott be, és megújította a meglévő technológiát, az otthoni számítógéptől az okosórákig.

Az Apple nem mindig volt az a sikeres cég, mint manapság. Bár Apple II-es reklámjukat dicsérték, a termék alulmaradt. Hozzáférhetővé tette a személyi számítógépeket, de az ügyfelek rossz sebességre panaszkodtak magas áron.

A 2000-es évek elején az iPod bemutatása az Apple-t a technológiai játékok élvonalába emelte. Az MP3-lejátszók divatosak voltak – de egyik sem volt olyan sikeres, mint az iPod, akár az elegáns dizájnnak, akár az ügyes marketingnek köszönhetően. Az iPod egy egész zenei könyvtárat tett a zsebébe, és ez volt az első olyan hordozható zenei eszköz, amely 1000 dalt tartalmazott. Az iPod debütálása után az Apple bemutatta az iTunes Music Store-t, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy könnyedén vásároljanak zenét egy online piactéren.

Olvasni:  A 24 legjobb hely Twitch élőnézők vásárlására (2024. február)

Az Apple folytatta az innovációt. Az iPad, a cég táblagép-kínálata a művészek, a lelkes olvasók és a szülők létfontosságú eszközévé vált. Végül az Apple eltávolodott a tornyoktól, és elkezdte forgalmazni az all-in-one számítógépeket és a MacBook sorozatot. A legelterjedtebb termék azonban az iPhone volt, amelyet először 2007-ben adtak ki. Közel 20 évvel később Ön iPhone vagy Android.

Az iPhone volt a legtöbb ember első okostelefon-bemutatója, és a hívási képességeknél többre volt szükség ahhoz, hogy innovatívnak tekintsék. Itt jelentek meg az alkalmazások. Először is, az iPhone néhány alapelemet tartalmazott, ami előnyt jelent elődjéhez, a Personal Digital Assistanthez (PDA) képest. Aztán, ahogy az internet és az online piacterek egyre népszerűbbek lettek, az Apple továbbra is trendben maradt, és elérhetővé tette az App Store-t.

A MacOS-hoz, az Apple operációs rendszerhez kizárólagos szoftverek az egyik oka annak, hogy sok tervező előnyben részesíti az Apple termékeket. A hardverrel kombinált egyszerűség jellemzően jobb teljesítményt és felhasználói élményt biztosít. Még néhány filmstúdió is használ Mac-szoftvert – az olyan filmeket, mint a John Carter, az X-Men Origins: Wolverine és a No Country for Old Men, mind a Final Cut Pro, az Apple tulajdonában lévő alkalmazáson szerkesztették. Az Apple Logic Pro X-et filmek pontozására is használják, és egy népszerű Digital Audio Workstation (DAW).

Az Apple mindent sokkal egyszerűbbé tesz. Az Apple online áruház túlmutat a termékek megrendelésén. Felveheti a kapcsolatot egy szakemberrel, aki segít a vásárlási döntések meghozatalában, gravírozhat egy terméket, vagy akár időpontot egyeztethet a Genius Barba.

3. Etsy

Becsült havi forgalom az Egyesült Államokból: 253,3 millió

Az Egyesült Államokban 2005-ben alapított Etsy az egyik legjobb e-kereskedelmi platform a kézműves vagy vintage cikkekkel foglalkozó eladók számára. Több mint 2,5 millió szállítóval világszerte több mint 40 millió vásárlónak értékesítenek, az Etsy jó hírnévre tett szert annak ellenére, hogy nagyon szűk körű üzlete van.

Mivel a szükség a találmány anyja, nem meglepő, hogy az Etsyt azért hozták létre, mert csalódott volt a független művészek és alkotók e-kereskedelmi lehetőségeinek felkutatásában. Így Robert Kalin, Chris Maguire és Haim Schoppik csapata létrehozta a webhelyet, hogy megoldja ezt a problémát – és ezt tették. Bár kezdetben az oldal csak néhány száz eladót vonzott, a hír gyorsan terjedt, és az érdeklődés az egekbe szökött.

Az Etsyt az integrált közössége különbözteti meg más online piacterektől. Az eladók hozzáférhetnek a fórumokhoz és a csapatokhoz. Az ügyfelek gond nélkül üzenetet küldhetnek oda-vissza az eladóknak. Vannak oktatási és képzési kezdeményezéseik is.

Az Etsy tovább nőtt, és végül elkezdett vintage tárgyakat, kézműves kellékeket és nem kézzelfogható/digitális tárgyakat, például grafikákat, egyedi képeket és még pszichikai olvasmányokat is magában foglalni. 2013-ban az Etsy megváltoztatta irányelveit, és lehetővé tette az eladók számára, hogy külső gyártókkal dolgozzanak együtt. Ezt a döntést bírálták, mivel a céget független művészek megsegítésére alapították. Általánosságban elmondható, hogy a lépést most kedvezőnek fogadják el, mivel az új politika által biztosított egyszerű az üzleti méretezés.

A közelmúltban az Etsy más vállalkozásoktól vett példát, és olyan környezetbarát kezdeményezéseket vezetett be, mint a szén-dioxid-kiegyenlítési program. Emellett megkezdte a marginalizált közösségek támogatását azáltal, hogy kiemeli a feketék tulajdonában lévő vállalatokat, és a fejlődő országok vállalkozói számára kiindulóponttá vált.

Az Etsy azon kevés vállalkozások egyike a listán, amely kizárólag online vállalkozás. 2024-ban az Etsy-nek közel 6 millió aktív eladója és 90 millió aktív vásárlója van szerte a világon. Az Etsy 2016-ban vált nyilvánosan jegyzett társasággá, és a NASDAQ tőzsdén kereskednek.

4. Walmart

Becsült havi forgalom az Egyesült Államokból: 222,1 millió

Az 1960-as évek óta ismert név, a Walmart Amerika legnagyobb multinacionális kiskereskedelmi vállalata, amely hipermarketekből, áruházakból és élelmiszerboltokból álló láncot üzemeltet az Egyesült Államokban, Mexikóban és Kanadában.

A Walmart Sam Walton alapította 1962-ben Arkansasban, hogy minőségi termékeket kínáljon ügyfeleinek alacsony áron.

Nem meglepő, hogy a Walmart a világ egyik vezető e-kereskedelmi webhelye. Több mint 2,2 millió alkalmazottjával és világszerte több mint 11 000 üzletével a Walmart a világ legnagyobb munkaadója és kiskereskedelmi vállalata árbevétel alapján.

A Walmart.com különféle kategóriákban kínál termékeket, beleértve az élelmiszereket, háztartási cikkeket, ruházati cikkeket, elektronikai cikkeket és még sok mást. A vásárlók otthonába szállítható termékek megrendelése mellett a Walmart.com üzletben történő átvételt, úti átvételt és aznapi kiszállítást is kínál (helytől függően).

Olvasni:  A legjobb SEO szoftver ügynökségek számára: 20+ eszköz az Ön számára...

A legtöbb online áruházhoz hasonlóan a Walmart.com is rendelkezik egy alkalmazással, ahol az ügyfelek rendelnek, időpontokat foglalnak le, recepteket írnak ki és megújítanak stb.

Amellett, hogy a cikkeket listázza és értékesíti a webhelyén, a Walmartnak van egy 2009-ben alapított Walmart Marketplace nevű online piactere is. Az Amazonhoz és az Etsy-hez hasonlóan a Walmart.com is lehetővé teszi a külső eladók számára, hogy termékeket árusítsanak webhelyükön, bővítve ezzel a vállalat kínálatát és növelve a bevételt. .

A Walmart magáévá tette a technológiát, és most mesterséges intelligenciát és gépi tanulást alkalmaz saját algoritmusok kifejlesztéséhez. Ez maximalizálta a hatékonyságot és optimalizálta a készleteket, ami különösen fontos, ha az ország még mindig ellátási lánc problémákkal küzd.

A Walmart továbbra is terjeszkedik és újít – az elmúlt évtizedben felvásárolták a Jet.com-ot, a Modcloth-ot, a Bonobos-t és sok más vállalatot, amelyek lehetővé teszik a mega-márka számára, hogy a termékeiket gyártó iparágakban bevezessen.

5. eBay

Becsült havi forgalom az Egyesült Államokból: 151,1 millió

A Pierre Omidyar által 1997-ben alapított eBay az egyik úttörő az e-kereskedelmi területen. Ez egyben az 1990-es évek végén a dot-com buborék egyik sikertörténete is.

1995-ben az eBay „AuctionWeb” néven indult, Omidyar eredeti cége, mielőtt 1997-ben átnevezték. Az eBay online aukciós webhelyként indult gyűjthető tárgyak és nehezen megtalálható tárgyak számára. Gyorsan nagyon népszerűvé vált a vásárlók körében, és különféle árucikkekre bővült.

Az akkoriban egyedülálló üzleti modell lehetővé tette az egyének számára, hogy ajánlatot tegyenek a termékekre, ahelyett, hogy azonnal megvásárolták azokat. Az évek során az eBay csalárd eladókkal, hamisított cikkekkel és más, az e-kereskedelmi üzlet működtetésével kapcsolatos problémákkal küzdött.

Az ellenőrző programok, a vásárlóvédelmi irányelvek és a továbbfejlesztett fizetési átjárók bevezetésével az eBay enyhítette a legtöbb problémát, amely az elmúlt években felmerült. Ezenkívül a Paypal felvásárlása jobb fizetési élményt eredményezett, és kibővítette a vállalat részesedését.

Mivel nem akart lemaradni, az eBay kifejlesztett egy alkalmazást, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy útközben licitáljanak, figyeljenek és vásároljanak tételeket. Továbbfejlesztett algoritmusokat is alkalmazott a keresési funkciók és a termékajánlatok átfogó módosításaihoz.

Több mint 185 millió aktív felhasználójával az eBay mára a világ egyik legnagyobb e-kereskedelmi platformja.

6. Home Depot

Becsült havi forgalom az Egyesült Államokból: 141,8 millió

A Home Depot az Egyesült Államok legnagyobb lakásfelújítási kiskereskedője, így ez a lakberendezési kellékek legnépszerűbb webhelye.

A Home Depot-t 1978-ban alapította Bernie Marcus és Arthur Blank. Mindössze három év alatt a cég tőzsdére ment. 1990-re már 100 üzlet működött országszerte. Azóta tovább terjeszkedtek, sőt más lakberendezési üzletláncokat is felvásároltak.

A Home Depot előtt álló kihívások közé tartozik a versenytársakkal való foglalkozás. Az olyan üzletek, mint a Lowe’s, a Menard’s, a True Value és az Ace Hardware, jelentős előrelépéseket tettek, és hatalmas versenytársak. Egy másik probléma, amellyel küzdöttek, az ügyfélszolgálat volt. A vállalati értékekhez híven a Home Depot újratervezte az üzletek elrendezését, és képzési programokat biztosított a problémák enyhítésére.

2000-ben a cég elindította e-kereskedelmi webhelyét. Kezdetben a webhelynek több problémája is volt, például rossz betöltési idők és korlátozott keresési lehetőségek. Ennek javítása érdekében újratervezték webhelyük infrastruktúráját, és olyan funkciókat adtak hozzá, amelyek javítják az ügyfélélményt.

Egy mobilalkalmazás kiadásával folytatták az innovációt. Az alkalmazás kibővített valóságot használ, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy otthonukban „elhelyezzék” az általuk fontolóra vett tárgyakat, hogy képet kapjanak arról, hogyan néznének ki azok a terükben. Olyan digitális eszközökkel is rendelkeznek, amelyek a felhasználói preferenciák és a meglévő keresések alapján személyre szabják az ajánlásokat.

Ma a Home Depot webhely az ügyfeleknek aznapi kiszállítást és az utcai átvételi lehetőségeket kínálja. A véleményeket is felhasználják, így az ügyfelek valódi emberektől hallhatnak, akik már megvásárolták a kívánt termékeket.

Vállalatként a Home Depot erősen hisz a fenntarthatósági törekvésekben és a vállalati felelősségvállalásban. Ennek eredményeként szénlábnyom-csökkentő politikákat hajtanak végre, befektetnek az alkalmazottak képzésébe, és workshopokat szerveznek felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt, digitálisan és az üzletekben egyaránt.

A jelenleg vezető e-kereskedelmi vállalat 1978-ban indult, és több mint 2200 üzletet üzemeltet az Egyesült Államokban, Mexikóban és Kanadában.

7. Cél

Becsült havi forgalom az Egyesült Államokból: 126,1 millió

Olvasni:  A WordPress webhely teljesítményének ellenőrzése Lighthouse segítségével

A cél a a nyolcadik legnagyobb kiskereskedő az Egyesült Államokban és a Walmart után a második legnagyobb áruház. Dayton Dry Goods Company néven indult – egy kis csoportja, amely Minnesotában és a közép-nyugati felső részen található csúcskategóriás áruházakból állt.

Az első Target üzlet 1962-ben nyitotta meg kapuit. A Walmarthoz hasonlóan az volt a szándék, hogy megfizethető áron kiváló minőségű termékeket biztosítson vásárlóinak. Az üzletek gyorsan népszerűvé váltak, és a Target az Egyesült Államok egész területén terjeszkedett.

A Target növekvő népszerűségében óriási szerepet játszott, hogy a marketingkampányokra összpontosított. Olyan neves tervezőkkel és hírességekkel is együttműködött, mint Isaac Mizrahi, Chrissy Teigan és Lilly Pulitzer.

1999-ben újraindította meglévő webhelyét e-kereskedelmi webhelyként. Kezdetben diszkont kiskereskedelmi részlegük része volt, de a cég bevételének jelentős részévé vált. Kezdetben a biztonsági és adatvédelmi aggályokba keveredett Target jelentős mértékben fektetett be a biztonsági intézkedések javításába.

2019-ben a Target a Target Plus programon keresztül nyitotta meg webhelyét a külső eladók számára, amely egy meghívást igénylő online piactér, amelynek célja, hogy a Target webhelyén található termékválasztékot harmadik féltől származó árukkal bővítse.

E-kereskedelmi platformja lehetővé teszi a közvetlen rendelést és szállítást, a helyszíni átvételi rendeléseket, és aznapi kiszállítást is kínál. Az alkalmazást jutalomprogramjukhoz is használhatja, szavazatokat gyűjthet a helyi jótékonysági szervezetek finanszírozásáról, és bevásárlólistákat hozhat létre.

2024-tól a Target a világ egyik legnagyobb kiskereskedője és az egyik vezető e-kereskedelmi webhely. Csak az Egyesült Államokban 1900 üzlet van.

8. Nike

Becsült havi forgalom az Egyesült Államokból: 106,0 millió

A Nike egy amerikai multinacionális lábbeli- és sportruházati vállalat, amelyet 1964-ben alapítottak. Székhelye Beavertonban, Oregon államban található. Az eredetileg Blue Ribbon Sports néven ismert Nike egy japán cipőmárka forgalmazójaként indult. Szerény kezdetükkor Phil Knight és Bill Bowerman alapítók eladták a tornacipőt sporteseményeken kívül az autójuk csomagtartójából. Jelenleg ők a világ legnagyobb sportcipő-szállítói.

Az ikonikus „Just Do It” szlogenjéről ismert márka számtalan sportsztárral és hírességgel áll partneri együttműködésben. Webáruházuk rendkívül népszerű a sneakerheadek körében – a tornacipők gyűjthető tárgyakká váltak, és nagyon keresettek.

A Nike gyorsan terjeszkedett a 80-as és 90-es években. Elkezdtek ruhákat is gyártani. A rendkívül sikeres marketingkampányok elengedhetetlenek voltak növekedésükhöz, és olyan legendás sportolók vettek részt, mint Michael Jordan, Andre Agassi és Tiger Woods.

A Nike a 90-es évek közepén kezdett bele az e-kereskedelembe, de e-kereskedelmi webhelyük hivatalosan 1999-ben indult. Az idő múlásával új funkciókat vezettek be, személyre szabott ajánlásokat építettek be, és integrálták a közösségi médiát.

A századforduló komoly versenyt hozott, ami kihívások elé állította a céget. Ellentmondásokat is tapasztaltak, amikor munkaügyi gyakorlatuk kérdésessé vált. Így 2002-ben megkezdték a termékeik előállítását végző gyárak auditálását, hogy enyhítsék ezeket a problémákat.

Ma a Nike nemcsak az egyik legnagyobb atlétikai márka világszerte, hanem az egyik legnagyobb márka. A Nike-t több mint 200 országban értékesítik, és továbbra is az egyik legjobb e-kereskedelmi webhelyként növekszik.

9. Samsung

Becsült havi forgalom az Egyesült Államokból: 97,1 millió

A Samsung az elektronikai alkatrészek és készülékek multinacionális gyártója. A dél-koreai céget 1938-ban alapították, és eredetileg egy kis cég volt, amely Kínával kereskedett. Mára a világ legnagyobb mobil- és okostelefon-gyártója. A cég emellett kijelzőket gyárt olyan cégek számára, mint az Apple, a Sony és a Nokia.

A Samsung csak a 60-as években lépett be az elektronikai üzletágba, és olyan termékeket kezdett el árulni, mint a légkondicionálók, mikrohullámú sütők, hűtőszekrények és személyi számítógépek. Mi több, jelentős mértékben kezdtek befektetni a kutatásba és fejlesztésbe. A Samsung 1988-ban adta ki első mobiltelefonját, és gyorsan a világ egyik vezető elektronikai vállalatává vált. A HD televíziók, MP3 lejátszók és digitális fényképezőgépek megbízható márkájává váltak. 2009-ben kiadták az első Galaxy okostelefont, egy olyan modellt, amely meghatározta azon felhasználók piacát, akik ellenálltak az Apple iPhone varázsának.

A Samsung online áruház egy online portál, ahol megvásárolhatják a teljes kereskedelmi termékcsaládot, a telefonoktól a számítógépekig, a mikrohullámú sütőktől a mosógépekig, sőt, akár egyedi gyártású készülékekig is.

Az egyik legkorábbi jelentős elektronikai márka, amely e-kereskedelmi webhelyet üzemeltetett, a Samsung.com 1995-ben indult. Ez több volt, mint egyszerű vásárlási és fizetési mód – a termékek elérhetőségét is növelni akarta. A Samsung e-kereskedelmi webhelye felhasználói kézikönyvekkel, hibaelhárítási útmutatókkal és különféle ügyfélszolgálati lehetőségekkel teli tudásbázissal rendelkezik. A cég egy blogot is tart fenn, amely termékfrissítéseket és híreket tartalmaz.

Olvasni:  A 10 legjobb marketingszakember, akit most követhet a LinkedIn-en

Ez a legjobb e-kereskedelmi webhely továbbra is innovatív termékeket hoz a piacra, beleértve az összecsukható okostelefonokat és az 5G hálózatot, lehetővé téve a vállalat számára, hogy ugrásszerűen a versenytársak felett maradjon.

10. Best Buy

Becsült havi forgalom az Egyesült Államokból: 71,6 millió

A Best Buy egy multinacionális szórakoztatóelektronikai kiskereskedő. Működését audio szaküzletként kezdte az 1960-as években. 1983-ban a cég Best Buy lett, és a fogyasztói elektronikára helyezte a hangsúlyt.

Az ügyfélszolgálatra való erős összpontosításáról ismert Best Buy 2002-ben megvásárolta a GeekSquad technológiai szolgáltató céget. Ez az egyesülés helyszíni és otthoni szolgáltatást is biztosított az ügyfeleknek. Ezenkívül a Best Buy mostantól további szolgáltatásokat is kínál, mint például a termékek otthoni telepítése, javítása és egyebek.

A Best Buy emellett az egyik legnagyobb zenei és szórakoztató bolt volt, ahol különféle CD-k, bakelitlemezek, DVD-k és Blu Ray-k találhatók.

Ahogy az online vásárlás továbbra is megveti a lábát a teljes kiskereskedelmi költésben, a Best Buy szintén az e-kereskedelemre helyezte a hangsúlyt. A Best Buy e-kereskedelmi webhely kezdetben kizárólag elektronikai cikkekkel és készülékekkel foglalkozott. Az elmúlt években azonban kiterjesztették az automatizálási termékekre, mobileszközökre, számítógépekre és laptopokra.

Az elmúlt évtizedben a Best Buy webhely kibővítette kínálatát és szolgáltatásait, beleértve az áregyeztetést, a jobb e-kereskedelmi felhasználói élményt, a továbbfejlesztett keresési funkciókat, valamint a böngészési és vásárlási előzményeken alapuló ajánlásokat.

Napjainkban az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb e-kereskedelmi webhelyeként a Best Buy termékek széles skáláját kínálja több termékkategóriában, beleértve az elektronikai cikkeket, bútorokat, fitnesz- és babatermékeket. Észak-Amerikában több mint 1000 üzlet van.

Tippek a legjobb e-kereskedelmi webhelyek létrehozásához

Amint az a legnépszerűbb e-kereskedelmi webhelyeink listáján is látható, az online piacterek az első öt elemet, míg az egyéni e-kereskedelmi webhelyek a maradék öt elemet teszik ki.

Mindazonáltal, legyen szó online piactérről vagy egyéni e-kereskedelmi webhelyről, észre fogja venni, hogy a legnépszerűbb e-kereskedelmi webhelyek számos közös funkcióval rendelkeznek.

Lehet, hogy néhányat nem fog azonnal észrevenni, de íme a jó hír – összeállítottuk az Ön számára.

Tehát, ha készen áll az online áruház webhelyének elkészítésére, vegye figyelembe a következő webhelytippeket, amelyekkel saját e-kereskedelmi webhelyet tervezhet.

Fókuszáljon a felhasználóbarát kialakításra. Sok gondolat jár a weboldalak tervezésével kapcsolatban. Ennek eredményeként a legnépszerűbb e-kereskedelmi webhelyek modern webdizájnnal rendelkeznek, amelyek könnyen navigálhatók, gyorsan betöltődnek és érzékenyek asztali számítógépeken és mobileszközökön egyaránt.

Mivel az e-kereskedelmi webhelyek sok nagy fájlt (például termékképeket) tartalmaznak, csak néha a leggyorsabbak. Ezért az oldalbetöltési sebesség egy SEO rangsorolási tényező, amely befolyásolhatja, hogy a potenciális ügyfelek hogyan használják webhelyét, és hogyan jelenik meg a keresőmotorok eredményei között.

Íme néhány további bevált módszer az e-kereskedelmi webhelyekkel kapcsolatban:

 • Válassza ki a megfelelő webtárhely-szolgáltatót.
 • Optimalizálja a képeket.
 • Koncentráljon webhelye SEO erősítésére. Optimalizálja az e-kereskedelmi keresőoptimalizálást, különösen a termékoldalak keresőoptimalizálását egy e-kereskedelmi tartalomstratégiával. Ügyeljen arra, hogy megközelítésében vegye figyelembe az e-kereskedelmi linképítést is.
 • Gyorsítótárazás engedélyezése.
 • Használjon tartalomszolgáltató hálózatot (CDN).
 • Készíts egy gyönyörű honlapot. A webhely kezdőlapja a kirakat online változata. Hozzon létre egy honlapot ezeknek a gyönyörű honlaptervezési ötleteknek a segítségével.
 • Kövesse az e-kereskedelmi felhasználói élmény bevált gyakorlatait.
 • Hangsúlyozza a webhely biztonságát. A legnépszerűbb e-kereskedelmi webhelyeknek biztonságosnak kell lenniük, mert az ügyfelek érzékeny személyes adataival és pénzügyi adataival foglalkoznak. Győződjön meg arról, hogy az e-kereskedelmi áruház rendelkezik SSL-tanúsítvánnyal, és PCI-kompatibilis.
 • Több fizetési átjárót biztosít. A legnépszerűbb e-kereskedelmi webhelyek különböző országokból származó ügyfeleket szolgálnak ki. Bár a legtöbb vásárló kényelmesen használja a PayPal-t vagy a hitelkártyákat, más ügyfelek más fizetési módokat részesíthetnek előnyben.
 • Kínáljon alapos termékinformációkat. A vásárlók nem láthatják első kézből a termékeket az online áruházban. Ezért a legnépszerűbb e-kereskedelmi webhelyeknek átfogó tájékoztatást kell nyújtaniuk a felhasználóknak az árucikkekről a listáikon és a termékoldalaikon. A szabvány a részletes termékleírások és a kiváló minőségű képek.

Záró gondolatok: A legnépszerűbb e-kereskedelmi webhelyek az Egyesült Államokban

Az e-kereskedelem növekszik, és ez a következő években is folytatódni fog.

Ha ihletet talált a legjobb e-kereskedelmi cégek listáján, és úgy döntött, hogy saját online vállalkozást szeretne indítani, csak egy szilárd alapra van szüksége.

Itt jön be a Hostinger által kezelt WooCommerce.

A WooCommerce használata egyszerű. Kiválaszthat egy témát, hozzáadhatja termékeit, és néhány kattintással elkezdheti az értékesítést az online áruházból.

Mire vársz még? Tekintse meg felügyelt WooCommerce terveinket az e-kereskedelem megkezdéséhez még ma.

Új publikációk:

Ajánlott