A 10 legjobb hiba-/problémakövető szoftver: Azonosítsa a sebezhetőségeket, mielőtt problémákká válnának

A szoftverfejlesztés során nagyon fontos, hogy a lehető legkevesebb hiba legyen, valamint a hibákat, hibákat már az elején észrevegyük. A hibák és hibák kiküszöbölésével jobb és megbízhatóbb terméket készítünk, és elégedettebbé tesszük ügyfeleinket. Van azonban egy fogás.

A hibakövető eszközök segítségével észlelhetjük, jelenthetjük és nyomon követhetjük a hibákat a szoftverfejlesztési folyamat során. Nagyon sok jó eszköz létezik, és az alábbiakban a legjobbakat ismertetjük.

Hátralék

A Backlog egy online hiba-/hibakövetési és projektkezelési eszköz, amely fejlesztőcsapatok számára készült. A csapat bármely tagja nagyon egyszerűen be tud jelenteni egy hibát, és nagyon részletes betekintést kap a hiba előzményeibe, valamint arról, hogy a hibát megoldották-e, és milyen módon.

Ezzel a nagyszerű eszközzel a hibák nyomon követése és észlelése mellett különféle informatikai projekteket is menedzselhet. Az eszköz számos opcióval van felszerelve, például részfeladatokkal, speciális állapotdiagramokkal, valamint iOS- és Android-alkalmazásokkal is rendelkezik.

Kualitee

A Kualitee nagyszerű eszköz a fejlesztőcsapatok számára. Ez az eszköz biztosítja, hogy minőségi szoftvert készítsen minimális hibával.

Ezen az eszközön belül vannak hibakezelési lehetőségek, de különféle eszközök is rendelkezésre állnak a szoftverek tesztelésére (akár dokumentumgeneráló szoftver) és dolgozzon a hibák és problémák megoldásán. Ahelyett, hogy több eszközt használna a hibák észlelésére és tesztelésére, a Kualitee lehetővé teszi, hogy mindezeket a műveleteket egyetlen vezérlőpontból végezze el.

A Kualitee nagyon jó felhasználói felülettel, kiváló jelentési diagramokkal rendelkezik, és lehetőség van más alkalmazásokkal való integrációra. Ez egy kereskedelmi eszköz, és a kikiáltási ára 15 USD/hó/felhasználó. Tekintettel a gazdag lehetőségekre, azt mondhatjuk, hogy ez az eszköz meglehetősen olcsó.

BugHerd

A BugHerd az egyik legjobb és legpontosabb eszköz a webhelyek hibáinak és problémáinak nyomon követésére. Lehetővé teszi Önnek és ügyfeleinek, hogy pontosan észleljék azokat az elemeket, amelyeken hiba történik.

Olvasni:  A legjobb mesterséges intelligencia alternatíva: közösségi média, mesterséges intelligencia chatbotok, Jasper és SEO eszközök – Üzleti

Ez az eszköz rögzíti az összes olyan információt, amelyre szüksége van a replikációhoz és a hibák gyors megoldásához, például a webböngészővel, operációs rendszerrel stb.

A BugHerd rendelkezik egy Kanban-stílusú feladattáblával, amely megjeleníti az összes hibát és az azokra vonatkozó információkat, valamint technikai információkat. A feladattábláról nyomon követheti az előrehaladást, és bármikor megtudhatja, meddig jutott el a probléma megoldása. Ezt az eszközt integrálhatja alkalmazásaival, így egyetlen vezérlőpulton belül elérhető a fejlesztés és a hibakövetés.

Madár Eats Bug

A Bird Eats Bug egy nagyszerű webböngésző-bővítmény, amely kiterjedt interaktív hibajelentéseket készít. A jelentések igen gazdagok adatban, így könnyen beazonosíthatja a problémát, annak helyét, és útmutatást kap a megoldáshoz.

Abban a pillanatban, amikor rögzíti a képernyőt és a probléma okát, ez a bővítmény automatikusan kibővíti a jelentést olyan adatokkal, mint a konzolrekord, hálózati hibák, webböngésző-problémák stb.

Ezzel az eszközzel nem kell elhagynia a fejlesztői szoftvert; az összes hibajelentés a böngészőben lesz.

Ennek az eszköznek van egy ingyenes verziója; a kereskedelmi verzió neve Business, és mindössze 8 dollárba kerül/hó.

Bugzilla

A Bugzilla egy olyan eszköz, amelyet nem kell sokat bemutatnunk. Hosszú ideje ez az eszköz a legnépszerűbb a hibák nyomon követésére és észlelésére, és számos szervezet és magánszemély is használja.

Ez az eszköz nagyon egyszerűen használható webes felületen keresztül. Teljesen nyílt forráskódú és teljesen ingyenesen használható. Javasoljuk, hogy próbálja ki ezt az eszközt, és ismerje meg előnyeit.

Userback

A felhasználók úgy vélik, hogy a Userback a leggyorsabb módja annak, hogy jelentse a hibákat, és visszajelzést kapjon a jelenleg fejlesztett webhelyekről és alkalmazásokról. A legtöbb fejlesztő azért használja ezt az eszközt, mert mindennel rendelkezik, ami a hiba gyorsabb észleléséhez és kijavításához szükséges.

Olvasni:  Új termékfejlesztési folyamat: szakaszok és amp; Legjobb gyakorlatok

Ezzel az eszközzel nagyon könnyű hibát jelenteni. Az alkalmazáshoz csatolhat képernyőképet, konzolnaplót, videót, webböngésző-információkat és sok más dolgot.

Ez az eszköz szoftvercégek és tervezők számára készült, és időt takarít meg, mivel az összes folyamatban lévő projektet egy helyen, egyetlen vezérlőpultról kezelheti. Lehetőség van a Jira, GitHub, Slack és sok más szolgáltatás integrációjára.

A Userbacknek nincs ingyenes verziója; a Basic verzió mindössze 8 USD/hó, a Standard verzió 34 USD/hó, a Growth verzió a legdrágább és 69 USD/hó.

FogBugz

A FogBugz egy másik eszköz a problémák nyomon követésére és hibakeresésére szolgáló nagyszerű eszközök sorozatában. Webes felületen keresztül működik, és lehetővé teszi az észlelt hibák és hibák létrehozását, listázását, hozzárendelését és a velük való munkát.

Egy nagyon gazdag felületen nyomon követheti a problémamegoldás menetét, és így megelőzően léphet fel, és gondoskodhat arról, hogy a probléma ne forduljon elő sehol az alkalmazáson belül. Az eszköz nagyon könnyen használható, és minden szükséges opcióval rendelkezik a hibák nyomon követéséhez és észleléséhez. Ennek az eszköznek az egyik legjobb lehetősége a WIKI, amely lehetővé teszi, hogy minden hibát és problémát a nyilvánosság számára elérhetővé tegyen.

A FogBugz kereskedelmi termék, kikiáltási ára 15 USD/felhasználó/hó.

Zoho Bug Tracker

A Zoho Bug Tracker a Zoho Project nevű népszerű feladatkezelő eszköz része. A Bug Tracking and Troubleshooting modul egy hálózati eszköz, ahol projekteket, feladatokat és összetett hibákkal kapcsolatos jelentéseket és tippeket hozhat létre ezek észleléséhez.

Ez a modul abszolút minden lehetőséget tartalmaz a hiba hatékony észleléséhez és a megoldáson való munkához.

A Zoho Bug Tracker kereskedelmi szoftver. 14 napos ingyenes verzió is elérhető, és ez elég lesz ahhoz, hogy megnézze, ez az eszköz az, amire szüksége van.

Olvasni:  9 legjobb WordPress tagsági bővítmény (ingyenes és fizetős)

eTraxis

Az eTraxis egy népszerű és nagyon jó nyomkövető eszköz, amellyel nyomon követheti a hibákat, de lehetősége van arra is, hogy a szoftver- és alkalmazásfejlesztés bármely más szegmenséhez hozzáadja a nyomkövetést.

Az eszköz nagyon rugalmas, és lehetővé teszi munkafolyamatok létrehozását. Meghatározhatja azokat a munkafolyamatokat és pontokat, amelyeket végre kell hajtani a hibaészlelési és -elhárítási folyamatban, hogy biztosítsa a folyamat helyes befejezését. Ezeket a munkafolyamatokat az alkalmazáson belül sablonok formájában találja meg.

Az eTraxis egy kereskedelmi eszköz, de van ingyenes verziója korlátozott lehetőségekkel, így néhány alapvető lehetőséget kipróbálhat. Három kereskedelmi csomag létezik; az első Standard és 8 USD/hó, a második közepes és 20 USD/hó, a legdrágább pedig az Enterprise és 50 USD/hó.

Lean tesztelés

A Lean Testing egy nagyszerű és ingyenes eszköz a hibák/probléma követésére és a tesztkezelésre, és tesztelők fejlesztették ki. Az eszköz webböngésző-bővítményt kínál, amely nagyon gyorssá teszi az üzleti folyamatok hibáinak bejelentését és észlelését.

A Lean Testing abszolút minden lehetőséggel rendelkezik a hibák sikeres észleléséhez és nyomon követéséhez. A felület intuitív és nagyon könnyen használható. Mivel ez egy webes alkalmazás, nincs szükség telepítésre. Ez egy ingyenes megoldás, amelynek feltétlenül szerepelnie kell a gyűjteményében.

Következtetés

A hibák észlelése, nyomon követése és megoldása hosszadalmas és nehéz folyamat lehet. Éppen ezért olyan eszközökhöz nyúlunk, amelyek segítségével a munka ezen részét a lehető legegyszerűbben és leghatékonyabban oldjuk meg.

A hibamentes alkalmazások létrehozása nagyobb ügyfélelégedettséghez vezet, és ezáltal javítja hírnevünket és szolgáltatásunk minőségét.

Bár számos eszköz létezik a hibák nyomon követésére és észlelésére, felsoroltuk a tíz legnépszerűbbet. Használhatja őket külön-külön is, de több eszköz együttes használata jó eredményt ad.

Olvasni:  Ügynökség Spotlight: Hogyan küzdött meg a Contra a kihívásokkal...

Új publikációk:

Ajánlott