A 10 legjobb közösségimédia-tartalomkészítő eszköz 2024-ben

Hozzon létre erőteljes digitális marketingjelenlétet a közösségimédia-tartalmi eszközökkel, hogy grafikai tartalmait jóból nagyszerűvé tegye, és ezzel segítse márkáját a megcélzott potenciális ügyfelek megszerzésében.

Tartalomjegyzék

  • Bevezetés
  • Miért van szükséged közösségi média tartalomeszközökre?
  • A 10 legjobb közösségi média tartalomkészítő eszköz
  • Hogyan lehet hatékonyan használni a közösségi média tartalmi eszközeit?
  • Következtetés
  • GYIK

A közösségi médiára való támaszkodás a marketingben az elmúlt néhány évben megnőtt. Ami kezdetben az emberek kapcsolatfelvételi módja volt, az mára a márkák számára a célközönségükkel való kapcsolatfelvétel módja lett.

A márka közösségi médiában való jelenléte segít hatékonyan kommunikálni a célközönséggel, és elkötelezett követőket fejleszteni. A közösségi médiával nagyobb közönséget érhet el, mint a hagyományos marketinggel.

Forrás

Sok erőfeszítést igényel a jó közösségi médiatartalom létrehozása, amely rezonál a közönségével. A közösségi média tartalomkészítés legjobb eszközeinek használata kiváló módja annak, hogy kapcsolatba lépjen a célpiaccal. Ha olyan tartalmat tud létrehozni, amelyet közönsége élvez, akkor nagyobb valószínűséggel osztják meg. Ez segíthet a márka ismertségének növelésében, és ennek eredményeként szélesebb közönség elérésében.

Számos közösségimédia-tartalom-létrehozó eszköz segítségével időt takaríthat meg, és tartalmat hozhat létre, tervezhet, szerkeszthet, tervezhet és oszthat meg az összes közösségimédia-csatornán.

Miért van szükség közösségi média tartalomeszközökre?

Jó közösségi médiatartalom létrehozása nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik. A közösségi média tartalom létrehozása és bemutatása ijesztő feladatnak bizonyulhat, különösen akkor, ha kevésbé vagy egyáltalán nem rendelkezik tartalomkészítési tapasztalattal. A közösségi médiás tartalom létrehozásához a létrehozástól, tervezéstől, szerkesztéstől, ütemezéstől és együttműködéstől kezdve a megosztásig, a bevonódásig és az elemzésig mindenre szükség van. Ez az oka annak, hogy manapság sok marketingszakember arra törekszik, hogy szakértelmet szerezzen egy nyerő közösségi média tartalomstratégia létrehozásában.

Olvasni:  A Semplice áttekintése: A legjobb tervezési portfóliók készítése...

Számos eszköz áll azonban rendelkezésre, amelyek segítségével pillanatok alatt nagyszerű tartalmat készíthet. Ebben az útmutatóban összegyűjtöttük a tíz legjobb közösségimédia-tartalomkészítő eszközt.

Tehát minden további nélkül, kezdjük!

A 10 legjobb közösségi média tartalomkészítő eszköz

1. Canva

Forrás

A Canva egy „fogd és vidd” képtartalom-létrehozó eszköz a közösségi médiához, amely rendkívül felhasználóbarát a B2B marketingesek számára útközben. A Canva néhány perc alatt professzionálisan megtervezett közösségi médiatartalommá alakíthatja fényképeit.

A sablonok, színek kiválasztása, valamint professzionális stock képek vagy logók hozzáadása az üzenetekhez a Canva segítségével. Számos szemet gyönyörködtető betűstílus közül választhat, amelyek azonnal erős vizuális hierarchiát adhatnak hozzá. Miután befejezte a szerkesztést, erős vizuális tartalommal fog rendelkezni, amely felkelti a közösségi oldalak figyelmét a közösségi oldalakon.

2. Piktochart

A B2B közösségi média marketingben a vizuális tartalom nagy divat. Az infografika nagyszerű módszer a nagyszerű, lead-generáló vizuális tartalom létrehozására, a Piktochart pedig nagyszerű módja ennek.

A Piktochart egy álom vált valóra azon marketingszakemberek számára, akik nem rendelkeznek grafikai tervezési múlttal, mivel az eszközök fogd és vidd felülete rendkívül egyszerűen tervezhetővé teszi az infografikák létrehozását. Egyszerűen válasszon sablont, adjon hozzá szöveget és fényképeket, és néhány kattintással módosítsa a grafika minden összetevőjét. Hatékony, releváns tartalmat kínálhat azoknak a potenciális ügyfeleknek, akik a Piktochart segítségével kívánják az Ön által közölt információkat, és közzéteheti azokat közösségi oldalakon, például az Instagramon, a Facebookon, valamint a keresőmotorokon, például a Google+-on, hogy növelje márkája társadalmi elfogadottságát.

3. Adobe Creative Cloud Express

Forrás

Professzionális megjelenésű tartalmat szeretne készíteni, de nem tudja, hol kezdje, vagy nincs meg a szükséges tervezési tapasztalata?

Olvasni:  Hogyan használjunk bejegyzési ellenőrzőlistát a WordPressben a minőségi tartalom biztosítása érdekében

Az Adobe Creative Cloud Express egy olyan eszköz, amely integrálja a különféle tervezési sablonokat és anyagokat közösségi médiában, logókban és egyéb projektekben való használatra. Igényeitől függően az Adobe Spark Page segítségével lenyűgöző grafikákat készíthet a közösségi médiában, vagy az Adobe Spark Post segítségével, hogy weboldalai lenyűgözőek legyenek. Mivel lehetővé teszi, hogy a semmiből készítsen videókat számos sablon használatával, az Adobe Spark Video kiváló eszköz arra, hogy segítse cégét közösségi média játékának fellendítésében. További előnye, hogy ez a közösségimédia-tartalmi eszköz különféle cikkeket kínál, amelyek segítséget nyújtanak az út során.

4. BeFunky

Gondolkoztál már azon, hogy a tartalomkészítők hogyan készítenek szemet gyönyörködtető infografikákat, posztereket vagy akár bannereket a közösségi médiához? A jó hír az, hogy bármi, amire gondolsz, nem bonyolult.

A BeFunky egy tartalomkészítő eszköz, amely egyesíti a grafikai tervezés összetettségét a fogd és vidd felület egyszerű használatával. Pillanatok alatt Facebook-borítóképeket készíthetsz Instagram-történetsablonokhoz és még tovább. A BeFunky egy Chrome-bővítményt is tartalmaz, amely lehetővé teszi képek letöltését az internetről, és gyorsan megnyithatja azokat.

5. Lumen5

Forrás

A Lumen5 kiváló példa a marketingben kiemelkedő tartalomkészítő eszközre. Ennek az az oka, hogy az ezzel a közösségimédia-tartalomkészítő eszközzel létrehozott tartalmat mesterséges intelligencia (AI) segítségével állítják elő. Beilleszthet egy hivatkozást, kiválaszthat egy sablont, vagy megírhatja a forgatókönyvet, és az algoritmusuk azonosítja a történet legjobb grafikáját és hanganyagát. A videószerkesztés többé nem lesz időigényes művelet; ehelyett automatizálva lesz, hogy megfeleljen az Ön egyedi igényeinek. Érdemes megfontolni ezt a közösségimédia-készítő eszközt, mert segíthet kitűnni a tömegből.

6. Vectornator

A Vectornator egy minden az egyben közösségi médiatartalom-eszköz, akár iPhone-on, MacBookon vagy iPaden dolgozik.

Miért? Bárki (bármilyen szintű tervezési tapasztalattal) szemet gyönyörködtető és látványos közösségimédia-tartalmat készíthet a Vectornator egyszerű fogd és vidd felületével. Az illusztráció, a nyomtatás és a betűtípus mind olyan terület, ahol a Vectornator ragyog. Tartalmaz egy rejtett extra funkciót is, amellyel könnyedén szerkesztheti a PDF-eket.

Olvasni:  Az alkalmazások fordításának 7 bevált gyakorlata

Ez az ingyenes eszköz megvalósítja az összes tervezési fantáziáját korlátlan visszavonási előzményekkel, csomóponti eszközökkel, tolltámogatással, egyedi ecsettel, automatikus nyomkövetéssel és időzített képességekkel. Könnyedén létrehozhat olyan tartalmat, amely pontosan úgy néz ki, ahogyan szeretné. Ha még mindig nem vagy meggyőződve, próbáld meg.

7. Snappa

Forrás

A Snappa egy webes alkalmazás, amely – ahogy a neve is sugallja – lehetővé teszi, hogy gyorsan online grafikákat készítsünk. A kisvállalkozások használhatják az eszközt közösségi médiához, e-mailekhez, blogokhoz, hirdetésekhez és akár infografikákhoz való látványelemek készítésére.

A Snappa gyorsan az egyik kedvenc eszköze lesz, ha nem akar olyan dolgokra pazarolni az idejét, mint a megfelelő képméret kiválasztása vagy az üres képernyő nézése. Válasszon a különféle minták közül, adjon hozzá fényképeket nagy felbontású képtárukból, és pillanatok alatt alkalmazzon effektusokat.

8. Aviva Pro

Szeretnél Bumeráng-szerű tartalmat megosztani, de nem élvezed az Instagram Stories-ban látható Bumeráng-effektust?

Az Aviva Pro egy mobilszoftver, amely hurkolt effektust ad, hogy Bumeráng-szerű hatást keltsen filmjein vagy élőképein. Válassza ki a hurok kezdőpontját és hosszát, hogy szemet gyönyörködtető anyagokat készítsen közösségi média platformjaihoz. Módosíthatja rövidfilmjei sebességét, valamint bizonyos szempontokat nagyíthat és kicsinyíthet.

9. Xara

Forrás

A Xara egy olyan eszköz, amellyel professzionális megjelenésű marketinganyagokat készíthet. A kisvállalkozások ezzel a szoftverrel márkás tartalmat hozhatnak létre, és hozzáférhetnek a sok kész sablonhoz, amelyek minden üzleti célra megfelelőek. Ezek a sablonok alkalmasak a közösségi médiára, a marketingre és az üzleti életre.

Az imént használt képet felhasználhatja színpaletta létrehozására is, amely feldobja a tartalmat. És mi a legjobb dolog Xarában? Nem kell aggódnia a fájltípusok miatt, mert a program különféle típusokat támogat.

Olvasni:  A 10 legjobb használható WordPress átirányítási bővítmény 2024-ben

10. Evernote

Valószínűleg ismeri az Evernote-ot, a közösségi média tartalmak létrehozásának legnépszerűbb jegyzetkészítő és termelékenységi eszközét. A közösségi marketingjüket racionalizálni kívánó B2B marketingesek nagyon hasznosnak találják ezt az eszközt.

Az Evernote egy könnyen használható alkalmazás ötletek mentéséhez, kutatások elvégzéséhez és gyors jegyzetek készítéséhez. Segít megcímkézni a szövegeket, zenéket, fényképeket, képernyőképeket stb., így sok időt takaríthat meg, amikor később meg kell találnia őket. A Web Clipper kiegészítőkkel tartalmakat adhat hozzá Evernote notebookjához, miközben böngészik az interneten vagy normál kutatásokat végez.

Az Evernote egy fantasztikus eszköz iparági blogok, videotartalmak és egyéb erőforrások kezelésére.

Következtetés

A sikeres digitális tartalomstratégia létrehozása nem lehet nehéz folyamat. Használja a fent említett tíz legjobb közösségi média tartalomkészítő eszközt, és fokozza közösségi média jelenlétét.

Kezdje el még ma!

Ezek az eszközök nagyszerű közösségi médiás tartalomírással kísérve segíthetnek a márka felemelésében.

GYIK

1. Hogyan lehet hatékonyan használni a közösségi média tartalomeszközeit?

A közösségimédia-tartalomkészítő eszközök egyszerűen használhatók, és bárkinek segítséget nyújthatnak a kiemelkedő közösségimédia-tartalom problémamentes létrehozásában. Sok ilyen közösségi médiatartalom-eszköz hatalmas könyvtárral rendelkezik több száz sablonnal, így a felhasználók hozzáférhetnek olyan keretrendszerekhez, amelyek segíthetnek elérni eredményeiket.

2. A közösségi média tartalomkészítő eszközök felváltják a tartalomkészítőket?

Bár a közösségi média tartalomkészítő eszközei soha nem fogják helyettesíteni az emberi tartalomgenerálási képességet, minden bizonnyal segítenek a tartalom magasabb szintre emelésében. Segítenek a képek és videók szerkesztésében vagy új tartalomformákkal való kísérletezésben.

3. Melyek a leghatékonyabb közösségi média tartalomkészítési módszerek?

A leghatékonyabb tartalomkészítési módszerek a tartalom többféle formáját ötvözik különféle promóciós és terjesztési stratégiákkal. Az első lépés a versenyelőny megszerzése felé, ha a legjobb eszközökkel rendelkezik a közösségi médiában való tartalom létrehozásához, valamint a releváns és hasznos tartalom létrehozásához szükséges erőforrásokat, amelyek a sikerhez vezetnek.

Új publikációk:

Ajánlott