A 10 legjobb marketing taktika alacsony költségvetésű vállalkozások számára

Kezdjük azzal, hogy miért van szükség a marketingre egy vállalkozás számára, először is kérdezd meg magadtól, hogy teljesen tisztában vagy-e azzal, hogy mit jelent a marketing kifejezés? És miért van mindig szükség marketingtaktikára? Zavaros? Nem kell aggódnia, mert ebben a blogban mindent megtudhat.

A vállalat termékének vagy szolgáltatásának népszerűsítését és értékesítését lehetővé tevő médiumot nevezzük Marketing. Mindig van a marketing szükségessége mert honnan tudna rólad a közönség, ha titkos vagy kevésbé vonzó?

Alapszinten azonban a marketing kötelező, mert felhívja a figyelmet, és felvilágosítja a közönséget a termékeiről és szolgáltatásairól, ezért fontos, hogy még azelőtt dolgozzon a stratégiáján. MVP folyamat. És tudod mit? Egy sikeres üzleti platform prioritása mindig az ügyfelek elégedettsége.

Sőt, a marketing csatornák segítenek a kereslet és vezető generációamely segíti cége növekedését.

lead-generation-by-marketing-channels-graph

A 10 legjobb marketing taktika alacsony költségvetésű vállalkozások számára:

Az alábbiakban bemutatjuk a 10 legjobb marketingtaktikát az alacsony költségvetésű vállalkozások számára. Lehet, hogy közülük néhányat választott, de nem mindegyiket. Ezért az Ön egyszerűsége és megvalósíthatósága érdekében összegyűjtöttem a 10 legjobb olcsó marketingstratégiát vállalkozása számára.

Az egyik legjobb marketing taktika alacsony költségvetésű vállalkozások számára, vajon miért? Mert sok előnye van, mint amilyennek látszik. Nézz rájuk:

 • Nem kell nagy összeget befektetnie a marketingbe, hiszen csak a közösségi média platformokra lenne szüksége
 • Segít elérni a kívánt szintet a lead-generálásban
 • Tudatosítani fogja a közönséget a márkáról

Profi tipp: Győződjön meg arról, hogy a nyertes díj elég jó ahhoz, hogy több közönséget vonzzon.

Milyenek legyenek a közösségi média versenyek? Az alábbiakban néhány példát mutatunk be.

 • Oszd meg a bejegyzéseket 10 (mondjuk) ismerősöd profilján
 • Írja fel a képet, és tartalmaznia kell a márkanevét, például a SocialPilotot
 • Tegyél egy humoros megjegyzést, és érd el a 100 lájkot/reakciót

A fent említett példák működnek a legjobban marketing kis költségvetésselcsak tegyen közzé egy fülbemászó képet vonzó és megnyerő nyereményjátékkal.

Olvasni:  10 bejövő stratégia, amely ugrásszerűen megnöveli webhelye forgalmát

Problémái vannak a közönséghez való kapcsolódásban? Itt van egy megoldás. Közösségi média ütemezési eszközök A SocialPilothoz hasonlóan könnyedén megtervezheti, ütemezheti és közzéteheti bejegyzéseit több platformon, hogy növelje közönségét és erősítse a közönséggel való kapcsolatait.

Instagram-verseny-eredmények

A grafikon az elköteleződés összehasonlítását mutatja egy normál bejegyzés és egy verseny között

Használja ki az e-mail marketinget:

Tudod? Naponta több mint 205 milliárd e-mailt küldenek. Természetesen ez óriási, és kitalálod, hogy miért? A nagy léptékűség oka az, hogy reklámozás e-mail marketingen keresztül költséghatékony és egyszeri megtalálni az e-mail címüket egyszerűbb beállítani és átalakítani őket.

Ebben a digitális korszakban az e-mailek minden bizonnyal feljebb léptek, mert akár nagy, akár kisebb vállalkozásról van szó, minden szervezet e-mailes hirdetési módszert alkalmaz.

Miert van az? Íme, miért nézd meg:

 • Megcélozhatja a kívánt közönséget
 • Az e-mailek segítségével globális közönséget is megcélozhat
 • Ez nagyobb bevételt eredményez. A jelentések szerint az e-mailek évente 29 milliárd font kiskereskedelmi forgalomból származnak (Marketinghét)
 • Költséghatékony

Kísérletezzen alacsony költségvetésű PPC-vel:

Kisebb költségvetéssel marketingel, és tanácstalan, vajon eredményes lenne-e vagy sem? Megvan a legjobb megoldás az Ön számára.

Mi az? Nézzétek meg.

A legtöbb cég kihasználja a kattintásonkénti fizetést, és azon keresztül hirdet. Azért, mert segíti az új közönség megszólítását és növeli a bevételt is. Tehát itt az ideje, hogy minél több közönséget bevonj.

Sőt, a márkának nagyobb láthatóságot biztosít, és hatást gyakorol a piacra. A legjobb marketingtaktika kereséséhez érdemes figyelni az alacsony költségvetésű PPC-vel történő hirdetésre.

Adj ajándékokat:

Érdekelne, hogy az ingyenes jutalmak hogyan szerepelhetnek a marketingtaktikák között, és ez az alacsony költségvetésű vállalkozások számára is? Először is, soha senki nem utasítaná el az ingyenes ajándékokat. Tehát ez egy okosabb lépés a közönség vonzására.

Olvasni:  Digitális marketingstratégiák napelemes vállalatok számára

Senki sem várja el tőled, hogy olyasmit kínálj, ami nem megfizethető számodra. Íme, mit adhatsz:

 • Ingyenes próbaverzió néhány napig
 • Kedvezményes ajándékutalványok vagy promóciós kódokat
 • Néhány minta a termékéből/funkciójából
 • 1 napos prémium bejelentkezés

Milyen előnyhöz jutna? Azonban ezen a világon semmi sem jár ingyen. Tehát cserébe a következőket kapod:

 • A kívánt számú vezeték
 • Ügyfelei elkezdenek megbízni a márkájában
 • A márka láthatósága javulni fog
 • Hűséges ügyfeleket szerez
 • Az eladások növekednének

A közösségi események megtervezése bonyolult lehet, mert fennáll az esély a költségvetés túllépésére, de ha okosan jársz, soha nem fogsz rosszul esni.

Miért fontosak a közösségi események? A kis költségvetésű marketinget ideális esetben ilyen rendezvények végezhetik. Ezek az események növelik a láthatóságot, a kisebb vállalkozások számára is ez a legjobb. Ha azonban ennek megfelelően dolgozik, akkor biztos lesz márkája ismertsége.

Profi tipp: Ha kis költségvetéssel marketingel, akkor okosabb, ha a dolgokat egyszerűvé teszi. Ne vigye túlzásba feleslegesen.

Fokozza a LinkedIn marketingjét:

A LinkedIn minden bizonnyal a legjobb platform növelje vállalkozását. Kétségtelenül az egyik legjobb alacsony költségű marketingstratégia. A LinkedIn-t azonban gyakran nem úgy használják, ahogy kellene.

Ne te legyél az, aki nem használja, helyesen. Csak ne építs kapcsolatokat és ne költözz el, hanem próbálj minél több tevékenységet folytatni.

Milyen típusú tevékenységek? Csatlakozhat több csoporthoz, gyakran megoszthatja bejegyzéseit, megoszthatja ötleteit, részt vehet a vitában és még sok más módon. Akár alkothatsz is vonzó értékesítési posztok leadeket generálni.

Mi az előnye? A LinkedIn-en való tartalom közzététele segíthet:

 • Láthatóvá teszi a tartalmat a megfelelő közönség számára
 • Könnyen megközelítheti az üzleti profilokat
 • A márka több hűséges vásárlót szerez
 • A legjobb módja a marketingnek alacsony költségvetéssel
 • Leadek generálhatók

Fókuszban az ajánlási marketing:

Ahhoz, hogy megszerezz valamit, valamit nyújtani kell, ez így megy. Mert ki mondta, hogy a jó dolgok ingyen vannak? Azonban, az ajánlások a marketingtaktika egyik jó módja, vajon miért? Íme, miért.

Olvasni:  10 Apple marketing lecke, amiből tanulhat

Ha ajánlásokat ajánl, itt nyeri el az ügyfelek bizalmát. Mert a jutalom bárkit boldoggá tehet.

Mit éreznek a vásárlók? Az ügyfelek meg vannak győződve arról, hogy Ön értékeli őket, törődik az igényeikkel, és értékeli részvételüket.

mit nyersz? Először is hűséges ügyfeleket szerezhet. Másodszor, amikor az ügyfél a körében hivatkozik a márkádra, akkor leadeket és több ügyfelet szerezhet. Akkor miért nem adsz egy keveset és nyersz többet?

Fejlesztés a SEO-ban:

SEO sok része

A SEO jellemzői

A SEO megértése és fejlesztése egy vállalkozásnál kötelező. Ez azért van így, mert ha a tartalom nem lenne elég optimalizálva ahhoz, hogy elérje a legmagasabb szintet a SERP-ben, akkor hogyan szerezne láthatóságot?

A SEO azonban semmilyen kapcsolatban nem áll a költségvetéssel a marketingtaktika terén, hanem teljes mértékben az építésben van.

Hogyan javítható a SEO? A SEO fejlesztésének módjai a következők:

 • Az Alt címkék értelmes használata
 • Megfelelő meta leírás
 • Használja a megfelelő kulcsszósűrűséget
 • Győződjön meg róla, hogy a tartalom jól olvasható
 • Javítsa ki a hibás linkeket
 • Óvatosan használja a H1 és H2 fejlécet
 • Optimalizálja webhelyét mobilra

Vessünk egy pillantást hogyan optimalizálják a legjobb SEO cégek webhelyeiket:

Mik a SEO előnyei? Mindig vannak bizonyos előnyök, amelyek révén a SEO megértése könnyebbé válik. Mik azok?

 • Nagyobb forgalmat generál
 • A márka ismertsége megemelkedik
 • Javítja a konverziós arányokat
 • Marketing kis költségvetéssel
 • Segít új ügyfelek megtalálásában

Indítsa el webhelyét a fórumokon és a közösségi média csoportokon:

Soha ne vegye magától értetődőnek a csoportokat vagy fórumokat. Ahogy a LinkedIn is segít elérni az üzleti profilokat, többnyire. A fórumok vagy közösségi média csoportok segítenek elérni a helyi közönséget. A helyi közönség azonban időnként nagyon nagy, és ez minden bizonnyal az Ön társaságának kedvez.

Hogy lehet, hogy ezek marketingtaktikák? Úgy tűnik, a közönséggel való interakció a marketinghorizont kibővítéséhez vezethet. A márkaépítés pedig fontos vállalkozása számára, akár kicsi, akár nagy vállalkozás.

Olvasni:  A közösségi értékesítés magyarázata: előnyök, hálózatok és sikertörténetek

Hogyan lehet elindítani a weboldalt ilyen platformokon? Az indításhoz legtöbbször semmi sem kell, csak a fiók, és kész.

 • Keresse meg azokat a csoportokat/közösségeket, amelyek a legjobban illeszkednek vállalata természetéhez
 • Kérjen meghívót
 • Ha szükséges, válaszoljon néhány kérdésre
 • Végül indítsa el webhelyét.

Chatbot elem hozzáadása: Manapság a legtöbb cég növekszik, és egy chatbot segítségével generál leadeket. A cégének chatbottal való összekapcsolása azonban számos előnnyel járhat. Vajon hogyan? Nézd meg.

Például az Ön cége divatos részletekkel foglalkozik – így Ön határozottan kapcsolatba lép azokkal a csoportokkal/fórumokkal, amelyek relevánsak. Ha épít a chatbot megduplázhatja közönségét.

Hogyan?

Mert most már divat- és chatbot csoportokban/fórumokban is elindíthatja weboldalát, ami minden bizonnyal segít több leadet és nagyobb forgalmat generálni.

Itt van, hogy megkönnyítse a chatbot felépítését bármely területen Botsify neked segíteni. Ezen a platformon könnyedén építhet bármilyen típusú chatbotot.

Márkaépítés közösségi média fiókokon:

branding-on-social-media-platforms

A közösségi média platformok listája a márkaépítéshez

A személyes közösségimédia-fiókokon történő márkaépítés az egyik legjobb olcsó marketingstratégia, mert semmi másra nincs szüksége, csak a fiókjaira. Nem számít, milyen hatalmas vagy finom a köre, a kifejezetten alacsony költségvetésű vállalkozásoknak vagy vállalkozóknak szóló márkaépítés a legjobb a személyes alapon.

Miert van az? Ez azért van így, mert amikor a márkád bemutatásra került különböző szakmai csoportokban/fórumokon, most van a legjobb alkalom arra, hogy bemutatd márkádat barátaid és családod körében.

Így hűséges és valódi felhasználókat is szerezhetsz, a körödnek tisztában kell lennie azzal, hogy mit csinálsz, mivel nem lesznek olyan szakmai csoportok, mint te.

Dióhéjban:

Összefoglalva, a marketing nehéz lehet, de ez nem jelenti azt, hogy sok költségvetésre lenne szüksége. A fent említett marketingtaktika a legjobban működhet az Ön cége számára, és azt is alacsonyabb költségvetés mellett.

Új publikációk:

Ajánlott