A 10 legjobb szövegíró szoftver & Eszközök az ügynökség számára

Minden online marketing stratégia lényeges szempontja a tartalomgyártás, pontosabban a blogtartalom.

A rendszeres blogtartalom készítése nem csak a keresőoptimalizálásnak tesz jót, hanem segíti a célzott érdeklődők vonzását is.

De a hatékony blogpéldány elkészítése, amely a Google-on szerepel, és a célközönséget ügyfelekké alakítja, szakértelmet, időt és kutatást igényel.

A szövegíró szoftverek és eszközök segíthetnek olyan példány létrehozásában, amely növeli a konverziós arányt és javítja a SEO helyezéseket.

Ebben a cikkben megvizsgáljuk azokat a legjobb szövegíró szoftvereket, amelyeket érdemes használnia az ügynökségében. Azt is megtudhatja, hogy mely funkciókat kell figyelembe vennie, amikor eldönti, hogy mely szövegíró eszközöket használja.

Mi az a szövegíró szoftver?

A szövegíró szoftver egy szoftverként vagy egy teljes eszközkészletként definiálható, amely segíti a szövegírókat és a marketingeseket a szövegírási folyamat minden szakaszában, az elejétől a végéig.

Ez magában foglalja a tartalmi ötletek kutatását egészen a blogcikkek közzétételéig.

Kép forrása: SearchEngineJournal

Most meg kell említenünk, hogy nincs egy olyan mindent magában foglaló szövegíró szoftver, amely az összes szükséges funkcióval rendelkezik az optimalizált másolat létrehozásához, amely szépen be van csomagolva egy fedél alatt.

Mivel a szövegírás nagyon különböző tevékenységekből áll, az ügynökségeknek létre kell hozniuk saját szövegíró szoftvercsomagjukat, amely különböző eszközökből áll, és mindegyiket egy adott feladatra használják.

Példaként használhatja az egyik eszközt kifejezetten a kulcsszókutatáshoz, egy másikat a nyelvtan ellenőrzéséhez, egy másik pedig a tartalom SEO-ra optimalizálásának ellenőrzéséhez.

Miért használjon szövegíró szoftvert az ügynökségében?

A szövegíró szoftver segíthet olyan példány létrehozásában, amely a Google rangsorában szerepel, a potenciális ügyfeleket ügyfelekké alakítja, és javítja az általános felhasználói élményt az ügyfél webhelyén.

Íme néhány további ok, amiért az ügynökségeknek érdemes szövegíró szoftvert használniuk:

 • Segítségével az ügynökségek optimalizált munkafolyamatot hozhatnak létre ügyfeleik másolatának elkészítéséhez különféle mesterséges intelligencia-szövegíró eszközök segítségével.
 • Biztosítja, hogy a másolat mentes legyen a nyelvtani és írásjel-hibáktól.
 • Segíthet az ügynökségeknek azonosítani, hogy ügyfeleik iparága alapján mely témák a felkapottabbak.

Most, hogy tudja, mi az a szövegíró szoftver, és miért érdemes fontolóra vennie annak használatát az ügynökségében, beszéljünk röviden néhány olyan funkcióról, amellyel a szövegíró szoftver „veremének” rendelkeznie kell.

Kép forrása: Paldesk

Milyen tulajdonságokkal rendelkeznek a legjobb szövegíró szoftvereszközök?

Mielőtt fontolóra venné, hogy mely eszközöket vegye fel a „halmához”, először gondolja át ügynöksége igényeit és az összes többi eszközt, amelyet már használ.

Ha például már használja a Google Dokumentumokat blogbejegyzés-piszkozatok létrehozására és a csapattagokkal való együttműködésre, akkor Grammarly-fiókot csatlakoztathat a Dokumentumokhoz, hogy segítse a helyesírás- és nyelvhelyesség-ellenőrzést.

Ezért ellenőrizze, hogy mely szövegíró alkalmazások integrálhatók az ügynökségében jelenleg használt eszközök listájával.

Az alábbiakban felsoroljuk azokat a legfontosabb funkciókat, amelyekre figyelnie kell, amikor eldönti, melyik szövegíró szoftvert használja az ügynökségében:

Nyelvtani helyesírás-ellenőrzés

A nyelvtani és helyesírási hibáktól mentes tartalom és másolat közzététele elengedhetetlen minden online marketingtevékenység sikeréhez.

Kép forrása: Író

Mit gondolnak majd a leendő ügyfelek az Ön ügyfele webhelyéről, ha helyesírási és nyelvtani hibákat találnak?

A helyesírási hibák ahhoz vezethetnek, hogy a márka elveszti hitelességét és bizalmát, és végső soron az ügyfél eladási veszteségét is eredményezheti.

Olvasni:  A Google Analytics használata a WordPress-szel

Egy cikk szerint a BBCa helyesírási hibák hatalmas bevételkiesést okozhatnak a vállalkozások számára.

Egy másik forrás megállapította, hogy “A felhasználók 74%-a megnézi a helyesírás és a nyelvtan minőségét egy webhelyen, és a felhasználók 59%-a kerüli, hogy olyan cégtől vásároljon, amelyik helyesírási hibákat vétett a webhelyén.

Tehát amikor eldönti, hogy melyik szövegíró szoftvert használja, győződjön meg arról, hogy az eszköz rendelkezik nyelvtani és helyesírás-ellenőrző funkcióval, vagy legalább integrálható-e egy olyan eszközzel, mint a Grammarly.

AI tartalomgenerálás

A mesterséges intelligencia viharral hódítja meg a világot, beszivárogva mindennapi életünk szinte minden területére. Ez alól a szövegírás sem kivétel.

A nyelvtechnológia és a gépi tanulás fejlődésével számos mesterségesintelligencia-alapú tartalomgeneráló eszköz, például a Copy.ai és a Copysmith megjelent a piacon.

Kép forrása: TheNextScoop

Ezek az AI tartalomgeneráló eszközök segítenek a marketingcsapatoknak másolatok létrehozásában különféle marketingformátumokhoz, például blogíráshoz, e-mail marketinghez és közösségi média marketinghez.

Az AI tartalomgeneráló eszköznek a szövegíró verembe való beépítésének az az előnye, hogy segít ügynökségének növelni a tartalomtermelést anélkül, hogy további csapattagokat kellene felvennie.

A mesterséges intelligencia tartalomgeneráló eszközei szintén hasznosak az írói blokkolással küzdő írók támogatásában.

SEO optimalizálási javaslatok

A szövegíró szoftver kiválasztásakor egy másik lényeges szempont, amelyet figyelembe kell venni, a SEO optimalizálási javaslatok.

Ez a funkció azt jelenti, hogy az eszköz képes javaslatokat adni arra vonatkozóan, hogyan optimalizálhatja a blogpéldányokat a SEO helyezések javítása érdekében.

Ez magában foglalja a javaslatok megadását arra vonatkozóan, hogy milyen kulcsszavakat adjunk hozzá a tartalomhoz, hány kép és hivatkozás található a versengő cikkekben, a HTML-fejlécek megfelelő használata a cikkekben stb.

Címgenerátor

Az egyik első dolog, amit a webes felhasználók látnak, amikor felkeresnek egy webhelyet vagy böngésznek a keresőmotor eredményoldalán, az az oldal címe.

Azzal, hogy optimalizált címeket és címsorokat hoz létre, amelyek kíváncsiságot keltenek, célzott forgalmat irányíthat az ügyfél webhelyére.

Feltétlenül adjon hozzá egy címgeneráló eszközt a szövegíró szoftver „vereméhez”, amely segít SEO-barát címek létrehozásában.

Plágium-ellenőrző

A plágium nemcsak valaki más munkájának ellopását (illegálissá tételét) jelenti, hanem azt is jelzi, hogy egy író vagy vállalkozás nem hajlandó belefektetni a saját vállalkozásukra jellemző tartalom létrehozására.

Ezért elengedhetetlen, hogy megbizonyosodjon arról, hogy szövegíró szoftvere tartalmaz-e plágium-ellenőrzőt.

Ha már döntött néhány szövegíró szoftver mellett, de észrevette, hogy egyik sem rendelkezik plágium-ellenőrzővel, akkor használhat egy ingyenes online plágium-ellenőrző.

Ha úgy dönt, hogy mesterséges intelligencia szövegíró szoftvert használ blogcikkek létrehozásához, mindig ellenőrizze, hogy a generált szöveg nem létezik-e már valahol máshol az interneten.

Ezt úgy teheti meg, hogy egyszerűen beilleszti az AI által generált szöveget a fenti plágium-ellenőrzőbe, hogy megnézze, eredeti-e a szöveg.

Tartalomszerkesztési javaslatok

A tartalomszerkesztő funkció segítségével lerövidítheti a bőbeszédű mondatokat, így a másolat erősebb, olvashatóbb és kevésbé megerőltető lesz.

A legjobb szövegíró szoftvereszközök

Ezután megvitatjuk az ügynökségében használható legjobb szövegíró szoftvereket és eszközöket.

Ez a lista mindent lefed, kezdve a mesterséges intelligencia szövegíró alkalmazásoktól, a helyesírás-ellenőrzőktől, a hatékonyságnövelő eszközöktől és még sok mástól!

Frase

Az első szövegíró szoftver, amelyet használhat Frase.

Webhelyük szerint a Frase egy mesterséges intelligencia, amely segíthet az íróknak SEO-optimalizált tartalom kutatásában és írásában.

Mivel a Capterra és a G2 átlaga 4,8 csillag, azt hiszem, nyugodtan kijelenthetjük, hogy ezt az eszközt sok szövegíró és ügynökség használja és szereti.

Olvasni:  7 módja annak, hogy utazási visszamutató linkeket szerezzen, amelyek illeszkednek a résbe, és növelik az elérést

Íme néhány hasznos funkció, amelyet a Frase szállít:

 • Kulcsszókutatási funkcionalitás
 • Tartalomszerkesztés
 • Csapat együttműködés
 • Automatizált vázlatkészítő
 • SEO optimalizálási javaslatok

A Frase rendelkezik egy tartalompontozási funkcióval is, amely a SERP-k legjobban teljesítő versenytársaihoz viszonyítja a tartalmat. Ez a mód összehasonlítja az Ön kulcsszóhasználatát versenytársaival, és segít azonosítani, mely kulcsszavakat kell hozzáadnia a tartalomhoz.

A Frase havi 19,90 dollártól kezdődik.

Előnyök:

 • A Frase számos olyan funkcióval és funkcióval rendelkezik, amelyek lehetővé teszik SEO-optimalizált tartalom létrehozását.
 • 7 napos próbaverzió a funkciók kipróbálásához.

Hátrányok:

 • A SEO-bővítmény havonta 35 dollár extra költséget jelent.
 • A Frase nem tartalmaz plágium-ellenőrzőt sem, ami nagyon fontos, ha használni akarod az AI-írójukat.

Copy.ai

Copy.ai valószínűleg az egyik legnépszerűbb mesterséges intelligencia-író asszisztens a piacon.

Ez a szövegíró szoftver a legújabb nyelvi mesterséges intelligencia technológiát használja GPT-3amely mély tanulást használ emberszerű szöveg létrehozásához.

A Copy.ai nem csak blogmásolat készítéséhez használható, hanem digitális hirdetésszöveg, közösségi médiatartalom, e-kereskedelmi termékleírások és értékesítési másolatok készítésére is használható.

A Copy.ai másik praktikus funkciója a „Change Tone” eszköz, amely lehetővé teszi, hogy kilenc különböző hangszín közül válasszon, például nyugodt, szellemes, empatikus stb.

Ez különösen akkor hasznos, ha ügynöksége különböző iparágakban működő vállalkozások számára készít tartalmat. Például az ügyvédeknek szánt blogtartalom általában professzionálisabb hangvételű, mint egy autómosó vállalkozás blogtartalma.

Ha olyan másolatot szeretne készíteni, amely nem angolul beszélő közönségnek szól, akkor a Copy.ai több mint 25 különböző nyelven tud másolatot készíteni.

A Copy.ai prémium verziója havi 35 dollártól kezdődik.

Előnyök:

 • Ingyenes csomagjuk van, amelyhez nincs szükség hitelkártyaadatokra, vagyis az összes funkcióhoz hozzáférhet anélkül, hogy egy centet kellene fizetnie.
 • A Copy.ai több mint 90 szövegíró eszközből áll, amelyek segítségével tökéletes másolatot készíthet.
 • A Copy.ai segítségével sokféle dologhoz lehet másolatot készíteni, például e-mailek tárgysoraihoz, Instagram-feliratokhoz, CTA szöveggenerátorokhoz és még sok máshoz!
 • 24 órás élő támogatás.

Hátrányok:

 • Néhányan panaszkodtak, hogy egyes mondatoknak nincs mindig értelme hosszú formátumú tartalom generálásakor.

Másoló

Másoló egy másik AI szövegíró szoftver és Copy.ai alternatíva.

Ha írói akadályokat tapasztal, vagy csak más szögre van szüksége a példányhoz, akkor a Copysmith egy lehetséges eszköz, amellyel segíthet a tartalom létrehozásában.

A Copysmith 30 sablont tartalmaz, amelyeket különféle felhasználási esetekben használhat, például Facebook és Google Ads, Amazon termékleírások, blogvázlatok, tartalomötletek és YouTube-videóleírások.

Ez a szövegíró szoftver számos szolgáltatással integrálható, mint például a Google Ads, a Shopify, a Google Docs, a WooCommerce és még sok más!

A Copysmith havi 19 dollártól indul.

Előnyök:

 • 7 napos korlátlan ingyenes próbaidőszak.
 • Közvetlenül integrálható a Google Ads szolgáltatással PPC kampányok indításához. Az A/B teszt funkció különösen akkor hasznos, ha címsorokat és hirdetésszövegeket szeretne tesztelni.
 • Élő chat és e-mailes támogatás elérhető.
 • Minden terv lehetővé teszi a csapattagok közötti együttműködést.

Hátrányok:

 • Jelenleg csak az angol érhető el tartalomkészítési nyelvként.
 • Egyes felhasználók panaszkodtak, hogy ez jobban működik rövid formátumú tartalom esetén, mint hosszú formátumú tartalom esetén.

Jáspis

JáspisA korábban Jarvis néven ismert AI íróasszisztens és szövegíró szoftver, amellyel egyedi, rendkívül vonzó tartalmak hozhatók létre.

Az ügynökségek használhatják a Jaspert terméklisták, blogbejegyzések vázlatainak, blogbejegyzések bemutatásának és következtetéseinek, Facebook-hirdetések címsorainak és egyebeknek a megírására.

Valójában több mint 50 különböző sablon közül választhat, beleértve a YouTube-videók leírásának és címeinek másolatát.

Olvasni:  Nyaralás SEO: 7 örökzöld lépés az ünnepi szezon kihasználásához

Ami a Jaspert egyedivé teszi a többi mesterséges intelligencia-író asszisztenshez képest, az az, hogy szövegírási szakértők alapították, ami azt jelenti, hogy Jasper alapja kiváló íráskészség.

A Jasper ára havi 29 dollár 20 000 szónyi mesterséges intelligencia által generált szövegért.

Előnyök:

 • A Jasper több mint 25 különböző nyelven tud másolatot készíteni.
 • Hozzáférés az élő támogatáshoz.
 • A Jasper lehetővé teszi a csapatok számára, hogy együttműködjenek és projekteket menedzseljenek.

Hátrányok:

 • A Jasper használatának költségei meglehetősen drágák lehetnek.
 • A Jasper nem rendelkezik natív plágium-ellenőrzővel, ehelyett integrálódik a Copyscape-be (egy online plágiumészlelő eszköz). De felár ellenében elő kell fizetnie a Copyscape csomagra.
 • A „SEO mód” csak a csúcskategóriás csomagban érhető el.

Rytr.me

Rytr egy hatékony mesterséges intelligencia szövegíró eszköz, amellyel e-maileket, közösségi hirdetéseket, Google hirdetéseket, nyitóoldal másolatot, SEO-t írhatunk. meta leírásokés több!

A Rytr lenyűgöző értékelésekkel büszkélkedhet, legalább 4,7 csillaggal a TrustPilot, G2 és AppSumo 2690 értékeléséből. Ez nyilvánvalóan azt jelenti, hogy ezt a szövegíró alkalmazást sok ügyfele használja és szereti.

Ez a szövegíró szoftver több mint 20 különböző hangszínt tartalmaz, amelyek több mint 30 nyelven érhetők el.

Valószínűleg ennek az eszköznek az egyik legjobb tulajdonsága, hogy az ingyenes csomag tartalmaz egy plágium-ellenőrzőt, havonta legfeljebb 5000 karakternyi mesterséges intelligencia által generált szöveget, valamint a fizetős csomagok összes többi funkcióját.

A Ryter prémium havi 9 dollártól kezdődik, így ez a legolcsóbb mesterséges intelligencia-író asszisztens ezen a listán.

Előnyök:

 • Az ingyenes csomag minden prémium szolgáltatást tartalmaz, beleértve az online plágium-ellenőrzőt.

Hátrányok:

 • Az ár a felhasznált karakterek számától függ, tehát ha hosszú formátumú tartalmat szeretne írni, akkor a Rytr meglehetősen drága lehet.
 • Egyes felhasználók panaszkodtak, hogy az AI által generált másolat minőségét javítani kell.

Airstory

Airstory egy szövegíró eszköz, amellyel az írók és az ügynökségi csapatok együttműködhetnek és közösen dolgozhatnak projekteken.

Ez az eszköz arról szól, hogy segítse a csapatokat a tartalomötletek generálásától egészen a tartalom közzétételéig. Az Airstory-t szinte egy kifejezetten blogtartalom-előállításhoz szükséges projektmenedzsment eszköznek képzelheti.

Az “Airstory Researcher” Chrome-bővítmény lehetővé teszi a szövegírók számára, hogy elmentsék az online böngészés közben talált kutatási forrásokat.

Az Airstory különösen hasznos, hogy az ügynökségek közvetlenül ügyfeleik WordPress-webhelyein tehetik közzé a jóváhagyott tervezeteket.

Az Airstory havi 25 dollártól indul, és ingyenes próbaverzióval rendelkezik, amellyel ellenőrizheti a funkcióit.

Előnyök:

 • Ingyenes próbaverzió.
 • Korlátlan számú együttműködő áll rendelkezésre a belépő szintű tervben.
 • Közvetlen közzététel a WordPress-en az Airstory beépülő modulon keresztül.
 • Beépített helyesírás- és nyelvhelyesség-ellenőrző.
 • Mobil alkalmazás elérhető.

Hátrányok:

 • Csak 2 fizetős csomag érhető el, meglehetősen nagy ugrással a két csomag között.

Nyelvtanilag

Ha blogtartalmat, webhelymásolatot és közösségi médiatartalmat készít, akkor Nyelvtanilag feltétlenül a szövegíró szoftver eszköztárának részét kell, hogy képezze.

A Grammarly egy ingyenes online írásasszisztens, amely biztosítja, hogy a példány mentes legyen a helyesírási, nyelvtani és központozási hibáktól.

Nem csak ez, hanem a Grammarly azt is ellenőrzi, hogy nincsenek-e túlhasznált szavak a mondatokban, és gondoskodik arról, hogy a mondatokban ne legyen passzív hang.

A Grammarly valós idejű tartalomszerkesztést és javaslatokat tartalmaz magyarázatokkal a másolat javítására vonatkozóan.

Az AI szövegíró eszközeihez hasonlóan a Grammarly is segíthet a szövegíróknak a hangszín beállításában a célközönségtől függően.

A Grammarly Premium havi 12 dollártól kezdődik.

Előnyök:

 • Ingyenes verzió is elérhető.
 • Google Chrome bővítmény, amely lehetővé teszi a másolat szerkesztését bármely oldalon.
 • Plágium-ellenőrzővel jár.
Olvasni:  Mélylinkelés a SEO-hoz: miért hatékony a rangsorok emelésében?

Hátrányok:

 • Néha az MI nem érti, mit akarsz mondani.
 • Ha nem rendelkezik prémium verzióval, a Grammarly sok alkalmazáson belüli értesítést küld, hogy megpróbálja Önt fizető vásárlóvá alakítani.

Hemingway App

A Hemingway App hasonló a Grammarlyhoz, mivel segít a szövegíróknak rövidebb, erőteljesebb és könnyebben olvasható mondatokat írni.

Ez a szövegíró szoftver élő visszajelzést ad az íróknak arról, hogy mit kell tenniük a példányuk fejlesztéséhez.

A cikkben említett összes eszközzel ellentétben a Hemingway alkalmazásnak van egy olyan asztali verziója, amelyhez nincs szükség internetkapcsolatra.

A szövegíró szoftver asztali verziója 19,99 dollárba kerül, míg az online verzió örökké ingyenesen használható.

Előnyök:

 • Az online verzió örökre ingyenesen használható.
 • Az élő tartalomszerkesztő azonnali visszajelzést ad arról, hogyan készíthet tömörebb és erőteljesebb másolatot.
 • Az ügynökségek közvetlenül közzétehetnek a WordPress és a Medium rendszerben a Hemingway szerkesztőben.

Hátrányok:

 • Nem végez mélyreható nyelvtani ellenőrzést, mint sok más eszköz, például a Grammarly.

Coschedule Headline Analyzer

A következő szövegíró eszköz elengedhetetlen a címsorok és oldalcímek elemzéséhez. A Coschedule Headline Analyzer elemzi a címet olyan mérőszámok alapján, mint az olvashatóság, a szavak és karakterek száma, a hangulat, az egyértelműség, a szóegyensúly és a címsor típusa.

Az ingyenes Headline Studio Browser Extension segítségével elemezheti a címsorokat az interneten való böngészés közben, és elmentheti a tetszőket inspirációként.

Ez az eszköz hasznos, mert az oldalcímek és a blogcímek elengedhetetlenek a jó első benyomás megteremtéséhez.

Ez az eszköz saját beépített „szóbankkal” rendelkezik, amely segíthet olyan szavakat találni, amelyek feldobják a címsorokat.

A Coschedule Headline Analyzer ingyenesen használható, de az ingyenes verziónak megvannak a maga korlátai. Például az ingyenes előfizetéssel nem fér hozzá a SEO Score funkcióhoz.

A legalacsonyabb fizetésű csomag havi 9 dollártól kezdődik, havi 5 prémium főcímjelentésért.

Előnyök:

 • A Headline Analyzer szép felhasználói felülettel rendelkezik.
 • A beépített tezaurusz segít megtalálni a szinonimákat és szavakat, amelyek növelhetik a címsor pontszámát.

Hátrányok:

 • Az ingyenes csomag havonta csak 3 prémium főcímjelentéshez biztosít hozzáférést.
 • A Headline SEO pontszám csak a fizetős csomagoknál érhető el.

Kimondható

Kimondható egy szövegíró eszköz szövegírók számára, amely lehetővé teszi számukra, hogy blogcikkeket egyszerűen exportáljanak a Google Dokumentumokból a WordPressbe.

Ezzel az eszközzel az ügynökségi csapatok időt takaríthatnak meg és növelhetik a termelékenységet azáltal, hogy egyetlen kattintással tömegesen exportálják a véglegesített piszkozatokat a WordPressbe.

Egyszerűen csatlakoztassa Tartalomkezelő rendszerét, és importálja az összes tartalmát a Google Dokumentumokból. A Wordable ezután tömegesen közzéteszi az összes tartalmat az Ön WordPress vagy Medium blogjában, az Ön által megadott összes előre beállított formázási stílus használatával.

A Wordable havi 49 dollártól kezdődik, és egészen havi 999 dollárig megy a nagy kiadók számára.

Előnyök:

 • Ezzel az eszközzel a csapatok rengeteg időt takaríthatnak meg az ügyfelek webhelyére való tartalomfeltöltéssel.
 • A Wordable több WordPress webhelyen is használható, így ideális olyan ügynökségek számára, akiknek több webhelyre kell tartalmat feltölteniük.

Hátrányok:

 • Egyes felhasználók arról számoltak be, hogy az eszköz „eltört és hibás”.

Következtetés

Ezzel véget ért a marketingügynökségek számára készült szövegíró szoftverek és eszközök listája.

Az egyik legfontosabb tevékenység, amelyet egy ügynökség az ügyfeleiért elvégezhet, olyan példány létrehozása, amely leköti a célközönséget, ráveszi őket a cselekvésre, és helyet foglal a Google-ban.

Az ügynökségek használhatják az ebben a cikkben tárgyalt szövegíró eszközöket, hogy segítsenek nekik tartalmat hatékonyabban és nagyobb léptékben létrehozni, szerkeszteni és közzétenni.

Új publikációk:

Ajánlott