A 10 legjobb tartalomszolgáltatás felülvizsgálta

A tartalomírási szolgáltatások lehetővé teszik a márkák számára, hogy tartalomírásukat szakemberekre bízzák, miközben felelősek a márka hangjáért és információiért.

Tartalomjegyzék

 • Bevezetés
 • A legnépszerűbb tartalomírási szolgáltatások felülvizsgálva
 1. Bors tartalom
 2. Verbilo
 3. Tiszta hang
 4. Tartalmasan
 5. Szkriptelt
 6. WriterAccess
 7. UpWork
 8. CopyPress
 9. iWriter
 10. Textbroker
 • 5. bónusz: A legjobb tartalomíró ügynökségek
  • Expressz írók
  • Írj helyesen
  • NP Digital
  • Tartalom Crowd
  • Médiazuhany
 • Miért van szüksége tartalomírási szolgáltatásokra?
 • Melyek a tartalomírási szolgáltatások különböző típusai?
 • Összegzés
 • Kulcs elvitelek
 • GYIK

A tartalomírás a mai korban egy olyan márka vagy egyén szerves részévé vált, amely bővíteni szeretné elérhetőségét és online leadeket generálni. A tartalommarketing lehetőséget kínál a márkáknak arra, hogy elérjék célközönségüket, felkeltsék termékeik vagy szolgáltatásaik ismertségét, és átlátható, értékvezérelt tartalmat nyújtsanak a bizalomépítés érdekében. Manapság óriási az igény a jól megírt tartalomra, és a márkák számára nem mindig van lehetőség arra, hogy írókból és marketingesekből álló házon belüli csapatokat hozzanak létre digitális marketing kezdeményezéseikhez. Itt jönnek képbe a tartalomírási szolgáltatások.

A tartalomírási szolgáltatások lehetővé teszik a márkák számára, hogy tartalomírásukat szakembereknek adják ki, miközben a márka hangjáért és információiért felelősek. Ha friss, kifogástalan és értékvezérelt tartalmat keres szervezete számára, íme a 10 legjobb legjobb tartalomírási szolgáltatások (nem meghatározott sorrendben), amelyeket meg kell néznie:

A legjobb tartalomírási szolgáltatások Indiában felülvizsgálták

1. Paprikatartalom

Ítélet: Egyablakos tartalomkészítés és számos egyéb tartalomszolgáltatás. Ez az egyik legjobb tartalomírási szolgáltatás a piacon.

A Pepper Content India egyik leggyorsabban növekvő tartalomírási szolgáltatója, amely különféle márkák, iparágak és piacok számára nyújt tartalomkészítési szolgáltatásokat. A Pepper Content számos tartalomtípusban kínál írási szolgáltatásokat, például blogírást, önéletrajzi podcastokat, tanulmányokat, esettanulmányokat, marketingtámogatást, gondolatvezetést és egyebeket. Sőt, kínálatuk kiterjed a tartalomkészítésre is több nyelven, például angol, cseh, urdu, hindi, lengyel, német stb.

Ha egy sor digitális marketing szolgáltatást keres, például grafikai tervezést, tartalomírást és fordítást, a Pepper Content az ideális választás az Ön számára. Még ésszerű árat és tömeges kedvezményeket is kínálnak, amelyek alkalmasak a hosszú távú tartalommarketing stratégiát kereső márkákra.

2. Verbilo

Ítélet: Kiváló tartalomíró szolgáltató, amely holisztikus tartalomírási szolgáltatásokat és tartalomstratégiai szolgáltatásokat kínál (amelyek a Pro Services hatálya alá tartoznak).

Az amerikai székhelyű tartalomírókkal jól ismert tartalomíró platform a Verbilio, amely az írók széles skáláját kínálja mindenféle szakértelemmel, résszel és tapasztalattal. Szolgáltatásukat leggyakrabban olyan írók felkutatására használják, akik több résben és tartalomtípusban dolgozhatnak, mint például blogtartalom, e-könyvek, tanulmányok, termékleírások, weboldal tartalmak, videotartalmak, SEO-alapú tartalmak stb. Pro Services opciót is kínálnak, amely ideális, ha tartalommarketing-partnerre van szüksége, aki segít a témaötletekben, a SEO-val kapcsolatos segítségben és az átfogó tartalomstratégiában.

3. Tiszta hang

Ítélet: Mindent az egyben platform a tartalommarketing és projektmenedzsment igényeihez.

A ClearVoice egy tartalomíró platform, amely összekapcsolja a márkákat a változatos tapasztalatokkal rendelkező tartalomírókkal. A tartalomírási szolgáltatások mellett a platform projektmenedzsment- és marketingszolgáltatásokat is nyújt, amelyek kiválóan alkalmasak azon márkák számára, akiknek több feladatot kell kezelniük egyetlen platformon. Bár a platform hatékony eszköz a tartalomkezeléshez, hozzárendelés-vezérelt rendszerük van. Ez azt jelenti, hogy minden feladathoz rengeteg író társul, és bár kiváló ügyfélszolgálattal rendelkeznek, nehéz tartalomírókat találni egy adott területen.

4. Tartalmasan

Ítélet: Ha olyan márkát keres, amely minden digitális marketingigényét kielégíti, a Contently az ideális lehetőséget kínálja bevált növekedési stratégiáival. A platform kiváló azok számára, akiknek szakértői írási, szerkesztési és stratégiai szolgáltatásokra van szükségük, és nem bánják a magas díjakat.

A Contently kiváló platform a minőségi tartalom- és marketingstratégiákhoz, és teljes körű marketingszolgáltatásokat kínál, amelyek ideálisak olyan vállalkozások számára, amelyek szervezett tartalommarketing-szolgáltatásokat igényelnek. Bár a platform figyelemre méltó a termelékenységi funkciók széles választéka és a tartalomírók, újságírók, illusztrátorok, videósok és fotósok széles köréhez való hozzáférése miatt, a borsos árképzés nagy problémát jelenthet a legtöbb kisvállalkozás és egyéni vállalkozástulajdonos számára. Ugyanezek a szolgáltatások más szolgáltatóknál is olcsóbban elérhetők.

Olvasni:  A legjobb 7 kültéri TV-ház

5. Szkriptelt

Ítélet: A Scripted egy intuitív platform, amely segít összekötni a nagy- és kisvállalkozásokat minőségi tartalomírókkal. Rugalmas, de viszonylag drága tagsági díja van.

A Scripted egyszerű felületet és hozzáférést biztosít szakértő íróknak, szabadúszó tartalommarketingeseknek és más digitális marketingszakembereknek. A szolgáltatás havi 124 dollártól kezdődő tagsági költséggel jár, és a SmartMarch speciális keresési mechanizmusát használja, hogy segítsen megtalálni azokat az írókat, akik ideálisak az Ön réséhez és szakértelméhez.

6. WriterAccess

Ítélet: Kiváló forrás a közzétételre kész és költségvetés-barát tartalomhoz

A WriterAccess ideális választás mindazok számára, akik professzionális írási szolgáltatást keresnek. A platform fejlett mesterséges intelligencia keresési algoritmusokat használ, hogy megtalálja a legjobb írót a rést, vagy azt, amelyik megfelel az Ön követelményeinek. A portál hozzáférést biztosít az író portfóliójához, beleértve a teljesítményértékeléseiket, mintáikat, áraikat stb.

Mivel nincs saját szerkesztőjük vagy ellenőrzésük, az írók által szállított tartalmat közvetlenül megosztjuk Önnel, és előfordulhat, hogy néhány szerkesztésre van szükség a közzététel előtt.

7. UpWork

Ítélet: Egy átfogó platform, amely összeköti a szabadúszókat a vállalkozásokkal, és kiváló hely lehet minőségi írók keresésére.

Az Upwork egy tartalompiac, ahol a szabadúszók teszik közzé ajánlataikat és portfólióikat. A vállalkozások értékelésük, költségpreferenciáik és portfóliójuk alapján választhatják ki az írót. Vagy feltölthetik követelményeiket, amelyekre a szabadúszók ajánlatot tehetnek. Mivel sok író licitál a platformon, a megfelelő találat megtalálásának felelőssége rád hárul.

8. CopyPress

Ítélet: Ideális platform azok számára, akik gondolatvezetést, kutatási cikkeket vagy tudományos írást szeretnének létrehozni.

A CopyPress több mint 1500 szakértő íróból és szerkesztőből áll, akik a legjobb tartalomírási szolgáltatásokat nyújtják számos területen és iparágban. Kiváló minőségű tartalmukról ismertek, és ideálisak, ha gondolatvezető tartalmakat vagy vendégblogokat keres a webhelyén a szakterülete szakértőitől. Platformjuk egyszerű integrációt, jelentéskészítést, elemzést tesz lehetővé, és alkalmas kutatási cikkek írására, szerkesztésére és lektorálására.

9. iWriter

Ítélet: Az iWriter nagyszerű hely a tartalomírókkal való egyszerű és gyors kapcsolattartásra. Ha azonban jobb minőségű tartalmat szeretne, előfordulhat, hogy ez nem a megfelelő platform, mivel nincs szerkesztési folyamata.

Az iWriter kiváló piactér az írók számára, és a többi ilyen platformhoz hasonlóan számos alkotót kínál, akik pályázhatnak a felmerülő követelményekre. Négy szint közül választhat – standard, prémium, elit vagy elite plus. Attól függően, hogy milyen tartalmat keres, kiválaszthatja a költségkeretéhez és igényeihez szabott ideális csomagot.

10. Textbroker

Ítélet: Gyors és könnyen használható platform a tartalom nagyon alacsony áron való eléréséhez.

A TextBroker egy olyan platform, amely „gyors, megfizethető és méretezhető” tartalomszolgáltatásokat kínál ügyfelei számára az írók széles köréből. Nagy rugalmasságot kínál az árképzésben. Választhat egy sor írót, amelyek minősítési rendszeren működnek. Bár a tartalom szállítása gyors és kényelmes, előfordulhatnak késések a felülvizsgálatokban és az átfutási időkben.

Bónusz: 5 további tartalomíró ügynökség, amire figyelni kell

1. Expressz írók

Ítélet: Kivételes tartalomírási szolgáltatások, amelyek a tartalom teljes skáláját kínálják a különböző területeken.

Az Express Writers egy brit székhelyű tartalomíró ügynökség, amelynek több mint 90 írója van. Minden típusú tartalmat biztosít a blogoktól, a diacsomagoktól, a hirdetési másolatoktól a fehér könyvekig. Fő szakterülete a jogi, pénzügyi, orvosi és műszaki tartalom.

Az Express íróinak egyetlen blogbejegyzése körülbelül 90 dollárba kerül.

2. Írj helyesen

Ítélet: A világ egyik legjobb tartalomíró szervezete, amely olyan tartalmat szállít, amely segít megnyerni a SERP-t.

A Write Right egy indiai székhelyű tartalomügynökség, amelyet a Google az egyik legjobb tartalomíró szervezetnek nyilvánított.

India három legjobb tartalomíró ügynöksége közé tartozik, és tíz éven keresztül több mint 1200 ügyfelet szolgált ki. Professzionális e-mail írási szolgáltatásokat, blogírási szolgáltatásokat, SOP írási szolgáltatásokat, szellemírási szolgáltatásokat és sok más tartalomtípust kínál. Az ügynökség 25+ írója több mint 50 vállalkozást látott el.

3. NP Digital

Ítélet: Egyablakos megoldás az összes tartalommarketing-igényre, iparágvezető vezetésével.

Az NP Digital egy amerikai székhelyű digitális tanácsadó ügynökség. Neil Patel alapította, akit a Forbes a világ egyik legjobb influencerének titulál. Míg a SEO-ról híres, ez a cég világszínvonalú tartalommarketing szolgáltatásokat is kínál.

Olvasni:  A legjobb digitális marketingblogok 2024-ben

Ha azt szeretné, hogy a munkát szakértők végezzék el, nincs jobb választás, mert a tartalom létrehozása mellett népszerűsíti a tartalmat.

4. Tartalom Crowd

Ítélet: A legjobb hely a kiváló írókkal való kapcsolattartásra, akik a kiváló minőségű tartalom szakértői.

A tartalomtömeg egy egyesült államokbeli székhelyű tartalomíró szolgáltató. És kiterjedt, több mint 5000 íróból álló csapattal rendelkezik, akik szinte minden rést és iparágat tudnak írni.

Időt takarít meg azzal, hogy megtalálja vállalkozása számára a tökéletes írót. Ezután már csak meg kell osztania a projekt részleteit, és szabadúszó írót kell találnia.

5. Médiazuhany

Ítélet: Könnyen használható tartalomíró szolgáltató, amely ügyfélközpontú

A Media Shower jégtörő a tartalomíró iparban. Rendkívül rugalmas, hogy maximális szabadságot biztosítson ügyfeleinek. Míg tartalom-előfizetéseket értékesít, az ügyfelek akár házon belüli tartalommal foglalkozó csapatot építhetnek, vagy szabadúszókat alkalmazhatnak. Sőt, ha úgy dönt, hogy előfizetési csomagja mellett dönt, akkor szakértő szerkesztők által finoman szerkesztett tartalmat biztosítanak Önnek.

Miért van szüksége tartalomírási szolgáltatásokra?

Forrás

Manapság a vállalkozásoknak két fő problémájuk van:

 1. Érdeklődések generálása
 2. Márka alapítása

A legtöbb vállalkozó küzd azért, hogy ügyfeleit hűséges ügyfelekké alakítsa. Míg a fizetett marketing eladásokat eredményezhet, kihívást jelent a márka tekintélyének kialakítása hirdetésekkel. A HubSpot szerint az amerikaiak 96%-a nyilatkozott úgy, hogy nem hisz a hirdetésekben.

Ezenkívül a hirdetések növekvő költségei hamarosan megtörik a marketingesek és a márkák hátát. Ezért mindenki keményen dolgozik azon, hogy fenntartható módot találjon a leadek generálására és egy megbízható márka építésére. Minőségi tartalom létrehozása a legjobb módja mindkettő teljesítésének. De a kérdés az, hogy a cégeknek meg kell-e írniuk a tartalmaikat, vagy a legjobb tartalomírási szolgáltatásokat kell igénybe venniük?

Úgy tűnhet, hogy az önálló tartalom létrehozásával pénzt takaríthat meg, és jobb tartalmat készíthet, mert jól ismeri vállalkozását. De sajnos a szakértők szerint ez nem túl jó ötlet. Végtelen a lendület, amelyet vállalkozása egy professzionális tartalomíró cég szolgáltatásainak igénybevételével kap. Íme a legjobb professzionális tartalomírási szolgáltatások igénybevételének öt legfontosabb előnye:

1. Stratégiai tartalom

A legtöbb ember úgy gondolja, hogy a tartalomírás a közösségi média feliratok írásáról és a szolgáltatások/termékek értékesítéséről szól minden tartalomelemben. A tartalomírás azonban sokkal több, mint egyszerű írás. A tartalom a csatorna tetején található. Ez lesz az ólommágnesed, ha jól csinálod. A véletlenszerű közösségi média bejegyzések és blogok létrehozása azonban nem segít a konverziókban.

Konverzióoptimalizált stratégiai tartalomra van szüksége, és erre csak egy professzionális tartalomíró szolgáltatás képes. Ezek az ügynökségek szakértők abban, hogy meghatározott közönségszegmensek számára készítsenek tartalmat.

Sőt, a tartalomíró cégek tudják, hogyan hozhatnak létre olyan tartalmat, amely a csatorna különböző szakaszaira jellemző. Ezért a tartalomírási szolgáltatások kiszervezése több csatornán is zökkenőmentes ügyfélélményt biztosít.

Forrás

2. Lead generálás optimalizálása

Neil Patel marketingguru szerint az organikus tartalom 60%-kal több leadet eredményez, mint a fizetett marketing. Bizonyított tény, hogy a hirdetések már nem a legjobb módszer az eladások generálására. Amikor minden egyén naponta több mint 6000 hirdetéssel lép interakcióba, a hirdetések ellenállóvá válnak. Még a meggyőző hirdetéspéldányok is kudarcot vallanak az e-mailek, a PPC, az SMS-ek és a pop-up hirdetések miatti mentális fáradtság miatt.

Ez nagyon súlyosan érintette a lead generálást. Az emberek nem hajlandók megadni e-mail-azonosítójukat, mert nem akarják, hogy a beérkező leveleik tele legyenek spammel. Azonban azonnal megadják e-mail-azonosítójukat, ha találnak valami értékes dolgot.

Ezért az értékes tartalom a potenciális ügyfelek generálásának új módja. Íme egy lista néhány szemfelnyíló tényről, amelyek bebizonyítják, hogy a blogolás és más tartalommarketing és -írás hogyan segítheti a vállalkozásokat abban, hogy több potenciális ügyfeleket generáljanak.

 1. A Marketing Insider Group szerint azok a vállalkozások, amelyek több mint 11 blogot tesznek közzé, 2,5-szer több leadet generálnak, mint azok, amelyek kevesebb blogot tesznek közzé.
 2. A Rick’s Tips szerint az aktívan blogokat közzétevő B2C cégek 88%-kal több leadet generálnak.
 3. A tartalommarketing 70%-kal nagyobb márkaismertséget teremt, mint a Tech Client által jelentett hirdetések.
 4. A HubSpot által végzett felmérés szerint a vállalkozások 69%-a elismerte, hogy a blogok a potenciális ügyfelek generálásának elsődleges forrásai.
 5. A HubSpot szerint a rendszeresen blogokat közzétevő vállalkozások 126%-os növekedésről számoltak be a leadek számában.

Így a blogírás a legjobb módszer az organikus leadek generálására. Az AdWeek egy másik jelentése szerint azonban a fogyasztók 90%-a csak az egyedi tartalmakat tartja hasznosnak. Ezért egyre fontosabb, hogy olyan tartalmat hozzunk létre, amely magához vonzza az ideális vásárlói avatárt.

Olvasni:  A Robotic Process Automation (RPA) üzleti előnyei.

És erre csak a professzionális tartalomíró szolgáltatások képesek. A tartalomírási szolgáltatások hozzászoktak ahhoz, hogy stratégiai tartalmat hozzanak létre, amelyet kifejezetten egy adott közönségszegmens vonzására terveztek. De természetesen a termékeinek és szolgáltatásainak jobb tulajdonosaként és létrehozójaként a professzionális tartalomírók tudják, hogyan készítsenek olyan tartalmat, amely ráveheti ideális vásárlóját, hogy kapcsolatba lépjen a márkával.

3. Keresőoptimalizált tartalom

A professzionális tartalomírási szolgáltatások segíthetnek a SEO-alapú tartalomírásban. A keresőoptimalizálás döntő tényező abban, hogy a fogyasztók megtalálják-e az Ön tartalmát a Google-on vagy sem. Lehet, hogy jól ír, hogy az emberek megértsék a termékeit és szolgáltatásait, de a közönség soha nem fogja látni a tartalmat, ha a Google nem érti meg.

Vállalkozásának emberekre és olyan keresőmotorokra optimalizált tartalmat kell létrehoznia, mint a Google és a Bing. A keresőmotorok pedig más módon olvasnak tartalmat, mint az emberek. A keresőmotorok a téma kulcsszavait és metaadatait használják annak megállapítására, hogy a tartalom releváns-e bármely lekérdezés szempontjából vagy sem.

Csak a SEO tartalomírási szolgáltatások hozhatják létre a legjobb SEO-optimalizált tartalmat, amely mind a keresőmotorok, mind a közönség számára megfelelő.

Ez az öt előny SEO tartalomírási szolgáltatások kiszervezése:

 1. A SEO tartalomírási szolgáltatások segítenek abban, hogy nagyobb vásárlói részesedést szerezzen azáltal, hogy láthatóbbá teszi márkáját a keresőmotorokban. Azért, mert a Hubspot felmérése szerint a fogyasztók 78%-a a szolgáltatásokról vagy termékekről végzett online kutatások alapján hozza meg vásárlási döntéseit.
 2. A BrightEdge szerint a SEO 1000%-kal nagyobb forgalmat irányít a webhelyekre, mint bármely más média.
 3. A databox egy másik felmérése szerint a marketingesek 70%-a elismerte, hogy a SEO több eladást generál, mint a PPC vagy a Facebook hirdetések.
 4. A felhasználók 49%-a talál új terméket a Google-on keresztül a Think with Google segítségével.
 5. A Google szerint a keresőoptimalizálás lehetővé teszi, hogy több helyi ügyfelet szerezzen, mivel a „Near Me” keresések száma 200%-kal nőtt.

Forrás

4. A tartalomírási szolgáltatások gondolatvezetővé teszik Önt

Mindenki a legjobb terméket vagy szolgáltatást akarja. Ezért minden eddiginél fontosabb, hogy tekintélyt szerezzen a saját területén. A gondolatvezetők olyan emberek vagy márkák, akikre egyetlen területen a legnagyobbra becsült szakértők tekintenek. Így a gondolatvezetés az Ön tekintélyét építi ideális vásárlója szemében. A megfelelő projektmenedzsment készségekkel kombinálva növelheti az eladásokat, hűséges közönséget építhet ki, és megerősítheti a márka értékeit.

Íme négy módja annak tartalomírási szolgáltatások kiszervezése segíthet gondolatvezetővé válni:

 1. A gondolatvezetés több, mint a releváns tartalom megosztása egy adott közönségszegmenssel. Ez magában foglalja az eredeti meglátások és ötletek megosztását. Mindazonáltal elengedhetetlen, hogy ezeket a meglátásokat és ötleteket emészthetővé tegyük a nagyközönség számára. A tartalomírási szolgáltatások segítenek abban, hogy a tartalom mindenki számára érthető legyen.
 2. Nem számít, mennyire fontosak az Ön által megosztott adatok és betekintések, a felhasználók nem fognak interakcióba lépni a tartalommal, ha az nem szórakoztató és lenyűgöző. Tehát míg egy vállalkozás szakértő a betekintések és adatok megszerzésében, a tartalomírók készségeiket használják az adatok meggyőzőbbé tételére.
 3. A legjobb tartalomírási szolgáltatások segítenek a közönségközpontú tartalom létrehozásában, amely ösztönözheti őket az Ön termékeinek megvásárlására.
 4. A tartalomíró szolgáltatások természetes nyelvű kulcsszavakkal SEO-optimalizált tartalmat készítenek, hogy a tartalom felhasználó- és keresőbarátabb legyen.

5. A tartalomírás felvilágosítja a közönséget a márkáról

A fogyasztók egyre okosabbak és bölcsebbek, és most már az internet erejével is rendelkeznek. A felhasználók 78%-a online kutatást végez, mielőtt vásárol valamit. Ezért kulcsfontosságú, hogy az ügyfeleket felvilágosítsa szolgáltatásairól és termékeiről. A közönség felvilágosítása a legjobb értékesítési módszer a 21. században.

A tartalom lehetővé teszi, hogy ideális ügyfeleit a saját tempójukban és anélkül, hogy zavarná őket, oktassa. Ezenkívül a tartalom lehetővé teszi, hogy mindenütt jelen legyél, és zökkenőmentes élményt nyújtson a közönségnek.

A tartalomnak azonban izgalmasnak és interaktívnak kell lennie. A közönség oktatása érdekében a tartalmat a csatorna minden szakaszához kell igazítani, hogy az emberek a vevő útjának minden lépésében megtalálják a releváns információkat.

Munkájának kiszervezése professzionális írócégekhez létrehozhat ilyen tartalmat, és vásárlásra motiválja a potenciális ügyfeleket, miközben felvilágosítja őket a termékekről vagy szolgáltatásokról.

Melyek a tartalomírási szolgáltatások különböző típusai?

Forrás

A tartalomírási üzletág ugyanolyan sokrétű, mint bármely más. Ezért fontos tudni, hogy egy vállalat milyen típusú tartalomírási szolgáltatásokat kínál, mielőtt kiszervezné a tartalmat.

1. Blog tartalomírási szolgáltatások

A blogírás minden tartalomíró ügynökség mentőöve. A blogok azonban nem csupán hosszú formátumú tartalmak. Ők

 • Nevelje közönségét
 • Segítsen gondolatvezetővé válni
 • De ami a legfontosabb, kulcsfontosságúak a potenciális ügyfelek generálásában, az értékesítésben, a webhely forgalmának növelésében és a Google megnyerésében a keresőoptimalizálás segítségével.
Olvasni:  7 példa a legjobb szögletes webhelyekre [Most Popular]

Ezért, ha kiszervezi a blogírást, jó választás lehet egy blogírásra és SEO-ra szakosodott blogtartalom-író ügynökség felvétele. Ha egy tartalomíró ügynökséget vesz fel, nem pedig a SEO-alapú tartalom írásának szakértőjét, annak blogjai nem segítenek a keresőmotorok rangsorában.

2. Copywriting, mint tartalomíró szolgáltatás

A szövegírás az egyik legkeresettebb tartalomírási szolgáltatás. A szövegírás egyetlen célja az, hogy rávegye a felhasználókat a kívánt műveletre, akár feliratkoznak egy e-mailes hírlevélre, akár vásárolnak egy terméket.

A webhelytartalom-írási szolgáltatások és az e-mail-írási szolgáltatások a szövegírás részét képezik. Ha azonban olyan tartalmat szeretne, amely akár a nyitóoldalához, akár a Facebook-hirdetésekhez értékesíthető, akkor speciális szövegíró szolgáltatásra van szüksége.

3. Közösségi média tartalomírási szolgáltatások

Az egyik legkeresettebb tartalomírási szolgáltatás a közösségi média tartalomírás. Ez magában foglalja a különféle közösségi média csatornák számára történő írást. A közösségi médiás tartalomírás kihívást jelentő része az, hogy minden közösségimédia-csatornához beírható karakterkorlát, míg a nyitóoldaladon vagy blogodon annyit írhatsz, amennyit megfelelőnek találsz. Ezért, amikor közösségi média csatornáihoz tartalomíró szolgáltatást választ, ellenőrizze, hogy az adott ügynökség mennyire jó a rövid tartalomhoz.

Összegzés

Függetlenül attól, hogy melyik tartalomíró szolgáltatást választja, digitális jelenléte sikerét vállalata marketingstratégiája és márkaszemlélete határozza meg. Győződjön meg arról, hogy tartalma nem csak jól van megírva; megfelelőnek kell lennie a célközönségnek. Igényeitől és követelményeitől függően az itt említett szolgáltatások segítenek abban, hogy korlátozott erőforrásokkal sok mindent elvégezhessen. Kezdje el tartalomstratégiáját még ma, és győződjön meg arról, hogy olyan tartalomíró szolgáltatást válasszon, amely képes látni a nagyobb képet, és nagyszerű tartalmat és jobb ROI-t eredményez.

Kulcs elvitelek

 • Ahogy a tartalommarketing a marketingcsapat nehézsúlyú bajnokává válik, a tartalomírás professzionális szolgáltatásokba történő kiszervezése bölcs ötlet azoknak a márkáknak, akik a tartalommarketing játékukat a pályára akarják vinni.
 • Indiában a legjobb tartalomírási szolgáltatások közé tartozik a Pepper Content, a Verbilio, a WriterAccess, az UpWork, a CopyPress stb.
 • A tartalomírási szolgáltatások kiszervezésének lényege az, hogy jobb megtérülést érjen el, jobb leadeket generáljon, friss perspektívát kapjon a dolgokról, és segítsen önmaga vezető pozíciójának kialakításában.
 • A tartalomügynökségek által általában biztosított tartalom bizonyos típusai a blogok, szövegírás, közösségimédia-tartalom, webhelytartalom, SEO-tartalom stb.

GYIK

1. Melyek a legjobb tartalomírási szolgáltatások?

Egy lista a legjobb tartalomírási szolgáltatások Indiában tartalmazza:
1. Verbilo
2. ClearVoice
3. Tartalmasan
4. Scripted
5. WriterAccess
6. Feldolgozás
7. CopyPress
8. iWriter
9. Szövegközvetítő
10. Paprikatartalom

2. Mi az a SEO tartalomírás?

A SEO tartalomírás keresőmotorokra optimalizált tartalom írása, hogy a keresőmotorok el tudják olvasni a szöveget és indexelve megjelenítsék a releváns felhasználói lekérdezésnek.

3. Milyen szolgáltatásokat kínálnak a tartalomírók?

A tartalomírók számos szolgáltatást kínálnak, beleértve az e-mailek írását, a webhelyek tartalmát és a hirdetésmásolatokat. Ezenkívül segítenek blogok és közösségi média feliratok írásában is.

4. Mennyibe kerül a tartalomírás?

Határozott összeggel kell leírni, hogy mennyibe kerül a tartalomírás, mert a tartalomírás különböző területein eltérő árak vannak, érdemes megjegyezni, hogy a szövegírás a legdrágább szövegírási típus, 70 és 100 dollár közötti órakerettel egy fiatal szövegíró számára.
Rengeteg olcsó tartalomíró ügynökség létezik, de elengedhetetlen, hogy a legjobb tartalomírási szolgáltatásokba fektessenek be, mert a tartalom képviseli a márkáját, és kiváló minőségű lesz.

5. Milyen kérdéseket tegyek fel a tartalomíró ügynökségemnek?

Elengedhetetlen, hogy interjút készítsen egy tartalomíró ügynökséggel, mielőtt felveszi őket, mivel ez hosszú távon közvetlenül befolyásolja vállalkozását. De természetesen mindig felteheti ezeket a kérdéseket leendő tartalomíró ügynökségének.
– Hogyan készítesz tartalomstratégiát?
– Hogyan kutatja az ügyfelet és a tartalmat?
– Hogyan biztosítod, hogy a céged által készített tartalom nagy értékű legyen?

6. Mindig jó ötlet az outsourcing?

Gyakori, hogy a vállalkozások szkeptikusak a tartalom kiszervezése során. Ha azonban kiszervezi a tartalomírási szolgáltatásokat, azzal időt és energiát takarít meg, amelyet a tartalom létrehozására fordít, és ezt az időt jobb módon használja fel.

7. Szabadúszót vegyek fel a tartalom kiszervezésére vagy ügynökséget?

Ez egy általános kérdés azon vállalkozók körében, akik a tartalom kiszervezésére készülnek. És mind a szabadúszóknak, mind az ügynökségeknek megvannak az előnyei és hátrányai. Például míg a szabadúszók rugalmasabbak, az ügynökségek megbízhatóbbak.

Új publikációk:

Ajánlott