A 10 legjobb WooCommerce e-mail testreszabó beépülő modul…

Unod az alapértelmezett WooCommerce e-mail sablonokat? Vagy a professzionális, de kreatív WooCommerce tranzakciós e-mailek vadászatában? Csak használjon egy WooCommerce e-mail-testreszabó bővítményt, és szabaduljon meg az unalmas e-mailektől.

Az e-mailes kommunikáció létfontosságú szerepet játszik a márkaidentitás kialakításában és fenntartásában. Mint ilyen, az üzenetküldéstől a tervezésig mindent világosan kell kifejezni, személyre szabni, és összhangba kell hozni a márka értékeivel.

A WordPress szépsége abban rejlik, hogy szinte mindenhez egyszerű testreszabást kínál, így a tranzakciós e-mailek módosítása nem olyan nagy dolog. Mielőtt a legjobb WooCommerce e-mail testreszabási bővítményekről beszélnénk, nézzük meg, miért fontos a testreszabás.

Ha nem rendelkezik WooCommerce áruházzal, állítsa be most a DreamHost felügyelt tárhelyplatform segítségével.

Tartalom Tábla

Felügyelt WooCommerce Hosting 10 USD/hó ártól.

Teljes szabadsággal hozhatja létre, kezelheti és testreszabhatja WooCommerce áruházát.

Miért kell személyre szabnia WooCommerce e-mailjeit?

Az online üzlettulajdonosoknak fel kell ismerniük egy egyértelműen megkülönböztetett márkanév jelentőségét. A gyönyörű WooCommerce üzlet kialakítása nem garantálja a sikert – neked is kell egyedi márkaidentitás kialakítása.

Olvasni:  Woocommerce vs Squarespace: melyiket használja?

Hasonlóan ahhoz, ahogy egy személyre szabott üzlet kialakítása segíthet ebben, egy egyedi e-mail sablon is kiemeli a többi közül.

Természetesen ügyeljen arra, hogy e-mail-sablonja konzisztens maradjon, az első regisztrációkor elküldötttől a vásárlás megerősítésére elküldöttig.

Ezenkívül használjon interaktív és konverzióközpontú e-maileket, hogy megragadja ügyfelei figyelmét.

Például, hogy ügyfeleit további vásárlásra ösztönözze, egyetlen e-mailben hozzáadhat szezonális termékeket és akciós ajánlatokat. A WooCommerce e-mail-testreszabó bővítménye segít ebben.

A 9 legjobb e-mail testreszabási bővítmény a WooCommerce számára

A rendelkezésre álló bővítmények sokfélesége miatt fárasztó lehet mindegyiket tesztelni, hogy megtalálja az igényeinek megfelelőt.

A könnyebbség kedvéért összeállítottam egy listát a 9 legnépszerűbb WooCommerce e-mail testreszabó beépülő modulról, értékeléseik, értékeléseik és legfontosabb jellemzőik alapján.

1. WordPress e-mail sablontervező – WP HTML Mail

WP HTML Mail az egyik legokosabb e-mail megoldás sablon-testreszabóval. Intuitív kezelőfelülete lehetővé teszi gyönyörű egyéni e-mail sablonok létrehozását a WooCommerce áruház számára. Lehetővé teszi előre elkészített sablonok használatát is arra az esetre, ha nem szeretné saját maga személyre szabni az e-mailjeit.

Értékelés és értékelés

4,9 az 5-ből 76 értékeléssel

Kiemelkedő jellemzők

 • Különféle előre megtervezett professzionális e-mail sablonok.
 • E-mail teszt mód funkció.
 • Szabadon testreszabhatja a színeket és a betűtípusokat, hogy illeszkedjenek a márkájához.
 • Könnyen hozzáadhat logókat, láblécet, fejlécet és egyebeket.

2. Metorik – Jelentések és e-mailek automatizálása a WooCommerce számára

A Metorik az egyik legjobban értékelt e-mail-testreszabó bővítmény. Alkalmazkodik az automatizálás iránti jelenlegi kereslethez, és néhány perc alatt segít létrehozni néhány lenyűgöző ügyfél-e-mailt.

A Metorik segítségével e-mail automatizálást hozhat létre, amely mindig működőképes. Ezenkívül lehetővé teszi a teljes testreszabás beágyazását a szegmentáló e-mailekbe.

Ezzel a beépülő modullal irányítópultot is létrehozhat, és jelentéseket készíthet. És ütemezheti az e-maileket, és személyre szabhatja őket igényei szerint.

Értékelés és értékelés

5 az 5-ből 18 értékeléssel

Kiemelkedő jellemzők

 • Lángoló gyorsan
 • Mindent bármi szerint szegmentál
 • Automatizált e-maileket küldhet az ügyfeleknek
 • Kosárkövetés és jelentések
 • Ügyfélszolgálati integrációk
 • Google Analytics integráció

3. MailPoet

MailPoet egy népszerű WooCommerce e-mail bővítmény, amelyben több mint 300 ezer ügyfél bízik meg. Ez a bővítmény kifejezetten a WordPress és a WooCommerce e-mailekhez készült.

Intuitív kezelőfelületével szabadon létrehozhat gyönyörű e-maileket a semmiből, vagy választhat a beépített sablonok közül. Ingyenes és professzionális verzióval is rendelkezik, és a pro csomag ingyenes az 1000-nél kevesebb előfizetővel rendelkező üzletek számára.

Olvasni:  Biztonságos felhőkörnyezet építése: legjobb gyakorlatok minden méretű szervezet számára

Értékelés és értékelés

4,5 az 5-ből 1193 értékeléssel

Kiemelkedő jellemzők

 • Stílusos e-mail sablonok.
 • Könnyen használható testreszabási felület.
 • GDPR-kompatibilis.

4. YayMail – WooCommerce e-mail testreszabó

YayMail A WooCommerce Email Customizer egy funkciókban gazdag beépülő modul, amely húzással e-mail készítőt és élő előnézeti lehetőséget kínál a változások valós idejű megjelenítéséhez. Lehetővé teszi az összes tranzakciós e-mail sablon testreszabását, és jó benyomást kelt a piactérről.

Ezenkívül, az Elementorhoz és a Gutenberghez hasonlóan, könnyedén hozzáadhat bármilyen elemet vagy szakaszt az e-mailekhez, és testreszabhatja azt a fogd és vidd módszerrel.

Az ingyenes verzió a WordPress tárházában érhető el, míg az egyoldalas licenc 59 dollárba kerül. A pro verzióval fejlett funkciókat és funkciókat kap.

Értékelés és értékelés

4,6 csillag az 5-ből 107 értékeléssel

Kiemelkedő jellemzők

 • Élő előnézeti szerkesztési lehetőség, amellyel időt takaríthat meg az oldal újratöltése nélkül.
 • Számos rövid kód a hozzáadott funkciókhoz.
 • Tizenegy WooCommerce alapértelmezett e-mail sablon.
 • Külön YayMain-bővítmények segítségével olyan hatékony funkciókat adhat hozzá, mint a YITH-ajándékkártyák, a YITH-tagság, a Yith kívánságlista és még sok más.

5. Decorator – WooCommerce e-mail testreszabó

Lakberendező a Web Toffee által kifejlesztett ingyenes WooCommerce e-mail-bővítmény, amely élő e-mail előnézettel érkezik. Ez a könnyű, problémamentes beépülő modul gyorsan szerkeszti az alapértelmezett e-maileket, és testreszabja a sablonterveket.

Értékelés és értékelés

4,9 csillag az 5-ből 23 értékeléssel

Kiemelkedő jellemzők

 • Egyszerű elrendezés és dizájn, amely megkönnyíti a szerkesztési folyamatot.
 • Egyszerűen testreszabhatja elemstílusait.
 • Adjon hozzá egyéni CSS-t.
 • Élő előnézeti e-mail testreszabási lehetőség.

6. WooCommerce e-mail sablon testreszabó – Villa téma szerint

A E-mail sablon testreszabó a WooCommerce beépülő modulhoz egy egyszerű fogd és vidd felületet biztosít, amely segít az alapértelmezett WooCommerce tranzakciós e-mail sablonok teljes körű testreszabásában és a márkás e-mailek létrehozásában.

Ez a prémium bővítmény normál licencét 15 dollárért kínálja, amely 6 hónapos bővítmény támogatást tartalmaz a villa témában.

Értékelés és értékelés

4,6 / 5, 61 vélemény.

Kiemelkedő jellemzők

 • Könnyen hozzáadhat különböző alapvető és WooCommerce elemeket, hogy lenyűgöző e-mail-terveket készítsen.
 • Élő előnézet a változásokról.
 • Küldj teszt e-maileket.
 • Adjon hozzá képeket, logókat és egyebeket néhány kattintással.

7. Kadence WooCommerce e-mail tervező

Kadence A WooCommerce Email Designer egy népszerű e-mail-testreszabó bővítmény, amellyel gyorsan szerkesztheti az összes alapvető WooCommerce e-mail stílusát és szövegét. Ez a WordPress natív testreszabási felületét használja az e-mailek tartalmának és sablonjainak szerkesztéséhez az oldal újratöltése nélkül.

Olvasni:  DreamHost interjú Michael PHP fejlesztővel...

Értékelés és értékelés

4,6 csillag az 5-ből 126 értékeléssel

Kiemelkedő jellemzők

 • Ingyenes WordPress bővítmény.
 • Könnyen importálhat és exportálhat beállításokat.
 • Számos előre elkészített e-mail-tervet kínál.
 • Szerkessze e-mail sablonjait élő előnézettel.

8. WooMail – WooCommerce e-mail testreszabó

WooMail egy prémium WooCommerce e-mail testreszabási bővítmény. A normál terv 39 dollártól, a kiterjesztett licenc 185 dollártól kezdődik. Mindkét terv tartalmazza a CidCode 6 hónapos támogatási tervét. Ez a bővítmény fogd és vidd elemeket kínál, amelyeken keresztül pillanatok alatt szerkesztheti tranzakciós e-mailjeit.

Értékelés és értékelés

A Woomail 4,03 csillagot kapott az 5-ből, és 64 értékelést kapott.

Kiemelkedő jellemzők

 • Könnyen módosíthatja alapértelmezett e-mail sablonját, és márkaorientált e-maileket hozhat létre.
 • Tizenegy elegáns e-mail sablon.
 • Importálhat és exportálhat funkciókat, hogy rugalmas környezetet biztosítson.
 • Tekintse meg e-mailjeit, és tesztelje őket, mielőtt elküldi őket ügyfeleinek.

9. E-mail testreszabó a WooCommerce számára – ThemeHigh szerint

Az Email Customizer for WooCommerce egy hatékony e-mail-testreszabási bővítmény, amely lehetővé teszi a WooCommerce e-mailek egyszerű testreszabását és különböző stílusok hozzáadását egy vizuális sablonszerkesztővel.

Ez a bővítmény tizenegy WooCommerce e-mail sablont kínál, amelyeket közvetlenül beágyazhat e-mailjeibe. Ezenkívül mindkettőt kínálja ingyenes és pro verziók, az előbbi a WordPress tárházában érhető el, az utóbbi pedig további funkciókat kínál.

Értékelés és értékelés

Ez a bővítmény a 9. helyen áll rangsorolási rendszerünk szerint 4,2 csillaggal az 5-ből és 26 értékeléssel.

Kiemelkedő jellemzők

 • Lehetővé teszi, hogy különféle e-mail elemeket, például szöveget, képeket, gombokat és egyebeket adjon hozzá az e-mailekhez.
 • Az e-mailekbe ágyazhat be WooCommerce elemeket, például a fejlécet, az ügyféladatokat, a rendeléseket, az ügyfelek megjegyzéseit és egyebeket.
 • A WooCommerce hookok is rendelkezésre állnak az e-mailek testreszabásának zökkenőmentes és zökkenőmentes feldolgozásához.
 • A prémium szolgáltatások közé tartozik a több oszlopelrendezés, az egyéni horgok, az importálás és exportálás, a WPML-kompatibilitás és még sok más.

10. Email Customizer Plus a WooCommerce számára – FlyCart által

Email Customizer Plus a WooCommerce számára egy kötelező e-mail-testreszabó bővítmény, amely egy fogd-és-vidd szerkesztővel rendelkezik a WooCommerce-sablonok gyors szerkesztéséhez, valamint az előnézeti beállításokhoz a testreszabott e-mailek megtekintéséhez.

Ezzel a beépülő modullal néhány kattintással hozzáadhatja márkájának logóját, kattintható képeket adhat hozzá, megváltoztathatja a háttér színét, szerkesztheti az e-mailek tartalmát, hozzáadhat vonzó CTA-kat stb. Könnyedén testreszabhatja az alapértelmezett WooCommerce e-maileket a fejléctől a láblécig, és gyönyörű, személyre szabott e-maileket készíthet ügyfelei számára.

Értékelés és értékelés

Olvasni:  Interjú Ricardo Martins-szal – Magento...

4,8 csillag az 5-ből 628+ értékeléssel

Kiemelkedő jellemzők:

 • Szerkessze gyorsan a Drag and drop szerkesztővel.
 • 15+ elem a Woocommrce e-mail sablonok egyszerű testreszabásához.
 • A rövid kódok segítségével egyszerűen adhat hozzá dinamikus tartalmat, például az ügyfél nevét, címét és egyebeket.
 • Használja az MJML-beállításokat a sablonok importálásához vagy exportálásához
 • Többnyelvű támogatás különböző nyelvű e-mailek létrehozásához.
 • Tekintse meg vagy küldje el a teszt e-maileket
 • Kompatibilis a WordPress Multisite programmal

Következtetés

Az összes említett beépülő modul segít fülbemászó tranzakciós e-mailek létrehozásában, és lenyűgözi ügyfeleit! Kiválasztásuk azonban kizárólag az Ön igényei alapján történik. Melyik WooCommerce e-mail testreszabási bővítményt részesíti előnyben? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben.

K. Hogyan szabhatom testre a WooCommerce e-mailjeimet?

Testreszabhatja alapértelmezett WooCommerce e-mailjeit egy WooCommerce testreszabó beépülő modullal, az email-styles.php fájllal és a WooCommerce egyéni kóddal.

K. Hogyan adhatok hozzá egyéni e-mail értesítéseket a WooCommerce szolgáltatásban?

 • Menj WooCommerce irányítópult > Beállítások > Email
 • Kattintson a kezelni gombot a szerkeszteni kívánt e-mail mellett, és adja meg a címzett címét.
 • Kattintson Változtatások mentése gombot a folytatáshoz

K. Hogyan változtathatom meg az e-mail ikont a WooCommerce-ben?

 • Menj WooCommerce irányítópult > Beállítások > E-mailek
 • Görgessen le az e-mail értesítések panelen, és kattintson a Dekorátor megnyitása lehetőségre
 • Most kattintson a Fejléc oldalsáv menüjére
 • Lépjen a Fejléckép almenübe
 • Kattintson Válasszon képet ikonjának hozzáadásához
 • Közzététel

K. Hogyan szabhatom testre a rendelést visszaigazoló e-mailemet a WooCommerce szolgáltatásban?

 • Menj WooCommerce > Beállítások > E-mailek > Pfeldolgozási sorrend
 • Néhány kattintással módosíthatja az e-mail tárgyát, fejlécét, e-mail címét stb.

Ha többet szeretne megtudni a WooCommerce rendelési e-mailek testreszabásáról, tekintse meg ezt a részletes útmutatót.

K. Hogyan szabhatom testre a WordPress e-mailjeimet?

Testreszabhatja e-mailjeit egy WordPress e-mail sablon beépülő modul telepítésével.

K. Hogyan küldhetek e-mailben megrendelést a WooCommerce-ben?

 • Navigáljon ide WooCommerce a CMS-ben.
 • Kattintson Beállítások > E-mailek > Megrendelés feldolgozása
 • Engedélyezze az e-mail értesítést.

Mostantól az Ön e-mailje automatikusan elküldésre kerül ügyfeleinek, amikor sikeresen befejezték fizetési tranzakciójukat.

×

Szerezze meg hírlevelünket
Legyen Ön az első, aki megkapja a legújabb frissítéseket és oktatóanyagokat.

Köszönjük, hogy feliratkozott ránk!

Új publikációk:

Ajánlott