A 10 legjobb WooCommerce tárhelyszolgáltató 2024-ben

A megfelelő WooCommerce tárhelyszolgáltató megtalálása vállalkozása számára kritikus fontosságú az e-kereskedelmi stratégia sikere szempontjából. A választott tárhelyszolgáltató nemcsak a webhely sebességére és méretezhetőségére lesz hatással, hanem a biztonsági kockázatokkal szembeni érzékenységére is.

Mivel manapság rengeteg felügyelt WooCommerce tárhelyszolgáltatás létezik, nehéz lehet tudni, hogy melyik képes megfelelni a vállalati szintű vállalkozások speciális igényeinek.

És ha az Ön online áruháza több száz vagy több ezer termékoldalt tartalmaz, elengedhetetlen, hogy olyan webtárhellyel működjön együtt, amely éjjel-nappal prémium műszaki támogatást kínál.

Hogy segítsünk megtalálni a nagyszabású igényeinek megfelelő megoldást, alapos kutatást végeztünk ezeken a platformokon, hogy elhozzuk a 2024-es legjobb WooCommerce tárhelyszolgáltatók listáját.

Merüljünk el.

Hogyan válasszuk ki a legjobb WooCommerce tárhelyszolgáltatót

Az Ön által választott WooCommerce tárhelyszolgáltató nagyban befolyásolja online áruháza sikerét.

Az alábbiakban felsoroljuk azokat a lényeges funkciókat, amelyekre érdemes odafigyelni, mielőtt döntést hozna.

 • Sebesség: A weboldalak betöltésének gyorsasága elképesztő hatással van a konverziós arányra. Alapján a Portent által gyűjtött adatok, az egy másodperc alatt betöltődő webhely konverziós aránya ötször magasabb, mint annak, amelyik betöltése legalább tíz másodpercig tart. Ezért szüksége lesz egy webtárhelyre, amely különféle funkciókat kínál a sebesség optimalizálásához. Például CDN-kompatibilis kiszolgálók, több kiszolgálóhely és beépített gyorsítótár.
 • Biztonság: A Statista szerintaz online fizetési csalások által okozott globális e-kereskedelmi veszteségeket 2022-ben 41 milliárd dollárra becsülték. Ennek fényében a webszolgáltatónak erős biztonsági lehetőségeket kell kínálnia, beleértve az ingyenes SSL-tanúsítványt.
 • Méretezhetőség: Ha olyan internetes tárhelyet választ, amely nem teszi lehetővé vállalkozásának felfelé vagy lefelé történő bővítését, korlátozhatja vállalkozása növekedési lehetőségeit. Minél skálázhatóbb a webtárhely-szolgáltató, annál könnyebben tud fejlődni és terjeszkedni a vállalkozása.
 • Vevőszolgálat: Ha a dolgok rosszul mennek, biztos akar lenni abban, hogy egy szakértő segítségére lesz vállalkozásának a probléma megoldásában. Éppen ezért a legjobb WooCommerce tárhelyszolgáltatások kiemelt támogatást kínálnak több csatornán, például élő csevegésen, e-mailen és telefonon keresztül.
 • Az új bővítményfrissítések tesztelésének lépései: Az állomásozó környezet elengedhetetlen ahhoz, hogy rendszeres üzleti tevékenységet folytathasson fő webhelyén, miközben új frissítéseket, kódokat és témákat tesztel.

A legjobb WooCommerce tárhelyszolgáltatók 2024-ben

1. Felesleges
2. SiteGround
3. Bluehost
4. WP motor
5. Kinsta
6. DreamHost
7. Hostinger
8. Felhős utak
9. GoDaddy
10. A2 Hosting

1. Felesleges

A több mint 20 éves web hosting tapasztalattal a Hostinger mindent megtesz annak érdekében, hogy a legjobb WooCommerce tárhelyszolgáltatást nyújtsa ügyfeleinek.

A Hostingernél a skálázhatóságra és a sebességre összpontosítunk, ezért kínálunk ügyfeleinknek egyedi vállalati szerverfürtöket. Ezek biztosítják, hogy webhelye még a forgalom megugrása esetén is a csúcson teljesítsen.

A Hostinger 1. szintű PCI- és SSAE-18-kompatibilis, ami azt jelenti, hogy megvédheti ügyfelei fizetési információit, és enyhítheti az adatvédelmi és biztonsági fenyegetésekkel kapcsolatos aggodalmaikat.

Olvasni:  Fontos szempontok a játék laptopok és a legjobb játékok esetében

És ha már a biztonságról beszélünk, magas szintű biztonsági intézkedéseket kínálunk, mint például a napi kártevő-ellenőrzés, az elosztott szolgáltatásmegtagadás (DDoS) enyhítése, a szoftveres tűzfalak, a biztonsági szigorítás és a többérintéses hitelesítés.

Aggódik amiatt, hogy webhelyét átadja a Hostingernek? Nem szabadna. Tárhely-szakértői csapatunk gondoskodik webhelyeinek áttelepítéséről. A folyamat biztonságos, egyszerű és ingyenes.

Végül webtárhely-adminisztrátoraink és technikusaink éjjel-nappal elérhetők telefonon, e-mailben és élő csevegésen keresztül, hogy segítsenek bármilyen kérdése, aggálya vagy problémája esetén.

Jellemzők:

 • 100%-os hálózati üzemidő garancia
 • 24/7/365 ügyfélszolgálat
 • 1. szintű PCI-kompatibilis
 • Automatikus operációs rendszer és szoftverfrissítések
 • Dedikált IP-k

A legjobb WooCommerce tárhelyszolgáltató: Vállalati szintű e-kereskedelmi vállalkozások, amelyek méretezhető, személyre szabható és megbízható tárhelyszolgáltatásra vágynak.

Ár: A WooCommerce csomagok havi 19 dollártól indulnak. A vállalati tervek havi 449,55 USD-tól kezdődnek.

Adja el termékeit online, gond nélkül

A WooCommerce által hivatalosan ajánlott tárhelyünk az Önéhez hasonló online vállalkozások számára készült

2. SiteGround

A WooCommerce és a WordPress is ajánlja, ezért nem nehéz megérteni, hogy a SiteGround miért olyan népszerű tárhelyszolgáltató.

Egyrészt a Google Cloudon fut, és világszerte elhelyezett adatközpontokkal rendelkezik, így kényelmesen kiválaszthatja a célpiachoz legközelebb eső szerver helyét.

Másrészt, valóban biztosítja a webhely sebességét, ingyenes tartalomszolgáltató hálózat (CDN) szolgáltatást, korszerű SSD-lemezeket és PHP-optimalizálást kínál.

Ezenkívül a SiteGround biztonsági funkciói közé tartozik az AI anti-bot rendszer a biztonsági fenyegetések blokkolására, a Let’s Encrypt SSL, az automatikus frissítések és a házon belüli webalkalmazások tűzfala.

Ügyfélszolgálati csapata a hét minden napján, 24 órában rendelkezésre áll, és segít az esetleges problémákon. Ennek ellenére az elsőbbségi támogatás csak a legmagasabb tervhez – a GoGeekhez – áll rendelkezésre.

Ahhoz, hogy valóban profitálhasson a SiteGround kínálatából, a GrowBig vagy a GoGeek csomagot kell választania, mivel ezek magukban foglalják a 30%-kal gyorsabb PHP-t, az egykattintásos állomásozást és a privát domain névrendszert (DNS).

Jellemzők:

 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • Intelligens gyorsítótár
 • Napi biztonsági mentések és automatikus frissítések
 • SSD tárhely

A legjobb WooCommerce tárhelyszolgáltató: E-kereskedelmi vállalkozások, akik gyors, megfizethető és méretezhető tárhelyet keresnek.

Ár: A tervek havi 1,99 dollártól kezdődnek.

3. Bluehost

A Bluehost 2003 óta létezik, és jelenleg több mint kétmillió webhelyet üzemeltet. Megfizethető webtárhely-szolgáltatóként hirdeti magát növekvő online áruházak számára.

A Bluehost automatikus WooCommerce telepítést és az exkluzív Wonder témát kínálja. Minden csomaghoz tartozik egy ingyenes SSL-tanúsítvány, egy ingyenes domain név az első évben, valamint átfogó webhelyelemzés.

Ami a biztonságot illeti, a Bluehost napi biztonsági mentéseket, automatikus WordPress frissítéseket és biztonságos online fizetéseket kínál.

Ami az ügyfélszolgálatot illeti, a Bluehost éjjel-nappal telefonos és csevegési lehetőségeket biztosít. A webhely azonban nem határozza meg, hogy van-e elsőbbségi lehetőség a vállalati ügyfelek számára.

Jellemzők:

 • Bőséges SSD tárhely
 • Ingyenes SSL tanúsítvány
 • Ingyenes domain név egy évig
 • Napi biztonsági mentések
 • Automatikus WordPress frissítések
Olvasni:  11 ok, amiért a WooCommerce fejlesztői a Cl...

A legjobb WooCommerce tárhelyszolgáltató: A kisebb vállalati ügyfelek csak most kezdik bővíteni készletüket.

Ár: Tervek indul 9,95 USD/hó 12 hónapig.

4. WP motor

A WP Engine egy vezető WordPress hosting platform. Zászlós termékei a felügyelt WordPress tárhely és a WooCommerce tárhely.

A webtárhely funkciókban gazdag készlettel rendelkezik, amely azonnali keresési funkciókat tartalmaz az értékesítések, az e-kereskedelmi blokkok, valamint az egykattintásos előkészítés és fejlesztés érdekében. A WP Engine globális adatközpontokkal is rendelkezik, így kiváló WooCommerce-tárhely a növekvő és nemzetközi vállalkozások számára.

A teljesítményre és a méretezhetőségre összpontosítva a WP Engine a WooCommerce és a felügyelt CDN számára optimalizált gyorsítótárat kínál.

Ezenkívül a gazdagép kezelt webalkalmazás-tűzfalat (WAF), DDoS-csökkentést és automatikus WordPress-frissítéseket biztosít az optimális webhelyvédelem érdekében.

A WP Engine emellett lehetőséget ad olyan kiegészítőkre, mint például a webhelyfigyelés, amelyek értékes betekintést nyújtanak üzlete teljesítményébe.

Jellemzők:

 • Ingyenes automatizált migráció
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Automatikus biztonsági mentések és bővítmények frissítése
 • Gyors beállítás
 • 60 napos pénzvisszafizetési garancia

A legjobb WooCommerce tárhelyszolgáltató: Létrehozott e-kereskedelmi üzletek a sebességre és a méretezhetőségre összpontosítva.

Ár: A tervek havi 24 dollártól indulnak 12 hónapig.

5. Kinsta

A 2013-ban alapított Kinsta a WordPress tárhelyszolgáltatással indult, és kínálatát kiterjesztette az alkalmazások és adatbázisok tárolására. Ma szolgáltatásai a Google Cloud prémium szintű hálózatán futnak, és több mint 25 000 vállalat bízik bennük.

Ez nem meglepő, mivel a webtárhely 35 adatközpontot kínál öt kontinensen, ami azt jelenti, hogy szabadon választhatja ki a vállalkozása célközönségéhez legközelebb eső adatközpontot.

Ezen túlmenően üzlete sebességét és teljesítményét a Kinsta szerverszintű gyorsítótárazása, a rendszeres üzemidő-ellenőrzés és az ingyenes prémium CDN is javítja.

Ami a biztonságot illeti, a Kinsta számos funkciót kínál az optimális adatvédelem érdekében, mint például a DDoS védelmet és az automatikus napi biztonsági mentéseket.

A Kinsta tervei egyszerűek és méretezhetőek, ami azt jelenti, hogy könnyedén frissítheti tervét, ahogy vállalkozása növekszik, hogy nagyobb forgalmat bonyolítson le.

A Kinsta vállalati szintű tervei révén a nagyobb vállalkozások bőséges mennyiségű erőforráshoz férhetnek hozzá, például 100 GB SSD-tárhelyhez, telephelyenként 8 PHP-munkáshoz és 2000 GB CDN-hez.

Jellemzők:

 • HTTP/3-kompatibilis CDN, amelyet a Cloudflare üzemeltet
 • Beépített teljesítménymérő eszköz
 • 24 órás technikai támogatási csapat
 • Automatikus SSL tanúsítványok

A legjobb WooCommerce tárhelyszolgáltató: Nagyobb vállalkozások, amelyek méretezhető infrastruktúrát és vállalati szintű szolgáltatásokat keresnek.

Ár: A tervek havi 35 dollártól kezdődnek.

6. DreamHost

Az 1996-ban alapított DreamHostnak több évtizede volt ahhoz, hogy az egyik legjobb WooCommerce tárhelymegoldás legyen. Több mint 400 000 ügyféllel büszkélkedhet több mint 100 országban, és több mint 1,5 millió webhelynek ad otthont.

A DreamHost tárhelycsomagjai számos fontos szolgáltatást tartalmaznak, beleértve az ingyenes domain- és SSL-tanúsítványt, az igény szerinti biztonsági mentéseket, az egykattintásos állomásozást és a korlátlan e-mailezést.

Ami a sebességet illeti, a DreamHost tervei beépített gyorsítótárat, korlátlan CDN-t (magasabb szintű terveken) és méretlen sávszélességet kínálnak.

A DreamHost ügyfelei élvezhetik a biztonsági intézkedéscsomag előnyeit, mint például az előre telepített Jetpack, az automatikus WordPress frissítések és az automatikus napi biztonsági mentések.

Olvasni:  A közösségi média képméretei 2024-re: az Ön teljes útmutatója

A DreamHost támogatást kínál élő chaten, e-mailen és még a közösségi médián keresztül is. Sajnos a telefonos támogatás csak magasabb szintű csomagok esetén érhető el.

Jellemzők:

 • Méretlen sávszélesség
 • Elszigetelt erőforrások
 • Igény szerinti biztonsági mentések
 • Ingyenes domain adatvédelem
 • E-mail fiókok

A legjobb WooCommerce tárhelyszolgáltató: E-kereskedelmi vállalkozások, amelyek megfizethető tárhelyet keresnek.

Ár: A csomagok havi 16,95 USD-tól kezdődnek, ha évente számlázzák.

7. Hostinger

A 2011-es Hostinger névre váltás óta ez a webtárhely arra törekedett, hogy tárhelymegoldásokat készítsen a fejlesztők és ügyfeleik számára. Számos tárhely lehetőséget kínál, és elismerést kapott szolgáltatásaiért.

Például egy WooCommerce webhely mellett a Hostinger támogatja a PrestaShop és az OpenCart tárhelyet is.

A betöltési sebesség maximalizálása érdekében a Hostinger több országban is épített adatközpontokat, például az Egyesült Államokban, Szingapúrban, Indiában, Brazíliában, Franciaországban, Hollandiában, az Egyesült Királyságban és Litvániában.

Nemcsak a WooCommerce tárhelycsomagjai megfizethetőek, hanem számos funkcióval is rendelkeznek. Például objektum-gyorsítótárat, korlátlan sávszélességet, HTTP/2-t a jobb szerverteljesítmény érdekében, valamint több PHP-verziót a webhely további felgyorsításához.

Ezenkívül a Hostinger akár 250 GB SSD-t is kínál. A biztonsági intézkedések közé tartozik a DDoS védelem, a webalkalmazások tűzfala és a globális CDN. A Cloudflare integrálható az Ön és ügyfelei adatainak további védelméhez.

A Hostinger 99,99%-os rendelkezésre állást vállal. A támogatás azonban a 24 órás élő csevegésre és a jegyvásárlásra korlátozódik. Nem kérhet segítséget telefonon, és nem kap kiemelt támogatást, mint a listánkon szereplő többi webtárhely. A Hostinger szolgáltatáskészletéből hiányzik a webhelyelemzés is.

Jellemzők:

 • Korlátlan SSL tanúsítvány
 • Korlátlan sávszélesség
 • 99,99%-os üzemidő
 • Szabad migráció

A legjobb WooCommerce tárhelyszolgáltató: Kisebb üzlettulajdonosok, akik megfizethető tárhelyet keresnek.

Ár: A tervek havi 3,99 dollártól kezdődnek.

8. Felhős utak

A 2012-ben alapított Cloudways a világ egyik vezető felhőtárhely-szolgáltatójaként szerzett hírnevet. Tárhelyet kínál olyan vezető felhőszolgáltatókkal, mint a Google Cloud, a Digital Ocean és az Amazon Web Services (AWS).

A webtárhely több mint 65 adatközponttal rendelkezik öt kontinensen, ami azt jelenti, hogy kiválaszthatja azt a szerverhelyet, amely a legközelebb van a cél webes forgalomhoz.

A Cloudways WooCommerce tárhelycsomagokat kínál, amelyek számos fejlett funkcióval rendelkeznek, így az egyik legjobb WooCommerce tárhelyszolgáltató. Például mindegyik terve korlátlan alkalmazástelepítést, automatizált biztonsági mentéseket, ingyenes SSL-tanúsítványt és átmeneti környezetet tartalmaz.

A Cloudways erőfeszítéseket tett a webhely sebességét optimalizáló funkciók fejlesztésére is. Ezek közé tartozik a PHP-FPM a nagy forgalmú WooCommerce webhelyekhez, a beépített gyorsítótár a webhely jobb teljesítményéért, a HTTP/2-képes szerverek, az NGINX és az Apache.

Tervei több szintű biztonságot tartalmaznak, például dedikált tűzfalakat, kétfaktoros hitelesítést (2FA), rendszeres biztonsági javításokat és SSH-hozzáférést.

A Cloudways 24 órás élő csevegést és jegyvásárlási támogatást kínál. A gyorsabb válaszidővel rendelkező speciális támogatás eléréséhez azonban további díjat kell fizetnie, amely havi 100 USD-tól kezdődik. A telefonos támogatás havi 500 dollártól kezdődik.

Jellemzők:

 • Beépített gyorsítótár
 • 65+ adatközpont világszerte
 • Ingyenes SSL tanúsítvány
 • Korlátlan számú alkalmazás telepítés

A legjobb WooCommerce tárhelyszolgáltató: Megalapozott e-kereskedelmi üzletek, amelyek méretezhető és megfizethető tárhelyet keresnek gyors webhelysebességgel.

Olvasni:  A legjobb SaaS-termékötletek, amelyeket érdemes kipróbálni 2024-ben

Ár: A prémium csomagok havi 14 dollártól kezdődnek.

9. GoDaddy

A GoDaddy az egyik legnépszerűbb hosting cég az iparágban, különösen a vállalkozók körében. 2024-ban több mint 20 millió ügyfele van.

A WooCommerce hosting a GoDaddy szolgáltatással meglehetősen egyszerű. Miután belépett, ingyenes hozzáférést kap a prémium bővítményekhez. Ezekkel a bővítményekkel eladhat előfizetéseket, kezelheti az ügyfelek foglalásait, több fizetési lehetőséghez férhet hozzá, és több fizetési átjárót kínálhat.

A tervekhez tartozó számos bővítmény mellett a GoDaddy napi biztonsági mentéseket, rosszindulatú programok ellenőrzését, alapvető frissítéseket és biztonsági javításokat kínál az adatok védelme érdekében. Ami a betöltési időt illeti, egyéni CDN Boost-ot kínál, hogy webhelye a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa.

A GoDaddy kitűnik azzal, hogy e-kereskedelmi webhelyei mennyire testreszabhatók. A jobb webhelysebességet és -teljesítményt kereső vállalkozások számára azonban a Kinsta vagy a Hostinger alkalmasabb jelölt lehet.

Szakértői csapata telefonon vagy élő csevegésen keresztül a nap 24 órájában rendelkezésére áll. A prémium WordPress támogatás azonban külön költséggel jár, havi 49,99 USD-tól kezdve.

A listánkon szereplő többi legjobb WooCommerce tárhelyszolgáltatóhoz képest a GoDaddynek csak egy tárhelycsomagja van.

Jellemzők:

 • Ingyenes domain és SSL
 • Google Analytics Pro
 • Korlátlan tárhely és terméklista
 • 1 kattintással állomásozó környezetek

A legjobb WooCommerce tárhelyszolgáltató: Kisebb vállalkozások, amelyek testreszabható e-kereskedelmi funkciókat keresnek mérsékelt áron.

Ár: A tervek havi 20,99 USD-tól kezdődnek.

10. A2 Hosting

Az A2 Hosting webtárhelyként kínálja magát kezdőknek és szakértőknek egyaránt. 2001-es indulása óta gyors növekedésnek volt tanúja, és számos elismerést nyert.

A WooCommerce tárhely mellett más népszerű e-kereskedelmi platformokat is támogat, mint például a Magento és a PrestaShop tárhely.

Számos adatközponttal rendelkezik szerte a világon, ami nagy előnye azoknak a vállalkozásoknak, amelyek forgalma az Egyesült Államokon kívülről érkezik.

Az A2 Hosting szolgáltatással minden csomag ingyenes SSL-tanúsítványt, ingyenes szakértői webhely-migrációt, helyszíni biztonsági mentéseket és egyszerű állomásozást tartalmaz.

Biztonsági szempontból az A2 Hosting összes tervéhez ingyenesen előre telepített Jetpack tartozik.

Jellemzők:

 • 99,99%-os rendelkezésre állási elkötelezettség
 • Ingyenes fiók migráció
 • 24/7/365 WordPress támogatás
 • Mobilalkalmazás a rendelések nyomon követésére az online áruházban

A legjobb WooCommerce tárhelyszolgáltató: Kis- és közepes méretű e-kereskedelmi vállalkozások, akik alacsony költségű lehetőséget keresnek a sebességre összpontosítva.

Ár: A csomagok havi 11,99 USD-tól kezdődnek, ha évente számlázzák.

Utolsó gondolatok: A legjobb WooCommerce tárhelyszolgáltatók 2024-ben

A megfelelő WooCommerce tárhelyszolgáltatás kiválasztása ijesztő lehet. Rengeteg lehetőség létezik, és nehéz lehet tudni, hogy melyik WooCommerce tárhelyszolgáltató felel meg a legjobban vállalkozása speciális igényeinek.

Nem számít, mi történik, a választott webtárhelynek erős biztonsági intézkedéseket, átlagon felüli teljesítményt és proaktív támogatást kell kínálnia. Ezen kulcstényezők gondos mérlegelése segít időt takarítani és elkerülni a sok fejfájást.

A Hostingernél új szintű WooCommerce megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek. Terveink között szerepel egyedi vállalati szerverfürtök, magas szintű biztonsági intézkedések, ingyenes webhely-migráció és éjjel-nappal elérhető technikai támogatás.

Olvasson többet felügyelt WooCommerce tárhelycsomagjainkról, és tanulja meg, hogyan segíthetünk a vállalkozása WooCommerce áruházának növekedésében.

Új publikációk:

Ajánlott