A 10 legjobban értékesített CRM szoftver 2024-ban

Elgondolkodhat azon, hogy egy másik vállalkozás miért teljesít jobban, mint a tiéd, holott Ön ugyanazt a terméket vagy szolgáltatást kínálja. Lehetséges, hogy jobb rendszerekkel és folyamatokkal rendelkeznek, vagy az is lehet, hogy CRM-szoftvert használnak értékesítéseik és ügyfélkapcsolataik kezelésére.

Valójában az alacsony értékesítési számok annak a jele lehet, hogy javítania kell az ügyfélkapcsolatán. Sok cégtulajdonos jobban összpontosít az általa közzétett nyilvános termékinformációkra. Ez nem baj, de ha odafigyelsz az ügyfeleidre, az nagyon jót tesz a vállalkozásod növekedésének.

A CRM megértése

Az ügyfélkapcsolat-kezelés az a folyamat, amely során adatokat gyűjtenek az ügyfelekről. Ez magában foglalja a megszerzett adatok felhasználását vállalkozása fejlesztésére. Ez az információ tartalmazza, hogy milyen típusú termékeket szeretnek, mit vásárolnak gyakran stb. Azt is megtudhatja, hogyan reagálnak a különböző termékekre.

Az ügyfélinformációk segítik ügyfelei jobb bevonását. Ezenkívül elemezheti az adatokat, és felhasználhatja új elemek fejlesztésére, és ennek eredményeként jobb szolgáltatások nyújtására. Azonban felmerülhet a kérdés, hogyan szerezhet termékinformációkat minden ügyfelétől.

Szerencsére különböző CRM eszközök állnak rendelkezésre erre a célra, így nem kell nehéz munkát végeznie.

Például az autóiparban egy egyszerű CRM-nek a részét kell képeznie autóipari digitális marketing. Az ilyen CRM-eszközök megkönnyítik az ügyfelek interakcióinak nyomon követését, és hatékonyabban célozzák meg a marketing erőfeszítéseket.

Ezen túlmenően az ügyfelek információinak egy központi adatbázisba történő összevonásával a vállalkozások könnyebben hozhatnak létre célzott marketingkampányokat, és nyomon követhetik azok előrehaladását. Ez segít nekik jobban karbantartani ügyfélkapcsolatok.

A CRM megértése

Ezenkívül a CRM-eszközök megkönnyítik az ügyfelek vásárlási szokások és egyéb tényezők alapján történő szegmentálását, lehetővé téve a vállalkozások számára, hogy személyre szabottabb marketingüzeneteket hozzanak létre.

Olvasni:  A 10 legjobban fizető fordítási nyelv 2024-ben

CRM-stratégiája fejlesztéséhez megteheti integrálja a Google Analyticset a Salesforce-szal vagy másik CRM. E két rendszer integrálásával értékes betekintést nyerhet ügyfele online viselkedéséről és az Ön webhelyével való interakciójáról.

Az autóiparban a CRM-eszközök lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy javítsák az autópiacot. Autógyártóként ezeket az eszközöket olyan funkciókhoz használhatja, mint:

 • Emlékeztetők beállítása a járművek szervizelésének dátumairól az ügyfelek számára
 • Emlékeztetők a biztosítás megújítási időszakairól
 • Egy autó online marketingje és fejlődésének nyomon követése
 • Próbavezetési lehetőségek biztosítása potenciális ügyfelek számára
 • Fogadás vásárlói visszajelzés értékelésre és javításra stb

A CRM-eszközök számos más módon is hasznosak lehetnek az autóiparban. Mindez azonban a használt eszközökön múlik. Ennek az Ön által vezetett vállalkozás típusától és a vállalkozás méretétől kell függnie.

Egy másik példa a CRM használatára a közösségi média marketing. A CRM-et a közösségi média marketingben használhatja:

 • Az ügyfelek viselkedésének elemzése
 • A marketingkampányok sikerének mérése
 • A potenciális ügyfelek megcélzása

A legnépszerűbb CRM szoftvereszközök

Számos CRM szoftvereszköz közül választhat; bizonyos funkciókat azonban meg kell keresnie bennük.

Egy jó CRM szoftvernek a következő eszközökkel kell rendelkeznie:

 • Kapcsolat- és interakciókezelő eszköz
 • E-mail és közösségi média integrációs eszköz
 • Értékesítés előrejelző eszköz
 • Munkafolyamat automatizálási eszköz
 • Analitikai és értékelési menedzsment eszköz

A legnépszerűbb CRM szoftvereszközök a következők:

Értékesítési erő

Az egyik jól ismert CRM megoldás az Értékesítési erő. Felhőalapú rendszeren van, így bárhonnan elérhető. Ez a szoftver eszközöket kínál az értékesítéshez, az ügyfélszolgálathoz és az online marketinghez. Lehetővé teszi, hogy több feladatot végezzen, és mind az üzleti, mind az ügyféloldali kapcsolatban maradjon.

A Salesforce másik jellemzője, hogy jól működik más szoftverekkel. Ez azt jelenti, hogy integrálhat egy másik programot a területleképezéshez, a gyorstárcsázási funkciókhoz és egyebekhez.

Ennek a szoftvernek az a legjobb része, hogy kapcsolatba lép Önt a rendelkezésre álló szakértőkkel, hogy válaszoljanak bármilyen kérdésére. Képzési videók és tanúsítási programok ezen a szoftveren is elérhetők. Ez azt jelenti, hogy bármikor többet tudhat meg anélkül, hogy kapcsolatba kellene lépnie az ügyfélszolgálattal.

Olvasni:  Hogyan indítsa el és fejlessze saját online bevásárlóközpontját

HubSpot

Ezzel a CRM-szoftverrel akár egymillió ügyfélkapcsolatot kezelhet ingyenesen! Ingyenes marketing-, értékesítési és ügyfélszolgálati eszközöket is kínál.

Ezt a szoftvert integrálhatja egy másik programmal, például a WordPress-szel. Hozzáadhat Gmailt, Zoomot és másokat is; felhasználásával fejlesztheti ügyfélkörét.

HubSpot lehetővé teszi, hogy adatokat kapjon a termék teljesítményéről. Ezenkívül megkaphatja az ügyfelek reakcióit és az értékesítési információkat.

A felhasználói támogatási szolgáltatás szakértői közösséget foglal magában. E szakértők közül sok a világ minden szegletéből érkezik. Ez azt jelenti, hogy bármilyen kérdést feltehet, és professzionális válaszokat kaphat.

Liveperson Automotive

Ez a CRM szoftver inkább az autóiparra összpontosít. Olyan eszközöket biztosít segít az eladások fellendítésében és az ügyfélélményt.

Ez a szoftver teret ad a közösségi média integrációjának. Például lehetővé teszi olyan programok felvételét, mint a WhatsApp. Azt is lehetővé teszi, hogy személyes interakciót folytathasson ügyfeleivel.

És ami a legjobb, Al funkcióval rendelkezik. Ez a funkció segít az elemzésben vásárlói visszajelzéskülönösen e-mailben.

Bitrix24

Ez A CRM szoftver számos funkciót kínál az értékesítési eszközöktől az ügyfélszolgálatig.

Bitrix24 lehetővé teszi, hogy közelebbi találkozásra kerüljön ügyfelével. Ez olyan módszerekkel történik, mint például a videokonferencia. Ezenkívül az ügyfelek hívások, élő csevegés és egyéb módszerek segítségével is elküldhetik értékeléseiket.

Ezzel a szoftverrel a feladatokat különböző csoportokba oszthatja, ha nagy munkaerővel rendelkezik. Például a szoftver lehetővé teszi, hogy a marketinget, az értékesítést és az ügyfélszolgálatot független részlegként kezelje.

Alkalmazottait különböző szakterületekbe csoportosíthatja. A szoftvereszközök lehetővé teszik minden csoport számára, hogy megosszák előrehaladását másokkal. Ezenkívül a szoftver lehetővé teszi a kapcsolattartást más felhasználókkal is. Ezt úgy teheti meg, hogy üzenetet küld egymásnak, és együttműködik a projekteken.

végtelenség

végtelenség testreszabott CRM-sablont kínál. Ezzel a sablonnal értékesítési terveket dolgozhat ki, és felelősségi köröket oszthat ki alkalmazottaival. Ezenkívül van egy potenciális ügyfelek kezelésére szolgáló eszköz is, amely segít kapcsolatba lépni az ügyfelekkel. Az értékesítés nyomkövető eszközzel nyomon követheti a teljes piaci fejlődést.

Frissművek

A Frissművek szoftver lehetővé teszi a webhely látogatóinak leadekké alakítását. Felhő alapú rendszert használ, így adva

Olvasni:  A 10 legjobb online grafikus tervező szoftver és alkalmazás

bárhonnan hozzáférhet az információkhoz.

A potenciális ügyfeleket felhasználhatja a fejlesztésre vevői elkötelezettség a vállalkozásoddal. Ez viszont növeli az eladások számát.

A szoftver AI rendszert használ. Ez a rendszer intelligens elemzést nyújt az üzleti igények előrejelzéséhez. Más szoftverekkel, például a Hubspottal is integrálható a jobb termelékenység érdekében.

A Freshworks segítségével egy helyen gyűjtheti össze elérhetőségeit. Ezenkívül jelentéseket készíthet a legutóbbi termékekről, e-mail kampányokról és egyebekről. Az elemző eszközzel az ügyfélszolgálattól kapott adatokat is elemezheti.

DealerSocket

Ez a CRM szoftver eszközöket biztosít a digitális járműmarketinghez. Ezenkívül elemző eszközöket biztosít az ügyfelek adatainak elemzésére. Ezeket az adatokat ügyfelei nyomon követésére használhatja. Emlékeztetheti őket járműveik fontos dátumaira is.

Dealersocket vezető menedzsment eszközöket biztosít a hatékonyabb értékesítési folyamathoz. Ez a szoftver összekapcsolja az OEM-cégeket a kiskereskedőkkel és más digitális bemutatótermi marketingszakemberekkel.

Pipedrive

Pipedrive jól működik a kisvállalkozásokkal. Ez a szoftver olyan funkciókat kínál, amelyek lehetővé teszik több értékesítési csatorna fejlesztését. Ezen kívül van egy lead-kezelő eszköze, és automatizált ügyfélkövetést is küldhet.

Ezzel a szoftverrel személyre szabható jelentéseket készíthet értékesítési teljesítményéről. Olyan jó CRM szoftver A Pipedrive nagyszerű integrációs képességekkel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy probléma nélkül szinkronizálhatja más szükséges programokkal.

Zoho

Egy másik CRM-szoftver, amely megkönnyíti a közösségi média kezelését Zoho. Ezenkívül ezt a szoftvert integrálhatja a közösségi média platformjaival a digitális marketinghez.

Emellett értékesítési automatizálási és termékjelentési eszközöket is biztosít. Ez segít nyomon követni a termékek piaci viselkedését.

A támogatási rendszerből származó ügyféladatokat ügyfélelemzés elvégzéséhez használhatja. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnia a leadkezelés miatt, mivel a szoftver automatizálja azt.

Snov.io

Ez a szoftver lehetővé teszi az értékesítési folyamat megszervezését. Használhatja például a lead eszközt arra, hogy a webhely látogatóit az ügyfelek preferenciáival kapcsolatos tippekre fordítsa. Ez segít javítani az ügyfelek elérését.

Ezenkívül a szoftver lehetővé teszi a versenytárs fejlődésének kutatását. Olyan információkat biztosít, amelyek a magánéletük megsértése nélkül hozzáférhetők. Ennek fő oka az, hogy motivációt szerezzen arra, hogy versenytársainál jobban teljesítsen.

Olvasni:  6 közösségi média hiba és mit tanultunk belőlük

Snov.io nagyszerű integrációs lehetőségeket kínál. Ezenkívül a szoftver lehetővé teszi egyéb marketing és értékesítési eszközök beépítését is.

Következtetés

Az ügyfélkapcsolatok kezelése ugyanolyan fontos, mint az üzlet minden más aspektusa. Ez igaz a kis- és nagyvállalkozásokra egyaránt.

A fenti CRM-eszközök különböző eszközöket biztosítanak a különböző vállalkozások számára. Ügyeljen arra, hogy azt válassza, amelyik rendelkezik a vállalkozása fellendítéséhez szükséges funkciókkal.

Gyakran Ismételt Kérdések

🌟 Mi az a Customer Relationship Management (CRM)?

A CRM egy olyan üzleti stratégia, amely a profit növelésére és az ügyfelek elégedettségének javítására összpontosít. Ez a stratégia magában foglalja a CRM-eszközök használatát az ügyfelekkel való interakció javítására és a piac kielégítésének módjába való betekintés megszerzésére.

🌟 Szerinted mi lesz a legnagyobb kihívás az értékesítési CRM szoftverrel szemben 2024-ban?

A legjelentősebb probléma, amellyel az értékesítési CRM-szoftverek 2023-ban szembesülni fognak, az új, élvonalbeli megoldások okozta verseny növekedése. A technológia fejlődésével a vállalkozásoknak egyre több választási lehetőségük lesz az értékesítési CRM-szoftverek között, ami megnehezíti, hogy kitűnjenek a tömegből. Ezenkívül az értékesítési CRM-szoftvernek felhasználóbarátabbá és hatékonyabbá kell válnia, hogy megfeleljen a mai vállalkozások igényeinek.

🌟 Miért érdemes integrálnom a CRM-et a vállalkozásomba?

A CRM-szoftver használata több szempontból is segíti vállalkozását. Néhány előny a termelékenység növekedése, a jobb ügyfélmegtartás és a jobb jövedelmezőség.

🌟 Mennyibe kerül a CRM szoftver?

Nincs fix ár az összes CRM-eszköznek. A CRM szoftver ára azonban nagyban függ a választott szoftver típusától. Ezenkívül a szoftver típusa határozza meg a telepítési folyamat, a licencelés és a szükséges testreszabás költségeit.

🌟 Használhatom a CRM-et egy kisvállalkozáshoz?

Igen tudsz. Az ügyfélkapcsolat-kezelés ideális minden olyan vállalkozás számára, amely ügyfeleket érint. Számos CRM-szoftver létezik a különböző vállalkozások ízlésére szabva. Keresse meg a vállalkozása számára legmegfelelőbbet, és használja.

🌟 Honnan tudhatom, hogy melyik CRM szoftvert használjam?

Számos jó CRM szoftver közül választhat. A vállalkozás típusától függően Ön dönti el, melyikre van szüksége. Egy jó CRM-szoftvernek azonban interakciós és lead-követő eszközökkel kell rendelkeznie. Kiváló integrációs képességekkel is rendelkeznie kell.

Új publikációk:

Ajánlott