A 11 legjobb eszköz a termelékenység növelésére

A munkaterület letisztítása és rendszerezése, valamint a kényelem segíthet csökkenteni a stresszt és fenntartani a fókuszt, miközben csökkenti a zavaró tényezőket és növeli a termelékenységet.

Ez a cikk néhány olyan kötelező műszaki eszközt mutat be, amelyek segíthetnek a munkaterület javításában és a kreativitás mellett a termelékenység növelésében.

Márka: Portronics | Ár: 15,65 dollár

Ez a mini, könnyű, hordozható és összecsukható billentyűzet könnyen hordozható, és szervezettebbé teszi a munkaterületet. Ezek a billentyűzetek bárhol használhatók zsebbarát és ergonomikus kialakításukkal, 140 órás akkumulátorral.

Könnyen párosítható bármely kütyüvel Bluetooth-on keresztül, és kompatibilis iOS, Android, Mac és Windows eszközökkel.

Vásárolja meg a Portonics Chicklet billentyűzetet itt

Márka: Gotek | Ár: 83,95 dollár

A Gotek Gotype vezeték nélküli tekercses billentyűzet bluetooth hangszóróval könnyű és kompakt felépítésű, kiváló hangminőséget biztosító beépített hangszóróval és egy okostelefont vagy táblagépet támogató beépített állvánnyal. Két mágnes van a billentyűzet mindkét oldalán, amelyek rögzítik, miután feltekerték az alap körül.

Alkalmas értekezletek, prezentációk, filmek és zene lebonyolítására, kényelme és tartóssága ideálissá teszi utazáshoz és a munkaterület rendszerezéséhez.

Vásárolja meg a Gotek Gotype tekercses billentyűzetet itt

Márka: amazon | Ár: 45,68 dollár

Az intelligens hangszóró hatékony és kihangosított felhasználói élményt biztosít, így szervezettebbé és produktívabbá teszi mindennapjainkat. Az Alexa által működtetett Echo Dot egy hangvezérlésű intelligens hangszóró, amely zenét sugároz különböző alkalmazásokból, riasztásokat és teendők listákat tart, valamint információkat, híreket és intelligens otthont biztosít, ha más kompatibilis okoseszközökhöz csatlakozik.

Felébresztheti, ha egyszerűen kimondja: „Alexa”, és elkezdheti az okosotthon élményét.

Vásárolja meg az Echo Dot-ot itt

Olvasni:  5 legjobb WordPress biztonsági bővítmény új webhelyéhez [2024]

Márka: Neo Smartpen | Ár: 149 dollár

A Neo intelligens tollak, mind az N2, mind az M1 karcsú, elegáns és ergonomikus kialakítású tollak, amelyek digitális másolatot készítenek a munkájáról, amely automatikusan mentésre kerül. Azt is elküldheti több személynek, és szinkronizálhatja számos eszközön. Legyen szó emblémáról, ötletek feljegyzéséről vagy ötletbörzeről, ezek a tollak nyomásérzékelővel vannak felszerelve, hogy pontosan megmentsék a munkáját.

Cserélhető tintapatronja elegendő memóriával rendelkezik, így bármikor átviheti és szinkronizálhatja kézzel írt fájljait.

Vásárolja meg a Neo Smartpen N2-t itt

Márka: TP-Link | Ár: 15,67 dollár

A TP-Link N300 egy 300 Mbps sebességű WiFi vezeték nélküli útválasztó, amely akkor használható, ha otthona vagy az irodája bizonyos részein gondjai vannak a WiFi-csatlakozással, vagy ha egyszerre többen is használják. Egy alkalmazással egyszerűen vezérelhető, három antennája pedig kibővíti a vezeték nélküli jel hatósugarát és fokozza az internetkapcsolatot több eszközön is, így a munka hatékonnyá és így könnyebben kezelhetővé válik.

Vásárolja meg a TP-link N300-at itt

Márka: SanDisk | Ár: 22,20 dollár

Ahogy a neve is sugallja, vezeték nélkül tud feltölteni, menteni, megosztani fájlokat, fényképeket és videókat másolni az eszközéről, és megosztani azokat más eszközökkel. Amellett, hogy flash meghajtó, zenét vagy videókat is képes egyszerre akár három eszközre is streamelni, a közelben, és automatikusan biztonsági másolatot készíteni a meghajtóra, amikor csatlakoztatva van.

Csak töltse fel, és félreteheti okostelefonját, és jobban összpontosíthat. Ára a tárolókapacitás függvényében változik.

Vásárolja meg a 16 GB-os SanDisk Wireless Sticket itt

Márka: Charby | Ár: 8,49 dollár

A Charby Pico a legkisebb GaN 3 portos 65 W-os fali töltő, amely bárhol elfér, és hordozható. A legújabb gallium-nitrid félvezetővel rendelkezik, amely jó hővezető képességet és alacsony ellenállást biztosít.

Olvasni:  A legjobb 7 okostelefon 3000 INR alatt

Több eszközzel kompatibilis, három eszközt tud tölteni USB-C1, USB-C2 és USB A porttal.

Vásárolja meg a Charby Pico fali töltőt itt

Márka: Belkin | Ár: 88,84 dollár

A Belkin USB-C Multimedia Hub egy többportos adapter, amely ennek megfelelően különböző portokat kínál több eszköz számára. Például, ha számítógépe rendelkezik USB-C porttal, akkor HDMI és 2 USB-A portot, Ethernetet és SD-kártyaolvasót is tud biztosítani, ha fájlokat szeretne letölteni digitális fényképezőgépéről.

Itt vásárolhatja meg a Belkin USB-C Multimedia Hub-ot

Márka: Könnyű telefon | Ár: 299 dollár

Ha úgy érzi, hogy eldobja okostelefonját, vagy nem tud az aktuális feladatra összpontosítani, fontolja meg a Light Phone II-be való befektetést. Olyan, mint egy telefon zavaró tényezők nélkül.

Tartalmaz számológépet, emlékeztetőt, jegyzeteket, naptárat, időjárást, útbaigazítást, szótárt és a Telefon keresése opciót. Podcastokat is hallgathat és zenét tölthet fel. Üzeneteket fogadhat, de nem jelenít meg hangulatjeleket vagy képeket – a tökéletes telefon a közösségi média méregtelenítéséhez.

Szerezd meg a Light Phone 2-t itt

Márka: Google | Ár: 91,45 dollár

Időjárás-jelentést ad, tárol, fényképeket jelenít meg, zenét, műsorokat és videókat játszik le egyszerű és minimális funkciókkal. Otthonában is vezérelheti a lámpákat és más okoseszközöket. A kijelző megkülönbözteti az intelligens hangszóróktól, és érintéssel vagy hanggal vezérelhető. Van egy érzékelője, amely a környezet alapján állítja be a fényerőt.

Vásárolja meg a Google Nest Hubot (2. generációs) itt

Márka: Luxafor | Ár: 37,84 dollár

Ez a cég egy sor olyan terméket kínál, amely segít megszüntetni a figyelemelvonást a LED-es megvilágítású termékek használatával. A Luxafor zászlót az asztalra vagy bármely mindenki számára látható területre rögzítheti. Bekapcsolt állapotban a piros neonfény tudatja munkatársaival, hogy elfoglalt vagy, és nem akarod, hogy zavarjanak.

Olvasni:  7 példa a legjobb szögletes webhelyekre [Most Popular]

Ha végzett a munkával, megváltoztathatja a színt zöldre. Ez növeli a termelékenységet azáltal, hogy lehetővé teszi, hogy megszakításoktól mentesen az aktuális feladatra összpontosítson. USB-töltéssel működik, munka közben is tölthető, és csak 0,5 W-ot fogyaszt.

Szerezze meg a Luxafor zászlót itt

Új publikációk:

Ajánlott