A 11 legjobb sajtóközlemény-írási szolgáltatás, amelyre figyelnie kell

Tanulja meg, hogyan emelheti a következő szintre márkája népszerűségét a 11 legjobb sajtóközlemény-írási szolgáltatás segítségével.

Tartalomjegyzék

 • Mi az a sajtóközlemény?
 • A 11 legjobb sajtóközlemény-írási szolgáltatás
 • Miért van szükség szakemberekre a PR kezeléséhez?
 • Hogyan értékeljünk egy PR-író szolgáltatást

Szeretett volna valaha is az iparág népszerűvé válni kivételes marketingstratégiáival? Ezt megteheti egy hatékony PR-író szolgáltatással a márkájához. Elmúltak azok az idők, amikor visszatörő erőfeszítéseket kellett tennie, hogy kielégítő sajtóközleményt kapjon.

A kereskedőktől az iparosokig mindannyian azt a képletet használják, hogy írói szolgáltatást alkalmaznak a piaci verseny mérséklésére! A jól megválasztott PR-író szolgáltatás segít erősíteni a márkáról alkotott imázst. Ha el szeretné mesélni történetét, és millió felhasználót szeretne elérni, a PR-író szolgáltatás egyablakos megoldás.

Forrás

Mi az a sajtóközlemény?

A legegyszerűbb megfogalmazásban a sajtóközlemény egy PR-szakember által készített rövid történet, amelyet számos médiához terjesztenek. Igen, a PR kifogja a szót. A jól megírt sajtónyilatkozat kulcsa az, hogy tömör legyen.

A sajtóközlemény alapjai

Sajtóközlemény hossza

Tartsa a lényeget az írásban. Egy tipikus 350-500 szavas sajtócikk ideális és optimálisnak tekinthető. Ami ezen túl van, az hosszú és felesleges.

Rangsorolás fontossági sorrendben

Minden lényeges információt, amelyet nem lehet kihagyni, a cikk első bekezdésében kell ismertetni. A részleteket a PR alpontjaiban lehet megosztani.

Figyelemfelhívás

A sajtóközleményt általában azért küldik ki, hogy a célközönségnek meghirdessenek, vagy valami fontos dologgal kapcsolatban felkeltsék az olvasók figyelmét. Ezeket a cikkeket nem szabad összetéveszteni reklámokkal. A PR tényeken alapul; ezért kerülje a szubjektív szavak használatát.

Forrás

A sajtóközlemény fontossága

A sajtóközlemény egy informatív cikk vagy történet, amelyet riportereknek, szerkesztőknek és/vagy különböző médiakapcsolattartóknak osztanak ki, és tájékoztatják őket egy adott témáról, hogy az alany médiaprofilját emeljék.

Forrás

Egy jól megírt sajtóközleményben a közvetített üzenetet virtuálisan, tömören és tárgyilagosan kell megtenni. Mivel egy sajtóközlemény nem a vállalati eladások fellendítéséről szól, nem kell ügyfélközpontú nyelvezetet alkalmazni.

Olvasni:  Útmutató a legjobb e-kereskedelmi bevásárlókosár-szoftverhez 2024-re

Végső soron a sajtóközleményeknek hírértékű statisztikákat kell közölniük, beleértve a közelgő tevékenységeket, az alkalmazottak információit, az új vállalati stratégiákat és így tovább. A sajtóközlemények megfelelő terjesztésének biztosítania kell, hogy a tényeket a legjelentősebb és legrelevánsabb médiumokhoz küldjék el, hogy a lehető legtöbb megcélzott olvasóhoz eljussanak.

A 11 legjobb sajtóközlemény-írási szolgáltatás

1. Paprikatartalom

A Pepper Content India vezető tartalomkezelő szolgáltatása, számos szolgáltatással egy helyen érhető el. A tartalom írásától a közösségi médián át a sajtóközleményekig ez egyablakos ügyintézés a tartalommarketing követelményeinek kielégítésére.

A Pepper csúcsminőségű sajtóközlemény-írási szolgáltatásokat kínál. A válogatott írók jól kidolgozott szavakkal formálják a bejelentéseket, és több sajtóközleménybe is beleszövik a narratívát, hogy a közönséget lekössék, miközben zökkenőmentesen továbbítják az üzenetet. A Pepper mögött álló csapat tájékoztatja a médiát és a célközönséget is az Ön által bejelentett termék vagy szolgáltatás, és terjeszti vállalkozása hírét.

2. Newswire

A Newswire a világ vezető sajtóközlemény-társasága, amely kivételes írási szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek. Ha megnézzük a megfizethetőségi skálát, ez nem biztos, hogy magas helyezést ér el, de jó választás, mivel az írók a terület szakértői, és az átfutási ideje átlagosan 48 óra.

Forrás

Előnyei itt nem érnek véget; A Newswire korlátlan számú felülvizsgálatot és pénz-visszafizetési garanciát is biztosít Önnek. Ez egy lopás, igaz? A Newswire a legjobb sajtóközlemény-író szolgáltatás azoknak a vállalkozásoknak, amelyek egy jól kidolgozott cikket szeretnének egy meghatározott időn belül. Ha az ártényező nem elsődleges, akkor kipróbálhatja ezt a szolgáltatást.

3. Goodword PR

Ez a csúcsminőségű PR-író szolgáltatás különféle szolgáltatásokat indított el a közösségi média stratégia végrehajtásától a márkastratégiáig és a konzultációig. Ez a Goodword PR alkalmazásának egyik előnye, mivel egy fedél alatt számos szolgáltatást kínálnak.

Személyre szabott terveik felkeltik az ügyfelek figyelmét. Kétségtelen, hogy a szolgáltatások egy kicsit magasak az árskálán, de ez indokolt. A befektetés megtérülése ígéretes és jó eredményeket hoz. Tekintse meg weboldalukat, hogy többet megtudjon a különbözeti áraikról és ajánlataikról!

4. PR-elosztás

A PR Distribution azt állítja, hogy 100%-os garanciát vállal PR-írási szolgáltatásaira. Ha népszerűséget szeretne kelteni a termék bevezetése előtt, ez az írási szolgáltatás elvégzi a munkát!

A cég ígéretes írókból álló panelt tart, akik 2-3 napon belül elkészülnek a munkával. A legjobb rész? Szolgáltatásaik éjjel-nappal elérhetőek! A PR Distributionnál a csomagok 149 dollártól kezdődnek, és a 249 dolláros prémium csomagjukig tartanak.

Olvasni:  A WP Data Access használata a WordPresshez és miért

5. Class PR

A PR-szolgáltatás használatával a médiától kapott tudósítás beindítja a márkastratégiáját – minél több embert ér el, annál több szó esik a márkáról.

Forrás

A Class PR azáltal tölti be szerepét, hogy felismeri a megfelelő hírszöget, amelyre a márkájának szüksége van. Íróik őszinték és minőségi munkát nyújtanak érdekes elrendezésben. A Class PR-rel való munkához ki kell tölteni egy űrlapot, amely legfeljebb 20 percet vesz igénybe. Áruk 197 dollártól kezdődik.

6. Márka méltósága

Ez a PR-író szolgáltatás a PR-piac élvonalaként szolgál. Ha a Brand Dignity-t választja, biztos lehet benne, hogy márkája rendkívüli láthatóságot kap. Nincsenek kérdések. Bízza ezt az írásszolgáltató céget, hogy az Ön irányába tereli a tömeget, és szilárdan megjelenjen a hírcsatornákon.

A Brand Dignity különféle PR-csomagokkal rendelkezik, amelyek megfelelnek a különböző ügyféligényeknek. Növelje népszerűségét megfizethető áron. Emellett a PR szolgáltatás megfelelő disztribúciós szolgáltatásokat is nyújt. Ha még mindig nem vagy meggyőződve, nézd meg weboldalukat, és hívd fel magad.

7. CorpWriting

Ez a hely minden céges dolog. A CorpWriting vállalati sajtóközlemény-író szolgáltató cégként működik, és hasonló vagy kiegészítő területen ér el célokat. Magyarázzuk meg ezt egy példával: Ön el akarja adni edzőterme franchise-ját, és egy vállalati sajtóközlemény a franchise iránt érdeklődők számára tökéletes PR az Ön számára.

Ekkor jön képbe a CorpWriting. A normál átfutási idő két nap, és pénzvisszafizetési garanciát is tartalmaz. Ez versenyképes PR-író szolgáltató céggé teszi, amelyet nem szabad kihagyni.

8. Fiverr

Azok a vállalkozások, amelyek megfizethetőbb írási szolgáltatást szeretnének, választhatják a Fiverr-t. A Fiverr egy szabadúszó marketingportál, ahol akár 5 dollárért is találhat szolgáltatásokat. Valószínűleg ez az egyik rendkívül megfizethető írási szolgáltatásunk a listán.

Forrás

Előfordulhat azonban, hogy maximum 200-300 dollárt kell költenie a minőség, a gyors átfutási idő és a kiadási hossz kívánt kombinációjának eléréséhez. A legtöbb sajtóközlemény nem teszi lehetővé, hogy közvetlen kapcsolatot létesítsen az írókkal; a Fiverrnél azonban személyesen tartod a kapcsolatot az íróval. Ez a folyamatot gördülékenyebbé és egyszerűvé teszi.

9. Helyesen megírva

A RightlyWritten egy olyan szakértői szolgáltatás, amely megfizethető díj ellenében olyan márkáknak kínál magas színvonalú sajtóközlemény-írási szolgáltatást, amelyeknek rövid sajtóközleményre van szükségük. Egyedülálló abban az értelemben, hogy zökkenőmentesen használható, önhordozó platformmal rendelkezik, ahol kiválaszthatja a kívánt pontos szolgáltatást a tartalom típusa, az alkotói készségszint és az átfutási idő tekintetében.

Olvasni:  Hogyan javítsunk ki egy hibát az adatbázis-kapcsolat létrehozása során a WordPressben

Havi előfizetéssel is rendelkezik, amely tökéletes a folyamatos sajtóvisszhanghoz. A RightlyWritten lehetővé teszi, hogy pénzt takarítson meg az Ön igényeinek megfelelő egyedi csomag létrehozásával. Ez az egyik legolcsóbb szolgáltatás a 400 szó alatti sajtóközlemények megírásához. A magasabb szószámú és gyorsabb átfutási idővel rendelkező kiadások díja azonban megugrott.

10. Nyomja meg a Gépet

A 2002-ben alapított cég, amely még mindig nyerő helyet foglal el a PR-iparban. A Press Machine fantasztikus írókkal rendelkezik, akik ismétlődő megrendeléseket kapnak. A Press Machine egy független PR-cég, amely nem fog csalódást okozni.

11. BKA Tartalom

Kiváló sajtóközlemény-írási tervük 43,40 dollártól kezdődik. A BKA Content magas színvonalú PR-írási szolgáltatásai a vállalatok kedvencévé teszik. Közössége nemzetközileg elterjedt, és a világméretű kapcsolatok nagyon gyakori jelenség ezen a PR-oldalon.

Forrás

A PR-csomagok kis szegmenseit kínálja olcsóbb árakkal. Szerkesztői visszajelzései, keresőoptimalizálása és lektori központjai semmiképpen sem fognak csalódást okozni.

Miért van szükség szakemberekre a PR kezeléséhez?

A sajtóközlemény megírása az egyik legfontosabb lépés a márka számára. A PR-szakértő dönti el, hogy a márkád siker vagy hiányosság a nyilvánosság előtt. Nem akarja abba a hibába esni, hogy ezt egy amatőrre bízza; ezért egy professzionális sajtóközlemény-író szolgáltatásainak igénybevétele ugrásszerűen megteheti. Felmerülhet a kérdés: Miért csak erre a feladatra szakképzett személy?

Forrás

Íme, miért:

 • Egy profi hiteles írást készít, mint bármely amatőr, akit esetleg elkapnak a plágiumon.
 • A szakembernek lesz tapasztalata a SEO terén. Ez segít javítani a webhely rangsorolását, ha helyesen csinálja.
 • Időben hoznak eredményt.
 • Egy profi PR-író sokkal megfizethetőbb, mint egy marketingügynökség.

Forrás

Hogyan értékeljünk egy PR-író szolgáltatást

 • Fontolja meg, hogy minden sajtóírói szolgáltató milyen fordulatot biztosít, és hogy ezek megfelelnek-e az Ön vállalkozása igényeinek.
 • Gondoljon a sajtóközlemény átlagos időtartamára, és vegye figyelembe ezt a változatosságot a hozzáadott kifejezések költségeinek kiszámításakor. A legtöbb sajtóanyag legalább 400 szónál kezdődik.
 • Tekintse meg az egyedülálló médiát, amelyet a sajtóközleményben feltölthet, beleértve a fényképeket és videókat, és nézze meg, hogy ez a lehetőség biztosított-e az alapkamat keretén belül.
Olvasni:  Mennyit kell fizetnie a weboldal tervezés áráért?

Íme egy lista néhány további tényezőről, amelyek a sajtóközlemény-írási szolgáltatások értékelése során szerepet játszanak:

Árazás

Mindig emlékezz arra, hogy azt kapod, amiért fizetsz. Ha olcsó szolgáltatást vesz igénybe, előfordulhat, hogy az előnyök nem olyan jók, mint egy drága PR-író szolgáltatás. A tényleges ár mellett egy olyan szolgáltatásra is gondolni kell, amely könnyen érthető árcsomaggal rendelkezik.

Outlets

A média létfontosságú tényező, ezért a következőkben foglalkozzunk vele. Tedd fel magadnak a kérdést: „Hány médiára vonatkozik a szolgáltatás?” Nem szabad elfelejteni, hogy itt nem a „minél több, annál jobb” fogalomról van szó, bár ez növeli a fedezet megszerzésének esélyét.

Célközönség

Ki a célközönséged? Helyi vagy multinacionális piaci szegmensekről van szó? Ezen megfontolások alapján tájékozódjon a sajtóközlemény-szolgáltató cég földrajzi lehetőségeiről.

Összefoglalva

Értékes láthatóságot szerezhet a sajtóközlemény gyümölcsöző folyamatával. Ha tőlünk kérdez, megéri megpróbálni a legjobb PR-író szolgáltatás kiválasztását márkájához.

A lényeg: A sajtóközlemények leveszik a terhelést a legcsodálatosabb tartalom létrehozásával, hogy Ön az üzlettel kapcsolatos fontosabb dolgokra összpontosíthasson.

Mindenféle szolgáltatási lehetőség létezik; mindez a PR-költségvetéseden és a végső célon múlik. Tehát válasszon bölcsen a világszínvonalú PR-írási élményért.

Kulcs elvitelek

 • Mindig tanácsos ügyelni a PR-szolgáltatás minden további előnyére, például a testreszabható, interaktív tartalomra.
 • A szolgáltatásnak szilárd ügyfélcsapattal kell rendelkeznie, amely gyors és proaktív.
 • A SEO láthatóság a PR írási szolgáltatások egyik lehetséges előnye.

GYIK

1. Mennyibe kerül egy sajtóközlemény megírása?

Számos árcsomag közül választhat, mert végső soron minden a költségvetésétől függ. Az árak azonban darabonként 24 és 399 dollár között lehetnek.

2. Mi a különbség a sajtóközlemény-író szolgáltatás és sajtóközlemény-terjesztő szolgáltatás?

A sajtóközlemény-író szolgáltatás egy karakter vagy vállalkozás nevében készíti el a sajtóközleményt, gyakran megismeri, megírja és lektorálja a tartalmat. A sajtóközlemény-terjesztő fuvarozó kész sajtóközleményeket küld különböző médiáknak.

3. Hány szavas legyen egy sajtóközlemény?

Az ideális hossza nem lehet több 500 szónál. A legtöbb sajtóközlemény írási szolgáltatás nem kevesebb, mint 400 szóval kezdődik.

4. Mi az utólagos sajtóközlemény?

Az esemény utáni sajtóközleményben megosztják az esemény néhány kiemelt pontját, a vitaindító előadókat, a tárgyalt témákat és más hasonló mutatókat.

5. Mi a különbség a blog és a sajtóközlemény között?

A sajtóközleményt a vállalat szemszögéből küldik, és harmadik személyben kell megírni. A blogbejegyzés személyes szemszögből készült, és jellemzően első személyben íródik.

Új publikációk:

Ajánlott