A 11 legjobb SEO bővítmény a Shopify számára a webhely optimalizálásához

A SEO kritikus fontosságú az e-kereskedelmi üzletek számára, és SEO-bővítmények hozzáadása a Shopifyhoz sokkal egyszerűbbé teszi az e-kereskedelmi üzletek beállítását. Ez a blog a legjobb 11-ről szól.

Minden sikeres e-kereskedelmi vállalat kiváló kapcsolatot tart fenn ügyfeleikkel. És a Shopify az egyik legjobb példa erre. Ha pedig SEO-bővítményeket használ a Shopify-hoz, akkor fantasztikus ügyfélélményt biztosíthat, és egyszerűen bővítheti vállalkozását.

A keresőoptimalizálás kritikus fontosságú egy e-kereskedelmi áruház számára. Ha SEO-bővítményeket ad hozzá a Shopify-hoz, az sokkal egyszerűbbé teszi az e-kereskedelmi áruház beállítását. Mivel azonban a Shopify önmagában nem támogatja az Ön SEO-stratégiáját, unalmas a címcímkék, metaleírások hozzáadása és a tartalom folyamatos frissítése.

A trükk abban rejlik, hogy hozzáadjuk a Shopify legjobb SEO-bővítményét, amelyet a Shopify App Store-ban vagy bármely más online forrásban találhat meg. Ki kell választania a legjobb ingyenes SEO-alkalmazásokat a Shopify számára, hogy maximalizálja a platform értékét, és szemtanúja legyen a Shopify bolti eladások felfutásának.

Forrás

A SEO beépülő modulok hatása

A SEO beépülő modulok elengedhetetlenek egy e-kereskedelmi üzletben, mivel rendkívül költséghatékonyabbá teszik SEO kampányait. A Shopify legjobb SEO-bővítménye segít professzionális megjelenésű webhely létrehozásában, és ami még fontosabb, mobilbaráttá és könnyen navigálhatóvá teheti a mobilfelhasználók számára. A Shopify SEO-bővítményei segíthetnek a webhely gyorsabb betöltődése érdekében optimalizálni, hogy fantasztikus élményt nyújthassanak felhasználóinak.

Olvasni:  Digitális marketingstratégiák napelemes vállalatok számára

Ha a Shopify legjobb SEO-bővítményét használja, az segít integrálni a tartalommarketinget a közösségi média platformokon. A legjobb Shopify SEO beépülő modulok másik jelentős előnye, hogy segítenek ellenőrizni a hibás hivatkozásokat és a hibás átirányításokat. Ezekkel a bővítményekkel javíthatja a helyi keresőoptimalizálási rangsort is. Ezenkívül használhatja a Shopify legjobb ingyenes SEO alkalmazását a hibák azonosítására, valamint a meta leírásának és címkéinek optimalizálására.

A 11 legjobb SEO bővítmény a Shopify számára a webhely optimalizálásához

1. HappyFox Chat

Az Ön e-kereskedelmi webhelye nem lehet kész anélkül HappyFox Chat, amely az egyik legjobb SEO plugin a Shopify számára. Ez egy élő csevegőalkalmazás, amellyel valós idejű támogatást nyújthat ügyfeleinek, drasztikusan csökkentheti a kosárelhagyást, kapcsolatba léphet a potenciális ügyfelekkel, és növelheti az eladásokat.

Ez a SEO beépülő modul a Shopify-on lehetővé teszi ügyfelei rendelési előzményeinek megtekintését; nyomon követheti a rendelés állapotát, valamint a tételek részleteit és mennyiségét.

3. WhatsApp csevegés + elhagyott kosár

Tudtad, hogy a WhatsApp-nak több felhasználója van, mint a LinkedInnek, a Twitternek, az Instagramnak és a Pinterestnek együttvéve? Könnyen használható a WhatsApp a Shopify legjobb SEO-bővítményeként, mivel lehetővé teszi, hogy WhatsApp élő csevegéseket és egy megosztási gombot adjon hozzá Shopify áruházához.

Egyetlen gombnyomással értesítést küldhet az elhagyott kosár visszaállításáról, nyomon követheti rendeléseit, megerősítheti a rendeléseket, és értesítésként megoszthatja a szállítási dátumokat.

3. FAM App

A FAM alkalmazás egy hihetetlen beépülő modul a Shopify SEO-hoz, amely felhasználhatja a Shopify áruházából és az Instagramból származó adatokat. Képes termékképeket, logókat, márkaszíneket és webhely-betűtípusokat közvetíteni, így gyorsan generál lebilincselő e-maileket.

Az egyik legjobb SEO beépülő Shopify alkalmazás, a FAM App automatikusan ütemezheti az e-maileket, és a megfelelő időben elküldheti azokat a célközönségnek. Névleges 5%-os díjat számít fel az e-mailben kapott bevétel után.

Olvasni:  A WordPress webhely tranzakciós e-mail-címének javítása

4. Smile.io

Az ajánlóprogramokról ismert, hogy segítik a vállalkozásokat ügyfélkörük növelésében, és a Smile.io a legjobb ingyenes SEO alkalmazás a Shopify számára, amely lehetővé teszi egy egyedi ajánlóprogram létrehozását, amellyel rábírhatja a meglévő ügyfeleket, hogy ajánlják barátaikat. Tartalmaz egy hűségpont-programot, amely cselekvésre ösztönzi a látogatókat, és kiváló ajánlási program a szájról szájra terjedő ajánlásokhoz.

5. ROI Hunter

A ROI Hunter a Shopify egyik népszerű SEO-bővítménye, amely segít újracélzó kampány létrehozásában, ami akkor jó, ha több terméke is van. A hirdetések újracélzásával a Google-on és a Facebookon sok új ügyfelet érhet el az eladások növelése érdekében. Sőt, automatikusan újracélozza a látogatókat a Google Ads szolgáltatáson keresztül anélkül, hogy hozzá kellene férnie a fiókjához. Lenyűgöző hirdetéseket hozhat létre ROI Hunter.

6. Instagram Shop – SNPT

Az SNPT az egyik legjobb ingyenes SEO-alkalmazás a Shopify számára, amellyel maximálisan kihasználhatja Instagram-fiókja előnyeit. Segít létrehozni egy Instagram-hírcsatornát, amely megkönnyíti a vásárlást ügyfelei számára azáltal, hogy képeket és videókat kapcsol össze Shopify-termékeivel.

Segítségével beágyazhatja Instagram-hírcsatornáját a tartalomba és a webhelyébe. Segít több termék összekapcsolásában is, hogy javítsa az ügyfelek vásárlási élményét.

7. Előfizetések újratöltéssel

Újratöltés, a Shopify egyik legjobb SEO-bővítménye integrálódik az Ön Shopify e-kereskedelmi áruházába, így az egyszeri vásárlókat havi előfizetésekké alakítja testreszabott rendelési folyamattal, egyszerű fizetési folyamattal és az ügyfélfiókok egyszerű karbantartásával. Segítségével ügyfelei segítség nélkül kezelhetik előfizetéseiket. Menet közben keresztértékesítést is végezhet, és termékeket adhat hozzá.

8. Bold Upsell

A legjobb SEO bővítmény a Shopify számára, Bold Upsell lehetővé teszi a keresztértékesítést vagy a felugró eladást egy előugró ablakon keresztül. Ügyfelei egyszerűen egyetlen kattintással tehetik kosarukba a termékeket. Ezt az ajánlatot a termékoldalán vagy a pénztár oldalán hozhatja létre. Három terméket is megjeleníthet egy tölcsérben, és személyre szabhatja a tölcsért az ügyfelek korábbi preferenciái alapján.

Olvasni:  A szakértők lefektették a 2024-es 9 legjobb prezentációs tervezési trendet

9. Pushowl

Ez az egyik legjobb SEO beépülő modul a Shopify számára, amely lehetővé teszi, hogy push értesítéseket hozzon létre az e-kereskedelmi áruháza számára. Pushowl segít visszahozni ügyfeleit, hogy többet vásároljanak. Ezenkívül segít automatizálni az elhagyott kocsik helyreállítását, leküldéses értesítésként árcsökkenési figyelmeztetéseket küld, és időben értesítést ad a készletről. Ez az egyik legjobb ingyenes SEO-alkalmazás a Shopify számára, és kiváló kiegészítője Shopify e-kereskedelmi áruházának.

10. SMSBump

Ahogy a név is jelzi, SMSBump az egyik leghasznosabb SEO-bővítmény a Shopify számára, amellyel egyszerű és gyors szöveges üzenettel érheti el ügyfeleit. Ezzel a beépülő modullal létrehozhatja SMS-automatizálási kampányát, és MMS-folyamatokat hozhat létre ügyfelei időzónáinak megfelelő üzenetek küldéséhez. Ez a bővítmény megfelel a TCPA és a GDPR előírásainak.

11. Etsy piactér

Az Etsy Marketplace az egyik legelőnyösebb SEO-bővítmény a Shopify számára, amely lehetővé teszi termékeinek listázását és értékesítését, rendeléseinek kezelését, valamint hatékony készletszinkronizálást. Könnyen importálhat Shopify termékeket Etsy vagy szükség esetén törölje őket. A készletküszöb funkció lehetővé teszi a maximális érték beállítását a készlet hatékony kezeléséhez.

Egy utolsó szó

A Shopify fenti SEO-bővítményei segíthetnek Önnek beállítani SEO-barát e-kereskedelmi üzletét, hogy jobb bevételeket érjen el. Míg egyes bővítmények ingyenesek, másoknak névleges havi díjat kell fizetniük.

GYIK

1. Miért használjak SEO beépülő modulokat a Shopifyhoz?

A SEO-bővítmények Shopify-hoz használatának egyik fő előnye, hogy segít az üzlete jobb keresési rangsorolásában. Emellett növeli az oldalmegtekintések és a konverziók számát, és az egyik legjobb eszköz, amellyel könnyedén elérheti az ügyfelek elégedettségét. A SEO beépülő modulok kanonikus címkéket is képesek automatikusan generálni. Beépített funkciókkal rendelkeznek, amelyek segítenek optimalizálni a tartalmat, hogy vonzóbbá tegye.

Olvasni:  GPT Writer: Hogyan írjunk SEO-optimalizált blogbejegyzést mesterséges intelligencia segítségével – SEO

2. Hogyan befolyásolják a Shopify termékcímkéi a SEO-t?

A termékcímkék nem befolyásolják a SEO-t. Számos módon használhatja őket stratégiailag a Shopify SEO javítására. A Google pókjai feltérképezik webhelyét, hogy meghatározzák, miről szól, és a termékcímkék megjelenítése a megfelelő jeleket küldi a pókoknak, amelyek a webhely tartalmát használják fel az adatok helyes indexeléséhez. Javasoljuk, hogy optimalizálja Shopify webhelyét a Shopify legjobb SEO-bővítményével a jobb konverziók és a nagyobb bevételek érdekében.

Új publikációk:

Ajánlott