A 11 legjobb WordPress oldalkészítő felülvizsgált és…

Weboldal készítése ijesztő feladat lehet. Valamit szeretne létrehozni, ami egyszerre esztétikus és funkcionális, de a technikai szempontok időigényesek lehetnek. Lehet, hogy nehézségekbe ütközhet a kódolás, a design elemei és a webhely általános elrendezése.

Belép WordPress oldalkészítők – az Ön megoldása ezekre a kihívásokra. Ezeket az eszközöket arra tervezték, hogy még a kezdők számára is megkönnyítsék a webhelykészítést. Kínálnak a fogd és vidd felületelőre megtervezett sablonok és számos testreszabási lehetőség.

Ebben a blogbejegyzésben részletesen kitérek a WordPress oldalkészítőkre. Feltérképezem funkcióikat, megvitatom, hogyan egyszerűsíthetik le a webhelykészítés folyamatát, és segítek kiválasztani az igényeinek megfelelőt. Szóval olvassunk tovább!

A WordPress oldalkészítők rövid áttekintése

WordPress oldalkészítők olyan bővítmények, amelyek megkönnyítik a webhely létrehozását. Van egy egyszerű rendszerük, ahol lehet drag and drop különböző webhelyelemeketakárcsak a blokkok mozgatása.

Ezek az építők kész tervekkel érkeznek ún sablonokat. Ezek a sablonok olyanok, mint a webhely kiindulópontja, és különböző stílusúak a különböző típusú webhelyekhez.

Sőt, a WordPress oldalkészítők segítségével sok mindent megváltoztathatsz a webhelyeden. Különböző színek, betűtípusok és elrendezések közül választhat, hogy webhelye úgy nézzen ki, ahogyan szeretné.

Egyes építők még olyan extra funkciókkal is rendelkeznek, mint például, hogy webhelye jól nézzen ki mobiltelefonokon, saját kód hozzáadása és más eszközökkel való munkavégzés.

Röviden: a WordPress oldalkészítők bárki által megtehetővé teszik a webhelyek létrehozását. Gyorsítják a folyamatot, és lehetővé teszik, hogy a fontos dolgokra összpontosítson – a tartalomra és a webhelyét látogató emberekre.

A WordPress oldalkészítők főbb jellemzői

A WordPress oldalkészítők különféle funkciókat tartalmaznak, amelyek megkönnyítik a webhelykészítést. Íme néhány fő funkció:

1. Fogd és vidd felület: Ezzel a funkcióval könnyedén mozgathatja az elemeket az oldalon. Tetszés szerint hozzáadhat, eltávolíthat vagy átrendezhet szakaszokat.

2. Előre tervezett sablonok: Ezek használatra kész tervek, amelyeket alkalmazhat webhelyére. Különböző stílusúak, és az Ön igényei szerint testreszabhatók.

3. Testreszabási lehetőségek: A színek, betűtípusok és elrendezések módosításával megváltoztathatja webhelye megjelenését és hangulatát. Ez lehetővé teszi egy egyedi webhely létrehozását, amely tükrözi márkáját.

4. Integrációs képességek: Egyes építők lehetővé teszik, hogy más eszközökkel és platformokkal csatlakozzon. Ez javíthatja webhelye funkcionalitását.

5. Egyéni CSS: Azok számára, akik jobban szeretnének irányítani webhelyük kialakítását, egyes fejlesztők lehetővé teszik saját CSS-kód hozzáadását.

Miért válasszunk WordPress oldalkészítőt?

A WordPress oldalkészítő kiválasztása jelentősen leegyszerűsítheti webhelye létrehozásának folyamatát. Íme néhány ok, amiért:

1. Nincs szükség kódolásra: A WordPress oldalkészítők szépsége az egyszerűségükben rejlik. Nem kell kódolási szakértőnek lenni ahhoz, hogy lenyűgöző webhelyet hozzon létre.

2. A tervezés szabadsága: A sablonok és testreszabási lehetőségek tömbje azt jelenti, hogy nem korlátozódik egy dobozra. Szabadon engedheti kreativitását, és olyan webhelyet tervezhet, amely egyedülállóan az Öné.

3. Gyors indítás: A WordPress oldalkészítők használatának egyszerűsége és sebessége azt jelenti, hogy webhelye sokkal gyorsabban működhet, mint a hagyományos módszerek.

4. Költségvetés-barát: A WordPress oldalkészítők költséghatékony megoldást jelentenek egy professzionális megjelenésű webhely létrehozására, anélkül, hogy a fejlesztők bérbeadásával járó borsos árcédulát kellene fizetni.

5. Közösségi támogatás: Számos fórum, oktatóanyag és forrás érhető el az interneten, ahol a felhasználók megoszthatják tapasztalataikat, tippjeit és megoldásait a gyakori problémákra.

Az oldalkészítők előnyei és korlátai

A WordPress oldalkészítőknek megvannak a maga előnyei és korlátai. Íme egy pillantás mindkettőre:

🟢 Egyszerű használat: Nincs szükség kódolásra. Csak húzd és vidd.
🟢 Fejlődési sebesség: Gyors weboldalkészítés sablonokkal.
🟢 Költséghatékony: Olcsóbb, mint a professzionális fejlesztők.
🟢 Rugalmasság: Rengeteg tervezési lehetőség.
🟢 Karbantartás: Egyszerű frissítések és változtatások.

🔴 Teljesítmény: Az extra kód miatt lassabb lehet.
🔴 Korlátozott testreszabás: Nem olyan rugalmas, mint a kódolás a semmiből.
🔴 Függőség: Az eszköz eltávolítása eltörheti a helyet.
🔴 Kód minősége: Az automatikusan generált kód nem mindig tiszta vagy hatékony.
🔴 Tanulási görbe: Időbe telik az összes funkció megtanulása.

Hogyan teszteltük a WordPress oldalkészítőket?

Íme a fő kritériumok, amelyeket a WordPress oldalkészítők teszteléséhez használtunk:

 • Kiválasztottuk a legnépszerűbb és leghatékonyabb WordPress oldalkészítők aktív telepítések és pozitív felhasználói vélemények alapján.
 • Használtuk a ugyanaz a szerver (DigitalOcean Premium) a DreamHost által felügyelt WordPress-tárhely minden oldalkészítőhöz az egyenletes teljesítmény biztosítása érdekében.
 • Mi telepített egy új WordPress alkalmazást minden oldalkészítő számára.
 • Mi aktiválta az egyes WordPress oldalkészítőket.
 • Mi telepítette és aktiválta a javasolt témát minden oldalkészítőhöz. Ha nem javasoltak témát, akkor a Twenty Twenty-One WordPress témát használtuk.
 • Mi szerkesztette a témát a WordPress oldalkészítővel és egy mintawebhelyhez illő weboldal dizájnt és elrendezést készített.
 • Minden egyes oldalkészítőn teljesítménytesztet futtattunk GTmetrix, Pingdom eszközökés PageSpeed ​​Insights az alapvető webes létfontosságú pontszámok értékeléséhez, a webhely betöltési sebességének elemzéséhez és a Google Page Experience.
Olvasni:  Horde e-mail sebezhetőség: amit tudnod kell

Beépülő modulokat is használhat a WordPress webhelyek hibakeresésére, például a WordPress lekérdezésfigyelőt.

1. A szerver adatai

Íme a WordPress tárhelyplatformunkon használt konkrét szerverspecifikációk és konfigurációk:

 • Felület: DreamHost
 • Szerver: DigitalOcean Premium
 • Szerver helye: Egyesült Királyság – London
 • RAM: 4GB
 • Lemez terület: 80 GB NVMe lemez
 • Sávszélesség: 4 TB átvitel
 • CPU: 2 magos processzor
 • Operációs rendszer: Debian 10
 • Nginx: 1.21.3
 • Lakk: 6.0.11
 • Memcached: 1.5.6
 • Apache: 2.4.57
 • Adatbázis: MariaDB 10.4.20

2. Teszteszközök

Íme az általunk használt webhelysebesség-tesztelő eszközök:

1. GTmetrix

GTmetrix egy hatékony eszköz a webhely teljesítményének javítására. Mélyreható betekintést nyújt egy weboldal betöltési sebességébe, pontosan meghatározza a késést okozó elemeket, és javaslatokat tesz a lehetséges javításokra.

Az eszköz különféle körülmények között képes tesztelni. Átfogó teljesítményelemzés érdekében különböző szimulációkat végezhet helyszínek, eszközök, és csatlakozási sebességek.

Az egyik legfontosabb jellemzője az oldal teljesítményének időbeli nyomon követése. Riasztást küld, ha a teljesítménymutatók egy bizonyos szint alá esnek.

Ezenkívül a GTmetrix fel tudja mérni a hatását hirdetéseket és Core Web Vitals az oldalsebességről és a SEO-ról. Ez a funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy adatközpontú döntéseket hozzanak webhelyük optimalizálási stratégiáival kapcsolatban.

Főbb mutatók: GTmetrix Grade és Web Vitals

2. Pingdom eszközök

Pingdom’s Weboldal sebességteszt egy olyan eszköz, amely alaposan megvizsgálja webhelye betöltési sebességét, és azonosítja a gyors, lassú vagy túl nagy elemeket. Ez az eszköz szakértők és kezdők számára egyaránt hasznos.

Ez egy olyan szolgáltatás, amely több mint 70 globális helyről figyeli webhelye üzemidejét és teljesítményét. Ez a szolgáltatás segít a végfelhasználói élmény fokozásában.

A mellékelt diagram színeket és ikonokat használ a könnyebb értelmezhetőség érdekében. Különböző színek jelzik a kérés szakaszait, míg az ikonok az egyes kérések tartalomtípusait jelzik.

Ezenkívül az egyes URL-ek melletti pontok a HTTP-válaszkódokat jelenítik meg, átfogó áttekintést nyújtva webhelye teljesítményéről.

Főbb mutatók: Teljes teljesítmény fokozat, betöltési idő, oldalméret és kérések

3. PageSpeed ​​Insights

PageSpeed ​​Insights egy másik eszköz, amelyet a Google Developers kínál. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy értékeljék weboldalaik teljesítményét azáltal, hogy megadnak egy URL-t, és részletes jelentést készítenek, amely olyan kulcsfontosságú mutatókat tartalmaz, mint a sebességi pontszám, a legnagyobb tartalmat tartalmazó festék és a teljes blokkolási idő.

Ez az eszköz nemcsak teljesítménymutatókat biztosít, hanem módszereket is javasol a weboldalak sebességének növelésére. Ez jobb felhasználói élményhez és potenciálisan magasabb SEO-rangsoroláshoz vezethet.

A PageSpeed ​​Insights részei tartalmazzák a dokumentációt, a frissítéseket és a kapcsolódó tartalmakat a webes teljesítményről. A felhasználók rengeteg információt találhatnak, beleértve a bevált gyakorlatokat, esettanulmányokat és podcastokat, amelyekkel tovább optimalizálhatják weboldalaikat.

Főbb mutatók: Első tartalmas festés, sebességindex, legnagyobb tartalmat tartalmazó festék, interaktívig eltelt idő, teljes blokkolási idő, kumulatív elrendezési eltolás

4. Loader.io

A Loader.io egy ingyenes eszköz, amely segítségével tesztelheti webhelyét vagy webes alkalmazásait, szimulálva, hogy egyszerre nagyszámú ember látogatja meg. Így láthatja, hogy webhelye hogyan kezel egyszerre sok felhasználót.

Főbb mutatók: Átlagos válaszidő

A legjobb WordPress oldalkészítők listája

Most, hogy tudja, milyen eszközöket használunk az ilyen oldalkészítőkkel készített webhelyek teljesítményének mérésére, itt az ideje, hogy azonnal belevágjon.

1. Breakdance Page Builder

Breakdance oldalkészítő egy élvonalbeli WordPress oldalkészítő beépülő modul, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szemet gyönyörködtető webhelyeket hozzanak létre és testreszabjanak vizuális fogd és vidd felülete segítségével.

A Breakdance, mint az egyik legnépszerűbb WordPress oldalkészítő, innovatív funkcióival és figyelemre méltó teljesítményével tűnik ki. Kezdőknek és profiknak egyaránt szól, és ajánlatokat is kínál 130+ beépített elem és mély WooCommerce integráció.

A Breakdance a választott platform a túlélésre 10 000 alkotóamely lehetővé teszi számukra, hogy figyelemre méltó webhelyeket hozzanak létre a vizuális fogd és vidd felület segítségével.

Ami az árat illeti, csak ennyiért lehet beszerezni 199,99 USD/év, hozzáférést biztosít korlátlan számú webhelyhez. Ne hagyja ki a korlátlan webhelylicenc jelenlegi ajánlatát mindössze 199,99 USD/év áron.

Főbb jellemzői

 • 130+ elem
 • WooCommerce
 • Teljes oldal szerkesztés
 • Popup Builder
 • Dinamikus adatok
 • Menükészítő
 • Űrlapkészítő
 • Globális stílusok
 • Teljesítmény és SEO
 • Tervezés és építés
 • Tervezőkönyvtár

Olvassa el részletes ismertetőnket a Breakdance oldalkészítő.

Teljesítményelemzés

 • Teljesítmény: 93%
 • LCP: 1,0 s
 • TBT: 136 ms
 • CLS:
 • TTFB: 558 ms
 • Teljesítmény fokozat: 88
 • Oldalméret: 1,6 MB
 • Betöltési idő: 1,49 s
 • Kérések: 32
 • Összesített jegy: 99
 • FCP: 0,6 s
 • Sebesség index: 1,0 s
 • LCP: 0,8 s
 • TBT: 0 ms
 • CLS:
 • Átlagos válaszidő: 877 ms

2. Elementor Page Builder

Olvasni:  21 legjobb linképítési szolgáltatás 2024-ben (résrés szerkesztések és vendégbejegyzések)

Elementor oldalkészítő egy rendkívül népszerű oldalkészítő, amely ingyenesen elérhető. Az ingyenes verzió, amely 4,5 csillagos értékelések a WordPress.org webhelyenajánlatok 40+ ingyenes widget professzionális megjelenésű webhelyek készítéséhez.

Ha azonban fejlettebb igényei vannak, bármikor megvásárolhatja a bővítmény Pro verzióját, amely a következőhöz érhető el 59 dollár/év, profi funkciókkal. Az Elementor hatékony felhasználói felülettel rendelkezik, amely intuitív fogd és vidd felületével egyszerűen készíthet lenyűgöző webhelyeket.

A legtöbb oldalkészítőhöz hasonlóan te is megteheted könnyen készíthet weboldalakat a semmiből kódolási készség nélkül. Bármilyen változtatást végrehajt az Elementor felületén, az élő változásokat láthatja a webhelyén, így ezek az oldalkészítő bővítmények nagyszerűen használhatók. Van egy összehasonlító útmutatónk, ahol a Divi vs Elementor összehasonlítását végeztük. Talán nem szeretnéd ezt ellenőrizni.

Főbb jellemzői

 • Élő Drag & Drop szerkesztő
 • Speciális webkészítés
 • Professzionális munkafolyamat
 • Több mint 100 weboldal tervezés
 • 100+ widget
 • Prémium támogatás
 • Ragadós fejlécek vagy láblécek a lenyűgöző görgetős animációkhoz

Olvassa el részletes ismertetőnket a Elementor oldalkészítő.

Teljesítményelemzés

 • Teljesítmény: 100%
 • LCP: 520 ms
 • TBT: 0 ms
 • CLS:
 • TTFB: 23 ms
 • Teljesítmény fokozat: 88
 • Oldalméret: 2,1 MB
 • Betöltési idő: 278 ms
 • Kérések: 47
 • Összesített jegy: 96
 • FCP: 0,7 s
 • Sebesség index: 0,7 s
 • LCP: 1.3s
 • TBT: 0 ms
 • CLS: 0,002

Loader.io

 • Átlagos válaszidő: 245 ms

3. Hódépítő

Hódépítő egy hatékony oldalkészítő, amelyet a WordPress közösség nagyra tart. Val vel Több mint 200 000 aktiválása legtöbb felhasználó a Beaver Builder-t értékelte 5 csillag.

A beépülő modul standard verziója ekkor kezdődik: 99 dollár évente, de ha még robusztusabb szolgáltatásokat és kiegészítéseket keres, mindig választhatja a Pro vagy az Ügynökség verzióját.

Igen, a Beaver Builder egy kicsit drágább, mint a listán szereplő más oldalkészítők, de sok mindent lehet szeretni ebben a bővítményben, amely a webhelyfejlesztést szórakoztató tevékenységgé változtatja.

Megjegyzendő, hogy bár a Beaver Buildert a harmadik helyre helyeztük, ez nem szaggatott az olyan választásainkhoz képest, mint az Elementor. Csak nézze meg a Beaver Builder vs Elementor összehasonlítását.

Főbb jellemzői

 • Erőteljes funkciók és vezérlés
 • Fogd és vidd felület
 • Könnyű használat és integráció
 • Testreszabható sablonok
 • Reszponzív weboldalak
 • Korlátlan számú weboldal
 • Globális egyéni CSS

Olvassa el részletes ismertetőnket a Beaver Builder Review.

Teljesítményelemzés

 • Teljesítmény: 97%
 • LCP: 510 ms
 • TBT: 35 ms
 • CLS: 0.13
 • TTFB: 23 ms
 • Teljesítmény fokozat: 90
 • Oldalméret: 656,5 KB
 • Betöltési idő: 333 ms
 • Kérések: 40
 • Összesített jegy: 96
 • FCP: 1,0 s
 • Sebesség index: 1,0 s
 • LCP: 1,2 s
 • TBT: 0 ms
 • CLS: 0,011
 • Átlagos válaszidő: 248 ms

4. Brizy Page Builder

Brizy Page Builder az egyik legjobb WordPress oldalkészítő, amely lehetővé teszi a webhelyek tervezését fejlesztési vagy kódolási ismeretek nélkül.

Kezdheti a Brizy-vel ingyenes az összes alapvető webhelyszükséglethez. De ha profi funkciókat szeretne a fejlesztési igényeihez, akkor kezdheti a Személyes tervamely órakor kezdődik 13 USD/hó és számos fejlett funkciót nyit meg projektje számára!

A beépülő modul ingyenes verziójával egyszerűen készíthet lenyűgöző és teljesen működő webhelyeket, de ha több profi szolgáltatásra van szüksége, a fizetős verzió továbbfejlesztett funkciókkal és eszközökkel vértezi fel.

Főbb jellemzői

 • Kódmentes weboldal tervezés
 • Intuitív és zűrzavarmentes
 • Innovatív tartalomeszközök
 • Kezdettől fogva érzékeny
 • Tele funkciókkal
 • Prémium funkciók ingyen

Olvassa el részletes ismertetőnket a Brizy Page Builder.

Teljesítményelemzés

 • Teljesítmény: 98%
 • LCP: 753 ms
 • TBT: 108 ms
 • CLS:
 • TTFB: 26 ms
 • Teljesítmény fokozat: 93
 • Oldalméret: 3,3 MB
 • Betöltési idő: 451 ms
 • Kérések: 42
 • Összesített jegy: 98
 • FCP: 0,7 s
 • Sebesség index: 0,7 s
 • LCP: 1,1 s
 • TBT: 20 ms
 • CLS: 0,012
 • Átlagos válaszidő: 250 ms

5. BoldGrid oldalkészítő

BoldGrid oldalkészítő egy újabb könnyű oldalkészítő, amely egyedülálló módon építi fel webhelyét egy vizuális szerkesztőfelületen.

A BoldGrid nem csupán egy oldalkészítőt kínál; saját témája és bővítményei is vannak, mint például a W3 Total Cache, a BoldGrid Easy SEO és a Total UpKeep. Bizonyos értelemben ez egy teljes megoldás a következő WordPress-webhely felépítéséhez. Ez az oldalkészítő egyetlen egyszerű áron kapható: 30 dollár a prémium verzióhoz!

Ne feledje, hogy a BoldGrid nem tűnik olyan funkciókban gazdagnak, mint a listán szereplő többi oldalkészítő. Ennek ellenére, ha egy egyszerű, alap WordPress-webhelyet szeretne készíteni, az tökéletesen elvégzi a feladatot, és ezzel nem tévedhet.

Főbb jellemzői

 • Drag and drop szerkesztő
 • Kiterjedt tervezési eszközök
 • Építs gyorsabban blokkokkal
 • Reszponzív dizájn
 • Haladó beállítások

Olvassa el részletes ismertetőnket a BoldGrid oldalkészítő.

Teljesítményelemzés

 • Teljesítmény: 100%
 • LCP: 510 ms
 • TBT: 16 ms
 • CLS:
 • TTFB: 41 ms
 • Teljesítmény fokozat: 91
 • Oldalméret: 1,2 MB
 • Betöltési idő: 727 ms
 • Kérések: 29
 • Összesített jegy: 100
 • FCP: 0,5 s
 • Sebesség index: 0,7 s
 • LCP: 0,7 s
 • TBT: 0 ms
 • CLS:
 • Átlagos válaszidő: 238 ms

6. SiteOrigin Page Builder

Hatékony és reszponzív webhelyek létrehozása egyszerű, ha olyan oldalkészítőt választ, mint például SiteOrigin.

A listán szereplő többihez hasonlóan ez az egyszerűen használható oldalbővítmény is egyszerű fogd és vidd felületet biztosít, amely távol tartja a kódolási igényektől. Bár ingyenesen elkezdheti, a prémium csomagok lehetővé teszik, hogy nagyobb irányítást biztosítson a létrehozása felett egyetlen webhely licencével 29 dollár. Akár az üzleti vagy a fejlesztői csomagot is választhatja 49 dollár és 99 USD, illetőleg.

Olvasni:  Három beépülő modul a képek gyors hozzáadásához WordPress blogbejegyzéseihez

Ha WooCommerce üzletet szeretne építeni, a SiteOrigin erre is kiváló oldalkészítő. Ez egy könnyű beépülő modul, amely minden szükséges funkcióval rendelkezik egy egyszerű webhely vagy nyitóoldal.

Főbb jellemzői

 • Egyedi bejegyzéstípus-készítő
 • Post Loop Widget
 • WooCommerce sablonkészítő
 • Élő szerkesztés
 • Sor- és widgetstílusok

Olvassa el részletes ismertetőnket a SiteOrigin oldalkészítő.

Teljesítményelemzés

 • Teljesítmény: 88%
 • LCP: 1,0 s
 • TBT: 76 ms
 • CLS: 0,35
 • TTFB: 23 ms
 • Teljesítmény fokozat: 86
 • Oldalméret: 565,3 KB
 • Betöltési idő: 369 ms
 • Kérések: 51
 • Összesített jegy: 98
 • FCP: 0,6 s
 • Sebesség index: 0,7 s
 • LCP: 0,8 s
 • TBT: 0 ms
 • CLS: 0,065
 • Átlagos válaszidő: 240 ms

7. Spectra Page Builder

Spectra Page Builder egy ingyenes WordPress oldalkészítő, amelyet úgy terveztek, hogy maximális rugalmasságot és építőeszközöket biztosítson minimális tanulási görbével. Ezt úgy teszi, hogy integrálja a WordPress blokkszerkesztőt, és használja a már ismert és kedvelt menüket és folyamatokat.

Spectra hozzáteszi 28+ építőelem, számos blokkminta, drótváz és teljes webhelysablon. Mindent teljesen személyre szabhat, hogy illeszkedjen webhelyéhez vagy márkájához, beleértve a színeket, a tipográfiát, a térközöket és minden mást, amit személyre szabhat.

A Spectra nem csak erőforrásokat ad hozzá, hanem egy intelligens munkamódszert is. Támogatja a Flexbox konténereket, és lehetővé teszi egy blokkstílus másolását és beillesztését a webhely bárhová. Ez az egykattintásos blokk-előbeállításokkal és blokkmintákkal kombinálva egy teljesen új szintre egyszerűsíti a webhely-építést!

A Spectra ingyenes verziója sokat ad hozzá, de válassza a Spectra Pro-t, és több blokkot, több tervezőeszközt, prémium sablonokat, dinamikus tartalom támogatását, hurok- és előugró ablak-építőket, animációkat, extra galériabeállításokat és még sok minden mást kap.

Ami az árakat illeti, a Spectra ingyenes, és mindig is az lesz. A Spectra Pro ára -tól 49 dollár évente. A Spectra Pro egy szélesebb „eszköztár” részeként is elérhető, amely magában foglalhatja az Astra Pro-t, a Premium Starter Templates-eket, a SureFeedback-et és a SureWriter-t.

Főbb jellemzői

 • 28+ blokkot ad hozzá a WordPress blokkszerkesztőhöz
 • Blokkmintákat és drótvázakat ad hozzá a gyorsabb oldalkészítés érdekében
 • Kész sablonok teljes webhelyekhez
 • Blokkstílusok másolása és beillesztése egy teljes webhelyre
 • Kompatibilis az összes kompatibilis WordPress témával
 • Blokkolja az előre beállított értékeket a koherens megjelenés érdekében
 • Támogathatja a dinamikus tartalmat és animációkat

Teljesítményelemzés

 • Teljesítmény: 100%
 • LCP: 366 ms
 • TBT: 0 ms
 • CLS: 0
 • TTFB: 22 ms
 • Teljesítmény fokozat: 93
 • Oldalméret: 1,4 MB
 • Betöltési idő: 303 ms
 • Kérések: 25
 • Összesített jegy: 99
 • FCP: 0,4 s
 • Sebesség index: 0,6 s
 • LCP: 1.2s
 • TBT: 0 ms
 • CLS: 0,002
 • Átlagos válaszidő: 240 ms

8. SeedProd oldalkészítő

Alapvető és haladó funkciókkal, SeedProd oldalkészítő egy könnyen használható, egyszerű csomagban nagy irányítást biztosít webhelye fejlesztése felett.

A tervezési felület hasonló a többi oldalkészítőhöz, egy fogd és vidd rendszerrel, ahol az elemeket a helyükre dobja a webhelyek létrehozásához. A SeedPro alapterve ekkor kezdődik 31,60 USD/év és felmegy arra 239,60 USD/év az Elite Bundle számára a professzionális fejlesztők kiszolgálására.

A SeedProd egy nagyszerű oldalkészítő is a WooCommerce webhely felépítéséhez. Könnyedén létrehozhat fantasztikus céloldalakat, és blokkokat adhat hozzá a pénztárhoz, kosarakhoz, termékrácsokhoz, kiemelt termékekhez, kosárba tétel gombokhoz stb.

Főbb jellemzői

 • Több mint 150 céloldal-sablon
 • Válasszon több mint 20 beépített színséma közül
 • Egyedi CSS
 • Több mint 200 beépített téma
 • 90+ Pro blokk
 • Pro Elements
 • Spam-védelem
 • E-mail marketing beépülő modul és szoftverintegráció
 • Támogatási csatorna
 • 45+ szemet gyönyörködtető animáció

Olvassa el részletes ismertetőnket a SeedProd oldalkészítő.

Teljesítményelemzés

 • Teljesítmény: 100%
 • LCP: 427 ms
 • TBT: 0 ms
 • CLS:
 • TTFB: 29 ms
 • Teljesítmény fokozat: 93
 • Oldalméret: 598,2 KB
 • Betöltési idő: 654 ms
 • Kérések: 17
 • Összesített jegy: 98
 • FCP: 0,7 s
 • Sebesség index: 0,7 s
 • LCP: 1,1 s
 • TBT: 0 ms
 • CLS: 0,008
 • Átlagos válaszidő: 242 ms

9. Visual Composer

Vizuális zeneszerző egy másik intuitív drag-and-drop építő, amely gyorsasága és felhasználóbarátsága miatt népszerű. Arra összpontosít, hogy leegyszerűsítse az oldalkészítési élményt azáltal, hogy a hatalmat minden felhasználó kezébe adja, függetlenül a technikai hátterétől.

A felhasználók a Visual Composerrel kezdhetik, és oldalakat, blokkokat, elemeket stb. hozhatnak létre anélkül, hogy a kódolási nehézségekkel kellene foglalkozniuk. Ezzel a forradalmian új beépülő modullal néhány percen belül vadonatúj webhelyet hozhat létre.

A többi oldalkészítőhöz hasonlóan a Visual Composer is kínálja designelemeinek könyvtárát, és a „Visual Composer Hub”, amely kilenc kategóriát tartalmaz, beleértve a blokkokat, kiegészítőket, elemeket, giphy-t stb.

Val vel Több mint 500 tartalomelem, egyedi sablonok, kiegészítők és blokkokjól tudsz egy vadonatúj weboldalt a semmiből felépíteni az elemek egyszerű húzásával.

Ami az árképzést illeti, a Visual Composer oldalkészítő innen indul 49 USD/év, és egyetlen webhelyet fed le. Van benne a ingyenes verzió hogy kínál 30 elem és 10 sablon.

Olvasni:  Hogyan készítsünk kiemelkedő közösségimédia-kampányt

Főbb jellemzői

 • Intuitív vizuális fogd és vidd szerkesztő
 • 200+ professzionális előre elkészített sablon
 • Több mint 500 tartalomelem fejlett tervezési lehetőségekkel
 • Reszponzív tervezési lehetőségek az előlapon
 • Beépített SEO optimalizálás
 • A Visual Builder hubból elérhető bővítmények és tervezési eszközök kiterjedt könyvtára
 • Harmadik féltől származó integrációk alapvető bővítményekkel az űrlapokhoz, közösségi hálózatokhoz és médiához
 • Integrál több betűtípus- és ikonkönyvtárral a vektoros ikonokhoz és SVG-ekhez

Olvassa el részletes ismertetőnket a Vizuális zeneszerző.

Teljesítményelemzés

 • Teljesítmény: 99%
 • LCP: 510 ms
 • TBT: 0 ms
 • CLS: 0,08
 • TTFB: 27 ms
 • Teljesítmény fokozat: 81
 • Oldalméret: 986,0 KB
 • Betöltési idő: 257 ms
 • Kérések: 44
 • Összesített jegy: 97
 • FCP: 0,9 s
 • Sebesség index: 0,9 s
 • LCP: 1,0 s
 • TBT: 0 ms
 • CLS: 0,067
 • Átlagos válaszidő: 247 ms

10. WPBakery Page Builder

WPBakery oldalkészítő egy csúcskategóriás oldalkészítő, amely népszerűségéről és számos WordPress témával való integrációjáról híres. Híres arról exkluzív sablonkönyvtár, rácsépítő és mobilra reagáló kialakítás.

Val vel több mint 50 beépített widget és 250+ kiegészítő, a WPBakery teljes irányítást biztosít webhelye elrendezése felett, biztosítva a kompatibilitást bármely WordPress témával. Ha nem szeretne saját tervezést készíteni, készíthet weboldalt 100+ előre megtervezett sablon különféle vállalkozások számára alkalmas.

Egy másik dolog, amit szeretünk a WPBakery-ben, az integrált bőrépítő. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy az egyéni elemek igazodjanak a WordPress témához.

A WPBakery fejlesztőbarát is. Fogd és vidd építőt kínál, amely támogatja a felhasználókat a webhelybeállítások kiterjesztésében és módosításában a strukturált API.

Ami az árképzést illeti, a rendszeres terv költségei 59 dollár élethosszig tartó használatért, amely egyhelyi hozzáférést, prémium támogatást, frissítéseket és sablonkönyvtár bejegyzést kínál. A bővített terv a 499 USD/élettartam legfeljebb 10 webhelyet támogat.

Főbb jellemzői

 • Hozzáférés több mint 50 sokoldalú tartalomelemhez
 • Alkalmazzon haladó hálózatépítőt
 • Használjon átfogó sablonkönyvtárat
 • Gyorsan stílusos elemek a beépített bőrépítővel
 • Bővítse a képességeket a WPBakery Page Builder API segítségével
 • Szinte az összes WordPress témával kompatibilis
 • Élvezze az elkötelezett támogatást hétfőtől szombatig

Olvassa el részletes ismertetőnket a WPBakery oldalkészítő.

Teljesítményelemzés

 • Teljesítmény: 85%
 • LCP: 305 ms
 • TBT: 0 ms
 • CLS: 0,92
 • TTFB: 26 ms
 • Teljesítmény fokozat: 86
 • Oldalméret: 1,6 MB
 • Betöltési idő: 353 ms
 • Kérések: 56
 • Összesített jegy: 72
 • FCP: 0,8 s
 • Sebesség index: 0,8 s
 • LCP: 1,3 s
 • TBT: 0 ms
 • CLS: 0,944
 • Átlagos válaszidő: 241 ms

11. Zion Page Builder

Ha hallott már a híres Kallyas WordPress témáról, akkor már ismeri a csapatot, amely létrehozta a Zion Page Builderés onnan tudhatod, hogy ez egy minőségi eszköz.

A Zion rengeteg felhasználóbarát eszközt és 300+ előre megtervezett blokk és sablon amelyek sokkal egyszerűbbé teszik a webhely-építési folyamatot.

Bármikor elkezdheti az építő ingyenes verzióját, de ha több vezérlést és fejlettebb funkciókat keres, a Pro verziót évi 39 dollárért (1 webhely) vásárolhatja meg a személyes verzióért 249 USD (KORLÁTALAN WEBOLDALOK) az élettartamra szóló verzióért.

Természetesen bár a Zion egy kód nélküli oldalkészítő, mint a legtöbb a listán, a teljes rugalmasság érdekében a tervezés és a kódolás keveredésére helyezi a hangsúlyt. De ez az Ön szakértelmétől függ, így bármelyiket választhatja, és minden rendben lesz!

Főbb jellemzői

 • Elemek és sablonok
 • Modal Builder
 • Fejléc- és lábléckészítő
 • Reszponzív előnézet
 • WooCommerce Builder

Olvassa el részletes ismertetőnket a Zion Page Builder.

Teljesítményelemzés

 • Teljesítmény: 100%
 • LCP: 177 ms
 • TBT: 0 ms
 • CLS:
 • TTFB: 26 ms
 • Teljesítmény fokozat: 94
 • Oldalméret: 1,1 MB
 • Betöltési idő: 107 ms
 • Kérések: 19
 • Összesített jegy: 100
 • FCP: 0,3 s
 • Sebesség index: 0,4 s
 • LCP: 0,4 s
 • TBT: 0 ms
 • CLS:
 • Átlagos válaszidő: 242 ms

Útmutató az oldalkészítő kiválasztásához

Ezen irányelvek célja, hogy segítsenek megalapozott döntést hozni, biztosítva, hogy olyan oldalkészítőt válasszunk, amely könnyen használható, testreszabási lehetőségeket kínál, és biztosítja a szükséges támogatást. Ne feledje, hogy a legjobb oldalkészítő az, amely megfelel az Ön egyedi igényeinek és céljainak.

 1. Felhasználóbarát felület: Válassz egy könnyen használhatót.
 2. Testreszabási lehetőségek: Keressen sok tervezési lehetőséget.
 3. Előre elkészített sablonok: Válasszon egyet a használatra kész sablonokkal.
 4. Fogékonyság: Győződjön meg arról, hogy minden eszközön jól működik.
 5. SEO-barát: Segítenie kell, hogy webhelye megjelenjen a keresési eredmények között.
 6. Plugin kompatibilitás: Ellenőrizze, hogy működik-e más használt bővítményekkel.
 7. Támogatás és frissítések: Válasszon egyet, amely segítséget és rendszeres frissítéseket kínál.
 8. Teljesítmény: Nem szabad lelassítania webhelyét.
 9. Árazás: Győződjön meg arról, hogy megfizethető és megéri az árát.
 10. Közösség és vélemények: A nagy felhasználói bázis és a jó vélemények előnyt jelentenek.

Összegzés

Mi elvégeztük a munkát Ön helyett, azonosítottuk és alaposan teszteltük a legjobb oldalkészítőket. Ezek az eszközök különösen előnyösek azon fejlesztők és ügynökségek számára, akik webhelyeket készítenek, és robusztus megoldást igényelnek folyamataik egyszerűsítéséhez.

Egyszerűen válassza ki a kívánt oldalkészítőt a listánkból, helyezze üzembe egy DreamHost WordPress szerveren, és készüljön fel a kivételes webhely-építési élményre. Miután webhelye elkészült, teljes mértékben a vállalkozására koncentrálhat.

Ha bármilyen kérdése vagy visszajelzése van, kérjük, tegye fel a megjegyzés rovatban.

Új publikációk:

Ajánlott