A 12 legjobb mesterséges intelligencia tartalomgenerátor közül választhat

Ma már magától értetődő, hogy minden vállalkozásnak szüksége van online jelenlétre. Az internetet használók száma meredeken emelkedett, és ez a tendencia nem lassul. Ennek eredményeként nem lehet alábecsülni az internet jelentőségét.

És mivel nagyon sok vállalkozás és magánszemély keres előnyt versenytársaival szemben, nem meglepő, hogy a kiváló minőségű tartalomírási szolgáltatások iránt nagy a kereslet. De természetesen ezek a szolgáltatások borsos árcédulával járnak. Ennek eredményeként égető szükség van olcsóbb alternatívákra egy olyan korszakban, amikor a vállalkozások kénytelenek csökkenteni költségeiket.

Az egyik ilyen alternatíva a mesterséges intelligencia vagy az AI tartalomgenerátor. Ahogy a neve is sugallja, ezek a szolgáltatások fejlett algoritmusokat és szoftvereket használnak az emberi írások reprodukálására, ezzel időt és pénzt takarítanak meg az alkotók számára világszerte.

Mi az AI tartalomgenerátor?

Az AI-alapú tartalomgenerátorok gépek által írt tartalmat hoznak létre, de úgy néznek ki és hangzanak, mintha maguk az emberek írták volna. Tehát ahelyett, hogy fizetne az íróknak, akiknek kutatási anyagra és időre van szükségük az egyes cikkek megírásához és szerkesztéséhez, gyorsan megadhat néhány információt, és hagyhatja, hogy a mesterséges intelligencia megtegye a varázsát.

A mesterséges intelligencia (AI) olyan technológia, amely segíthet megoldani az összetett problémákat, és ami a cikkírást illeti, rengeteg lehetőség rejlik benne. Kezdetben az AI-t olyan egyszerű feladatokra használták, mint például új babák nevek generálása vagy történetek szereplőinek elnevezése. Az újabb fejlemények azonban értékesebb dolgokra is képessé tették az AI-t.

Az AI egyik legizgalmasabb területe a tartalomgenerálás. A rendszereket a mesterséges intelligencia folyamatának felgyorsítására fejlesztették ki, mivel a tartalom manapság kulcsfontosságú az interneten, és mivel a kiváló minőségű tartalom létrehozása nehéz lehet,

A legjobb eredmény elérése érdekében elengedhetetlen, hogy megtalálja az igényeinek megfelelő eszközt, és ismerje azok működését. Íme a 12 legjobb AI-eszköz a tartalomíráshoz:

12 legjobb mesterséges intelligencia tartalomgenerátor eszköz

1. Borstípus.ai

Legyen szó professzionális íróról, aki friss ötletek hiánya miatt bizonytalanságban rekedt, vagy egy üzlettulajdonos, aki gyors megoldást keres automatizált üzenetek megfogalmazására, vagy egy digitális marketingszakember, aki új kampányötleteket szeretne összeállítani, a Peppertype.ai készen áll arra, hogy könnyebb az élet.

Olvasni:  A 11 legjobb WordPress téma ügyvédeknek és cégeknek 2024-ben

Képzeld el. Ön egy márka tartalomírója, és felkérték, hogy nagyon rövid időn belül hozzon létre egy Facebook-hirdetést. Elkezdi feljegyezni a legjobb ötleteit, és végül úgy érzi, hogy több időt kell fordítania a kutatásra, hogy a legbriliánsabbat kapja. A Peppertype.ai drasztikusan lerövidíti a kutatás idejét, és az ötletek automatává válik, amelyekre építeni, finomítani, finomítani, ismételni és végül rövid határidőn belül befejezni a munkát.

Val vel Peppertype.aimindössze annyit kell tennie, hogy megad egy alapvető leírást, és hagyja, hogy az eszköz javaslatokat tegyen a blogötletekkel, a közösségi média felirataival, a tweet-ötletekkel, a termékleírásokkal és a hirdetési másolatokkal kapcsolatban – csak hogy néhányat említsünk.

2. GrowthBar

Forrás

Keresőbarát tartalmat szeretne írni, de nincs rá ideje és erőforrása?

A GrowthBar SEO segítségével pillanatok alatt készíthet kiváló minőségű cikkeket – mindezt egyetlen kattintással. Több mint 9 000 témához férhet hozzá (minden pillanatban még több hozzáadódik), amelyek a fűszerektől a babanevekig mindent lefednek. Válassza ki a kívánt témát, és írja be a címet és a törzsszöveget, míg a GrowthBar SEO kitölti a többit!

A GrowthBar SEO egy egykattintásos mesterséges intelligencia cikkíró eszköz, amely optimalizálja a szöveget a keresőmotorok számára. Ez egy többfunkciós megoldás közösségi médiához, blogokhoz, webhelyekhez stb. való tartalom létrehozásához és formázásához.

3. Rytr

A Rytr egy új tartalomgeneráló technológia, amely személyes íróként működik. A szoftver 15 nyelvet támogat, és arra készült, hogy minőségi írásokat készítsen blogokhoz, közösségi médiához stb.

A Rytr egy mesterséges intelligencia-eszköz tartalomíráshoz, amely ötleteit jól megírt blogbejegyzésekké alakíthatja, függetlenül attól, hogy milyen hosszú vagy rövid az ihlet. Ingyenes online használata, a fizetős prémium verzió pedig további funkciókat kínál.

4. Cikk Forge

Forrás

A cikk Forge egy olyan innováció, amely a legjobb tartalmat nyújtja felhasználóinak és ügyfeleinek. Ez az egyik legfejlettebb mesterséges intelligencia tartalomgenerátor, amely kiváló minőségű, eredeti és keresőbarát tartalmat állít elő. Utánozza az emberi kutatásokat, és cikket ír egyedi algoritmusával.

Olvasni:  A legjobb blogkészítő eszközök a blogod bővítéséhez 2024-ben

Mindössze annyit kell tennie, hogy megadja a kulcsszavakat, és fantasztikus tartalmat kap, amelyet felhasználhat webhelyéhez vagy blogjához. Akkor a program varázslatosan működik!

5. Másoló

A Copysmith egy hatékony mesterséges intelligencia-eszköz tartalomíráshoz, online hirdetésekhez, termékleírásokhoz, blogötletekhez és sok máshoz! Ez egy gyors megoldás a kisvállalkozások tulajdonosai számára, akiknek célja, hogy korlátozott idővel és költségvetéssel marketinges másolatokat készítsenek.

Ez az eszköz ideális olyan induló vállalkozások vagy márkák számára, amelyek új koncepciókat szeretnének kipróbálni anélkül, hogy ügynökséget fizetnének. Ezenkívül a szövegírók a költségek akár 80%-át is megtakaríthatják, ha professzionális szövegírót alkalmaznak a Copysmith használatával.

6. Bármilyen szó

Forrás

Az Anyword egy olyan program, amely sok mindenben segíthet, a közösségi médiás bejegyzésektől a hirdetések létrehozásáig. A mögötte álló AI tartalomgenerátor különféle típusú tartalmakat hozhat létre az Ön igényeinek megfelelően.

Pontozási rendszerével az Anyword elemezni tudja kampányai teljesítményét, és megjósolja, hogy melyik lesz a legjobb eredmény, mielőtt elindítaná őket. A következő szintre emeli az egész utat, köszönhetően annak, hogy képes kezelni a különféle típusú tartalmakat, és megjósolni, hogy az egyes hirdetések vagy bejegyzések milyen jól teljesítenek, még mielőtt elkezdené futtatni őket.

7. Articoolo

Az Articoolo egy kiváló mesterséges intelligencia eszköz azoknak a tartalomíróknak, akik rendszeresen írnak, de nincs idejük új tartalmat létrehozni. Hatékony módja annak, hogy a kutatást félreállítsa, és a legfontosabbra összpontosítson: az írásra.

A program mesterséges intelligenciája bármilyen témát képes megemészteni és megérteni, bármilyen bonyolult is legyen. Csak adjon meg néhány kulcsszót, és rövid időn belül átfogó, kiváló minőségű cikket kap.

Az Articoolo-t olyan neves sajtóorgánumok tesztelték, mint a Forbes és a Business Insider, így kiváló választás azoknak az ügyfeleknek, akik valamit gyorsan és hatékonyan szeretnének elvégezni.

8. SEO tartalomgép

Forrás

Ha olyan szoftvert keres, amely perceken belül segít SEO-tartalom létrehozásában, ez a legjobb megoldás. A program kiváló minőségű cikkeket hoz létre, és automatikusan hozzáadja az alapvető elemeket, például képeket, videókat stb. Ennek eredményeként ez az egyik legmegbízhatóbb szoftver kategóriájában, és kiváló befektetés minden blogger vagy webhelytulajdonos számára, aki komolyan veszi SEO stratégiáját.

9. WordAI

Ha szűk a határidő, nem engedheti meg magának, hogy fizessen valakinek azért, hogy megírja helyette a tartalmat – vagy lehet, hogy egyszerűen nincs pénze. Szüksége van tehát mesterséges intelligencia tartalomíró szoftverre, amellyel cikkek százait hozhatja létre pillanatok alatt. A WordAi a megoldás.

Olvasni:  A 11 legjobb sajtóközlemény-írási szolgáltatás, amelyre figyelnie kell

A WordAi egy ingyenes, automatizált parafrazáló eszköz, amely bármely cikkben vagy tartalomban azonnal SEO-barát másolatokká alakítja a szavakat és kifejezéseket. Ez egy egyszerű platform, amely alig vagy egyáltalán nem igényel emberi beavatkozást, ami azt jelenti, hogy villámgyorsan friss, egyedi és minőségi tartalmat juttathat el vállalkozásához.

10. AI-író

Az AI Writer az automatizált közzététel platformja. Ez egy mesterséges intelligencia-szoftver, amely internetes tartalom generálásával időt és erőfeszítést takarít meg. Létrehozhat egy blogot és publikálhat cikkeket a plágiumtól mentesen. Csak egy kattintás szükséges!

Az AI Writer 94%-os osztályzattal rendelkezik az olyan legnépszerűbb plágiumellenőrzőktől, mint a Copyscape. Ez bizonyítja cikkei egyediségét. Nem kell szakértő írónak lenni ezek elkészítéséhez – átfogalmazza és átírja a cikkeket, hogy a lehető legtermészetesebben nézzenek ki, ugyanakkor 100%-ban eredetiek legyenek.

11. Kafkai

Forrás

A Kafkai kiváló választás mesterséges intelligencia tartalomgeneráló és tartalommarketingesek számára, akiknek jó minőségű, vonzó szövegre van szükségük. Ez a program mesterséges intelligencia segítségével friss, érdekes cikkeket generál az Ön által választott témákról, amilyen gyorsan csak egy gombra kattint. Használata is egyszerű, és az első lépések ingyenes!

Bár a legtöbb ember úgy gondolja, hogy a szoftverek időt takarítanak meg az alantas feladatokon, Kafkai bebizonyítja, hogy az AI megfontolt döntések meghozatalával időt takaríthat meg. A program automatikusan beállítja a kimenetet az alapján, hogy mi tetszik Önnek és mi nem – tanul a hibáiból, és tanul a visszajelzéseiből, hogy pontosan azt adja, amit szeretne. Tegyük hozzá, hogy ingyenesen kipróbálható, és világossá válik, hogy nincs ok arra, hogy ne biztosítsunk Kafkainak legalább egy esélyt!

12. Jarvis

Ha blogot vagy közösségi médiát üzemeltet, fontos, hogy rendszeresen tegyen közzé tartalmat. A legtöbb blogger számára az írás a munkája nagy részét képezi, és mindig kihívást jelenthet új ötletekkel előállni. A Jarvis AI tartalomírók legjobb felhasználási módjai közé tartozik, hogy megspórolják azt az időt és erőfeszítést, amelyet blogokkal és közösségi média bejegyzésekkel költöttek volna.

Olvasni:  A 11 legjobb eszköz a termelékenység növelésére

Ezzel az eszközzel többet hozhat ki az írási időből azáltal, hogy a lényeges részekre összpontosít, mint például a munka szerkesztése és finomítása, hogy az érthető és jól megírható legyen.

Kulcs elvitelek

  • A mesterséges intelligencia (AI) forradalmasítja a dolgok végzését.
  • Ez a technológia a tartalomírási szolgáltatásokba is bekerült, és itt marad.
  • A mesterséges intelligencia (AI) tartalomgeneráló szolgáltatások az új normális.
  • Ahogy a neve is sugallja, ezek a szolgáltatások fejlett algoritmusokat és szoftvereket használnak az emberi írások reprodukálására, ezzel időt és pénzt takarítanak meg az alkotók számára világszerte.
  • Tekintse meg a 12 legjobb mesterséges intelligencia tartalomgeneráló eszközt, és válassza ki kedvencét.

Következtetés

Ha még nem hallottál a mesterséges intelligencia (AI) tartalomgenerátorokról, akkor íme! Ezek az AI-eszközök az egyéni blogbejegyzések írásától a közösségi médiában izgalmas megjegyzések létrehozásáig mindenre képesek. Bár ezek az eszközök hasznosak lehetnek a vállalkozások számára, a legszórakoztatóbb az, hogy ezeket az eszközöket szórakozásra is használhatják! Ebben a cikkben 12 ilyen AI tartalomgeneráló eszközt tárgyaltunk.

GYIK

1. Hogyan generálnak tartalmat az AI-eszközök?

A mesterséges intelligencián alapuló szolgáltatások fejlett algoritmusok vagy szoftverek segítségével állítanak elő tartalmat, a projekthez szükséges funkciók minőségétől és számától függően.

2. Melyek az AI-eszközökkel történő tartalomgenerálás előnyei?

Az előnyök a következők:
– Hogy a mesterséges intelligencia alapú megoldások ne igényeljenek többletmunkát vagy erőforrásokat a termeléshez.
– Ezen túlmenően az AI-alapú megoldások olyan egyedi írásokat is készíthetnek, amelyeket az emberek nagy erőforráskészletük és korlátlan memóriakapacitásuk miatt lehetetlenek lennének létrehozni.
– Ezek a megoldások cikkek ezreit írhatják meg rövid időn belül, és értékes betekintést nyújtanak abba, hogy mi működik a közönséggel világszerte.

3. Miért vonzó befektetés az AI-eszközök a vállalkozók számára?

Az AI-alapú tartalomgeneráló szolgáltatások olcsóbbak, mint a versenytársak, így vonzó alternatívát jelentenek a vállalkozók számára.

4. Hogyan előnyös a kis írók számára?

A mesterséges intelligencia alapú írási szolgáltatások szintén kiváló lehetőséget jelentenek a rendszeresen blogokat publikáló független bloggerek számára.

5. Ezek az AI-eszközök csak írásra korlátozódnak?

A válasz nem. A technológia fejlődésével az AI-eszközök ma már lefedik a marketinget, az értékesítést, a tartalomírást és az elemzést.

Új publikációk:

Ajánlott